You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Μωρέ φθηνότερα=περισσότερα ραντεβού, αλλά και περισσότερος κόπος για αυτές. Λόγω των τράστ, κανείς δεν πέφτει κάτω από την συμφωνημένη τιμή. Άρα πετυχαίνουν να βγάζουν χρήματα με λιγότερο κόπο.η απεύθυνση μου ήταν "ρε παίδες" ... εμείς ως πελάτες δεν πρέπει να δίνουμε αυτά τα χρήματα (που δεν τα έχουμε κιόλας). Επίσης η αγορά ρυθμίζεται κ αλλιώς: φτηνότερα=περισσότερα ραντεβού=περισσότερα χρήματα...
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Αν έκαναν κανονικό μασάζ και είχες επιλογή να πληρώσεις ότι ζητάνε αν γουσταρεις για τα υπόλοιπα δεν θα διαφωνούσα μαζί σου. Όμως μασάζ δεν κάνουν οι 7 στις 10 όποτε μια απάτη είναι. Και έχω κάψει πολλά χρήματα. Ελάχιστες που άξιζαν κράτησα τηλέφωνοΠαιδιά, πραγματικά δε καταλαβαίνω αν κάποια για να κανει πιπα, σεξ, ή οτι αλλο, ζητα οτι γουσταρει και καλα κανει. Το θεμα ειναι αν θες να πληρώσεις. Αν δεν θες πας αλλο. Δε βλεπω να κανετε κουμαντο στην ΔΕΗ ή στην cosmοte ή στα ζαρα και δε ξέρω εγώ που τέτοια γκρίνια για τις τιμές.. εγώ προσωπικά αν κάποια δεν μου κάνει η τιμή που ζητά τις λέω ευχαριστώ είσαι καλά, θα πάω αλλού. Ευτυχώς υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια εκεί έξω...επίσης λες για αμφίβολο μασαζ, αμφίβολη εμφάνιση, άρα την απάντηση την έδωσες μόνος σου οτι δε θα δώσεις τα λεφτά που ζητά,για τους λόγους που έγραψες.
NIKOS69NIKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.
Υπάρχουν πληροφορίες για την Βικτώρια από το Massage Now ;
Και για Κάτια και Νίνα αν ξέρει κανειςΚαλησπέρα.
NIKOS69NIKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
edit. Στην φωτογραφία της ''Βικτώρια'' απεικονίζεται η ( Ινδή ; ) ηθοποιός Nushrratt Bharuccha . Ως εκ τούτου, άκυρη η ερώτηση. Απάτη η φασούλα....
Θεοςedit. Στην φωτογραφία της ''Βικτώρια'' απεικονίζεται η ( Ινδή ; ) ηθοποιός Nushrratt Bharuccha . Ως εκ τούτου, άκυρη η ερώτηση. Απάτη η φασούλα....
NIKOS69NIKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ημίθεος, ακόμα, αλλά είμαι σε καλό δρόμο…
Σχετικά με το φλέγον θέμα των πληροφοριών, κατά την γνώμη μου, όταν υπάρχει μια απάτη, ΟΛΟ είναι απάτη. Το γράφω αυτό για όσους ενδιαφερθούν για το Massage now, γενικά.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα μελη
Να σας ενημερωσω οτι ερχονται νεες κοπελες στο VIP
Επισης να σας ενημερωσω για τη προσφορα του μηνα Σεπτεμβριου
η οποια ειναι :
Μετα απο 2 συνεχομενα ραντεβου για μασαζ μεσα στο 15 ημερο ,
στο τριτο ραντεβου εχετε εκπτωση 20%
σε ολα τα ειδη του massage
Για οτιδηποτε απορια εχετε , ειμαι στη διαθεση σας
ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Να σας ενημερωσω οτι ερχονται νεες κοπελες στο VIP
Επισης να σας ενημερωσω για τη προσφορα του μηνα Σεπτεμβριου
η οποια ειναι :
Μετα απο 2 συνεχομενα ραντεβου για μασαζ μεσα στο 15 ημερο ,
στο τριτο ραντεβου εχετε εκπτωση 20%
σε ολα τα ειδη του massage
Για οτιδηποτε απορια εχετε , ειμαι στη διαθεση σας
ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Thedildoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Μαργαρίτα δεν κάνει παρπαναωΤο your έχει κάτι καλά έχει κανείς καμία πληροφορία ;
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ VIP MASSAGE
Η εταιρια του Vip Massage αναζητα προσωπικο για ΜΑΣΕΡ / ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ
Υπαρχουν 5 κενες θεσεις...
Πληροφοριες στο ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Πολλοί δεν διαβάζουν καν, είναι αρκετά τα bots των μηχανών αναζήτησης, και ελάχιστοι καταλήγουν να κλείνουν ραντεβούάστο...
αυτή τη στιγμή είναι 2000 χρήστες εδώ, επισκέπτες και μέλη και αυτοί εναλλάσσονται μέσα στη μέρα.
επίσης πως είναι δυνατόν τα κορίτσια να τα παίρνεις τηλέφωνο και να μην έχουν κενό πχ;
Τα ραντεβού ίσως είναι και περισσότερα των όσων ανέφερα... τα 4-6 είναι συγκρατημένος αριθμός
Δεν είμαι βέβαιος για της κοπέλες στο χώρο του μασάζ αλλά για τα CG ξέρω με σιγουρία να σου πω ότι, ο λόγος που αρκετές κοπέλες δεν είναι διαθέσιμες, είναι γιατί έχουν και κανονικές δουλειές για την πραγματική τους επιβίωση, αλλά και κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Τα ραντεβού που είναι μερικές φορές, για ορισμένες, λιγότερα από 4 την εβδομάδα είναι μόνο το εξτραδάκι τους. Μόνο πραγματικά ταλέντα που έχουν άνω του μέσου όρου σε όλο το πακέτο (εμφάνιση, υπηρεσίες, τιμές) φτάνουν να έχουν σταθερά 2+ σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες, όπως προανέφερε ο συναγωνιστής, αναζητούν και ρεπό, ενώ όλες δεν κάνουν ούτε λόγο, απλά το πρόβλημα τους είναι οι ώρες και οι καθυστερήσεις που θα προσαρμοστούν με το πρόγραμμα της κοινωνικής, οικογενειακής, επαγγελματικής, τους δραστηριότητας.
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
sorry, θα διαφωνήσω καθώς μιλάω με τα κορίτσια αρκετά. Όλες σχεδόν τα 2-3 ημερησίως τα θωρούν λίγα. 4 ραντεβού, είναι περίπου ένα 6ωρο οπότε καθόλου δεν στερούνται οικογενειακή ή κοινωνική ζωή και για το "εξτραδάκι", τι σόι εξτραδάκι είναι το 80€*2 ημερησίως (είδες, έβαλα μόνο δύο); Και ναι, δε μιλάω για κοπέλες που εμφανισιακά είναι πολύ κάτω του μέσου υποκειμενικού όρου ομορφιάς...Πολλοί δεν διαβάζουν καν, είναι αρκετά τα bots των μηχανών αναζήτησης, και ελάχιστοι καταλήγουν να κλείνουν ραντεβού
Δεν είμαι βέβαιος για της κοπέλες στο χώρο του μασάζ αλλά για τα CG ξέρω με σιγουρία να σου πω ότι, ο λόγος που αρκετές κοπέλες δεν είναι διαθέσιμες, είναι γιατί έχουν και κανονικές δουλειές για την πραγματική τους επιβίωση, αλλά και κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Τα ραντεβού που είναι μερικές φορές, για ορισμένες, λιγότερα από 4 την εβδομάδα είναι μόνο το εξτραδάκι τους. Μόνο πραγματικά ταλέντα που έχουν άνω του μέσου όρου σε όλο το πακέτο (εμφάνιση, υπηρεσίες, τιμές) φτάνουν να έχουν σταθερά 2+ σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες, όπως προανέφερε ο συναγωνιστής, αναζητούν και ρεπό, ενώ όλες δεν κάνουν ούτε λόγο, απλά το πρόβλημα τους είναι οι ώρες και οι καθυστερήσεις που θα προσαρμοστούν με το πρόγραμμα της κοινωνικής, οικογενειακής, επαγγελματικής, τους δραστηριότητας.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Κατ αρχάς, ξεκινά η κουβέντα με το μήνυμα σου για τις τιμές, στο οποίο ήδη συμφωνώ (έστω μέσω απλής αντίδρασης) για το ότι ζητάνε πολλά και επαυξάνω, ειδικά παράλογα πολλά, όταν ανεξαρτητοποιούνται.sorry, θα διαφωνήσω καθώς μιλάω με τα κορίτσια αρκετά. Όλες σχεδόν τα 2-3 ημερησίως τα θωρούν λίγα. 4 ραντεβού, είναι περίπου ένα 6ωρο οπότε καθόλου δεν στερούνται οικογενειακή ή κοινωνική ζωή και για το "εξτραδάκι", τι σόι εξτραδάκι είναι το 80€*2 ημερησίως (είδες, έβαλα μόνο δύο); Και ναι, δε μιλάω για κοπέλες που εμφανισιακά είναι πολύ κάτω του μέσου υποκειμενικού όρου ομορφιάς...
Δεύτερον, αν επιμένεις να θεωρείς δεδομένο ότι κάνουν 2+ την ημέρα δεν μπορεί αυτό να μπει σαν μέτρο για την δική μου απάντηση ότι είναι εξτραδάκι.
Εξτραδάκι είναι, για αυτές που όπως είπα φτάνουν να κάνουν λιγότερα από 4 την εβδομάδα, με έναν καλό μέσο όρο ίσως να κάνει 7 την εβδομάδα.
