ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
Καργιολαοχι ρε. θα του την δωσω του χρονου αν θελει ακομα ιδιες ηλικιες.
Καργιολαοχι ρε. θα του την δωσω του χρονου αν θελει ακομα ιδιες ηλικιες.
Έχεις pmπαρακαλώ προτείνετε Ελληνίδες για μασάζ κατ οίκον ηλικίες 20 - 25 - ευχαριστώ
Αν ψαξεις γενικά το νήμα ή άλλα στο φορουμ έχουν γράψει ότι ανήκει στα ΔΕΝ. Τώρα αν παίζει κάτι παραπάνω μόνο από κοντά ΑΝ θα το επιβεβαιώσεις αλλά κρατάμε ότι όσοι την έχουν επισκεφθεί δεν πήραν τπτ πέρα από μασαζ. Καλή συνέχεια.Καλησπέρα.https://www.instagram.com/kleaeklena/.Δείχνει δυνατό.Της έστειλα μνμ για να μαθω περισσότερα αλλά δεν απάντησε.Έχει κανείς άποψη;Και σε pm όποιος θέλει.
Εγω που τη ρωτησα μου λεει τι ειναι τα εξτρακαλησπέρα κύριοι. ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. έχουμε δοκιμάσει roula_therapist? κάτι μου λέει για παραπάνω από μόνο μασαζ
Ομοιοπαθης φιλε μου και εγω ξενερωσα μολις ανοιξε η πορτα. Επαιξα με Σαντρα και Κιαρα-Αφροδιτη απο βελβετ +30 καλαμακι και προφανως παιζει και φουλ στο επομενο. αυτα για τωραΔοκιμή με Βασιλική από Joy.Παραπλανητική φώτο (εννοείτε πολύ χειρότερη στην πραγματικότητα)όπως και οι περισσότερες φώτο των κοριτσιών στο μασάζ κατοίκον.Μέτριο πρός καλό το μασάζ ,τίποτα έξτρα ούτε ζήτησα ούτε πρόσφερε,πάμε για άλλα.
Maria crystal δεν τη βλέπουμε στη σελίδα τουΒικτόρια osmose ... 28-30 μασάζ χάδι, οκ το ξέραμε, φοβερά όμως βυζιά που πέφτουν πάνω σου , φουλ πρόγραμμα με ακα καλαμάκι +60
Έμμυ empire....γύρω στα 32-35 γυμνό body to body, ακα καλαμάκι επαγγελματικο +40
Χαρά royal.... πιτσιρικα24-25 , πολύ κοκαλιαρα , καλό χαλαρωτικό βγάζει μπλούζα , με σκούφο +40
Ηλιάνα Crystal.... 19-20 πιτσιρικα, καλό χαλαρωτικό με πονηρά περάσματα, της έπιασα το χέρι να την καθοδηγήσω . Ευχάριστη και με προοπτικες νομίζω . Ήμουν το 4ο της ραντεβού οπότε ολοκληρωμένη εικόνα θα έχω αργότερα . Της έδωσα από μόνος μου 30€ .
Μαρία crystal....30 περίπου , body to body γυμνή , ακα καλαμάκι +30
Στέλνουν όπως όλοι στο viber αδερφέ.Maria crystal δεν τη βλέπουμε στη σελίδα του
Σύνολο;
Καλησπέρα , με την Ηλιάνα εγινε κατι περισσότερο από μασάζ ?Βικτόρια osmose ... 28-30 μασάζ χάδι, οκ το ξέραμε, φοβερά όμως βυζιά που πέφτουν πάνω σου , φουλ πρόγραμμα με ακα καλαμάκι +60
Έμμυ empire....γύρω στα 32-35 γυμνό body to body, ακα καλαμάκι επαγγελματικο +40
Χαρά royal.... πιτσιρικα24-25 , πολύ κοκαλιαρα , καλό χαλαρωτικό βγάζει μπλούζα , με σκούφο +40
Ηλιάνα Crystal.... 19-20 πιτσιρικα, καλό χαλαρωτικό με πονηρά περάσματα, της έπιασα το χέρι να την καθοδηγήσω . Ευχάριστη και με προοπτικες νομίζω . Ήμουν το 4ο της ραντεβού οπότε ολοκληρωμένη εικόνα θα έχω αργότερα . Της έδωσα από μόνος μου 30€ .
Μαρία crystal....30 περίπου , body to body γυμνή , ακα καλαμάκι +30
κουκλαρα η κλειω οντως..οποιος ξερει να πειΤο ντελουξ βλέπω έχει κάτι καλά τεμάχια. Έχει κάποιος άποψη για Κλειώ?
Για να δουμε γιατί πολλοί φοβούνται μην τις κλέψουμε!κουκλαρα η κλειω οντως..οποιος ξερει να πει