Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Λεει στειλε πμ και το προφιλ ειναι περιορισμενο δε μπορεις να στειλεις
Λάθος Ερρίκο. Το ότι έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να στείλεις pm.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κλικ πάνω στο username. Κάνε απλά hover το ποντίκι πάνω στο username. Δηλαδή πήγαινε τον κερσορα πάνω από το username χωρις να κάνεις κλικ και θα σου εμφανίσει τις επιλογές για π.μ.

Παρ'όλα αυτά είμαι αντίθετος αυτής της τακτικής των σκατοπρομοτοράκων εδώ μέσα. Τι πάει να πει στείλε πμ. Εχεις πληροφορία αξιόπιστη; Μοιράσου την δημόσια. Δεν έχεις; Τότε βγάλε το σκασμό.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Λάθος Ερρίκο. Το ότι έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να στείλεις pm.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κλικ πάνω στο username. Κάνε απλά hover το ποντίκι πάνω στο username. Δηλαδή πήγαινε τον κερσορα πάνω από το username χωρις να κάνεις κλικ και θα σου εμφανίσει τις επιλογές για π.μ.

Παρ'όλα αυτά είμαι αντίθετος αυτής της τακτικής των σκατοπρομοτοράκων εδώ μέσα. Τι πάει να πει στείλε πμ. Εχεις πληροφορία αξιόπιστη; Μοιράσου την δημόσια. Δεν έχεις; Τότε βγάλε το σκασμό.
Σωστά , έτσι πρέπει να γίνεται .. δημόσιο το νήμα , δημόσια τα σχόλια για ενημέρωση

Sounio

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Μην απαξιωνετε
το δικαίωμα στον χρήστη για π.μ.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Μην απαξιωνετε
το δικαίωμα στον χρήστη για π.μ.
Είσαι λάθος. Με το πμ απαξιώνεις το δικαίωμα των μελών για δημόσια πληροφόρηση. Τα πμ είναι για ευαισθητες πληροφορίες πχ προσωπικά δεδομένα και για εκτός θέματος συζητήσεις.
Αν υπάρχουν ομως πληροφορίες για καποια λαδοκόρη , που όπως εσύ μπορεί να την ψαχνουν και δεκάδες άλλα μέλη του φόρουμ, αυτά πρέπει να γράφονται δημόσια .
Γιατί αν αρχίσουμε τα pm τα παλιότερα μέλη, τότε όλοι εσείς οι καινούριοι θα βαράτε μαλακία χαζεύοντας τις φωτογραφίες εδώ μεσα.

loupi25

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
5
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές πρώτη φορά γράφω μπαίνω συχνά και χαζεύω τις κριτικές και με έχουν βοηθήσει. Ήρθε η σειρά μου να συνεισφέρω . Πήρα πριν λίγη ώρα μια κοπέλα που είχε αναφέρει ένα παλικάρι για μια που ζητούσε 80 ευρώ μαζί με την φίλης της . Η τιμή ισχύει . 80 ευρώ για μασαζ 4 χέρια με φραπέ και βγάλανε ρούχα δεν ρώτησα για παραπάνω δεν με ενδιάφερε . Η μια ήταν μουναρα τούμπανο ξανθιά βυζαρες και καυλοφατσα η άλλη ήταν μεγάλης ηλικίας γύρω στα 50 αδιάφορη εμφανισιακά αλλά καυλιαρα . Τα αρνητικά τους ήταν ότι μιλούσαν πολύ μεταξύ τους και ότι προς το τέλος έδειχναν λόγο βιαστικές αλλά οκ . Στα θετικά απίστευτο μασαζ και από τις δυο πολύ καλή παιχτουρα και από τις δυο πολύ καλή τιμή και πολύ δυνατή η μια με απίστευτα βυζια . Δεν ρώτησα για καλαμάκι ούτε για μπριζόλα . Αυτά από εμένα .
Καλημερα αν θέλεις στείλε μου τηλ για της δυο με 80 ευρώ ευχαριστώ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Καλημερα αν θέλεις στείλε μου τηλ για της δυο με 80 ευρώ ευχαριστώ
Κανείς δε θα σου στείλει τηλέφωνο, γιατί δεν υπάρχει. Ψάξε στα πίσω μηνύματα όπου αναγράφεται η σελίδα τους στο instagram και στείλε μήνυμα στα κορίτσια.

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
συνάντηση πριν 5 μέρες με τη Γιωτα απο VIP.
Ευχαριστη κοπέλα φτάσαμε μέχρι καλαμάκι με +20. προχωράει κ πιο πέρα. Η φωτογραφία που σου στέλνουν είναι η ίδια κοπέλα 5 χρόνια πριν. Εχει αρκετά περισσότερα κιλά...
Χθεσινή συνάντηση με Μάρθα από Joy.
Πολυ ομιλητικη καλό μασαζ με στοματικό στο +20

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! μια ράνια από Royal ξέρουμε τι παίζει;

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.195
Πόντοι
4.365
εντωμεταξυ το royal τι φαση?ρωταω φωτος ουτε φωνη ουτε ακροαση...

Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
469
Πόντοι
21
Γι αυτή λέμε μάλλον τύποι.
Μ'αρέσει που ρώτησα, μνήμη χρυσόψαρου.
Έχω γράψει και πιο πριν πως μάλλον είναι μια Άννα που δούλευε στο Joy. To συμπεραίνω επειδή έμενε και δούλευε νότια.
Υπάρχει τηλ; πμ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Ρε μαγκες, λεει τιποτε αυτη? Βικτωρια απο osmose

Συνημμένα

• Screenshot_20230208-231143_Facebook.jpg
    Screenshot_20230208-231143_Facebook.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 83
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis

boomer67

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
30
Πόντοι
0
Ρε μαγκες, λεει τιποτε αυτη? Βικτωρια απο osmose
Ναι την έχω δοκιμάσει εγώ.. Είναι Ρωσίδα μικρή σε ηλικία , γύρω 23 θα έλεγα . Γεματούλα είναι , και το στήθος της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ , και δε δυσκολέυεται πολ΄υ να το αποκαλύψει. Αλλά ρε παιδιά αλήθεια , όταν μιλούσαμε για ανίδεες κοπέλες στο μασάζ , δε μπορούσα να φανταστώ πόσο ανίδεη μπορεί να είναι μια κοπέλα . Δεν ήξερε βασική ανατομία , μου έτριβε κόκαλα αντί για μυς να πούμε..! ΄Δηλαδή ήταν σα να μου έκανε πλάκα ! Μου είπε ότι για φουλ φούλ 130 σύνολο, εγώ έδωσα 20 για καλαμάκι σκουφάτο . Την προτείνω μόνο για να βγάλεις τις κάβλες σου για τέτοιες βυζάρες .

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
986
Πόντοι
361
Ναι την έχω δοκιμάσει εγώ.. Είναι Ρωσίδα μικρή σε ηλικία , γύρω 23 θα έλεγα . Γεματούλα είναι , και το στήθος της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ , και δε δυσκολέυεται πολ΄υ να το αποκαλύψει. Αλλά ρε παιδιά αλήθεια , όταν μιλούσαμε για ανίδεες κοπέλες στο μασάζ , δε μπορούσα να φανταστώ πόσο ανίδεη μπορεί να είναι μια κοπέλα . Δεν ήξερε βασική ανατομία , μου έτριβε κόκαλα αντί για μυς να πούμε..! ΄Δηλαδή ήταν σα να μου έκανε πλάκα ! Μου είπε ότι για φουλ φούλ 130 σύνολο, εγώ έδωσα 20 για καλαμάκι σκουφάτο . Την προτείνω μόνο για να βγάλεις τις κάβλες σου για τέτοιες βυζάρες .

Μόνο για το βυζί τόσα πολλά; Δεν νομίζω...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Εδω εχουμε αποψη οι φωτο πρεπει να ναι μουσαντενιες

Stories