p.stamat1459
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτο ποστάριασμα αν και διαβαζω χρόνια το φορουμ,. Σοφία απο massage your senses ξέρουμε μέχρι που φτάνει? Είχε γράψει ένας φίλος Σοφία senses μια χαρά.
οσες φορες την εχω ζητησει για body to body η κοπελα στο τηλεφωνο μου λεει οτι δεν κανει ....με οτι αυτο συνεπαγεταιΓια την μαίρη 2 του VIP , έχουμε καμία ενημέρωση? Το πάει το γράμμα?????
Αν παρακολουθείς καιρό, τότε ξέρεις ήδη την απάντηση.Καλησπέρα παιδιά, νέα εγγραφή αλλά παρακολουθώ καιρό, έχουμε τίποτα καλό σε Λαγονήσι, Ανάβυσσο , Λαύριο ?
Αποφάσισε επιτέλους που θες. Κατα τα άλλα παρακολουθεις καιρό και ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί εκατοντάδες φορές.Κοντά σε Γλυφάδα έχουμε τίποτα? ή πρέπει να τρέχουμε κολωνάκι;
Παρακολουθώ , όχι συνέχεια όμως. Έψαξα για Λαυρεωτική δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.Αν παρακολουθείς καιρό, τότε ξέρεις ήδη την απάντηση.
Αποφάσισε επιτέλους που θες. Κατα τα άλλα παρακολουθεις καιρό και ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί εκατοντάδες φορές.
Αν εννοείς την Athensmassage77....ναι βέβαια....Μια Ερικα ρουμανα παίζει ακόμα ?
Ξέρει κανείς κατι?
Ειχε ακουστει οτι εχει σταματησει τα εξτρα αν δεν κανω λαθοςΑν εννοείς την Athensmassage77....ναι βέβαια....
αστο φιλε η κλεα ειναι πολυ καθαρο κοριτσι αλλα ειναι μονο για μασαζ παντως ειναι πολυ καλη στο μασαζ αλλα τιποτα παραπανωΠάντως η Κλεα πριν καιρό που μου έκανε μασάζ έφαγα μεγάλη φόλα και μιλάμε για πολύ πάγο το κορίτσι!!!
Τζάμπα δε γάμησε ποτέ κανείςΘα ήθελα παρακαλώ να δούμε λίγο της τιμές που ζητάνε για μασάζ , είναι πανάκριβα τέλος. Ένα μασάζ στοιχίζει 10 ευρώ 45 λεπτά. Οκ πες αλλά 10 για καύσιμα + 10 για το κατοίκων. 30-35 Μαξ παιδιά . Μας κλέβουν.
Φίλε μασάζ ΆΛΛΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕς.Τζάμπα δε γάμησε ποτέ κανείς
Εδώ μέσα γίνεται κουβέντα για μασαζ και σεξ στο σπίτι... αν θεωρείς ότι σε κλέβουν μην ξαναψωνίσειςΦίλε μασάζ ΆΛΛΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕς.
ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Οκ και σεξ ναι αλλά δε θα γσμησεις με 60Εδώ μέσα γίνεται κουβέντα για μασαζ και σεξ στο σπίτι... αν θεωρείς ότι σε κλέβουν μην ξαναψωνίσεις
Κάνεις λάθος.....στα λέει όταν πας και όχι από το τηλέφωνο.....έχει βαιμπερ αλλά δεν πολυαπαντα....Ειχε ακουστει οτι εχει σταματησει τα εξτρα αν δεν κανω λαθος
Κακό για εκεινη.. Χάνει εν δυνάμει πελάτες. Παλιότερα στα ελεγε ολα από το τηλέφωνο. Τώρα οταν ο αλλος ακουει οτι δεν κάνει τίποτα, θα την απορρίψει.Κάνεις λάθος.....στα λέει όταν πας και όχι από το τηλέφωνο.....έχει βαιμπερ αλλά δεν πολυαπαντα....
Πρόβλημα της....μάλλον φοβάται επειδή έχει σχέση...κάτι τέτοιο.....ακόμα και την διεύθυνση την δίνει μόνο τηλεφωνικά....αυτά ξέρω ελπίζω να βοήθησα...Κακό για εκεινη.. Χάνει εν δυνάμει πελάτες. Παλιότερα στα ελεγε ολα από το τηλέφωνο. Τώρα οταν ο αλλος ακουει οτι δεν κάνει τίποτα, θα την απορρίψει.