Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.547
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα σε όλους επειδή μας το ζητήσατε!! Προσφορά Μια ώρα μασάζ 50 ευρώ μέσα σε 60 λεπτα είμαστε στον χώρο σας Καλό μήνα σε όλους και φιλιά πολλα φωτογραφίες θα έχουμε σύντομα δεν έχουμε προς το παρόν Viber 6907366367
Στο facebook φωτογραφίες , δεν έχετε. Viber για να στείλετε φωτογραφίες επίσης δεν έχετε. Δηλαδη τι μπήκατε να κάνετε εδώ;
Οργανωθείτε και τα ξαναλέμε

SonOfTheGod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Κριτικές
9
Like
541
Πόντοι
280
Βασική ερώτηση η Αθηνά από vip παίζει ακόμα ; Είχα περάσει πολύ καλά κάποτε μαζί της . Έχει μπει κανένας ;...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Καλησπέρα σ όλη την παρέα.
Σε σχέση με την Ζωή έχω να παραθέσω το παρακάτω.
Έχω κλείσει ραντεβού βραδάκι σπίτι μου και την περιμένω.
Φτάνει σχεδόν στην ώρα της και μπαίνοντας μέσα στ σπίτι μου την καλησπεριζω και πριν καν κάτσει μου λέει. " καπνίζεις" . Ναι της λέω, κράταγα τσιγάρο εκείνη την στιγμή. Συνεχίζει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. " αν είναι να καπνίζεις εγώ θα φύγω" . Της απαντάω λοιπόν εκνευρισμένος πλέον κι εγώ ότι τσολιά στα αρχίδια μου δεν έχω βάλει ακόμη και δεν σκοπεύω να βάλω και ότι μπορεί να πάει στο καλό.
Φεύγοντας μου ζήτησε λεφτά για το ταξί. Φυσικά της απάντησα ένα βροντερό όχι. Στην συνέχεια πήρα την Ιωάννα στο deluxe και διαμαρτυρήθηκα. Τους είπα ότι μπορώ να καταλάβω κάποιος να είναι φανατικός αντικαπνιστής αλλά πρέπει να το ξέρει κι ο πελάτης. Μου ζήτησαν συγνώμη δίνοντας μου δίκιο, μου είπαν ότι δεν είχε ξανασυμβεί και μου στείλανε άμεσα μια άλλη κοπέλα.
Εδώ να πω ότι παρόλο που είμαι βαρύς καπνιστής, μπορώ να καταλάβω κάποιον που τον ενοχλεί το τσιγάρο και κάποιες φορές που ενοχλούσε και μου το είπαν με ωραίο τρόπο είτε άνοιξα τις πόρτες είτε σταμάτησα το τσιγάρο όσο η κοπέλα ήταν σπίτι.
Επίσης είναι η μοναδική κοπέλα που έχω διώξει η που πήρα στο γραφείο να διαμαρτυρηθώ. Θεώρησα την συμπεριφορά της εντελώς απαράδεκτη.
Οπότε σχετικά με τις υπηρεσίες της δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά η συμπεριφορά της τουλάχιστον εμένα κάτι λέει.
Καλή συνέχεια
Φίλε μαλλον έχεις μπερδέψει τις κοπέλες ή λες μπαρούφες.
1) Η Ζωή καπνίζει και μάλιστα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
2) Η Ζωή δεν πάει σε σπίτια. Έχει δικό της χώρο και όταν δεν έχει, είτε δουλεύει σε κάποιο μαγαζί ή πηγαίνει σε ξενοδοχεία!!!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Φίλε μαλλον έχεις μπερδέψει τις κοπέλες ή λες μπαρούφες.
1) Η Ζωή καπνίζει και μάλιστα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
2) Η Ζωή δεν πάει σε σπίτια. Έχει δικό της χώρο και όταν δεν έχει, είτε δουλεύει σε κάποιο μαγαζί ή πηγαίνει σε ξενοδοχεία!!!
Μπαρούφες δεν λέω ποτέ. Τώρα για το αν μπέρδεψα μάθε να διαβάζεις.
Γραφω με σαφηνια οτι μιλάω για την Ζωή που ήταν στο deluxe.Ζωή τάντρα όπως ήταν το παρατσούκλι της. Μιλφ..και αυτά που σου λέω είναι ακριβώς όπως τα λέω.. έχω και τους διαλόγους με την Ιωάννα στο deluxe αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θες..
Αν πρόσεξες δεν είπα τίποτα για υπηρεσίες ή μασάζ μια και δεν έκατσε. Γενικότερα δεν έχω σχολιάσει με άσχημο τρόπο ποτέ καμιά κοπέλα. Απλά αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί τόσα χρόνια δεν μου είχε ξανατύχει..Όσο για το ηλεκτρονικό, κάπνιζα 35 χρόνια 3 πακέτα μάλμπορο και τώρα κάνω iquos.. ο άνθρωπος αλλάζει.. αλλά λες να έχω κάποιο λόγο να σχολιάσω αυτό που σχολίασα?
Κατέθεσα μια άποψη, αξιολόγησε την αν μπορείς και πέτα την στα σκουπίδια αν δεν σου κάνει.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Μπαρούφες δεν λέω ποτέ. Τώρα για το αν μπέρδεψα μάθε να διαβάζεις.
Γραφω με σαφηνια οτι μιλάω για την Ζωή που ήταν στο deluxe.Ζωή τάντρα όπως ήταν το παρατσούκλι της. Μιλφ..και αυτά που σου λέω είναι ακριβώς όπως τα λέω.. έχω και τους διαλόγους με την Ιωάννα στο deluxe αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θες..
Αν πρόσεξες δεν είπα τίποτα για υπηρεσίες ή μασάζ μια και δεν έκατσε. Γενικότερα δεν έχω σχολιάσει με άσχημο τρόπο ποτέ καμιά κοπέλα. Απλά αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί τόσα χρόνια δεν μου είχε ξανατύχει..Όσο για το ηλεκτρονικό, κάπνιζα 35 χρόνια 3 πακέτα μάλμπορο και τώρα κάνω iquos.. ο άνθρωπος αλλάζει.. αλλά λες να έχω κάποιο λόγο να σχολιάσω αυτό που σχολίασα?
Κατέθεσα μια άποψη, αξιολόγησε την αν μπορείς και πέτα την στα σκουπίδια αν δεν σου κάνει.
1) Η Ζωή καπνίζει ακόμα
2)Μάθε εσύ να διαβάζεις σωστά γιατί αμα είχες διαβάσει σωστά θα καταλάβαινες για ποια Ζωή μιλάμε. Πότε μα ποτέ κανένας δεν είπε ότι η Ζωή εργαζόταν σε κάποιο γραφείο, αλλά σε μαγαζιά έχει εργαστεί, όπως επίσης η Ζωή δε πάει σε σπίτια.
Άρα εσύ μάθε να διαβάζεις,τώρα άμα δεν σου αρέσει αυτό που έγραψα, χεστηκα και μην μου ξαν' απαντήσεις!!!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
1) Η Ζωή καπνίζει ακόμα
2)Μάθε εσύ να διαβάζεις σωστά γιατί αμα είχες διαβάσει σωστά θα καταλάβαινες για ποια Ζωή μιλάμε. Πότε μα ποτέ κανένας δεν είπε ότι η Ζωή εργαζόταν σε κάποιο γραφείο, αλλά σε μαγαζιά έχει εργαστεί, όπως επίσης η Ζωή δε πάει σε σπίτια.
Άρα εσύ μάθε να διαβάζεις,τώρα άμα δεν σου αρέσει αυτό που έγραψα, χεστηκα και μην μου ξαν' απαντήσεις!!!
