Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
στα 60€ τα κορίτσια παίρνουν 25€, δύσκολο να είναι το φραπεδάκι... αλλά αν στο φουλ πάρουν 30€ μια χαρά βγαίνει ποσό... 55€ στο ραντεβού, αρκετά δλδ είναι (+35 το γραφείο)
Τόσα χρόνια, προτού ξεπεταχτούν σαν μανιτάρια τα γραφεία για μασαζ κατ'οίκον , δίναμε 50€ και 60€ και γαμούσαμε κιόλας και στ' αρχίδια μου πόσα θα πάρει το κάθε πουτανάκι... Αμα δεν τους αρέσει να πάνε να γίνουν ιδωτικοί υπάλληλοι με 25€ μικτά στο 8ωρο.
Εμένα με νοιάζουν τα λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη μου, όχι πόσα μπαινουν στις δικές τους.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Τόσα χρόνια, προτού ξεπεταχτούν σαν μανιτάρια τα γραφεία για μασαζ κατ'οίκον , δίναμε 50€ και 60€ και γαμούσαμε κιόλας και στ' αρχίδια μου πόσα θα πάρει το κάθε πουτανάκι... Αμα δεν τους αρέσει να πάνε να γίνουν ιδωτικοί υπάλληλοι με 25€ μικτά στο 8ωρο.
Εμένα με νοιάζουν τα λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη μου, όχι πόσα μπαινουν στις δικές τους.
Και στο κάτω-κάτω κάποιος νοίκιαζε χώρο τον εξόπλιζε,είχε λογαρισμούς ΔΕΗ κλπ. και το σύνολο δεν ξέφευγε τα 50-70 ευρώ ,δυ'ο μηνιάτικα του μαγαζιού είναι ζήτημα αν έχει έξοδα όλο τον χρόνο η πλατφόρμα!

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
βρε, ας κατέβουν πρώτα στα 50€ το ραντεβού και 10+10+10 τα εξτρά... Εδώ σε παραπάνω ανάλυση μου, φτάνει κόσμος να δίνει 150€ και μάλιστα ούτε καν 60' αλλά 45'!!!

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
472
Πόντοι
21
βρε, ας κατέβουν πρώτα στα 50€ το ραντεβού και 10+10+10 τα εξτρά... Εδώ σε παραπάνω ανάλυση μου, φτάνει κόσμος να δίνει 150€ και μάλιστα ούτε καν 60' αλλά 45'!!!
η διαφήμιση "πόσο το δίνει;;;" στο νήμα εδώ αναφέρεται;

:cheesy::buck2::cheesy::buck2::2funny::2funny::2funny::tooth::tooth::tooth:

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Όπως ξέρουμε όλοι μας εδώ ούτε το 1% έχει ιδέα από μασάζ οπότε το 50 60 θα έπρεπε να έχει μέσα ένα φραπέ... γ κάτι παραπάνω ας θέλει έξτρα κ μετά είναι στο χέρι μας... αλλά να σε πάρει κάποιος γ μασάζ να μην ξέρεις κ για να κάνεις το παραμικρό να θες έξτρα δε γίνεται.... κ να έρθουμε λίγο στο σήμερα αν κάνει μια άσχετη και όπως είναι η εμφάνιση κ η διάθεση τις τέσσερα ραντεβού θα πάρει 100€ μαύρα από το τίποτα.... ούτε γιατρός δηλαδή

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
782
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολα τα μελη ,

Να σας ενημερωσω οτι εγω η ΧΡΥΣΑ ειμαι διαθεσιμη καθημερινα και τα ΣΚ

το πρωι απο της 10:00 μεχρι και της 13:00

και το βραδυ απο της 21:00 εως 01:00

ΤΗΛ / VIBER 698 0 280 270
Χρύσα είσαι cougaraaaaaa

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
782
Πόντοι
81
Ας μας πει η Χρύσα τι έξοδα έχει μιας και είναι στην Παρέα μας και ενεργη στο ίντερνετ... Όλο σε διαφήμιση του VIP , empire, deluxe πέφτω επάνω ... Οι υπόλοιποι μάλλον δεν βάζουν ???
Το εννοώ , δεν είναι ειρωνία . Να δω αν είναι εύκολο να το κάνω και εγώ ρε παιδιά

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Όπως ξέρουμε όλοι μας εδώ ούτε το 1% έχει ιδέα από μασάζ οπότε το 50 60 θα έπρεπε να έχει μέσα ένα φραπέ... γ κάτι παραπάνω ας θέλει έξτρα κ μετά είναι στο χέρι μας... αλλά να σε πάρει κάποιος γ μασάζ να μην ξέρεις κ για να κάνεις το παραμικρό να θες έξτρα δε γίνεται.... κ να έρθουμε λίγο στο σήμερα αν κάνει μια άσχετη και όπως είναι η εμφάνιση κ η διάθεση τις τέσσερα ραντεβού θα πάρει 100€ μαύρα από το τίποτα.... ούτε γιατρός δηλαδή
Φίλε μου όσο υπάρχει ζήτηση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.. τα site να βγάλουν χρήματα θέλουν οπότε εφόσον πληρώνονται, καλά κάνουν και συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο τιμών.. δεν φταίνε τα site αλλά όλοι όσοι τα υποστηρίζουν ανεξέλεγκτα…

kathigiths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
0
Καλησπερα καλησπερα, χρονια πελατης των εκαστοτε γραφειων αλλα και θεατης του συγκεκριμενου τοπικ. Ενα γενικο σχολιο: Η φαση με το μασαζ κατ' οικον εχει παει κατα διαολου (και μην επαναλαβουμε τα ιδια) και προς εκπληξη μου δεν την βλεπω να επανερχεται στο σημειο/επιπεδο που της αναλογει. Καλω/ προσκαλω λοιπον οσους συμμεριζονται αυτη την τοποθετηση, ολοι μαζι να απεχουμε απο το συγκεκριμενο σπορ μηπως τυχον δουμε να διορθωνεται η συγκεκριμενη στρεβλωση. Οι αλλοι ας δινουν 100 ευρω για ενα φραπε, εκει που εχουν φτασει οι τιμες δικαιολογειται.:jerking:

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Αν απέχεις θα σταματήσουν και αυτές οι μέτριες προς χάλια που δουλεύουν. Επίσης αν δε δίνεις τα 40 για χερι ή δεν ξέρω εγώ πόσα ζητάνε δε θα παίρνεις ούτε αυτό θα παίξουν τον παιχνίδι πολλά ραντεβού για να κάνω κάτι, να σε μάθω κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: cursed

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Καλησπερα καλησπερα, χρονια πελατης των εκαστοτε γραφειων αλλα και θεατης του συγκεκριμενου τοπικ. Ενα γενικο σχολιο: Η φαση με το μασαζ κατ' οικον εχει παει κατα διαολου (και μην επαναλαβουμε τα ιδια) και προς εκπληξη μου δεν την βλεπω να επανερχεται στο σημειο/επιπεδο που της αναλογει. Καλω/ προσκαλω λοιπον οσους συμμεριζονται αυτη την τοποθετηση, ολοι μαζι να απεχουμε απο το συγκεκριμενο σπορ μηπως τυχον δουμε να διορθωνεται η συγκεκριμενη στρεβλωση. Οι αλλοι ας δινουν 100 ευρω για ενα φραπε, εκει που εχουν φτασει οι τιμες δικαιολογειται.:jerking:

Μια από τα ίδια. Στην πραγματικότητα το έχω λήξει γύρω στον 1,5 χρόνο το σπορ και απλά ό,τι έχω κάνει από τότε είναι για...την τιμή των όπλων.

Η φάση δεν έχει αλλοιωθεί. Έχει γίνει εσκορτιλίκι κανονικά και με τον νόμο. Απλά πληρώνεις κι ένα 50άρικο ταρίφα.

