xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.624
- Πόντοι
- 17.436
Ναι...Δεν είναι και σωστό όμως να έχουν το τηλέφωνό μου!!
Ναι...Δεν είναι και σωστό όμως να έχουν το τηλέφωνό μου!!
Καλησπέρα! Κάποιος να έχει άποψη για νελλη από massage royal??και με πμ αν θέλει
Όχι φίλε μου δεν προχωράει ούτε τώρα. Όπως τα ήξερεςΔεν προχωραει τυπε μου. Σε μενα τουλαχιστον που προσπαθησα, ουτε με αιτηση. Αν εχει αλλαξει απο τοτε ας με διαψευσει καποιος τυπος
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου γιατί κάποια πράγματα είναι σοβαρά!!!
Η συμπεριφορά μας απέναντι στις κοπέλες θα πρέπει να είναι πάντα άψογη ότι και αν έχει συμβεί π.χ. Photoshop, αρπακτικά κτλπ. Αν κάτι μας χαλάσει απλά ρίχνουμε μαύρο είτε στο γραφείο είτε στην κοπέλα και προχωράμε. Είναι απλά τα πράγματα!
Τα υπόλοιπα είναι αρρώστια και μπορεί να μην έχουν καθόλου ευχάριστη κατάληξη……..
είμαστε σε αυτό όλοι μας για να περνάμε 1-2 ώρες όμορφα να αποσυμπιεζόμαστε από την καθημερινότητα. Μέχρι εκεί! Κλείνοντας να προσθέσω πως θα πρέπει και τα γραφεία να ρίχνουν μαύρο στους άρρωστους γιατί όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν και αυτοί…
άντε και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας!
....ποσο δικιο εχετε ρε μαγκες!!!απλα μια συμπληρωση εβαλα,επειδη αυτος ειναι και ο σκοπος εδω.
Την έχω σιχαθεί και δεν καταλαβαίνει τίποτα η φλομπα!!! Όντως ένας μπογιάς της χρειάζεται!Πάλι η φόλα.....έτοιμη για τον μπογιά
Είσαι εκτός θέματος φιλαράκο. Τετοιες ... "σοβαρές"... απορίες ανήκουν εδώ Μασάζ Γενικά - bourdela.com forumΚαλησπερα Ποια ειναι η μικροτερη σε ηλικια και ομορφοτερη και ας ειναι στα δεν που εχετε κανει η δει ?
Δεν υποφέρεστε!ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ VIP MASSAGE 698 0 280 270
Η Εταιρία VIP MASSAGE που εδρεύει 4 χρόνια στην Αθήνα
Αναζητά για άμεση εργασία
κοπέλες απο 22 έως 35 ετών αυστηρά , πολύ εμφανίσιμες
για μασαζ κατ οικον αθηνα και μυκονο σεζον ( Μαιος - Οκτωβριος )
Απαραιτητη γνωση αγγλικων σε επιπεδο επικοινωνιας
Υψηλες Αποδοχες με μηνιαιο μισθο και πληρη ασφαλιση - Ενσημα
με ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας από νόμιμη εταιρεία διαθέτουμε μεγάλο έτοιμο Ελληνικό ποιοτικό πελατολόγιο
Δεν απαιτούνται πτυχία και προϋπηρεσία, ευέλικτο ωράριο εργασίας
ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 698 0 280 270
ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 10 ΚΟΠΕΛΕΣ !!
Ειδικά για αυτή που λέμε πάλι...σας είπα είναι με σχιζοφρένεια φουλ και υπόκοσμος......ήταν και ο λόγος που διέκοψα και σύνδεση κινητής για αυτές τις δουλειες.....πολύ τσαμπουκαλου , λίαν επικίνδυνη και βρωμιάρα.......δεν θέλω ποτέ να λέω πολλές λεπτομέρειες αλλά βλέπω υπάρχει άγνοια από πολλούς νέους.
Ωραίος... ευχαριστούμε για την ενημέρωση..Αλιονα από Άττικα.. ζήτησε +60 για απλή εκτόνωση και +50 για να βγάλει τα ρούχα της (όχι τα εσώρουχα). Μαύρο!!!!
Υπάρχουν μλκς που τα δίνουν?????Ωραίος... ευχαριστούμε για την ενημέρωση..
Πάλι η φόλα.....έτοιμη για τον μπογιά
Την έχω σιχαθεί και δεν καταλαβαίνει τίποτα η φλομπα!!! Όντως ένας μπογιάς της χρειάζεται!
Μαύρο στο vip
εγω δεν βλεπω τι παραθετετε,αλλα το φανταζομαι. παλι η φωκια του vip θα ειναι και θα βαζει τη μουτσουνα της χαχαχαχαχαχΔεν υποφέρεστε!
Σοφή κίνηση! Μόλις έκανα! Είναι και επιμονη και αγενής!εγω δεν βλεπω τι παραθετετε,αλλα το φανταζομαι. παλι η φωκια του vip θα ειναι και θα βαζει τη μουτσουνα της χαχαχαχαχαχ
καντε απλα μια αγνοηση στο προφιλ της και δεν θα βλεπετε τιποτα απο αυτα που ποσταρει.
αφηστε την μονη της να τα γραφει και μονη της να τα βλεπει η φωκια.