jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Απο το Μάγο ?ειναι η γνωστη Καρολινα
Απο το Μάγο ?ειναι η γνωστη Καρολινα
τύπε, εχεις καταλάβει ότι κάνεις παράθεση σε μήνυμα από το 2006;;;;;An δεν βαριεσαι το βραδυ στειλε μου pm TA τηλεφωνα του τρίο (*που ειχε μεσα κ την 25 αρα μουναρα που λες) αλλα και τις τοπ 2 απ την κατηγορια στα 50 ε. μασαζ στο σπιτι ! Thanks ΑΚ
έχουν περάσει κάτι χρόνια...δε νομίζεις ???An δεν βαριεσαι το βραδυ στειλε μου pm TA τηλεφωνα του τρίο (*που ειχε μεσα κ την 25 αρα μουναρα που λες) αλλα και τις τοπ 2 απ την κατηγορια στα 50 ε. μασαζ στο σπιτι ! Thanks ΑΚ
άργησες 15 χρόνια!!!An δεν βαριεσαι το βραδυ στειλε μου pm TA τηλεφωνα του τρίο (*που ειχε μεσα κ την 25 αρα μουναρα που λες) αλλα και τις τοπ 2 απ την κατηγορια στα 50 ε. μασαζ στο σπιτι ! Thanks ΑΚ
16 μόνο ρε σεις σιγά τα οα ..η 50 αρα θ ναι 66 μονο χαχα σε 3 χρονια θ κανει φοβερο 69έχουν περάσει κάτι χρόνια...δε νομίζεις ???
η 25άρα , έχει γίνει 40αρα χαχαχαέχουν περάσει κάτι χρόνια...δε νομίζεις ???
Γαμησε τα...ακομη κι η μουναρα του τριο ολέ ....εχει γινει 40 αρα...μπαγιατεψε ολο το τριο....κι η 50 αρα ..γιαγια μαςη 25άρα , έχει γίνει 40αρα χαχαχα
An δεν βαριεσαι το βραδυ στειλε μου pm TA τηλεφωνα του τρίο (*που ειχε μεσα κ την 25 αρα μουναρα που λες) αλλα και τις τοπ 2 απ την κατηγορια στα 50 ε. μασαζ στο σπιτι ! Thanks ΑΚ
Και εμείς ζητάμε τον σεβασμό όπως επίσης ζητάμε όπως και εσείς να μην γίνεται κατάχρηση στο χρόνο και χώρο επικοινωνίας του site. Ανοίξτε επιτέλους ένα νήμα και ποσταρετε όσα κατεβατα θέλετε. Σεβαστείτε μας , πελάτες σας είμαστε.Αξιότιμοι και αξιαγάπητοι πελάτες
καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για ολο αυτό το διάστημα
που στηρίζεται εμένα και την εταιρία μου VIP MASSAGE .
Θέλω να σας υπενθυμίσω και να σας διευκρινίσω
οτι απο τη στιγμή που η συνεδρία του μασάζ οριστικοποιηθεί
και επιβεβαιωθεί η εκάστοτε κοπέλα χρειάζεται απο 60 έως 90 λεπτά
ώστε να φτάσει στο χώρο σας ανάλογα με τη γεωγραφική απόσταση
και την κίνηση !
Ο χρονος ξεκιναει οταν επιβεβαιώνεται το ραντεβού απ τη μανατζερ επικοινωνίας !
Παρακαλώ το σεβασμό σας και την ανθρώπινη κατανόηση σας στους αστάθμητους παράγοντες που υπάρχουν και επηρεάζουν τις υπηρεσίες του μασάζ κατ οικον
Επίσης επιζητώ τον σεβασμό , την υπομονή και την κατανόηση
κατα την τηλεφωνική επικοινωνία σας με την μάνατζερ και κατα την επικοινωνία σας με τις κοπέλες απο κοντά .
Γενικά μην κάνετε κατάχρηση στο χρόνο επικοινωνίας με την μάνατζερ ώστε να εξυπηρετείστε όλοι το συντομότερο δυνατό .
Ακόμα να σας ενημερώσω οτι είμαστε απο τις ελάχιστες νόμιμες εταιρίες που εκδίδουμε αποδείξεις , έχουμε νομικό σύμβουλο και λογιστή και γενικά μια ομάδα απο πίσω που προσπαθεί 365 ημέρες το έτος να δουλεύουν όλα το δυνατό καλύτερο σε όλα τα επίπεδα ώστε να κρατάμε υψηλά τον πήχη της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε !
Η εξυπηρέτηση σας τόσο για την επίλυση των αποριών σας
όσο και για το κλείσιμο των συνεδριάσεων του μασάζ ξεκινάει
απο 12:00 το πρωί εως 10:00 το βράδυ όπου ξεκινάει το τελευταίο ραντεβού .
Το γραφείο μας δεν κλείνει ποτέ είμαστε ανοιχτά απο δευτέρα έως κυριακή , η διαθεσιμότητα των κοριτσιών δυστυχώς μεταβάλλεται .