Σε ενόχλησε το μάθε να διαβάζεις.. δεν σε ενόχλησε το λες μπαρούφες.. προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο! Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη! Δεν θα το ξανακάνω! Χίλια συγνώμη!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Σε ενόχλησε το μάθε να διαβάζεις.. δεν σε ενόχλησε το λες μπαρούφες.. προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο! Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη! Δεν θα το ξανακάνω! Χίλια συγνώμη!
Δεν έγραψες πουθενά ότι λέω μπαρούφες. Έγραψες ότι εσύ δεν λες ποτέ μπαρούφες!!!
Μαλλον έχεις μπερδευτεί ή απλώς τόσο σου κόβει!!!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Screenshot_20220601-235123_Chrome.jpg
    Screenshot_20220601-235123_Chrome.jpg
    288,9 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Screenshot_20220601-235148_Chrome.jpg
    Screenshot_20220601-235148_Chrome.jpg
    289,2 KB · Εμφανίσεις: 112
  • Screenshot_20220601-235225_Chrome.jpg
    Screenshot_20220601-235225_Chrome.jpg
    429,8 KB · Εμφανίσεις: 67

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Όπως σου είπα έχεις δίκιο.. και φυσικά και στο ότι δεν μου κόβει ακόμη μεγαλύτερο! Τι να κάνω.. αυτό το λίγο μυαλουδάκι μου έδωσε ο καλός θεούλης..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
Όπως σου είπα έχεις δίκιο.. και φυσικά και στο ότι δεν μου κόβει ακόμη μεγαλύτερο! Τι να κάνω.. αυτό το λίγο μυαλουδάκι μου έδωσε ο καλός θεούλης..
Δυστυχώς η Ζωή έχει φανατικούς οπαδούς, που δεν δέχονται διαφορετικές απόψεις από την δική τους!
Πιστεύω ότι η γυναίκα είναι "κουνημενη" ,για να το πω ευγενικά!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Δεν έγραψες πουθενά ότι λέω μπαρούφες. Έγραψες ότι εσύ δεν λες ποτέ μπαρούφες!!!
Μαλλον έχεις μπερδευτεί ή απλώς τόσο σου κόβει!!!
Φυσικά εγώ δεν έγραψα ότι λες μπαρούφες.. εσύ το έγραψες.. ας το σταματήσουμε.. δεν έχει νόημα..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Βρε καμμενε αυτά που ανέβασες είναι μηνύματα πριν από ένα χρόνο περίπου, ενώ σε αυτό που έγραψες και σου απάντησα για τις μπαρούφες είναι ένα ποστ από χθες ή προχθές!!!
Όπως επίσης στα μηνύματα που ανέβασες υπάρχει όλο και όλο μια απάντηση δικιά μου που λέω ότι πρέπει να ανεβάσει τι έγινε για να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, ενώ έχεις κάνει και λαμογια αλλά δεν κατάλαβες ότι θα σε πάρουμε πρέφα. Συχγωνεψες τα ποστ,γιατί άμα δεις δεν ταιριάζουν οι χρονολογιες αλλά και ούτε η σειρά των απαντήσεων!!!
Είσαι αλλού ντα 'λλου!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Δυστυχώς η Ζωή έχει φανατικούς οπαδούς, που δεν δέχονται διαφορετικές απόψεις από την δική τους!
Δεν ξέρω τι εννοείς κουνημένη, αλλά ο τύπος έχει μπερδέψει τα κορίτσια. Για άλλη Ζωή λέγαμε εμείς και άλλη Ζωή εννοεί αυτός!!!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Το πρόβλημα δεν είναι η Ζωή.. είναι η διαχείριση θυμού και η κατανόηση του τι διαβάζουμε και τι καταλαβαίνουμε..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Φυσικά εγώ δεν έγραψα ότι λες μπαρούφες.. εσύ το έγραψες.. ας το σταματήσουμε.. δεν έχει νόημα..
Ωππππ βλέπω τα έσβησες τα μηνύματα!!!
