Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Ναικαλημέρα σε όλους ξέρουμε κάτι για το therapeutic_massage_athens υπάρχει στο Instagram.ειναι καθαρά μόνο μασαζ;
Ναικαλημέρα σε όλους ξέρουμε κάτι για το therapeutic_massage_athens υπάρχει στο Instagram.ειναι καθαρά μόνο μασαζ;
60 € κ είναι μόνο μασάζ?
Ναι60 € κ είναι μόνο μασάζ?
Πάντως πρέπει να έχει βυζαρες! Αλλά δν ξέρω αν τις βγάζει αλλά τι να το κανεις!H βραζιλιάνα η πατρίσια το καβαλησε και αυτη πλεον μιας και μεγαλοπιαστηκε, δεν πάει σε σπίτια μου είπε αλλά σε δικό της χώρο στον Αλιμο και ζητάει 100 ευρώ για ένα φραπέ.... Και το μασαζ ακριβό είναι στα 60 συν τα έξοδα βενζίνης για εμάς που μένουμε μακριά από το νότο....
Με 60 ευρώ βρίσκεις καλα καταστηματα που προσφέρουν μονο μασαζ για δυο ώρες και λένε και ευχαριστώ... Με 100+ παίρνεις ανεξάρτητη που στα κάνει όλα με το ξενοδοχειο μέσα, να παρω αυτη απλα για να μου τον παιξει με ρούχα και να μην αφηνει καν να αγγίξω;
Μαύρο οπότε στη βραζιλιάνα με την τεράστια περιφέρεια...
Κρίμα οι τσιμπουκοχειλάρες τις γαμώτο!!!!!!
Πάντως πρέπει να έχει βυζαρες! Αλλά δν ξέρω αν τις βγάζει αλλά τι να το κανεις!
καλημέρα σε όλους ξέρουμε κάτι για το therapeutic_massage_athens υπάρχει στο Instagram.ειναι καθαρά μόνο μασαζ;
Επειδή είχε τύχει να της έχω μιλήσει στα σοσιαλ μέσω μιας κοινής γνωστής και να την πετύχω και στον δρόμο (πριν μετακομίσει) και πριν μάθω ότι παίζει τέτοιου είδος μασαζ ήμουν πολύ ψημένος να βγούμε κλπ γιατί ήταν πολύ busty αλλά όταν έκανα ξανά επικοινωνία μου ζήτησε κάτι 100αρια χωρίς ποτέ βέβαια να πει ξεκάθαρα ότι θα έχει φραπε αλλά το έθετε πιο εκλεπτυσμένα με τύπου «Μέθοδος ταντρα όπου έρχεται ανακούφιση κλπ» όποτε δεν! 100€ για να μου τον παίξουν όχι ευχαριστώ!Έχει και κωλάρα με κυτταρίτιδα βέβαια που πιστεύω θα άξιζε στα τεσσερα αλλά ζητάει πολλά....
Έτσι είχαν γράψει κάποιοι πέρυσι τους εκανε φουλ προγραμμα αλλα πληρωσαν σχεδον τα διπλα....
Ρουχα νομιζω βγαζει αλλα και παλι ζηταει πολλά... +30 κάτι τετοιο για να μείνει με σουτιέν και χωρίς άγγιγμα...
Άρα....
Είχε αναφερθεί λίγες σελίδες πίσω αν θυμάμαι ότι είναι αλλού με άλλο όνομα αλλά δεν θυμάμαι πουΣυναγωνιστές έχουμε τπτ για Δήμητρα απο αττικά μασαζ δουλευε παλια εκει . Εχει φυγει απο εκει και δεν την βλεπω να δουλευει αλλου . Αν ξερεις καποιος κατι πμ !
Πρέπει να ειναι αλλη Δημητρα αυτη που εχουν γραψει λιγο πιο πισω Αλλα Ευχαριστω . Αν ξερει κατι καποιος pm!Είχε αναφερθεί λίγες σελίδες πίσω αν θυμάμαι ότι είναι αλλού με άλλο όνομα αλλά δεν θυμάμαι που
Στο μύνημα που στέλνει στα σοσιαλ αναφέρει μασάζ γεννητικών οργάνων... Φραπέ δλδ απλα το λέει πιο ευγενικά και όντως κανει στα 100. Αν τη ρωτήσεις παρόλα αυτά αν στην παίζει μπορει και να σε μπλοκάρει όμως . Το παίζει επαγγελματίας και κυρια...Χαχα!Επειδή είχε τύχει να της έχω μιλήσει στα σοσιαλ μέσω μιας κοινής γνωστής και να την πετύχω και στον δρόμο (πριν μετακομίσει) και πριν μάθω ότι παίζει τέτοιου είδος μασαζ ήμουν πολύ ψημένος να βγούμε κλπ γιατί ήταν πολύ busty αλλά όταν έκανα ξανά επικοινωνία μου ζήτησε κάτι 100αρια χωρίς ποτέ βέβαια να πει ξεκάθαρα ότι θα έχει φραπε αλλά το έθετε πιο εκλεπτυσμένα με τύπου «Μέθοδος ταντρα όπου έρχεται ανακούφιση κλπ» όποτε δεν! 100€ για να μου τον παίξουν όχι ευχαριστώ!
Πάντα έτσι ήταν . Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν πήγαινε στα σπίτι. Ανέκαθεν τόσα χρεώνε και δεν άφηνε χουφτώματα. Τωρα για αυτά που έγραψε κάποιος για φουλ πρόγραμμα με τα διπλά λεφτά, δεν έχω άποψη. Το μόνο που άλλαξε από την τελευταία φορά που την έκλεισα για μασαζ, είναι ότι έχει δικό της χώρο στον Άλιμο. Τότε (2017) έμενε Πειραιά αλλα δεν δεχόταν σπίτι της.H βραζιλιάνα η πατρίσια το καβαλησε και αυτη πλεον μιας και μεγαλοπιαστηκε, δεν πάει σε σπίτια μου είπε αλλά σε δικό της χώρο στον Αλιμο και ζητάει 100 ευρώ για ένα φραπέ.... Και το μασαζ ακριβό είναι στα 60 συν τα έξοδα βενζίνης για εμάς που μένουμε μακριά από το νότο....
Με 60 ευρώ βρίσκεις καλα καταστηματα που προσφέρουν μονο μασαζ για δυο ώρες και λένε και ευχαριστώ... Με 100+ παίρνεις ανεξάρτητη που στα κάνει όλα με το ξενοδοχειο μέσα, να παρω αυτη απλα για να μου τον παιξει με ρούχα και να μην αφηνει καν να αγγίξω;
Μαύρο οπότε στη βραζιλιάνα με την τεράστια περιφέρεια...
Φίλε αμα την βρεις, πες μας και σε μας.Παίδες χάθηκα λίγο από τις πληροφορίες. Ποια θα προτείνατε για το παρακάτω πακέτο για Αθήνα);
Πολύ καλό μασάζ, ομορφούλα και ευχάριστη, καλαμάκι ή έστω φραπέ. Το κόστος αδιάφορο μιας και θα είναι μετά από πολύ καιρό αποχής από το συγκεκριμένο άθλημα.