για να κλείσετε το ραντεβου και να υπαρχει διαθεσιμοτητα θεραπευτηριων
πρεπει να το κλείσετε νωρίτερα
αν υπάρχει διαθεσιμότητα ώστε να εξυπηρετηθείτε !
Μην ζητάτε παραπάνω φωτο απο οσες έχουμε διαθέσιμες και σας στέλνουμε
είναι πλήρως κατατοπιστικές !
Σας ευχαριστώ πολύ
Εύχομαι καλό φθινόπωρο σε όλους !
και να μάθουν μασάζ και να κατεβάσουν τις τιμές και να στέλνουν αληθινές και ολόσωμες φώτοΚαι εμείς ζητάμε τον σεβασμό όπως επίσης ζητάμε όπως και εσείς να μην γίνεται κατάχρηση στο χρόνο και χώρο επικοινωνίας του site. Ανοίξτε επιτέλους ένα νήμα και ποσταρετε όσα κατεβατα θέλετε. Σεβαστείτε μας , πελάτες σας είμαστε.
Πολυ σωστος...και να μάθουν μασάζ και να κατεβάσουν τις τιμές και να στέλνουν αληθινές και ολόσωμες φώτο
Και εμείς ζητάμε τον σεβασμό όπως επίσης ζητάμε όπως και εσείς να μην γίνεται κατάχρηση στο χρόνο και χώρο επικοινωνίας του site. Ανοίξτε επιτέλους ένα νήμα και ποσταρετε όσα κατεβατα θέλετε. Σεβαστείτε μας , πελάτες σας είμαστε.
και να μάθουν μασάζ και να κατεβάσουν τις τιμές και να στέλνουν αληθινές και ολόσωμες φώτο
Δεν νομίζω ότι φταίει το γραφείο σε αυτό. Πληρώνει για τον χώρο Που πιάνει ως εγγεγραμμένη εταιρεία ( λογικά ) στο σάιτ αυτό. Προσπαθεί να διαφημιστεί εδώ μέσα εφόσον πληρώνει εάν πληρώνει και για να μην τηε εχουν ανοίξει δικό της νήμα ή να μην την έχουν ""διώξει"" από εδώ οι διαχειριστές , σημαίνει ότι πράττει καλώς. Μπορεί εμείς να κουραζόμαστε με τα ποστ ή να ενοχλούνται κάποιοι ( αν και δεν ανεβάζει κάτι περίεργο ή συνέχεια να λέμε και την αλήθεια ) αλλά για να το κάνει κάποιος το επιτρέπει.... Λεω τώρα ...Και εμείς ζητάμε τον σεβασμό όπως επίσης ζητάμε όπως και εσείς να μην γίνεται κατάχρηση στο χρόνο και χώρο επικοινωνίας του site. Ανοίξτε επιτέλους ένα νήμα και ποσταρετε όσα κατεβατα θέλετε. Σεβαστείτε μας , πελάτες σας είμαστε.
Δεν πληρώνει. Τσαμπατζου είναι. Αυτοί που πληρώνουν έχουν δικό της αποκλειστικό νήμα και Banner στο πλάι.Δεν νομίζω ότι φταίει το γραφείο σε αυτό. Πληρώνει για τον χώρο Που πιάνει ως εγγεγραμμένη εταιρεία ( λογικά ) στο σάιτ αυτό. Προσπαθεί να διαφημιστεί εδώ μέσα εφόσον πληρώνει εάν πληρώνει και για να μην τηε εχουν ανοίξει δικό της νήμα ή να μην την έχουν ""διώξει"" από εδώ οι διαχειριστές , σημαίνει ότι πράττει καλώς. Μπορεί εμείς να κουραζόμαστε με τα ποστ ή να ενοχλούνται κάποιοι ( αν και δεν ανεβάζει κάτι περίεργο ή συνέχεια να λέμε και την αλήθεια ) αλλά για να το κάνει κάποιος το επιτρέπει.... Λεω τώρα ...
Αντί να βρίζεις την κάθε μια , που κάνει την δουλειά της όπως μπορεί , καλύτερα κάνε τα παράπονα σου , αφού τόσο σε ενοχλεί , στους αρμόδιους τους σάιτ . Μην κρίνεις αυτήν.... Αυτή την αγορά ψαρεύει...Δεν πληρώνει. Τσαμπατζου είναι. Αυτοί που πληρώνουν έχουν δικό της αποκλειστικό νήμα και Banner στο πλάι.
Όταν σπαμάρει στα νήματα των απλών μελών, τότε μιλάμε για τζαμπατζου ολκής
Είσαι καινούριος ακόμα .Θα μάθεις με τον καιρό.Αντί να βρίζεις την κάθε μια , που κάνει την δουλειά της όπως μπορεί , καλύτερα κάνε τα παράπονα σου , αφού τόσο σε ενοχλεί , στους αρμόδιους τους σάιτ . Μην κρίνεις αυτήν.... Αυτή την αγορά ψαρεύει...
Μάθω δεν μάθω ... Τα αυτονόητα είναι αυτά. Ας μιλήσουν οι αρμόδιοι . Εσύ εγώ και ο κάθε άλλος δυστυχώς δεν είμαστε .Είσαι καινούριος ακόμα .Θα μάθεις με τον καιρό.