Καλησπερα καλησπερα, χρονια πελατης των εκαστοτε γραφειων αλλα και θεατης του συγκεκριμενου τοπικ. Ενα γενικο σχολιο: Η φαση με το μασαζ κατ' οικον εχει παει κατα διαολου (και μην επαναλαβουμε τα ιδια) και προς εκπληξη μου δεν την βλεπω να επανερχεται στο σημειο/επιπεδο που της αναλογει. Καλω/ προσκαλω λοιπον οσους συμμεριζονται αυτη την τοποθετηση, ολοι μαζι να απεχουμε απο το συγκεκριμενο σπορ μηπως τυχον δουμε να διορθωνεται η συγκεκριμενη στρεβλωση. Οι αλλοι ας δινουν 100 ευρω για ενα φραπε, εκει που εχουν φτασει οι τιμες δικαιολογειται.
Μια από τα ίδια. Στην πραγματικότητα το έχω λήξει γύρω στον 1,5 χρόνο το σπορ και απλά ό,τι έχω κάνει από τότε είναι για...την τιμή των όπλων.
Η φάση δεν έχει αλλοιωθεί. Έχει γίνει εσκορτιλίκι κανονικά και με τον νόμο. Απλά πληρώνεις κι ένα 50άρικο ταρίφα.
Η μόνη περίπτωση να αλλάξει η φάση είναι εάν εμφανιστεί κανα νέο γραφείο που θα έχει κοπέλες με μια καλή γνώση του αντικειμένου (μασάζ) και δεν θα είναι αυτή η ξεπέτα, που μπαίνουν στα σπίτια με τουπέ και θεωρούν αυτονόητο πως είτε θα χαϊδεύουν για 50', είτε θα χαϊδέψουν για 5' και θα βγάλουν τιμοκατάλογο. Προς το παρόν, τέτοιο γραφείο δεν παίζει. Εάν παίξει, θα το πάρουμε χαμπάρι (ή μάλλον ένα κριτήριο για να το πάρουμε) εάν το ρόστερ του δεν έχει τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
* Ίσως να έβαζα αστερίσκο στης Τέας, αλλά 1-2 τελευταίες φορές που είχα πάρει, είχα επίσης απογοητευτεί. Στην περίπτωση της, ίσως θα είχε ενδιαφέρον, εάν έφερνε νέες κοπέλες, γιατί το ψιλοσέβεται το σπορ. Χωρίς να έχω άποψη για το 6μηνο.
** Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι αξιόλογο υπήρχε, εξαφανίστηκε από τον χώρο (αφού πρώτα έκανε καλή αρπαχτή)