2+ την ημέρα θα είναι οι καθαρές του επαγγέλματος, που όπως είπες, έχουν την εμφάνιση αλλά και όπως προείπα έχουν όλο το πακέτο.
Τρίτον θα δεις ότι τόσο στα γραφεία, όσο και οι ανεξάρτητες αλλάζουν σχετικά συχνά(πλην των εξαιρέσεων που λέμε ότι αξίζουν), γιατί όταν δεν έχουν όλο το πακέτο, μόλις τις δοκιμάσουν και μάθουν οι διάφοροι κυνηγοί, οι σταθεροί των γραφείων κτλ δεν κάνουν επαναληπτικά ραντεβού. Κατ επέκταση η "καριέρα¨τους τελειώνει σε λίγες εβδομάδες -το πολύ μήνες- πέφτουν σε ανομβρία και οικονομική ανασφάλεια.
Έτσι δυστυχώς, συνεχίζεται ο παράλογος (κατ εμέ και από ότι καταλαβαίνω και κατ εσένα) κύκλος, της συγκράτησης των υψηλών τιμών. Είτε με την εξασφάλιση από σταθερή δουλειά και λειτουργία σαν έξτρα, είτε με την μέθοδο της αρπαχτής, για μικρό διάστημα και μέγα άλοθι, τις όποιες (λίγες ή πολλές) τα παίρνουν, γιατί τα αξίζουν
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
στα γραφεία παίζει και η "κράτηση" του γραφείου. δλδ 60-35=25€ για τη κοπέλα εκτός αν καταφέρει το έξτρα. Οπότε πολλές δίνουν ή παίρνουν το τηλ και όταν έχουν ένα καλό αριθμό μόνιμων πελατών, αποχωρούν και μάλιστα χωρίς να εμφανιστούν ως ανεξάρτητες κάπου.Κατ αρχάς, ξεκινά η κουβέντα με το μήνυμα σου για τις τιμές, στο οποίο ήδη συμφωνώ (έστω μέσω απλής αντίδρασης) για το ότι ζητάνε πολλά και επαυξάνω, ειδικά παράλογα πολλά, όταν ανεξαρτητοποιούνται.
Δεύτερον, αν επιμένεις να θεωρείς δεδομένο ότι κάνουν 2+ την ημέρα δεν μπορεί αυτό να μπει σαν μέτρο για την δική μου απάντηση ότι είναι εξτραδάκι.
Εξτραδάκι είναι, για αυτές που όπως είπα φτάνουν να κάνουν λιγότερα από 4 την εβδομάδα, με έναν καλό μέσο όρο ίσως να κάνει 7 την εβδομάδα.
2+ την ημέρα θα είναι οι καθαρές του επαγγέλματος, που όπως είπες, έχουν την εμφάνιση αλλά και όπως προείπα έχουν όλο το πακέτο.
Τρίτον θα δεις ότι τόσο στα γραφεία, όσο και οι ανεξάρτητες αλλάζουν σχετικά συχνά(πλην των εξαιρέσεων που λέμε ότι αξίζουν), γιατί όταν δεν έχουν όλο το πακέτο, μόλις τις δοκιμάσουν και μάθουν οι διάφοροι κυνηγοί, οι σταθεροί των γραφείων κτλ δεν κάνουν επαναληπτικά ραντεβού. Κατ επέκταση η "καριέρα¨τους τελειώνει σε λίγες εβδομάδες -το πολύ μήνες- πέφτουν σε ανομβρία και οικονομική ανασφάλεια.
Έτσι δυστυχώς, συνεχίζεται ο παράλογος (κατ εμέ και από ότι καταλαβαίνω και κατ εσένα) κύκλος, της συγκράτησης των υψηλών τιμών. Είτε με την εξασφάλιση από σταθερή δουλειά και λειτουργία σαν έξτρα, είτε με την μέθοδο της αρπαχτής, για μικρό διάστημα και μέγα άλοθι, τις όποιες (λίγες ή πολλές) τα παίρνουν, γιατί τα αξίζουν
Τώρα για το εξτραδάκι, 4-7*80-120€ είναι τουλάχιστον 320€ την εβδομάδα δλδ κοντά 1500€ το μήνα. Δεν το λες εξτραδάκι όταν ο βασικός είναι στα 650€ καθαρά.
Τελικά από πουρονέος πρέπει να μετονομαστώ σε μασαζολογιστής
(συμφωνούμε για τις υψηλές αμοιβές)
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
κατεβάστε πρώτα τις τιμές εσείς! και σταματήστε να δίνετε τιμοκατάλογο στα κορίτσια!!! 25 εσείς +25 τα κορίτσια δλδ 50€ η ώρα!!! 25+25 λέω κ όχι 30 εσείς! Κάθεστε σε μια καρέκλα κ βγάζετε λεφτά!ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ VIP MASSAGE
Νταβάδες γίνεστε έτσι!
10+10+10 για τα επιπλέον είναι υπεραρκετα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις