LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Δε μπορώ να σου στείλω πμ, πρέπει να γράψεις νομιζω 5 μηνύματα στο φόρουμ.Φιλαράκι καλησπέρα...Είναι εύκολο να στείλεις το insta της,θα το εκτιμουσα
Δε μπορώ να σου στείλω πμ, πρέπει να γράψεις νομιζω 5 μηνύματα στο φόρουμ.Φιλαράκι καλησπέρα...Είναι εύκολο να στείλεις το insta της,θα το εκτιμουσα
Καλημέρα σε όλους! Από εδώ ξέρουμε ποιές το τερματίζουν (οχι φραπέ και καλαμάκι)?
Massage Joy
massagejoy.gr
Συγκεκριμένα ρωτάω γιαΟ Γεράσιμος.
Ζήτημα να εχει μείνει 1 κοπέλα πλέον από αυτες που έχει το σάιτ, ρώτα πιο συγκεκριμένα
Ρε μαγκα διαβασε μερικες σελιδες παραπισω. ΕλεοςςςςΣυγκεκριμένα ρωτάω για
Ανδριάννα - Massage Joy
Η Ανδριάννα αποφοίτησε πρόσφατα πτυχιούχος της σχολής φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννινων. Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές μασάζ και σώματος, με εξειδίκευσηmassagejoy.grΜασάζ στο σπίτι - Μασάζ Αθήνα - Massage Joy
Το Massage Joy επιδιώκει ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του: Απόλαυση μασάζ. Προσφέρουμε μασάζ Αθήνα και Μύκονο.massagejoy.grγνωρίζουμε τίποτα?Έλενα - Massage Joy
Η Έλενα φοίτησε στο Aegean College και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα φυσικοθεραπείας και έλαβε το πτυχίο της το 2016.Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώνταςmassagejoy.gr
Γεια σας, νέο μέλος εδώ. Με το σουβλάκι τι Εννοείται; Τον φραπέ ευτυχώς τον κατάλαβα!Καλησπέρα, ακολουθεί «ενημέρωση»
Velvet
Μαριαννα - Ξεπέτα και δεν αξίζει
Ζωή - Πανάκριβη, περίεργη αλλά με
καύλωσε ρε φίλε..
Deluxe
Βαλέρια - Στα ναι. Ευχάριστη κιολας.
Χριστιαννα - Ομορφούλα (μέχρι εκεί). Μέτριο μασάζ. Φραπές με ότι τιπ θες να αφήσεις και πιασίματα φουλ. Γενικά στα Ναι.
´Ολγα - Κακό μιλφ που δεν αξίζει
Από αυτό το μαγαζί λείπει η Δανάη όσο τπτ..
Αττικα
Γεωργιάννα - Όλα στο μέτριο με
φραπεδιά +20
Μαριάννα - Στα δεν και όχι όχι όχι
Δανάη - Στα ναι, αλλά μέχρι εκεί…
ΒΙΠ
Έλενα - Στα ναι γενικότερα. Καλαμάκι σίγουρο. Όχι για όσους θέλουν πετίτ.
Γιώτα - Στα ναι. Αλλά για μένα όχι.
Εμένα με ενοχλεί και η συμπεριφορά του μαγαζιού..
Από αυτό το μέρος λείπει η Χρυσή πάρα πολύ!
Senses
Τζώρτζια - Πετιτ καλό μωράκι που γουστάρει. Καλοπερνάς. Ναι.
Αριάδνη - Μαρίνα - Κατερίνα, όπως έχει εμφανιστεί η ξανθούλα σε διάφορα γραφεία είναι στα ναι, μεχρι τέλους, αλλά εγω λεω οχι για διάφορους λόγους. Δεν λεω εδω.
Οσμοσε γενικά στα οχι ως ξεπέτα.
Αυτά απο μένα.
Σας Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος να μου στείλει DM το κινητό της Χρυσής θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!!! Χρυση απο ΒΙΠ. Ευχαριστω.
αετός είσαι!Γεια σας, νέο μέλος εδώ. Με το σουβλάκι τι Εννοείται; Τον φραπέ ευτυχώς τον κατάλαβα!
Η γνωστή ζωή που είναι σε πολλά μαγαζιάΚαλησπέρα!
Έχει δοκιμάσει κανείς silk massage? Κυρίως για την ζωή ενδιαφέρομαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Kαλαμακι αφεντικό...οχι σουβλάκι!!!!Γεια σας, νέο μέλος εδώ. Με το σουβλάκι τι Εννοείται; Τον φραπέ ευτυχώς τον κατάλαβα!
καλαμάκι και σουβλάκι, είναι το ίδιο... σε πολλά μέρη καλαμάκι και σε άλλα σουβλάκι και έτσι μπερδεύεται με το καλαμάκι το ρουφηχτό του φραπέKαλαμακι αφεντικό...οχι σουβλάκι!!!!
Κοινώς ορθώς και χειμαρρωδης.......μαλακία και πιπα.....καλαμάκι και σουβλάκι, είναι το ίδιο... σε πολλά μέρη καλαμάκι και σε άλλα σουβλάκι και έτσι μπερδεύεται με το καλαμάκι το ρουφηχτό του φραπέ
Καλησπέρα φίλε μ έλειπα διακοπές γ αυτό δεν έγραψα …..έγινε η συνάντηση και όντως μέχρι φραπέ με +30 και της είπα να το κάνουμε 40 για να τελειωσω στο στηθος της και δέχτηκε …..κάτω εσωρουχο δεν έβγαλε και επίσης της είπα +80 για καλαμακι και + 120 για φουλ κ αρνήθηκε και την ρώτησα και 4-5 φορές σκέψου για να δω τι και πως σε αντίθεση με νικολ από οσμοσε που με +30 έγινε καλαμάκι κ τελείωμα στο στομα κ της είπα γ φουλ κ μ λέει δυστηχως έχω περίοδο και πολλές καυλες αλλά δεν γινετεΚαλησπερα Kgeorg! Συναντηθηκα σημερα μαζι της! Μεχρι φραπε +30 με εσωρουχα αλλα πιανεις οπου γουσταρεις. Ο,τι αλλο θες ρωτας! καλη συνεχεια!
Θα με ενδιέφερε και εμένα αν σ είναι εύκολο αδερφεΔε μπορώ να σου στείλω πμ, πρέπει να γράψεις νομιζω 5 μηνύματα στο φόρουμ.
30€ για φραπεδάκι, πολλά... στα 10€ έπρεπε να είναι...Καλησπέρα φίλε μ έλειπα διακοπές γ αυτό δεν έγραψα …..έγινε η συνάντηση και όντως μέχρι φραπέ με +30 και της είπα να το κάνουμε 40 για να τελειωσω στο στηθος της και δέχτηκε …..κάτω εσωρουχο δεν έβγαλε και επίσης της είπα +80 για καλαμακι και + 120 για φουλ κ αρνήθηκε και την ρώτησα και 4-5 φορές σκέψου για να δω τι και πως σε αντίθεση με νικολ από οσμοσε που με +30 έγινε καλαμάκι κ τελείωμα στο στομα κ της είπα γ φουλ κ μ λέει δυστηχως έχω περίοδο και πολλές καυλες αλλά δεν γινετε