Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.543
- Πόντοι
- 2.256
Επίσημα, όχι!Τελικά η Τεα γαμιεται ή όχι;;;
Επίσημα, όχι!Τελικά η Τεα γαμιεται ή όχι;;;
Επειδή είναι επαγγελματίας της καύλας για κάθε υπηρεσία που προσφέρει έχει και άλλη τιμή και σωστά,καλά θα ήτανε να μας πεις που πήγε η ταρίφα πάνω- κάτω ώστε να μην ξεκινάμε αν δεν μας παίρνει,νάχουμε έναν μπούσουλα τελοσπάντων !Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....
Ανεπίσημα;;;Επίσημα, όχι!
ακριβως αυτο!!!!!!και να συμπληρωσω αφου τσεκαρουν οτι,δεν θα την δωσεις στεγνα στο φορουμ..γιατι ολες ξερουν για το σαιτ και ενημερωνονται ειτε απο τα γραφεια,ειτε απο τους ιδιους τους πελατες και προσπαθουν να αυτοπροστατευτουν απο τη δημοσιοτητα...πραγματικα αν ποτε υπηρχε η δυνατοτητα να παραθεταμε ολοι τις εμπειριες μας απο τις δηθεν αβγαλτες και υποτιθεται επιλεκτικες,θα βλεπαμε πολλα και διαφορα ακρως αποκαλυπτικα.υπαρχουν εκατονταδες κοπελες στο χωρο απο μεγαλα και μικρα γραφεια κι ομως εδω θα δεις 10-15 ονοματα ολα κι ολα...ας οψεται η ματαιοδοξια μας και η ψευδαισθηση μας περι κατακτησης και μοναδικοτητας....Όλες, μα ΟΛΕΣ, όσες είναι πάνω από κανένα 3μηνο στο κατ´ οίκον- ειδικά αν προσφέρουν έξτρα- είναι εν δυνάμει βίζιτες. Απλώς δεν μπορούν να το αποδεχτούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσουν αν βρουν τον κατάλληλο. Τι σημαίνει κατάλληλος; Εμφάνιση, λεφτά και τη σιγουριά ότι δε θα τις χαρακτηρίσει βίζιτες.
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΟ VIP MASSAGE
698 0 280 270
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΑΙΡΗ 2
ΜΑΡΙΑ
ΒΑΝΕΣΑ
ΡΑΦΑΕΛΑ
ΓΙΟΥΛΙ
ΧΡΥΣΑ
ΓΙΩΤΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΟΝΙΚΑ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΕΛΕΝΑ
ΕΛΕΝΗ
ΙΡΙΔΑ
ΖΩΗ
ΒΙΒΙΑΝ
ΜΑΡΙΛΙΑ
εγω απλως συμπληρωσα την σκεψη του παραπανω συναγωνιστη,και ασφαλως συμφωνω μαζι σου, το περι ψευδαισθησης και μοναδικοτητας παει αλλου! κι οπως βλεπεις δεν εχω αναφερθει ποτε ονομαστικα! αλλα πες μου,γιατι αναφερονται συνεχεια στο σαιτ 10-15 κοπελες? αυτες δεν ειναι ανθρωποι ?αυτες δεν βλαπτονται? οι υπολοιπες που δεν αναφερονται δεν ασκουν το ιδιο επαγγελμα? και τοτε για πιο λογο εχει υπαρξη αυτο το σαιτ...για να καταστρεφονται υποληψεις? δεν αντιπαραθετομαι , απλα σκεψεις διατυπωνωΔεν ειναι ματαιοδοξια ουτε η "ψευδαισθηση μας περι κατακτησης και μοναδικοτητας" ρε τυπε ,απλα κοινη λογικη.
Βρηκες μια τυπισα απο το κατοικον και περνας καλα ,πιθανοτατα εχεις κανει τα κονε σου και την κλεινεις εκτος γραφειου οποτε πιθανοτατα σου βγαινει και φτηνοτερα ,ε δεν θα βγεις να το φωναξεις με τον τελαλη.
Γιατι να το κανεις αυτο?
Μονο ζημιωμένος μπορεις να βγεις αν αρχιζεις και τα γραφεις αυτα εδω μεσα.
Η κοπελα θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια (αν δεν σε βρισει κιολας) γιατι την "εδωσες" δημοσια και θα εχει προβλημα με το γραφειο και παραβιασες την εμπιστοσυνη που σου εδειξε δηλαδη φερθηκες σαν ηλιθιος.
Εκανες κατι που εβλαψε και εσενα και καποιον αλλο ανθρωπο χωρις λογο ,ο ορισμος την ηλιθιοτητας.
Κουβέντα κάνουμε ,καμία αντιπαράθεση τυπε μου.εγω απλως συμπληρωσα την σκεψη του παραπανω συναγωνιστη,και ασφαλως συμφωνω μαζι σου, το περι ψευδαισθησης και μοναδικοτητας παει αλλου! κι οπως βλεπεις δεν εχω αναφερθει ποτε ονομαστικα! αλλα πες μου,γιατι αναφερονται συνεχεια στο σαιτ 10-15 κοπελες? αυτες δεν ειναι ανθρωποι ?αυτες δεν βλαπτονται? οι υπολοιπες που δεν αναφερονται δεν ασκουν το ιδιο επαγγελμα? και τοτε για πιο λογο εχει υπαρξη αυτο το σαιτ...για να καταστρεφονται υποληψεις? δεν αντιπαραθετομαι , απλα σκεψεις διατυπωνω
πριν 3 χρονια ειχα κι εγω το στανταρακι μου, με τακτικοτατες συναντησεις,καθε φορα που κατεβαινα κεντρο...αποδειχθηκε επικινδυνο, κοντεψα να χωρισω,τωρα επεστρεψα στα κασκαντερικια,δοκιμαζω πολλα και διαφορετικα, ναι , λιγο πιο δαπανηρα,αλλα πολυ καλυτερα απο πριν,και πολυ πιο ασφαλη!!Κουβέντα κάνουμε ,καμία αντιπαράθεση τυπε μου.
Σενάριο.
Μια κοπέλα που φτιάχνει σε όλους φραπεδακι την παίρνεις αρκετές φορές ,έχετε μια οικειότητα ,κάνετε και λίγο πλακιτσα ,υπάρχει και λίγο χημεία μεταξύ σας και καταλήγει το πράγμα κάθε φορά που έρχεται να σου γλύφει τον πουτσο σαν γλειφιτζουρι με γεύση φράουλα.
Θα το μοιραστεις αυτό με τους συμφουριτες σου στο μπου;
(Εμένα μπορείς να μου την στείλεις σε πμ ).
Τώρα γιατί αναφέρονται 10-15 κοπέλες είναι προφανές ότι είναι οι κοπέλες που κάνουν και έξτρα σε όλους οπότε το ονοματάκι τους ακούγεται.
Δεν γίνεται για να μειώσουμε καμία κοπέλα.
Ανεπίσημα, ό,τι έχουμε διαβάσει όλοι εδώ τις τελευταίες 3-4 μέρες... Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνωΑνεπίσημα;;;
Ναι ,περίμενε τώρα εσύ να σου απαντήσει. Αυτή το βιολί της , ποστάρει κάθε μέρα copy-paste το ποιηματάκι της.Προσφέρετε και μασάζ με 4 χέρια; Ποιές προτείνετε;
Αν ειναι η χρυσα 45 ετων τοτε εγω ειμαι 28ΧΡΥΣΑ MASSAGE SPA THERAPIST
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 45 ΕΤΩΝ
ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
ΧΡΥΣΑ
εεε αν δεις και το δικο μου προφιλ, μονο καλα λογια εχω γραψει για την Τεα και την Στεφανια, οποτε μπορει να ειμαι εγω η Τεα ή η Στεφανια, ή και οι δυο μαζι!!!!Με μεγάλη χαρά θα σου απαντήσω πως όχι δεν την γαμαω συστηματικά γιατί δε με ενδιαφέρει.... Και μπορεί να είμαι ο μοναδικός που το έγραψε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ο μοναδικός που την γαμησε. Θα με συγχωρέσεις αν κανω λάθος αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το προφίλ σου, δεν είμαι σίγουρος αν είσαι πελάτης αν είσαι προμοτορας, η αν είσαι η ίδια η Τεα... Και ναι την εχω(σε έχω ικανή για κάτι τέτοιο). Επίμονα στηρίζεις και υποστηρίζεις το συγκεκριμένο γραφείο και ξέρεις από έξω όλες τις υπηρεσίες.... Εάν δεν είσαι η Τεα, θα τολμούσα να πω ότι ούτε και Η Τεα τα ξέρει τόσο καλά.... Ομολογώ πάντως πως γενικά εισαι από τις ευγενικές παρουσίες εδώ μέσα, δε δημιουργείς εντάσεις αλλά εμένα δε με πείθεις. Λεπτομέρειες δεν έχω δώσει ποτέ και για καμία. Γιατί όπως είπε και ένας φίλος το "νήμα θα πάρει φωτιά"... Το νήμα λοιπόν θα πάρει φωτιά με άλλα ονόματα και όχι με της Τεας..
Mα και για αυτό τον προκάλεσα να δώσει τιμή ,δεν είναι ντροπή, για τις άλλες υπηρεσίες πως δίνει το μαγαζί; αν όμως πάνω στη φάση του ''το έδωσε τζάμπα'' λόγω καύλας -και καλά έκανε- το να την βγάζει στα μανταλάκια είναι τουλάχιστον χυδαίο και ελπίζω η ΤΕΑ, επειδή μας διαβάζει, να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι αφού τον στολίσει κατάλληλα γιατί είναι και μαγκάκι.εεε αν δεις και το δικο μου προφιλ, μονο καλα λογια εχω γραψει για την Τεα και την Στεφανια, οποτε μπορει να ειμαι εγω η Τεα ή η Στεφανια, ή και οι δυο μαζι!!!!
Επισης ετσι απο περιεργεια, γιατι το να βαλεις 2-3 λεξεις στη σειρα και να κανεις προτασεις δε θα πει οτι βγαζεις και νοημα...
Θες να μας πεις οτι μια κοπελα που ΔΕΝ πουλαει σεξ, εκατσε και το εδωσε σε σενα, που θα πει οτι εσκασες πολλα λεφτα, ή τελος παντων περισσοτερα απο οσα δινουν οι υπολοιποι, και αφου εκανες ολον αυτον τον κοπο (γιατι και τα χρηματα κοπος ειναι) για κατι που χαρακτηριζεις "αδιαφορο" και που μπορεις να το εχεις ανετα, αποφασιζεις να το ¨καψεις" βγαζοντας το στο Bou!
Οκ! Το πιασαμε!
Λέει.... Μεγάλη σε ηλικία αλλά τούμπανο....και στο παρασύνθημα τα σπάει. Όσο ήταν deluxe δοκιμάστηκε, εκ τότε δεν επιχείρησα να την συναντήσω. Αξίζει πάντως...Παίδες καλημέρα, η τάντρα Ζοε ιδιωτεύει;
Από εμφάνιση τι λέει; Νταρντανε;
Οτι και να πει, αδιαφορο ειναι.Mα και για αυτό τον προκάλεσα να δώσει τιμή ,δεν είναι ντροπή, για τις άλλες υπηρεσίες πως δίνει το μαγαζί; αν όμως πάνω στη φάση του ''το έδωσε τζάμπα'' λόγω καύλας -και καλά έκανε- το να την βγάζει στα μανταλάκια είναι τουλάχιστον χυδαίο και ελπίζω η ΤΕΑ, επειδή μας διαβάζει, να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι αφού τον στολίσει κατάλληλα γιατί είναι και μαγκάκι.