Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Αρα τ μαριαννα 20.ή τν μεγαλη παιρνεις?
Μαριαννα 20 παιρνω εγω. Ντω μεταξυ τους ξαναστειλα,μη γινει καμια μαλακια με τις Μαριαννες.Το ξεκαθαρισα ΜΑΡΙΑΝΝΑ_20

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Συναγωνιστες - έχει εμπειρία κάποιος με Νεφελη από deluxe η Εφη απο Σιλκ?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.657
Πόντοι
216
Lotus relax έχει καναδυο ενδιαφέρον τεμάχια
Προχωράνε??
Άννα και Αντριάννα ονόματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναγωνιστες - έχει εμπειρία κάποιος με Νεφελη από deluxe η Εφη απο Σιλκ?
Νεφέλη την είχα πάρει ως ανεξάρτητη
Το πάει μέχρι καλαμάκι αλλά ζηταγε πολλά...60αρι...

• Like
Αντιδράσεις: jmu

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.197
Πόντοι
4.365
Μαριαννα 20 παιρνω εγω. Ντω μεταξυ τους ξαναστειλα,μη γινει καμια μαλακια με τις Μαριαννες.Το ξεκαθαρισα ΜΑΡΙΑΝΝΑ_20
μεχρι χερι παει.δουλευε στο attica/red παλιοτερα.Αν θες παραπανω, ακυρωσε
Thank me later

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
382
Πόντοι
20
Lotus relax έχει καναδυο ενδιαφέρον τεμάχια
Προχωράνε??
Άννα και Αντριάννα ονόματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νεφέλη την είχα πάρει ως ανεξάρτητη
Το πάει μέχρι καλαμάκι αλλά ζηταγε πολλά...60αρι...
Αντριαννα μασαζ χάδι χωρίς πετσέτα κ μέχρι εκει

• Like
Αντιδράσεις: NEON7

DimFran

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Δοκιμαστηκε Δαναη Deluxe καμια σχεση με την φωτο..Καλο μασαζ προχωραει φουλ απ οτι μ ειπε..Μηπως εμαθε κανεις για Αναστασια g massage η Κωνσταντινα π πηγανε;

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

gamisteross

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2017
Like
116
Πόντοι
0
Γενικώς έχω σταματησει να γράφω αλλα εδώ υπάρχει λόγος . Αυτη η ελισαβετ του joy με τον ενα μετρο κωλο , τις νυχαρες κ το τουπέ της λαχαναγοράς απορω πως κάθονται για ραντεβού μαζί της.
Επίσης η κοπελίτσα του your στο τηλέφωνο ας πάει να μάθει πρώτα τρόπους και μετά να κάνει την τηλεφωνήτρια . Αγενέστατη κ ξινη λες κ μας κανει κ χάρη που θα τους δώσουμε λεφτά . Ουστ .
Μπορεις να πεις λιγα παραπανω για ελισαβετ; Θελω να την κλεισω αλλα με τρομαξε αυτο που εγραψες. Εμφανισιακα/προχωραει;
Ευχαριστω!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Το ραντεβου που λετε ηταν στις 18:30,ξερετε τι ωρα με πηραν να μου πουν οτι ακυρωνεται???? Στις 18:40!!! Ευτυχως εχω καμποσα βιζιτογραφεια στο κινητο και εκλεισα μια η οποια θα ερθει σε 40 λεπτα. Απαραδεκτοι εντελως στο massaua.

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1
Δοκιμαστηκε Δαναη Deluxe καμια σχεση με την φωτο..Καλο μασαζ προχωραει φουλ απ οτι μ ειπε..Μηπως εμαθε κανεις για Αναστασια g massage η Κωνσταντινα π πηγανε;
Έχουν σταματήσει εδώ και πολυ καιρό και η κωνσταντινα σταμάτησε για πάντα το άθλημα και έφυγε και εκτός Αττικής

• Ουάου

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Το ραντεβου που λετε ηταν στις 18:30,ξερετε τι ωρα με πηραν να μου πουν οτι ακυρωνεται???? Στις 18:40!!! Ευτυχως εχω καμποσα βιζιτογραφεια στο κινητο και εκλεισα μια η οποια θα ερθει σε 40 λεπτα. Απαραδεκτοι εντελως στο massaua.
Ειλικρινά δεν μου έχει τύχει να μου ακυρώσει γραφείο ραντεβού! Είναι δυνατόν? Τι μαλακια έκαναν?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Ειλικρινά δεν μου έχει τύχει να μου ακυρώσει γραφείο ραντεβού! Είναι δυνατόν? Τι μαλακια έκαναν?
Ασε φιλε γαμησε τα.Ευτυχως που ειμαι παλιος πουτανιαρης και εχω τιγκα τηλεφωνα απο γραφεια κ εκλεισα βιζιτακι που ερχεται σε μιση ωρα.

• Χαχα

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω μήνυμα ώστε να μην προσπαθήσουν να σας εξαπατησουν ποτε!
Μετά από πολύ καιρό κανόνισα ραντεβού για μασάζ με το γραφείο massageway.gr. Μου έστειλαν φωτογραφίες τις κοπέλες που ήταν διαθέσιμες για σήμερα και επέλεξα την Λουιζα, καμια σχέση με τις φωτό αλλά το προσπερνάω!(Ανέβασα κ φωτογραφία να ξέρετε) πηγαίνω στο ξενοδοχείο πληρώνω δωμάτιο και μετά από 15 λεπτά έρχεται η κοπέλα. Μου λέει για τα έξτρα κλπ συμφωνούμε στο τι θα κάνουμε και προχωράμε στο μασάζ.
Τελειώνουμε όμορφα κ ωραία κ μπαίνω στο μπάνιο. Μου λέει να κλείσω την πόρτα να μιλήσω με τον οδηγό μου; Εκεί υποψιάστηκα ότι θέλει να με κλέψει. Της λέω κλείσε την δεν έχω πρόβλημα. Ανοίγω το νερό κ καλά πως κάνω μπάνιο αλλά ημουν έξω από τη ντουζιέρα, είχα ανοίξει ελάχιστα τη πόρτα κ την έβλεπα από τον καθρέφτη να βάζει χερι στα πράγματα μου και να μου παίρνει χρήματα από το πορτοφόλι που είχα κρύψει μέσα στα ρούχα κ να τα βάζει σε ένα μαύρο τσαντάκι μέσα στη τσάντα της. (Ήταν αρκετά). Βγαίνω από το μπάνιο κ της λέω δώσε μου τα λεφτά που μόλις πήρες. Το έπαιζε τρελή δεν πήρα χρήματα τι είναι αυτά που λες με προσβάλεις κλπ. Να μου λέει δες άνοιξε το πορτοφόλι μου. Τις λέω είδα που τα έβαλες εκεί σε ένα μαύρο τσαντάκι. Μου λέει αυτά τα χρήματα είναι δικά μου που κατέψυξα τα ωάρια μου (εδώ γελάμε) 860 ευρώ. Σταματά να λες ψέμματα της λέω κ παραδέξου το!
Ανένδοτη.. επέμενε στα ψέματα της. Πήρα αστυνομία τηλέφωνο και εκεί κάπως την είδα κ άλλαξε συμπεριφορά. Μου έδωσε να μιλήσω κ με κάποιον από το γραφείο τους δεν ξέρω τι της ήταν λογικά γκόμενος. Της λέω κοίταξε είμαι στρατιωτικός στους αλεξίπτωτιστες( βοήθησε πως ημουν κ με τα ρούχα της δουλειας) και δεν θέλω να συνεχίσουμε αυτό το ψέμα πως είναι δικά σου κ να σου κάνω μήνυση ποιον νομίζεις να πιστεψουν; Η αστυνομία καθοδον εντωμεταξύ. Της παίρνω τα χρήματα και που μου έκλεψε και την έδιωξα από το δωμάτιο, εφόσον την πλήρωσα κανονικά όμως για την υπηρεσία που πρόσφερε, αν κ δεν θα έπρεπε με όλη την ταλαιπωρία που τράβηξα! Ακύρωσα την αστυνομία και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να γράψω εδώ να σας ενημερώσω! Να έχετε το νου σας παιδιά!! Προσοχή μεγάλη στα αρπαχτικά!! Εγω το πήρα το μάθημα μου, ευτυχώς δεν την πάτησα κ δεν έχασα τα χρήματα μου!

Συνημμένα

• IMG_0447.png
    IMG_0447.png
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 90

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.657
Πόντοι
216
Καλησπέρα παιδιά! Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω μήνυμα ώστε να μην προσπαθήσουν να σας εξαπατησουν ποτε!
Μετά από πολύ καιρό κανόνισα ραντεβού για μασάζ με το γραφείο massageway.gr. Μου έστειλαν φωτογραφίες τις κοπέλες που ήταν διαθέσιμες για σήμερα και επέλεξα την Λουιζα, καμια σχέση με τις φωτό αλλά το προσπερνάω!(Ανέβασα κ φωτογραφία να ξέρετε) πηγαίνω στο ξενοδοχείο πληρώνω δωμάτιο και μετά από 15 λεπτά έρχεται η κοπέλα. Μου λέει για τα έξτρα κλπ συμφωνούμε στο τι θα κάνουμε και προχωράμε στο μασάζ.
Τελειώνουμε όμορφα κ ωραία κ μπαίνω στο μπάνιο. Μου λέει να κλείσω την πόρτα να μιλήσω με τον οδηγό μου; Εκεί υποψιάστηκα ότι θέλει να με κλέψει. Της λέω κλείσε την δεν έχω πρόβλημα. Ανοίγω το νερό κ καλά πως κάνω μπάνιο αλλά ημουν έξω από τη ντουζιέρα, είχα ανοίξει ελάχιστα τη πόρτα κ την έβλεπα από τον καθρέφτη να βάζει χερι στα πράγματα μου και να μου παίρνει χρήματα από το πορτοφόλι που είχα κρύψει μέσα στα ρούχα κ να τα βάζει σε ένα μαύρο τσαντάκι μέσα στη τσάντα της. (Ήταν αρκετά). Βγαίνω από το μπάνιο κ της λέω δώσε μου τα λεφτά που μόλις πήρες. Το έπαιζε τρελή δεν πήρα χρήματα τι είναι αυτά που λες με προσβάλεις κλπ. Να μου λέει δες άνοιξε το πορτοφόλι μου. Τις λέω είδα που τα έβαλες εκεί σε ένα μαύρο τσαντάκι. Μου λέει αυτά τα χρήματα είναι δικά μου που κατέψυξα τα ωάρια μου (εδώ γελάμε) 860 ευρώ. Σταματά να λες ψέμματα της λέω κ παραδέξου το!
Ανένδοτη.. επέμενε στα ψέματα της. Πήρα αστυνομία τηλέφωνο και εκεί κάπως την είδα κ άλλαξε συμπεριφορά. Μου έδωσε να μιλήσω κ με κάποιον από το γραφείο τους δεν ξέρω τι της ήταν λογικά γκόμενος. Της λέω κοίταξε είμαι στρατιωτικός στους αλεξίπτωτιστες( βοήθησε πως ημουν κ με τα ρούχα της δουλειας) και δεν θέλω να συνεχίσουμε αυτό το ψέμα πως είναι δικά σου κ να σου κάνω μήνυση ποιον νομίζεις να πιστεψουν; Η αστυνομία καθοδον εντωμεταξύ. Της παίρνω τα χρήματα και που μου έκλεψε και την έδιωξα από το δωμάτιο, εφόσον την πλήρωσα κανονικά όμως για την υπηρεσία που πρόσφερε, αν κ δεν θα έπρεπε με όλη την ταλαιπωρία που τράβηξα! Ακύρωσα την αστυνομία και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να γράψω εδώ να σας ενημερώσω! Να έχετε το νου σας παιδιά!! Προσοχή μεγάλη στα αρπαχτικά!! Εγω το πήρα το μάθημα μου, ευτυχώς δεν την πάτησα κ δεν έχασα τα χρήματα μου!
Καλά έκανες και την έβγαλες σέντρα για να γνωρίζουν όλοι

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Τι τραβηξες ρε φιλε. Ετσι ξεφτιλα κανε την,να μαθει το καριολακι.

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Παίρνω τηλέφωνο στο ‘’γραφειο’’ πόση ώρα τώρα να τους πω τι έχει συμβεί αλλά καμια απολύτως απάντηση! Μάλλον μέσα στο κόλπο είναι κ αυτο… προσοχή μεγάλη παιδιά το ξαναλέω!

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Τι τραβηξες ρε φιλε. Ετσι ξεφτιλα κανε την,να μαθει το καριολακι.
Φταίω και εγώ που είχα μαζί μου αρκετά χρήματα αλλά μόλις είχα πληρωθεί κ δεν ήθελα να αφήσω στο αμάξι το πορτοφόλι.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.657
Πόντοι
216
Νίνα από paradise massage ξέρουμε που φτάνει??

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.094
Πόντοι
201
Παίρνω τηλέφωνο στο ‘’γραφειο’’ πόση ώρα τώρα να τους πω τι έχει συμβεί αλλά καμια απολύτως απάντηση! Μάλλον μέσα στο κόλπο είναι κ αυτο… προσοχή μεγάλη παιδιά το ξαναλέω!
μαλλον στο γραφειο massage way ειναι ολοι απατεωνες !!! προσοχη κλεβουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom