Εγώ με όσους έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα!!!
Ελάχιστοι είναι αυτοί που είπαν ότι δεν πέρασαν καλά!!!
Αλλά αν κάποιος δεν πέρασε καλά ας το γράψει, δεν είναι κακό, αντιθέτως θα έλεγα γιατί θα υπάρχει και η διαφορετικοτητα που θα μας κάνει να το σκεφτούμε δύο φορές αν πρέπει να βρεθούμε με την κοπέλα, αλλά και η κοπέλα θα βλέπει τις κακές κριτικές και θα θέλει να γίνει καλύτερη!!!
Καλησπέρα σ όλη την παρέα.
Σε σχέση με την Ζωή έχω να παραθέσω το παρακάτω.
Έχω κλείσει ραντεβού βραδάκι σπίτι μου και την περιμένω.
Φτάνει σχεδόν στην ώρα της και μπαίνοντας μέσα στ σπίτι μου την καλησπεριζω και πριν καν κάτσει μου λέει. " καπνίζεις" . Ναι της λέω, κράταγα τσιγάρο εκείνη την στιγμή. Συνεχίζει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. " αν είναι να καπνίζεις εγώ θα φύγω" . Της απαντάω λοιπόν εκνευρισμένος πλέον κι εγώ ότι τσολιά στα αρχίδια μου δεν έχω βάλει ακόμη και δεν σκοπεύω να βάλω και ότι μπορεί να πάει στο καλό.
Φεύγοντας μου ζήτησε λεφτά για το ταξί. Φυσικά της απάντησα ένα βροντερό όχι. Στην συνέχεια πήρα την Ιωάννα στο deluxe και διαμαρτυρήθηκα. Τους είπα ότι μπορώ να καταλάβω κάποιος να είναι φανατικός αντικαπνιστής αλλά πρέπει να το ξέρει κι ο πελάτης. Μου ζήτησαν συγνώμη δίνοντας μου δίκιο, μου είπαν ότι δεν είχε ξανασυμβεί και μου στείλανε άμεσα μια άλλη κοπέλα.
Εδώ να πω ότι παρόλο που είμαι βαρύς καπνιστής, μπορώ να καταλάβω κάποιον που τον ενοχλεί το τσιγάρο και κάποιες φορές που ενοχλούσε και μου το είπαν με ωραίο τρόπο είτε άνοιξα τις πόρτες είτε σταμάτησα το τσιγάρο όσο η κοπέλα ήταν σπίτι.
Επίσης είναι η μοναδική κοπέλα που έχω διώξει η που πήρα στο γραφείο να διαμαρτυρηθώ. Θεώρησα την συμπεριφορά της εντελώς απαράδεκτη.
Οπότε σχετικά με τις υπηρεσίες της δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά η συμπεριφορά της τουλάχιστον εμένα κάτι λέει.
Καλή συνέχεια