Επειδή διάβασα πιο πάνω διάφορες αναφορές για το Duo Τεά -Ίριδα είπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία, πρόσφατη πριν περίπου δυο βδομάδες.
Την Τέα την είχα συναντηση πρώτη φορά πριν 2-3 χρόνια. Μου έμεινε στο μυαλό ευχάριστη ανάμνηση αλλά δεν ξανά συναντήθηκα. Δεν κάνω πάρα πολλά ραντεβού γενικά, στο ενδιάμεσο είχα βρει τη Χρυσή από το VIΡ και Κόλλησα εκεί. (Για άλλη μια φορά, όποιος έχει τηλ Χρυσής πλζ πμ!! Χαχα). Πριν ένα μήνα πήρα τηλέφωνο για να κάνω συνάντηση ξανά με την Τέα, δεν είχε ελεύθερη ώρα και μου πρότεινε την Ίριδα. Ευχαριστήθηκα πολύ την συνάντηση με την Ίριδα και η ίδια μου πρότεινε ότι κάνει διπλό με την Τέα και το βάλα στις σημειώσεις μου να το κανονίσω κάποια στιγμή.
Τεά Ίριδα λοιπόν, για μένα πάρα πολύ καλό Ραντεβού. Αν και οι δύο κοπέλες δεν είναι μοντέλα η καθεμία έχει τη χάρη της. Προσφέρουνε φουλ ερωτισμό. Καμία σχέση με ξεπέτα και ξενέρωτες καταστάσεις. Μασάζ κατά´με άριστο. Ατμόσφαιρα και αισθησιασμός τοπ. Η Τέα παίρνει το ρόλο «εγώ κάνω κουμάντο» και η Ίριδα ακολουθεί τις οδηγίες της. Πρωτόγνωρη φάση για μένα αλλά ήταν και γαμώ. Αξιοσημείωτη φάση της συνάντησης είναι όταν η Ίριδα καθότανε μπροστά από το πρόσωπο μου και έτριβε την πλάτη μου με τα πόδια της ενώ έτριβέ τους ώμους μου με τα χέρια της καθώς η Τέα Καθόταν ανάμεσα από τα πόδια μου και έτριβε με τα πόδια της κι αυτή την πλάτη μου και τον κώλο μου και με τα χέρια της έκανε μασάζ στις γάμπες μου… οχι απλά μασαζ 4 χέρια… αλλα και 4 πόδια
χαχαχα!!
Μόνο ένα αρνητικό μεγάλο είχε η συνάντηση…. Το ξενοδοχείο το προτείνανε οι ίδιες, το Μαρούσι hotel. Το δωμάτιο πολύ μικρό όπως και το ντουζ. Από κει και πέρα εντάξει δεν τρελάθηκα με το όλο πράγμα με τις αναπνοές στην αρχή… Άσε που ήτανε ταλαιπωρία για το που θα στηθούμε για να μου τις κάνουν αυτές τις αναπνοές τόσο μικρό που ήταν το δωμάτιο. Και επίσης αν και έτσι όπως έχουνε πάει τιμές ούτως ή άλλως παντού ακρίβεια αλλά πάει πολύ το μαλλί για τέσσερα χέρια τέσσερα πόδια χα χα χα.
Συνοπτικά το καρά-ευχαριστήθηκα και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανά κάνω αλλά οικονομικός το βλέπω χλωμό να ‘ναι σύντομα.
* Μια έξτρα σύντομη κριτική πολύ πρόσφατη που αν και ξέρω ταιριάζει σ´άλλο νήμα επειδή όλοι εδώ μέσα είναι του μασάζ και μπορεί κάποιοι μονάχα να κοιτάνε εδώ το πετάω μπας και βοηθήσει κανέναν. Θρέντερς συγχωρέστε μου το, απλά ήταν πολύ καλή εμπειρία. Μετά από τρία χρόνια πήγα ξανά σε μασάζάδικο. Στουρνάρη 29. Ντους στο δωμάτιο (διαβάζω πως παίζει αυτό κι αλλού αλλά οι παλιές μου εμπειρίες δεν είχαν τέτοια), η κοπέλα λεγόταν Μαρία. Πάρα πολύ καλό μασάζ και κορμάρα η κυρία. 80 € 1 h Με φουλ. Αν και είμαι του μασάζ κατ´οίκων!, μια στις τόσες ωραίο ήταν κι αυτό. Θα το ξανά βάλω μες το πρόγραμμα μου! Μπαμ μπαμ θανκ ιου μαμ!