Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

698 0 280 270

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Massage με τα πόδια / Αshiatsu Massage
Nuru / Body to Body Massage
Lomi – lomi Massage
Jacuzzi Massage
4 χέρια

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρία μασάζ VIP MASSAGE ΑΝΑΖΗΤΑ κοπέλες απο 23 έως 45 ετών για θέση εργασία
Οι θέσεις εργασίας στην εταιρία μας είναι ανοιχτές 365 ημέρες το χρόνο !

ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ 2023
6980280270

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
H βραζιλιάνα η πατρίσια το καβαλησε και αυτη πλεον μιας και μεγαλοπιαστηκε, δεν πάει σε σπίτια μου είπε αλλά σε δικό της χώρο στον Αλιμο και ζητάει 100 ευρώ για ένα φραπέ.... Και το μασαζ ακριβό είναι στα 60 συν τα έξοδα βενζίνης για εμάς που μένουμε μακριά από το νότο....

Με 60 ευρώ βρίσκεις καλα καταστηματα που προσφέρουν μονο μασαζ για δυο ώρες και λένε και ευχαριστώ... Με 100+ παίρνεις ανεξάρτητη που στα κάνει όλα με το ξενοδοχειο μέσα, να παρω αυτη απλα για να μου τον παιξει με ρούχα και να μην αφηνει καν να αγγίξω;

Μαύρο οπότε στη βραζιλιάνα με την τεράστια περιφέρεια...

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
H βραζιλιάνα η πατρίσια το καβαλησε και αυτη πλεον μιας και μεγαλοπιαστηκε, δεν πάει σε σπίτια μου είπε αλλά σε δικό της χώρο στον Αλιμο και ζητάει 100 ευρώ για ένα φραπέ.... Και το μασαζ ακριβό είναι στα 60 συν τα έξοδα βενζίνης για εμάς που μένουμε μακριά από το νότο....

Με 60 ευρώ βρίσκεις καλα καταστηματα που προσφέρουν μονο μασαζ για δυο ώρες και λένε και ευχαριστώ... Με 100+ παίρνεις ανεξάρτητη που στα κάνει όλα με το ξενοδοχειο μέσα, να παρω αυτη απλα για να μου τον παιξει με ρούχα και να μην αφηνει καν να αγγίξω;

Πάντως πρέπει να έχει βυζαρες! Αλλά δν ξέρω αν τις βγάζει αλλά τι να το κανεις!

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Πάντως πρέπει να έχει βυζαρες! Αλλά δν ξέρω αν τις βγάζει αλλά τι να το κανεις!

Έχει και κωλάρα με κυτταρίτιδα βέβαια που πιστεύω θα άξιζε στα τεσσερα αλλά ζητάει πολλά....

Έτσι είχαν γράψει κάποιοι πέρυσι τους εκανε φουλ προγραμμα αλλα πληρωσαν σχεδον τα διπλα....

Ρουχα νομιζω βγαζει αλλα και παλι ζηταει πολλά... +30 κάτι τετοιο για να μείνει με σουτιέν και χωρίς άγγιγμα...

Άρα....

Τελευταία τροποποίηση:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
καλημέρα σε όλους ξέρουμε κάτι για το therapeutic_massage_athens υπάρχει στο Instagram.ειναι καθαρά μόνο μασαζ;

Ναι μόνο μασαζ.

Ειναι πολλά τα 60 για μόνο μασαζ μην τους τα δίνετε ρε και αν πέσει πείνα μπορεί να αρχίσουν να κερνάνε καμια πίπα ή φραπε....

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Καληςπέρα.Χριστίνα και Δάφνη από Joy ξέρει κάποιος να μας πει αν αξίζουν?

Sounio

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Κανεις ιδέα μια Ελένη που ήταν παλιά στο deluxe, k που πέρασε από Athens?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Έχει και κωλάρα με κυτταρίτιδα βέβαια που πιστεύω θα άξιζε στα τεσσερα αλλά ζητάει πολλά....

Έτσι είχαν γράψει κάποιοι πέρυσι τους εκανε φουλ προγραμμα αλλα πληρωσαν σχεδον τα διπλα....

Ρουχα νομιζω βγαζει αλλα και παλι ζηταει πολλά... +30 κάτι τετοιο για να μείνει με σουτιέν και χωρίς άγγιγμα...

Άρα....
Επειδή είχε τύχει να της έχω μιλήσει στα σοσιαλ μέσω μιας κοινής γνωστής και να την πετύχω και στον δρόμο (πριν μετακομίσει) και πριν μάθω ότι παίζει τέτοιου είδος μασαζ ήμουν πολύ ψημένος να βγούμε κλπ γιατί ήταν πολύ busty αλλά όταν έκανα ξανά επικοινωνία μου ζήτησε κάτι 100αρια χωρίς ποτέ βέβαια να πει ξεκάθαρα ότι θα έχει φραπε αλλά το έθετε πιο εκλεπτυσμένα με τύπου «Μέθοδος ταντρα όπου έρχεται ανακούφιση κλπ» όποτε δεν! 100€ για να μου τον παίξουν όχι ευχαριστώ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Παίδες χάθηκα λίγο από τις πληροφορίες. Ποια θα προτείνατε για το παρακάτω πακέτο για Αθήνα);
Πολύ καλό μασάζ, ομορφούλα και ευχάριστη, καλαμάκι ή έστω φραπέ. Το κόστος αδιάφορο μιας και θα είναι μετά από πολύ καιρό αποχής από το συγκεκριμένο άθλημα.

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχουμε τπτ για Δήμητρα απο αττικά μασαζ δουλευε παλια εκει . Εχει φυγει απο εκει και δεν την βλεπω να δουλευει αλλου . Αν ξερεις καποιος κατι πμ !

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Συναγωνιστές έχουμε τπτ για Δήμητρα απο αττικά μασαζ δουλευε παλια εκει . Εχει φυγει απο εκει και δεν την βλεπω να δουλευει αλλου . Αν ξερεις καποιος κατι πμ !
Είχε αναφερθεί λίγες σελίδες πίσω αν θυμάμαι ότι είναι αλλού με άλλο όνομα αλλά δεν θυμάμαι που

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Είχε αναφερθεί λίγες σελίδες πίσω αν θυμάμαι ότι είναι αλλού με άλλο όνομα αλλά δεν θυμάμαι που
Πρέπει να ειναι αλλη Δημητρα αυτη που εχουν γραψει λιγο πιο πισω Αλλα Ευχαριστω . Αν ξερει κατι καποιος pm!

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Επειδή είχε τύχει να της έχω μιλήσει στα σοσιαλ μέσω μιας κοινής γνωστής και να την πετύχω και στον δρόμο (πριν μετακομίσει) και πριν μάθω ότι παίζει τέτοιου είδος μασαζ ήμουν πολύ ψημένος να βγούμε κλπ γιατί ήταν πολύ busty αλλά όταν έκανα ξανά επικοινωνία μου ζήτησε κάτι 100αρια χωρίς ποτέ βέβαια να πει ξεκάθαρα ότι θα έχει φραπε αλλά το έθετε πιο εκλεπτυσμένα με τύπου «Μέθοδος ταντρα όπου έρχεται ανακούφιση κλπ» όποτε δεν! 100€ για να μου τον παίξουν όχι ευχαριστώ!
Στο μύνημα που στέλνει στα σοσιαλ αναφέρει μασάζ γεννητικών οργάνων... Φραπέ δλδ απλα το λέει πιο ευγενικά και όντως κανει στα 100. Αν τη ρωτήσεις παρόλα αυτά αν στην παίζει μπορει και να σε μπλοκάρει όμως . Το παίζει επαγγελματίας και κυρια...Χαχα!

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα αγαπητα μελη του φορουμ ,

Να σας ενημερώσω οτι αυριο 14 - 02 - 2023
λόγω εορτής του Αγ Βαλεντίνου

Η εταιρία του VIP MASSAGE
σας κάνει σε όλα τα είδη μασάζ , όλη την ημέρα
σε όλες τις διάρκειες για τις συνεδρίες ολων των Massage
Εκπτωση - 10 % !

για περισσότερες πληροφορίες - ενημερώσεις
καλέστε μας στο 698 0 280 270
ή στείλτε μας μήνυμα στο VIBER

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.565
Πόντοι
2.256

Πάντα έτσι ήταν . Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν πήγαινε στα σπίτι. Ανέκαθεν τόσα χρεώνε και δεν άφηνε χουφτώματα. Τωρα για αυτά που έγραψε κάποιος για φουλ πρόγραμμα με τα διπλά λεφτά, δεν έχω άποψη. Το μόνο που άλλαξε από την τελευταία φορά που την έκλεισα για μασαζ, είναι ότι έχει δικό της χώρο στον Άλιμο. Τότε (2017) έμενε Πειραιά αλλα δεν δεχόταν σπίτι της.
Παίδες χάθηκα λίγο από τις πληροφορίες. Ποια θα προτείνατε για το παρακάτω πακέτο για Αθήνα);
Πολύ καλό μασάζ, ομορφούλα και ευχάριστη, καλαμάκι ή έστω φραπέ. Το κόστος αδιάφορο μιας και θα είναι μετά από πολύ καιρό αποχής από το συγκεκριμένο άθλημα.
Φίλε αμα την βρεις, πες μας και σε μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom