τοσο πολυ που γαμας προσεχε το προστατη σου μαλακα μη μας παθεις κ τιποτα κ δεν εχουμε με ποιον να γελαμε!!!πισω απο τον υπολογιστη ολοι γαματε!!!ελα μια φορα κ απο κοντα να μας γαμησεις εχουμε μεινει με τη χαρα...Σιγα μην ανοιγω beef με το καθε μαλακοτσουτσεκι που κανει προμο.Του γαμω τη μανα και προχωραω στο επομενο.Beef με επαγγελματιες ανοιγω μεχρι να τους εξαφανισω,gravity, krm,qbathens και λοιπα σκουπιδια φιδεμπορες και τους κλωνους τους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
αδερφε μηπως το κοριτσι λεγοτανε βαλερια κ οχι βικτωρια;δεν υπαρχει στο συγκεκριμενο γραφειο βικτωριαΔοκιμη με Βικτώρια απο Μassaua , κουκλαρα απο κοντα οπως κ στη φωτο , δινει μπριζολιτσα με 120 ευρω ευκολα και κανει κ ενα τυπικο μασαζακι , ρωσακι....αλλα μιλαει ελληνικα...
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα !!!
Το Gmassage στέλνει ακόμα? γιατί έχει πολύ καιρό να αναφερθεί....
Ελισσάβετ από joy, έχει κανείς εμπειρία?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.197
- Πόντοι
- 4.365
Ουτε να μου το δεις ξεφτιλισμενο σκουληκι μονο χλεπες στη βρωμοφατσα σου αρμοζουντοσο πολυ που γαμας προσεχε το προστατη σου μαλακα μη μας παθεις κ τιποτα κ δεν εχουμε με ποιον να γελαμε!!!πισω απο τον υπολογιστη ολοι γαματε!!!ελα μια φορα κ απο κοντα να μας γαμησεις εχουμε μεινει με τη χαρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φαγαν μπαν η ξεφτιλισμα οι προμοτορες γιαυτο δεν αναφερεταιΚαλησπέρα !!!
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Ναι, στην αρχη ηταν μερικά που βγάζαν μάτι.... άρα δεν ξέρουμε τι παίζει τώρα->κασκαντεριλικι
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Πόσα ποστ είχα κάνει ότι το Gm είναι σκουπιδογραφείο ξαναζεσταμένο φαγητό???
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχα γελοίοι!!!!
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχα γελοίοι!!!!
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Τύποι μήπως ξαναπαιχτεί ένα slavyanka delicatessen vs bmwpower;
Μου χει λείψει μέλη να μαζεύονται για καλτ ξυλίκι σε πλατεία
Μου χει λείψει μέλη να μαζεύονται για καλτ ξυλίκι σε πλατεία
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.719
- Πόντοι
- 3.246
ποιες;Έχω 2 από αυτές στο ινστα Την μια Την ρώτησα για κάτι πονηρό και αμέσως μπλοκ
Δεν έχει κλείσει φιλε πήρα εχτές Ζωή δουλεύει κανονικά …εστειλα gmassage δεν απαντησαν ποτε , εξαφανιστηκαν αυτοι
παιζει κανενα καλο τεμαχιο να φουλαρει με μαξ 120 ε
απο vip H massaua ?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως την βρίσκετε ν
Ε ναι το Athens χρόνια τώρα είναι στα δεν! Ίσως με πολύ χρήμα και πολλές συνεδρίες με κάποια κάτι παίξει, αλλά γενικά είναι καθαρά για μασάζΈχω 2 από αυτές στο ινστα Την μια Την ρώτησα για κάτι πονηρό και αμέσως μπλοκ
αστυαναξ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 5.190
προσφατη συνάντηση απο Βικτώρια Ντελουξ. 40άρα + οπωσδήποτε, συμπαθητική εμφάνιση, αν και τα χρόνια αρχίζουν και φαίνονται. Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, τουλάχιστον ξέρει 5 πράγματα. Στα λοιπά, προχωρά σε φραπέ, ακολουθεί οδηγίες, θέλει να ευχαριστήσει, αλλά μην περιμένετε και "παπάδες". Η τιμή της κινείται στο πλαίσιο της αγοράς
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Ελενα κομμωτρια περιστερι
ζητησα απο massaua να μου στειλει ποιες ειναι διαθεσιμες για σημερα...τι γιαγιαδες και κακο εχουν εκει περα ρε φιλε! ειχε και κανα δυο τρια καλα βεβαια,μια μαριαννα_20 μου εκατσε καλα στη φωτο και το ψηνω.εχει δοκιμασει κανεις με τη συγκεκριμενη η να παω για κασκαντεριλικι?
το δυνατό χαρτι ειναι μια χριστίνα , αλλα ζηταει το κωλο της για χερι +60 καλαμακι +100 ! το εχω αναφερει παλι μετα απο αυτο και την εμπειρια με νικολετα ( μετρια ) δεν εχω ψωνισει παλι απο εκει εαν κανεις κασκαντεριλικι ριξε μυνημαζητησα απο massaua να μου στειλει ποιες ειναι διαθεσιμες για σημερα...τι γιαγιαδες και κακο εχουν εκει περα ρε φιλε! ειχε και κανα δυο τρια καλα βεβαια,μια μαριαννα_20 μου εκατσε καλα στη φωτο και το ψηνω.εχει δοκιμασει κανεις με τη συγκεκριμενη η να παω για κασκαντεριλικι?
Να φανταστώ η τιμή της αγοράς συν είκοσι η φράπα της βικτωρια…προσφατη συνάντηση απο Βικτώρια Ντελουξ. 40άρα + οπωσδήποτε, συμπαθητική εμφάνιση, αν και τα χρόνια αρχίζουν και φαίνονται. Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, τουλάχιστον ξέρει 5 πράγματα. Στα λοιπά, προχωρά σε φραπέ, ακολουθεί οδηγίες, θέλει να ευχαριστήσει, αλλά μην περιμένετε και "παπάδες". Η τιμή της κινείται στο πλαίσιο της αγοράς
κατσε μιλαω μαζι τους τωρα και παω για Μαριαννα 2ωρο,η Νικολετα δυνατο φαινεται στις φωτογραφιες και κανει b2b μου ειπαν. Μετρια εμπειρια ειχες ε?το δυνατό χαρτι ειναι μια χριστίνα , αλλα ζηταει το κωλο της για χερι +60 καλαμακι +100 ! το εχω αναφερει παλι μετα απο αυτο και την εμπειρια με νικολετα ( μετρια ) δεν εχω ψωνισει παλι απο εκει εαν κανεις κασκαντεριλικι ριξε μυνημα
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Αυτη με τ κατσαρο μαλλι?λιγο μεγαλη φαινεταιΤελικα παω για κασκαντεριλικι με αυτη τη Μαριαννα,το βραδυ θα ενημερωσω το νημα.Over and out.
Εχεις δικιο αλλα σιγα μην επαιρνα αυτη,ειναι κ αλλη μια που εχει το ονομα Μαριαννα_20,μαλλον για να ξεχωριζουν.Αυτη με τ κατσαρο μαλλι?λιγο μεγαλη φαινεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις