Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Πάντα έτσι ήταν . Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν πήγαινε στα σπίτι. Ανέκαθεν τόσα χρεώνε και δεν άφηνε χουφτώματα. Τωρα για αυτά που έγραψε κάποιος για φουλ πρόγραμμα με τα διπλά λεφτά, δεν έχω άποψη. Το μόνο που άλλαξε από την τελευταία φορά που την έκλεισα για μασαζ, είναι ότι έχει δικό της χώρο στον Άλιμο. Τότε (2017) έμενε Πειραιά αλλα δεν δεχόταν σπίτι της.

Φίλε αμα την βρεις, πες μας και σε μας.
100€ για φραπέ, φαντάζομαι το χαρμάνι είναι gourmet το λιγότερο..

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
300
Καλησπέρα στο αγαπημένο μου θρέντ! Μετά από ένα εξάμηνο ξύπνησα από την χειμερινή μου νάρκη και είμαι έτοιμος για αταξίες πάλι.
Πολύ διάβασμα, απο το τελευταίο μου λογκ ιν 100-150 σελίδες :coffee: :confused: … δεν βγάζω άκρη ποια να πρωτοδιαλέξω.
Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορεί κανείς να με κατευθύνει σε μερικές επιλογές που θα ταίριαζαν με τα γούστα μου.
Οι τοπ εμπειρίες μου σε αυτόν τον χώρο ήταν/είναι :
-#1 η Χρυσή που ήταν στο ΒΙΠ
- ΤάντραΖωη αλλά μιλάω για το πως ήταν πριν κανά δύο χρόνια (την τελευταία φορά που συναντήθηκα μου φάνηκε λίγο πιο τρελίαρα)
-Ιριδα και Τέα. Δεν δοκίμασα ποτέ την άλλη κοπέλα της Τέας. Αξίζει;;
-Αριάδνη. Λουκ και πρόγραμμα πολύ καλό αλλά δεν αντέχω τα στησίματα, αργοπορίες και τα μηνύματα της σε άκυρες ώρες ενώ μπορεί να είσαι με οικογένεια κτλ.

Σίγουρα πρέπει να βγάζει τα ρούχα της η κοπέλα αλλα δεν είναι αναγκη να το πάει τέρμα, σεξ εννόω… πιπα τουλάχιστον, αρκεί να έχει “ερωτικό” πρόγραμμα.
Υπόσχομαι κριτικές και αν ξετρυπώσω καμιά καλή περίπτωση μοίρασμα εδώ μέσα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Καλησπέρα στο αγαπημένο μου θρέντ! Μετά από ένα εξάμηνο ξύπνησα από την χειμερινή μου νάρκη και είμαι έτοιμος για αταξίες πάλι.
Πολύ διάβασμα, απο το τελευταίο μου λογκ ιν 100-150 σελίδες :coffee: :confused: … δεν βγάζω άκρη ποια να πρωτοδιαλέξω.
Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορεί κανείς να με κατευθύνει σε μερικές επιλογές που θα ταίριαζαν με τα γούστα μου.
- ΤάντραΖωη αλλά μιλάω για το πως ήταν πριν κανά δύο χρόνια (την τελευταία φορά που συναντήθηκα μου φάνηκε λίγο πιο τρελίαρα)
-Αριάδνη. Λουκ και πρόγραμμα πολύ καλό αλλά δεν αντέχω τα στησίματα, αργοπορίες και τα μηνύματα της σε άκυρες ώρες ενώ μπορεί να είσαι με οικογένεια κτλ.

Σίγουρα πρέπει να βγάζει τα ρούχα της η κοπέλα αλλα δεν είναι αναγκη να το πάει τέρμα, σεξ εννόω… πιπα τουλάχιστον, αρκεί να έχει “ερωτικό” πρόγραμμα.
Η χρυση ηταν top η ζωη πολυ καλη
Την τεα για να την πετυχεις πρεπει να χεις μεσον

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21

Αν οι κριτικές που υποσχεσαι είναι τόσο ετεροχρονισμένες, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε...

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
300
Αν οι κριτικές που υποσχεσαι είναι τόσο ετεροχρονισμένες, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε...
Σώπα ρε παλιέ…

Πέρασα να δω τι έχεις προσφέρει και εσυ… όλο πάρε πάρε και κανα κράξιμο. Ωραιός.