Η μόνη περίπτωση να αλλάξει η φάση είναι εάν εμφανιστεί κανα νέο γραφείο που θα έχει κοπέλες με μια καλή γνώση του αντικειμένου (μασάζ) και δεν θα είναι αυτή η ξεπέτα, που μπαίνουν στα σπίτια με τουπέ και θεωρούν αυτονόητο πως είτε θα χαϊδεύουν για 50', είτε θα χαϊδέψουν για 5' και θα βγάλουν τιμοκατάλογο. Προς το παρόν, τέτοιο γραφείο δεν παίζει. Εάν παίξει, θα το πάρουμε χαμπάρι (ή μάλλον ένα κριτήριο για να το πάρουμε) εάν το ρόστερ του δεν έχει τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

* Ίσως να έβαζα αστερίσκο στης Τέας, αλλά 1-2 τελευταίες φορές που είχα πάρει, είχα επίσης απογοητευτεί. Στην περίπτωση της, ίσως θα είχε ενδιαφέρον, εάν έφερνε νέες κοπέλες, γιατί το ψιλοσέβεται το σπορ. Χωρίς να έχω άποψη για το 6μηνο.
** Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι αξιόλογο υπήρχε, εξαφανίστηκε από τον χώρο (αφού πρώτα έκανε καλή αρπαχτή)

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
Αν απέχεις θα σταματήσουν και αυτές οι μέτριες προς χάλια που δουλεύουν. Επίσης αν δε δίνεις τα 40 για χερι ή δεν ξέρω εγώ πόσα ζητάνε δε θα παίρνεις ούτε αυτό θα παίξουν τον παιχνίδι πολλά ραντεβού για να κάνω κάτι, να σε μάθω κλπ.
ας σταματησουν!!το πολυ πολυ να γυρισουν στα ...δελα οπου ανηκουν!!κι εκει θα παρακαλουν για το δεκαρικο..εγω απεχω απο το σπορ οχι για αυτα που ζητουν , αλλα για αυτα που προσφερουν..εμαθα να σεβομαι απο μικρο παιδι τις γυναικες και ειδικα τις εργαζομενες στο χωρο, με την προυποθεση οτι σεβονται κι αυτες τα χρηματα που τους δινουν οι πελατες και που βγαινουν τοσο δυσκολα, και κατι αλλο...ολες αυτες τις μετριατζες που το παιζουν ερασιτεχνες και που χρειαζεται χρονος και καλα να σε γνωρισουν , για να προχωρησουν, νατις φοβασαι περισσοτερο, γιατι ειναι στην μεγαλη πλειοψηφια τους αρπαχτικα και μονο...εχουν "σπουδασει" την ανδρικη ψυχολογια και την χρησιμοποιουν αναλογως μεχρι εκει που τις παιρνει...γι αυτο ασ καθαρισει η "ηρα απο το σταρι"! επιλογες μεχρι τοτε παντα θα υπαρχουν! μονο σε αμειγως επαγγελματιες που ξερουν να προσφερουν και να σεβονται

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Καλησπέρα.

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE
698 0 280 270

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE
ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 70 ΕΥΡΩ / 90 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2

Μετα απο 2 συνεχόμενα ραντεβού για μασάζ μεσα στο 15 ήμερο ,
στο τρίτο ραντεβού έχετε έκπτωση 20%
σε ολα τα είδη του massage της επιλογής ( Χαλαρωτικό - Body Body )

Για οτιδηπότε απορία έχετε , είμαι στη διάθεση σας !

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886
βγαίνοντας από το πριβέ σήμερα στις 7 περίπου περίμενε το ασανσέρ μια ξανθιά ελληνίδα με τζιν και άσπρη μπλούζα η οποία ήταν φωτιά. Μήπως την είχε κλείσει κανένας από δω να μου πει τπτ
Λεπτομερής περιγραφή !!
Ξανθιά Ελληνίδα με άσπρη μπλούζα και τζιν !!
Μπορεί να είναι οποιαδήποτε , μασαζοκορη , εσκορτ , μπορεί να ήταν το Αριάδνακι , γιατί δεν ρωτούσες φίλε μου την ίδια ? Αυτές τις ευκαιρίες δεν τις χάνουν .

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Το Attica έχει κάποιοα κορίτσια που κάνουν και μασαζ και λιγο χερι και δεν είναι τσόντες αλλά αυτό που αγαπησαμε

Το Attica έχει κάποιοα κορίτσια που κάνουν και μασαζ και λιγο χερι και δεν είναι τσόντες αλλά αυτό που αγαπησαμε
Ελα μια dm μπροο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom