Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Στημένο θα ήταν δεν μπορεί ... ΧαχαχαΑυτή είναι ρε?????? Το θυμάμαι, τι είχε πει ρε το βλητο
Στημένο θα ήταν δεν μπορεί ... ΧαχαχαΑυτή είναι ρε?????? Το θυμάμαι, τι είχε πει ρε το βλητο
δεν ξερω τι εμπειρια ειχες εκει φιλε μου αλλα εγω που εχω παρει 2 φορες την 1 μια χριστινα ζητησε τα μαλλια της κεφαλης της για φραπε ( + 60 ) για καλαμακι +100 ! Με την Νικολετα καλυτερα σε οικονομικη φαση αλλα υπαρχουν επιλογες πολυ πιο οικονομικες εκει εξω το γραφω γιατι εχουμε ξεφυγει αρκετα η καθεμια ζηταει οτι της καβλωσειΚαλησπέρα αλάνια. Έστειλα σήμερα Μασάουα να δω αν έχουν κάτι καινούργιο καθώς με την Νικολέτα και με την Βαλέρια έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μου στείλαν δύο καινούργια πάτο ‘μουνα με όνομα Άρτεμις και Μαριάννα, μου πέσαν τα σαγόνια…. Έχει κάνει κανείς με κάποια από τις δύο
Σταματα το προμο ρε μαλακισμενοΡε παίδες έστειλα στη Massaua massage Athens αν έχει κάτι καινούργιο και μου έστειλε ένα φρούτο ονόματης (Μαριάννα_20) μου έπεσε το σαγόνι 20αρα μουναρος και κωλαρα αλλά και τσιμπουκόχειλα από τι κατάλαβα προχωράει μέχρι καλαμάκι πλιζζζ αν την ξέρει κάποιος από άλλο γραφείο ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να μου πει αν αξίζει να την πάρω και αν είναι όντως τόσο θέαρα
Ε ποσο να τοποθετηθει, 20 μηνυματα ολα για το μασσαουα, τα μισα για νικολετταΠαρακαλώ τους συνομιλητάς να αφήσουν το προμότορα Νικο.πόρνιο να τοποθετηθεί επαυτού και μετά περνάμε σε διαφημίσεις
Ε ποσο να τοποθετηθει, 20 μηνυματα ολα για το μασσαουα, τα μισα για νικολεττα
Νισαφι πια
Σιγα μην ανοιγω beef με το καθε μαλακοτσουτσεκι που κανει προμο.Του γαμω τη μανα και προχωραω στο επομενο.Beef με επαγγελματιες ανοιγω μεχρι να τους εξαφανισω,gravity, krm,qbathens και λοιπα σκουπιδια φιδεμπορες και τους κλωνους τουςΞέρω, απλά βάζω φυτιλιές να ψηθεί το μπήφ
Έχω 2 από αυτές στο ινστα Την μια Την ρώτησα για κάτι πονηρό και αμέσως μπλοκΜήπως έχει κανεις δοκιμάσει κάποια απο www.athensmassage.gr/??? Είτε στο χώρο τους είτε σε άλλο χώρο ?
Πιστεύω ότι θα φάμε τρελό άκυρο για κάτι παραπάνω από μασάζ...Αν κάποιος έχει ακουμπήσει αυτό ξεκωλακι ας μου στείλει εδώ η σε p.m το ίδιο μου είναι . Τρελή πατουρα το καυλοραπανο .
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ωραίο το beef!!!ψητό κοκκινιστό λεμονάτο....όπως να ναι του γαμω τη μάνα!Σιγα μην ανοιγω beef με το καθε μαλακοτσουτσεκι που κανει προμο.Του γαμω τη μανα και προχωραω στο επομενο.Beef με επαγγελματιες ανοιγω μεχρι να τους εξαφανισω,gravity, krm,qbathens και λοιπα σκουπιδια φιδεμπορες και τους κλωνους τους
Τι που το κατάλαβα ρε φίλε εσύ όταν στέλνεις μήνυμα και ρωτάς διακριτικά κάτι δεν σου περνάνε το υπονοούμενο το τηλεφωνικό κέντρο ;;Σταματα το προμο ρε μαλακισμενο
" από τι κατάλαβα προχωραει μεχρι καλαμακι" που το καταλαβες δηλαδη?20 μηνυματα ολα προμο του μασαουα, λιγη τσιπα δηλαδη
ρε αν γραφω 20/20 μηνυματα για το hugo boss ναι προμοτερ ειμαι και κανω διαφημιση.Τρελα πουλας σε πορνο site?Κοφτο, δεν κρατας καν τα προσχηματαΤι που το κατάλαβα ρε φίλε εσύ όταν στέλνεις μήνυμα και ρωτάς διακριτικά κάτι δεν σου περνάνε το υπονοούμενο το τηλεφωνικό κέντρο ;;
μια χαρά τσίπα έχω δεν είναι προμο απλά μου αρέσει η εξυπηρέτηση τους και το προτιμώ λίγο παραπάνω από τα άλλα που είναι αγενεστατα και απότομα .Δηλαδη αν εσύ γνωρίζεις κάποιον που του αρέσει ένα συγκεκριμένο brand π.χ Hugo Boss και ψωνίζει από εκεί και τα φοράει τι κάνει διαφήμιση; όχι απλά κάτι του αρέσει και το προτιμάει...
Όχι φίλε μου κάνεις λάθος γνωρίζω στο κύκλο μου άνθρωπος που φοράνε/ψωνίζουν συγκεκριμένη επωνυμία πάνω τους διότι αυτή τους ικανοποιεί και τους αρέσει αν εμένα δεν μου αρέσει αυτό που φοράνε πολύ απλά δεν επηρεάζομαι αν δεν μπορείς να το χωνέψεις διάβασε άλλες αναρτήσεις τόσο απλό... Εκφράζω την άποψη μου και την ικανοποίηση μου σε ότι έγω έχω πληρώσει γκεκε...ρε αν γραφω 20/20 μηνυματα για το hugo boss ναι προμοτερ ειμαι και κανω διαφημιση.Τρελα πουλας σε πορνο site?Κοφτο, δεν κρατας καν τα προσχηματα
Μια μπουλντόζα…Ότι να ναιΕχουν την νιοβη και την ελλη (που μοιαζουν τοσο πολυ που αναρωτιέμαι και αν ειναι η ίδια )
Πιο πίσω θα βρεις σχόλιαΕχει κάποιος συναθλητης εμπειρία απο silk massage?