Μα τι καραγκιόζηδες υπάρχουν…

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Σώπα ρε παλιέ…

Πέρασα να δω τι έχεις προσφέρει και εσυ… όλο πάρε πάρε και κανα κράξιμο. Ωραιός.

Μα τι καραγκιόζηδες υπάρχουν…
Εγώ προσωπικά δε κράζω κανένα....ακόμα και εδώ βλέπουν όλοι τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς εσύ προς το πρόσωπο μου(και ας μη με ξέρεις)...και τις εκφράσεις που χρησιμοποιώ εγώ.
Άραξε και χαλάρωσε ,και άσε τους καραγκιοζηδες να κάνουν την δική τους την δουλειά

• Like
Αντιδράσεις: Zak_$

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
300
Εγώ προσωπικά δε κράζω κανένα....ακόμα και εδώ βλέπουν όλοι τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς εσύ προς το πρόσωπο μου(και ας μη με ξέρεις)...και τις εκφράσεις που χρησιμοποιώ εγώ.
Άραξε και χαλάρωσε ,και άσε τους καραγκιοζηδες να κάνουν την δική τους την δουλειά
Ότι να’ναι :jerking:

AmazonC

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
130
Πόντοι
0
καλησπέρα κύριοι. ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. έχουμε δοκιμάσει roula_therapist? κάτι μου λέει για παραπάνω από μόνο μασαζ

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
καλησπέρα κύριοι. ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. έχουμε δοκιμάσει roula_therapist? κάτι μου λέει για παραπάνω από μόνο μασαζ
Στις φωτογραφίες μου θυμίζει την Ρούλα που ήταν πολύ παλιά στο Deluxe. .. Εάν είναι αυτή την είχα δοκιμάσει.Ειχε αρκετά κιλά παραπάνω από τις φωτογραφίες που έστελναν, έχει μεγαλώσει και αυτή, φραπέ κερνούσε με μικρό δωράκι . Επαναλαμβάνω εάν είναι αυτή!

Sounio

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχει (εκ-)πέσει τόσο πολύ το γενικότερο industry μασάζ κατ οίκον. Ο πληθωρισμός και η ματαιοδοξία σε συνδυασμό με τις κακεσ Εργασιακές συνθήκες (ειδικά για γυναίκες) θα έπρεπε να οδηγούν σε νέες θεραπεύτριες ανάλογων προσόντων με τις όμορφες νέο Ελληνίδες. Επίσης, από τα σχόλια στο φόρουμ κατανοώ ότι η συντριπτική πλειοψηφεία δεν θέλει βίζιτες στο χώρο. (Με την ευκαιρία εξακολουθώ να πιστεύω ότι η χρήση της Λέξης «σεξ» δεν είναι σωστή καθώς το μασάζ κατ οίκον μπορεί να οδηγεί σε έξτρα αλλά όχι σεξ υποχρεωτικά). Τις πταίει και πως αλλάζει προς όφελος του καταναλωτή αλλά και του όλου χώρου του μασάζ με όφελος και για τις θεραπεύτριες εν τελεί;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εμένα πάλι μου κάνει για μόνο μασάζ... Τεσπα αν μάθω θα ενημερώσω.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
50 με φραπέ. Από εμφάνιση δεν λέει πολλά.. Μόνο οι βυζαρες της αξίζουν..

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.488
Πόντοι
456
50 με φραπέ. Από εμφάνιση δεν λέει πολλά.. Μόνο οι βυζαρες της αξίζουν..
Την εχω κι εγω Ινστα και το ψηνω να κλεισω μαζι της...απο οσο μπορω να δω εχει απιστευτες βυζάρες...τις βγαζει εξω τουλάχιστον???

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
παρακαλώ προτείνετε Ελληνίδες για μασάζ κατ οίκον ηλικίες 20 - 25 - ευχαριστώ
Και ποιος είσαι Εσυ ρε τσίφτη να σου δώσουμε στο πιάτο πληροφορίες;;; Θα κεράσεις καμία συνέδρια μασάζ;;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.657
Πόντοι
41.813
παρακαλώ προτείνετε Ελληνίδες για μασάζ κατ οίκον ηλικίες 20 - 25 - ευχαριστώ
ειναι μια που ξεκινησε τωρα,αλλα ειναι 19.
δεν θα σου κανει. εσυ θες 20αρα και πανω. :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.657
Πόντοι
41.813

Stories