Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

qbathens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
100
Πόντοι
0
Σιγα μην ανοιγω beef με το καθε μαλακοτσουτσεκι που κανει προμο.Του γαμω τη μανα και προχωραω στο επομενο.Beef με επαγγελματιες ανοιγω μεχρι να τους εξαφανισω,gravity, krm,qbathens και λοιπα σκουπιδια φιδεμπορες και τους κλωνους τους
τοσο πολυ που γαμας προσεχε το προστατη σου μαλακα μη μας παθεις κ τιποτα κ δεν εχουμε με ποιον να γελαμε!!!πισω απο τον υπολογιστη ολοι γαματε!!!ελα μια φορα κ απο κοντα να μας γαμησεις εχουμε μεινει με τη χαρα...

qbathens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
100
Πόντοι
0
Δοκιμη με Βικτώρια απο Μassaua , κουκλαρα απο κοντα οπως κ στη φωτο , δινει μπριζολιτσα με 120 ευρω ευκολα και κανει κ ενα τυπικο μασαζακι , ρωσακι....αλλα μιλαει ελληνικα...
αδερφε μηπως το κοριτσι λεγοτανε βαλερια κ οχι βικτωρια;δεν υπαρχει στο συγκεκριμενο γραφειο βικτωρια

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Καλησπέρα !!!
Το Gmassage στέλνει ακόμα? γιατί έχει πολύ καιρό να αναφερθεί....
Ελισσάβετ από joy, έχει κανείς εμπειρία?

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.197
Πόντοι
4.365
τοσο πολυ που γαμας προσεχε το προστατη σου μαλακα μη μας παθεις κ τιποτα κ δεν εχουμε με ποιον να γελαμε!!!πισω απο τον υπολογιστη ολοι γαματε!!!ελα μια φορα κ απο κοντα να μας γαμησεις εχουμε μεινει με τη χαρα...
Ουτε να μου το δεις ξεφτιλισμενο σκουληκι μονο χλεπες στη βρωμοφατσα σου αρμοζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα !!!
Το Gmassage στέλνει ακόμα? γιατί έχει πολύ καιρό να αναφερθεί....
Ελισσάβετ από joy, έχει κανείς εμπειρία?
Φαγαν μπαν η ξεφτιλισμα οι προμοτορες γιαυτο δεν αναφερεται

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Ναι, στην αρχη ηταν μερικά που βγάζαν μάτι.... άρα δεν ξέρουμε τι παίζει τώρα->κασκαντεριλικι

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Πόσα ποστ είχα κάνει ότι το Gm είναι σκουπιδογραφείο ξαναζεσταμένο φαγητό???

Χαχαχαχαχαχαχχαχαχα γελοίοι!!!!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Τύποι μήπως ξαναπαιχτεί ένα slavyanka delicatessen vs bmwpower;
Μου χει λείψει μέλη να μαζεύονται για καλτ ξυλίκι σε πλατεία :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
45
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος ποια κοπέλα από το οσμοσε κερναει μπριζόλα;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως την βρίσκετε ν
Έχω 2 από αυτές στο ινστα Την μια Την ρώτησα για κάτι πονηρό και αμέσως μπλοκ
Ε ναι το Athens χρόνια τώρα είναι στα δεν! Ίσως με πολύ χρήμα και πολλές συνεδρίες με κάποια κάτι παίξει, αλλά γενικά είναι καθαρά για μασάζ

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
προσφατη συνάντηση απο Βικτώρια Ντελουξ. 40άρα + οπωσδήποτε, συμπαθητική εμφάνιση, αν και τα χρόνια αρχίζουν και φαίνονται. Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, τουλάχιστον ξέρει 5 πράγματα. Στα λοιπά, προχωρά σε φραπέ, ακολουθεί οδηγίες, θέλει να ευχαριστήσει, αλλά μην περιμένετε και "παπάδες". Η τιμή της κινείται στο πλαίσιο της αγοράς

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
ζητησα απο massaua να μου στειλει ποιες ειναι διαθεσιμες για σημερα...τι γιαγιαδες και κακο εχουν εκει περα ρε φιλε! ειχε και κανα δυο τρια καλα βεβαια,μια μαριαννα_20 μου εκατσε καλα στη φωτο και το ψηνω.εχει δοκιμασει κανεις με τη συγκεκριμενη η να παω για κασκαντεριλικι?

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
452
Πόντοι
21
ζητησα απο massaua να μου στειλει ποιες ειναι διαθεσιμες για σημερα...τι γιαγιαδες και κακο εχουν εκει περα ρε φιλε! ειχε και κανα δυο τρια καλα βεβαια,μια μαριαννα_20 μου εκατσε καλα στη φωτο και το ψηνω.εχει δοκιμασει κανεις με τη συγκεκριμενη η να παω για κασκαντεριλικι?
το δυνατό χαρτι ειναι μια χριστίνα , αλλα ζηταει το κωλο της για χερι +60 καλαμακι +100 ! το εχω αναφερει παλι μετα απο αυτο και την εμπειρια με νικολετα ( μετρια ) δεν εχω ψωνισει παλι απο εκει εαν κανεις κασκαντεριλικι ριξε μυνημα

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.540
Πόντοι
2.596
προσφατη συνάντηση απο Βικτώρια Ντελουξ. 40άρα + οπωσδήποτε, συμπαθητική εμφάνιση, αν και τα χρόνια αρχίζουν και φαίνονται. Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, τουλάχιστον ξέρει 5 πράγματα. Στα λοιπά, προχωρά σε φραπέ, ακολουθεί οδηγίες, θέλει να ευχαριστήσει, αλλά μην περιμένετε και "παπάδες". Η τιμή της κινείται στο πλαίσιο της αγοράς
Να φανταστώ η τιμή της αγοράς συν είκοσι η φράπα της βικτωρια…

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
το δυνατό χαρτι ειναι μια χριστίνα , αλλα ζηταει το κωλο της για χερι +60 καλαμακι +100 ! το εχω αναφερει παλι μετα απο αυτο και την εμπειρια με νικολετα ( μετρια ) δεν εχω ψωνισει παλι απο εκει εαν κανεις κασκαντεριλικι ριξε μυνημα
κατσε μιλαω μαζι τους τωρα και παω για Μαριαννα 2ωρο,η Νικολετα δυνατο φαινεται στις φωτογραφιες και κανει b2b μου ειπαν. Μετρια εμπειρια ειχες ε?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Αυτη με τ κατσαρο μαλλι?λιγο μεγαλη φαινεται
Εχεις δικιο αλλα σιγα μην επαιρνα αυτη,ειναι κ αλλη μια που εχει το ονομα Μαριαννα_20,μαλλον για να ξεχωριζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom