Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι εκτός θέματος.Massagio - Massage & Hammam (@massagio_athens_hammam) • Instagram photos and videos
εδώ ξέρει κανείς τι παίζει;
Είσαι εκτός θέματος.Massagio - Massage & Hammam (@massagio_athens_hammam) • Instagram photos and videos
εδώ ξέρει κανείς τι παίζει;
Αυτή που έχουν στο site δεν την έχω πάρει, την άλλη Έλενα που στέλνουν στις εφαρμογές viber - whats up είναι κάπως ό,τι να ναι. Σε άλλους παίρνει καλαμάκι και σε άλλους όχι, όπως της έρθει. Το μασάζ πάντως τελείως ανειδίκευτο και κανα δεκάλεπτο-τέταρτο το τρώει από τον πελάτη. Κατά τα άλλα ένα ευγενικό και εμφανίσιμο κορίτσι.Καλησπερα! ξερουμε τιποτα για Ελενα απο τζοι.....
Σευχαριστω....ναι γιαυτην ρωταω....Αυτή που έχουν στο site δεν την έχω πάρει, την άλλη Έλενα που στέλνουν στις εφαρμογές viber - whats up είναι κάπως ό,τι να ναι. Σε άλλους παίρνει καλαμάκι και σε άλλους όχι, όπως της έρθει. Το μασάζ πάντως τελείως ανειδίκευτο και κανα δεκάλεπτο-τέταρτο το τρώει από τον πελάτη. Κατά τα άλλα ένα ευγενικό και εμφανίσιμο κορίτσι.
Και εγώ την ψάχνω συνάδελφε αλλά δεν βλέπω φωςκαλημέρα σε όλους.
ξέρει κανέις τι απέγινε η ψυχή με το όνομα Δανάη απο Deluxe(αν θυμάμαι καλά).
Είπες τη φράση κλειδί και είναι η φράση για την οποία όλη σου η προσπαθεια υπεράσπισης του άλλου, πέφτει στο κενό.Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωνομαστε, ο καθένας αποφασιζει μετά, βάση γούστων και τσέπης που θα πάει και με ποια.. Τουλάχιστον αυτός είπε και κάτι διαφορετικό,είτε μας αρέσει, είτε δε μας αρέσει,έδωσε και μια άλλη εκδοχή... Αν είσαι μάγκας, τσέκαρε να δεις αν ισχύει και κάνε διαπραγματεύσεις με τη Ζωή, τα νταηλικια στους χρήστες που πήραν κάτι παραπάνω, δε θα σε βοηθήσουν πάντως!
Καλημέρα συναγωνιστές.Είπες τη φράση κλειδί και είναι η φράση για την οποία όλη σου η προσπαθεια υπεράσπισης του άλλου, πέφτει στο κενό.
Εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε. Ο τυπος που λέει ότι πήρε το έξτρα από κάποια που κατά γενική ομολογία δεν το δίνει, είτε λέει ψέμματα , οπότε έχουμε ψευδή ενημέρωση , είτε δεν μας αναφέρει υπό ποίες προϋποθέσεις πήρε το κάτι παραπάνω , οπότε έχουμε ελλειπή ενημέρωση.
Αν το φυσάει το χρήμα και τα έσκασε για να πάρει το κάτι παραπάνω, μαγκιά του, αλλα να μας το πει, γιατί εγώ και ο κάθε ένας που διαβάζει την κριτική θα επιλέξουμε την κοπέλα νομίζοντας ότι κάνει έξτρα υπηρεσίες και στην ουσία ούτε υπηρεσίες θα λάβουμε και τα λεφτά μας θα κλαίμε
Οπως είπες εδώ μπαίνουμε να ενημερωνόμαστε ΑΛΛΑ να ενημερωνόμαστε σωστά.
Νομίζω ο,τι καλύτερο έχει υπάρξει στο χώρο.Και εγώ την ψάχνω συνάδελφε αλλά δεν βλέπω φως
εγώ αντίθετα δεν πέρασα καθόλου καλά,λογικό σε αυτόν τον χώρο τα πάντα είναι πιθανά ειδικά από amateur!Νομίζω ο,τι καλύτερο έχει υπάρξει στο χώρο.
Έχω περάσει απίστευτα καλά μαζί της.
Δε συγκρίνεται με καμία
Μονο χέρι έκανε, είχα περασει καλά αλλά σίγουρα όχι ότι καλυτερο.εγώ αντίθετα δεν πέρασα καθόλου καλά,λογικό σε αυτόν τον χώρο τα πάντα είναι πιθανά ειδικά από amateur!
Αυτή ήτανε φίλη με την Λυδία -και αυτή σταμάτησε -με την οποία είχα περάσει πολύ καλύτερα αν και όχι ανάλογης εμφάνισης!Μονο χέρι έκανε, είχα περασει καλά αλλά σίγουρα όχι ότι καλυτερο.
Απανησε κάνεις μήπως για χαρά ;Καλησπερα, χαρά από massage your senses ξέρουμε τίποτα? Η Χριστίνα?
Δεν δουλεύουνΚαλησπέρα!
Έχει κανείς εμπειρία με Αγγελική και Μαριάτζελλα απο Joy?
Φίλεμήπως δοκίμασες με Aliki?παντως μουκανε εντυπωση ότι στο fb έχει καμμια 500ρια φιλους ...όλοι άνδρες καιχωρις καμμια πληροφορία,θα ενημερώσω.τρελένομε για ανεξάρτητες...πέφτεις σε αστεράκκια αριαδνακι κλπ και έχει και πολλές ελληνίδες που προτιμώ
οχι κάτι δεν μου κολάειΦίλεμήπως δοκίμασες με Aliki?
ποτεδε πληρώνουμε τον ταξιτζή για τις λάθος περιγραφές του γραφείου.να το πληρώσει το γραφείοΚαταδρομική με δεσποινα απο βιπ
αλλη γυναικα στη φωτοσοπια αλλη οταν ανοιξα τη πορτα - ΦΟΛΑ
κοντο χοντρη πατσαβουρεξ γκομενα
της εδωσα 20 ευρωπουλα και το μπουλο πισω , συστημενη πισω πακετο
και ενημερωσα και το γραφειο στο viber γραπτως να εχει γνωση η μαστορισα....
οχι θα την χαρισω λεω απο μεσα μου μας δουλευουν ψιλο γαζι
προσοχη στα φωτοσοπια μαγκες μας δουλευουν ,
μακρια απο δεσποινα βιπ κοντο χοντρη πατσαβουρεξ