Έχει κανείς γνώση τι παίζει εδώ;Καλησπέρα σε όλους Μασάζ Κατοικον στον χώρο σας μέσα σε 60 λεπτα 60/60 ευρώ 90/80 ευρώ 120/100 ευρώ βρείτε μας και στο Facebook La Vita Massage athens και στο Viber 6907366367
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Φίλε πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε με την Ζωή αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα τόσα χρόνια!!! Πάντα είναι ευγενικοτατη!!!!!Η εμφάνιση είναι πολύ καλή, το service και η συμπεριφορά (σε εμένα )απαραδεκτη!
Τι έχουμε εδώ? Έχει ψάξει κανείς?Καλησπέρα σε όλους Μασάζ Κατοικον στον χώρο σας μέσα σε 60 λεπτα 60/60 ευρώ 90/80 ευρώ 120/100 ευρώ βρείτε μας και στο Facebook La Vita Massage athens και στο Viber 6907366367
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Υπαρχουν φωτογραφιες απο τα κοριτσια στο viber? Υπαρχουν εξτρα υπηρεσιες απο τις θεραπευτριες???Καλησπέρα σε όλους Μασάζ Κατοικον στον χώρο σας μέσα σε 60 λεπτα 60/60 ευρώ 90/80 ευρώ 120/100 ευρώ βρείτε μας και στο Facebook La Vita Massage athens και στο Viber 6907366367
Για να αυτό διαφημίζονται εδώ σίγουρα έχουν έξτρα υπηρεσίες. Το θέμα είναι τι υπηρεσίες και τι λένε φυσικά οι κορασίδεςΥπαρχουν φωτογραφιες απο τα κοριτσια στο viber? Υπαρχουν εξτρα υπηρεσιες απο τις θεραπευτριες???
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Δυστυχώς όχι με εμενα!Φίλε πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε με την Ζωή αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα τόσα χρόνια!!! Πάντα είναι ευγενικοτατη!!!!!
Και έχω πει και λιγα,έγιναν και άλλα απαραδεκτα στη διάρκεια του ραντεβού!
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.501
- Πόντοι
- 456
Νέο κλωνο-massage μυρίζομαι.... κλασσική περίπτωση αλλαγής βιτρίνας.. όποιος έχει περαιτέρω ενημέρωση μας λέειΤι έχουμε εδώ? Έχει ψάξει κανείς?
Alexandros_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 288
- Πόντοι
- 20
Καλό καλοκαίρι παίχτες.... με πολλά μασάζ. Το νέο νταλαβερι λοιπόν που εμφανίστηκε προχθές αν το προσέξετε καλύτερα αναμιγνύεται με ψεύτικα προφίλ!!!! Κακό ξεκίνημα θα έλεγα!!!
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Καλησπερα !! Εαν υπαρχει καποιος που εχει το τηλεφωνο της Ισμηνης που ηταν τον χειμωνα στο VIP (εχει σταματησει πλεον) θα εκτιμουσα να μου το εστελνε σε pm.
Δυσκολο τυπε να στο δωσει καποιος αν το εχει - ειδικα αν δεν σε ξερει .... και γενικοτερα αν σταματαει εντελώς μια κοπελα πιστευω οτι πρεπει να το σεβομαστε και εμεις (εκτος βεβαια αν εχεις μαθει οτι δουλευει σολο οποτε το παιρνω πισω αυτο που εγραψα )
Το 60αρι ακατεβατο, κι ας μην σας ξερει κανεις βλεπω.Καλησπέρα σε όλους Μασάζ Κατοικον στον χώρο σας μέσα σε 60 λεπτα 60/60 ευρώ 90/80 ευρώ 120/100 ευρώ βρείτε μας και στο Facebook La Vita Massage athens και στο Viber 6907366367
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.821
- Πόντοι
- 1.206
Το 60αρι ακατεβατο, κι ας μην σας ξερει κανεις βλεπω.
μάλλον έχουν πολλά έξοδα να καλύψουν φαίνεται
Καλό καλοκαίρι και Καλό μήναΚαλό καλοκαίρι παίχτες.... με πολλά μασάζ. Το νέο νταλαβερι λοιπόν που εμφανίστηκε προχθές αν το προσέξετε καλύτερα αναμιγνύεται με ψεύτικα προφίλ!!!! Κακό ξεκίνημα θα έλεγα!!!
..τι εννοείς τι κατάλαβες;
LavitaMassage1
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 42
Καλησπέρα σε όλους επειδή μας το ζητήσατε!! Προσφορά Μια ώρα μασάζ 50 ευρώ μέσα σε 60 λεπτα είμαστε στον χώρο σας Καλό μήνα σε όλους και φιλιά πολλα φωτογραφίες θα έχουμε σύντομα δεν έχουμε προς το παρόν Viber 6907366367
Τελευταία τροποποίηση:
mindfucker22
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σ όλη την παρέα.Εγώ με όσους έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα!!!
Ελάχιστοι είναι αυτοί που είπαν ότι δεν πέρασαν καλά!!!
Αλλά αν κάποιος δεν πέρασε καλά ας το γράψει, δεν είναι κακό, αντιθέτως θα έλεγα γιατί θα υπάρχει και η διαφορετικοτητα που θα μας κάνει να το σκεφτούμε δύο φορές αν πρέπει να βρεθούμε με την κοπέλα, αλλά και η κοπέλα θα βλέπει τις κακές κριτικές και θα θέλει να γίνει καλύτερη!!!
Σε σχέση με την Ζωή έχω να παραθέσω το παρακάτω.
Έχω κλείσει ραντεβού βραδάκι σπίτι μου και την περιμένω.
Φτάνει σχεδόν στην ώρα της και μπαίνοντας μέσα στ σπίτι μου την καλησπεριζω και πριν καν κάτσει μου λέει. " καπνίζεις" . Ναι της λέω, κράταγα τσιγάρο εκείνη την στιγμή. Συνεχίζει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. " αν είναι να καπνίζεις εγώ θα φύγω" . Της απαντάω λοιπόν εκνευρισμένος πλέον κι εγώ ότι τσολιά στα αρχίδια μου δεν έχω βάλει ακόμη και δεν σκοπεύω να βάλω και ότι μπορεί να πάει στο καλό.
Φεύγοντας μου ζήτησε λεφτά για το ταξί. Φυσικά της απάντησα ένα βροντερό όχι. Στην συνέχεια πήρα την Ιωάννα στο deluxe και διαμαρτυρήθηκα. Τους είπα ότι μπορώ να καταλάβω κάποιος να είναι φανατικός αντικαπνιστής αλλά πρέπει να το ξέρει κι ο πελάτης. Μου ζήτησαν συγνώμη δίνοντας μου δίκιο, μου είπαν ότι δεν είχε ξανασυμβεί και μου στείλανε άμεσα μια άλλη κοπέλα.
Εδώ να πω ότι παρόλο που είμαι βαρύς καπνιστής, μπορώ να καταλάβω κάποιον που τον ενοχλεί το τσιγάρο και κάποιες φορές που ενοχλούσε και μου το είπαν με ωραίο τρόπο είτε άνοιξα τις πόρτες είτε σταμάτησα το τσιγάρο όσο η κοπέλα ήταν σπίτι.
Επίσης είναι η μοναδική κοπέλα που έχω διώξει η που πήρα στο γραφείο να διαμαρτυρηθώ. Θεώρησα την συμπεριφορά της εντελώς απαράδεκτη.
Οπότε σχετικά με τις υπηρεσίες της δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά η συμπεριφορά της τουλάχιστον εμένα κάτι λέει.
Καλή συνέχεια
mindfucker22
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Η Ισμήνη που δεν λέγεται Ισμήνη, δεν απαντάει τουλάχιστον στο viper, οπότε νομίζω ότι μάλλον έχει αποσυρθεί επί του παρόντος..Καλησπερα !! Εαν υπαρχει καποιος που εχει το τηλεφωνο της Ισμηνης που ηταν τον χειμωνα στο VIP (εχει σταματησει πλεον) θα εκτιμουσα να μου το εστελνε σε pm.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ VIP MASSAGE
στο ΤΗΛ : 698 0 280 270
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
BODY TO BODY + LOMI LOMI
70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
https://vipmassage.gr/massageprosfora/
στο ΤΗΛ : 698 0 280 270
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
BODY TO BODY + LOMI LOMI
70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
https://vipmassage.gr/massageprosfora/
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ VIP MASSAGE
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
12 : 00 - 23 : 30
7 Ημερες την εβδομάδα είμαστε ανοιχτά !
ΤΗΛ :
698 0 280 270
VIBER
6980972778
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
12 : 00 - 23 : 30
7 Ημερες την εβδομάδα είμαστε ανοιχτά !
ΤΗΛ :
698 0 280 270
VIBER
6980972778
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.596
- Πόντοι
- 2.256
Στο facebook φωτογραφίες , δεν έχετε. Viber για να στείλετε φωτογραφίες επίσης δεν έχετε. Δηλαδη τι μπήκατε να κάνετε εδώ;Καλησπέρα σε όλους επειδή μας το ζητήσατε!! Προσφορά Μια ώρα μασάζ 50 ευρώ μέσα σε 60 λεπτα είμαστε στον χώρο σας Καλό μήνα σε όλους και φιλιά πολλα φωτογραφίες θα έχουμε σύντομα δεν έχουμε προς το παρόν Viber 6907366367
Οργανωθείτε και τα ξαναλέμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63