Δεν το γράφω για να στην πω αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι όταν κάνουμε ένα λάθος (που είναι ανθρώπινο) δεν ζητάμε και τα ρέστα μετά!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
Δεν ξέρω τι εννοείς κουνημένη, αλλά ο τύπος έχει μπερδέψει τα κορίτσια. Για άλλη Ζωή λέγαμε εμείς και άλλη Ζωή εννοεί αυτός!!!
Νομίζω ότι όταν η ζωή δούλευε στο deluxe πήγαινε σπίτια και ξενοδοχεία,!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Βρε καμμενε αυτά που ανέβασες είναι μηνύματα πριν από ένα χρόνο περίπου, ενώ σε αυτό που έγραψες και σου απάντησα για τις μπαρούφες είναι ένα ποστ από χθες ή προχθές!!!
Όπως επίσης στα μηνύματα που ανέβασες υπάρχει όλο και όλο μια απάντηση δικιά μου που λέω ότι πρέπει να ανεβάσει τι έγινε για να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, ενώ έχεις κάνει και λαμογια αλλά δεν κατάλαβες ότι θα σε πάρουμε πρέφα. Συχγωνεψες τα ποστ,γιατί άμα δεις δεν ταιριάζουν οι χρονολογιες αλλά και ούτε η σειρά των απαντήσεων!!!
Είσαι αλλού ντα 'λλου!!!
Είπες ότι δεν ήταν ποτέ σε γραφείο. Σου εξήγησα ότι την φώναξα από το deluxe.
Τα ποστ που αναρτησα βγήκαν τυχαία βάζοντας στην αναζήτηση Ζωή Ταντρα απλά για να σου δείξω ότι ήταν.
Το ποστ αναφερόταν στην ζωή και είπα ακριβώς τι συνέβει. Δεν είπα ότι συνεβει χθες..
Συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς και χαίρομαι γι αυτό..
Εγώ τουλάχιστον το διασκεδάζω.. καμένος..
μ αρέσει..
Να ξέρεις είμαι και μικροτσουτσουνος γιαυτό βγάζω κακία.. έχω ψυχολογικά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωππππ βλέπω τα έσβησες τα μηνύματα!!!
Δεν το γράφω για να στην πω αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι όταν κάνουμε ένα λάθος (που είναι ανθρώπινο) δεν ζητάμε και τα ρέστα μετά!!!
Δεν έσβησα τίποτα εγώ..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Νομίζω ότι όταν η ζωή δούλευε στο deluxe πήγαινε σπίτια και ξενοδοχεία,!
1)Σε ξενοδοχείο πήγαινε όταν ήταν free agent αλλά σε ένα συγκεκριμένο, δεν θυμάμαι το όνομα τώρα.
2)Στο έγραψα και πιο πριν μαλλον ο τύπος μπέρδεψε τις κοπέλες!!!

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
136
Πόντοι
0
Τα ποστ που αναρτησα βγήκαν τυχαία βάζοντας στην αναζήτηση Ζωή Ταντρα απλά για να σου δείξω ότι ήταν.
Το ποστ αναφερόταν στην ζωή και είπα ακριβώς τι συνέβει. Δεν είπα ότι συνεβει χθες..
μ αρέσει..

Δεν έσβησα τίποτα εγώ..
Αγόρι μου γλυκό αν αγχωνομουνα να μου την πεις εσύ αλίμονο μου..αυτά τα έλυσα με τον εαυτό μου πριν έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
μ αρέσει..

Δεν έσβησα τίποτα εγώ..
1)Δεν είπα ποτέ ότι είσαι μικροτσουτσουνος και ότι βγάζεις κακία και ότι έχεις ψυχολογικά.
Εσύ το είπες και εφόσον το λες έτσι θα είναι δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για αυτό, τον εαυτό σου τον ξέρεις καλύτερα!!!
2)Τώρα όσον αναφορά τις φωτογραφίες, ναι δεν τις έσβησες εγώ έκανα λάθος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom