Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
35 χρονων και σου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία;;;μεγαλη σε ηλικια 35+ πολυ καλο body to body αδυνατη αλλα οχι μπριζολα
35 χρονων και σου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία;;;μεγαλη σε ηλικια 35+ πολυ καλο body to body αδυνατη αλλα οχι μπριζολα
35 χρονων και σου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία;;;
Δεν είναι παιδιά 35χρ....40 plus είναι, όντως μικροκαμωμενη και αδύνατη αλλά άσχημο πλαδαρο σώμα... Κάνει καλό body to body, ως εκεί όμως, δε σε προδιαθέτει για δεύτερη συνάντηση.μεγαλη σε ηλικια 35+ πολυ καλο body to body αδυνατη αλλα οχι μπριζολα
Σπαμαρει περισσότερο γιατί δε γράφει ο gravity και έπρεπε πλέον να καλυφθεί το κενόΧρύσα , έλεος πια με το σπαμάρισμα...
1ον) Δεν χρειάζεται να βάζεις τοσο μεγαλα γράμματα λες και εχουμε 5 βαθμους πρεσβυωπία
2ον) Δε χρειάζεται να κάνεις 4 διαφορεικά posts για να πεις το ίδιο πράγμα. Χωράνε όλα σε ένα.
3ον) και σημαντικότερο μας έχεις κουράσει.
Όποιος θέλει να σε βρει, θα σε βρει. Όπως σε βρίσκαμε δηλαδη και τόσα χρόνια πριν αρχίσεις τις ενοχλητικές επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις.
Όταν πρέπει να γράψεις και να σχολιάσεις πάνω σε αυτά που ρωτάνε τα μέλη, ή αναφέρουν κάτι σχετικά με τα κορίτσια σου και τις υπηρεσίες τους, δεν απαντάς σε κανέναν. Μούγγα στη στρούγκα.
Κακίες...Σπαμαρει περισσότερο γιατί δε γράφει ο gravity και έπρεπε πλέον να καλυφθεί το κενό
Περισσότερες πληροφορίες φίλε μου; Αν θες και σε πμ..σε ευχαριστώΣυνάντηση με Άννα από Κρίσταλ...
Τρομερό μασάζ
Χαρακτήρας όπως ήθελα
τωρα στα 46 οι γυναικες που επιλεγω να συνεργαστω θελω να ειναι γυρω στα 25 ....γουστα ειναι αυτα35 χρονων και σου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία;;;
Δεν ειναι στα 35 μεγαλη δηλαδη μια που ασχολειται με αυτο το αθλημα?35 χρονων και σου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία;;;
ΧΡΥΣΑ MASSAGE SPA THERAPIST
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 45 ΕΤΩΝ
Με το ρήμα που χρησιμοποιείς σημαίνει ότι το κάνεις συστηματικά και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την δήλωση σου αυτή !Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....
Το " όχι μπριζόλα " είναι το σήμα κατατεθέν των τριών κοριτσιών με την Τεα , εκτός και εάν γίνεται και δεν γράφεται όπως είπαν μέλη πιο πάνωμεγαλη σε ηλικια 35+ πολυ καλο body to body αδυνατη αλλα οχι μπριζολα
Το θέμα της ηλικίας στο σύστημα αυτό είναι κατα την γνώμη μου υποκειμενικό . Υπάρχουν θεραπευτριες άνω των 30-35 που στις υπηρεσίες τους είναι πολύ καλύτερες από 20-25 γιατί έχουν κατασταλάξει σε αυτό που κάνουν , αποδίδουν , προσφέρουν και απολαμβάνουν . Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα από τις εμπειριες που μέλη καταθέτουν στο φόρουμ .Δεν ειναι στα 35 μεγαλη δηλαδη μια που ασχολειται με αυτο το αθλημα?
Με μεγάλη χαρά θα σου απαντήσω πως όχι δεν την γαμαω συστηματικά γιατί δε με ενδιαφέρει.... Και μπορεί να είμαι ο μοναδικός που το έγραψε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ο μοναδικός που την γαμησε. Θα με συγχωρέσεις αν κανω λάθος αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το προφίλ σου, δεν είμαι σίγουρος αν είσαι πελάτης αν είσαι προμοτορας, η αν είσαι η ίδια η Τεα... Και ναι την εχω(σε έχω ικανή για κάτι τέτοιο). Επίμονα στηρίζεις και υποστηρίζεις το συγκεκριμένο γραφείο και ξέρεις από έξω όλες τις υπηρεσίες.... Εάν δεν είσαι η Τεα, θα τολμούσα να πω ότι ούτε και Η Τεα τα ξέρει τόσο καλά.... Ομολογώ πάντως πως γενικά εισαι από τις ευγενικές παρουσίες εδώ μέσα, δε δημιουργείς εντάσεις αλλά εμένα δε με πείθεις. Λεπτομέρειες δεν έχω δώσει ποτέ και για καμία. Γιατί όπως είπε και ένας φίλος το "νήμα θα πάρει φωτιά"... Το νήμα λοιπόν θα πάρει φωτιά με άλλα ονόματα και όχι με της Τεας..Με το ρήμα που χρησιμοποιείς σημαίνει ότι το κάνεις συστηματικά και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την δήλωση σου αυτή !
Είσαι ο μοναδικός που το γράφει τόσο καθαρά , σταράτα …
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας γράψεις την εμπειρια σου εφόσον δεν σου είναι κόπος .
Με μεγάλη χαρά θα σου απαντήσω πως όχι δεν την γαμαω συστηματικά γιατί δε με ενδιαφέρει.... Και μπορεί να είμαι ο μοναδικός που το έγραψε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ο μοναδικός που την γαμησε. Θα με συγχωρέσεις αν κανω λάθος αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το προφίλ σου, δεν είμαι σίγουρος αν είσαι πελάτης αν είσαι προμοτορας, η αν είσαι η ίδια η Τεα... Και ναι την εχω(σε έχω ικανή για κάτι τέτοιο). Επίμονα στηρίζεις και υποστηρίζεις το συγκεκριμένο γραφείο και ξέρεις από έξω όλες τις υπηρεσίες.... Εάν δεν είσαι η Τεα, θα τολμούσα να πω ότι ούτε και Η Τεα τα ξέρει τόσο καλά.... Ομολογώ πάντως πως γενικά εισαι από τις ευγενικές παρουσίες εδώ μέσα, δε δημιουργείς εντάσεις αλλά εμένα δε με πείθεις. Λεπτομέρειες δεν έχω δώσει ποτέ και για καμία. Γιατί όπως είπε και ένας φίλος το "νήμα θα πάρει φωτιά"... Το νήμα λοιπόν θα πάρει φωτιά με άλλα ονόματα και όχι με της Τεας..
Η Τεα δεν είμαι , απλώς εδώ που είμαι ( και το έχω γράψει πολλάκις ) μακριά από την " πηγή " οι εμπειριες μου στο μασαζ κατ οίκον ειναι περιορισμένη … αν ήμουν Αθήνα θα ήταν διαφορετικά .Με μεγάλη χαρά θα σου απαντήσω πως όχι δεν την γαμαω συστηματικά γιατί δε με ενδιαφέρει.... Και μπορεί να είμαι ο μοναδικός που το έγραψε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ο μοναδικός που την γαμησε. Θα με συγχωρέσεις αν κανω λάθος αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για το προφίλ σου, δεν είμαι σίγουρος αν είσαι πελάτης αν είσαι προμοτορας, η αν είσαι η ίδια η Τεα... Και ναι την εχω(σε έχω ικανή για κάτι τέτοιο). Επίμονα στηρίζεις και υποστηρίζεις το συγκεκριμένο γραφείο και ξέρεις από έξω όλες τις υπηρεσίες.... Εάν δεν είσαι η Τεα, θα τολμούσα να πω ότι ούτε και Η Τεα τα ξέρει τόσο καλά.... Ομολογώ πάντως πως γενικά εισαι από τις ευγενικές παρουσίες εδώ μέσα, δε δημιουργείς εντάσεις αλλά εμένα δε με πείθεις. Λεπτομέρειες δεν έχω δώσει ποτέ και για καμία. Γιατί όπως είπε και ένας φίλος το "νήμα θα πάρει φωτιά"... Το νήμα λοιπόν θα πάρει φωτιά με άλλα ονόματα και όχι με της Τεας..
Πραγματικά εύχομαι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο, και να είσαι όντως πελάτης.... Τέτοια άτομα έχουμε ανάγκη εδώ μέσα!!Υπάρχουν προφίλ με τίτλους από κάτω "τεράστιος", "σπουδαίος" και αποδυκνυεται ουκ ολίγες φορές οτι ο τεράστιος και ο σπουδαίος είναι μαγαζάτορας του τάδε γραφείου....Η Τεα δεν είμαι , απλώς εδώ που είμαι ( και το έχω γράψει πολλάκις ) μακριά από την " πηγή " οι εμπειριες μου στο μασαζ κατ οίκον ειναι περιορισμένη … αν ήμουν Αθήνα θα ήταν διαφορετικά .
Σε 5 ημέρες επισκέψεις δεν έχεις την δυνατότατα να έχεις ευρύ κύκλο επαφών .
Έχω γράψει και για άλλες ( όχι πολλές )
Όσο για την γνώση των υπηρεσιών γράφει αρκετές στο ινσταγραμ και πάντα απαντάει με λεπτομέρειες όπως το κατεβατό που είχα στο Viber και προχθές ανέβασα … επικοινωνία , επικοινωνία
Εγώ γράφω τις εμπειριες μου που δημιουργώ όταν έχω την χρονική δυνατότητα και για τον λόγο αυτό δεν έχω πολλά σχόλια .Πραγματικά εύχομαι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο, και να είσαι όντως πελάτης.... Τέτοια άτομα έχουμε ανάγκη εδώ μέσα!!Υπάρχουν προφίλ με τίτλους από κάτω "τεράστιος" και αποδυκνυεται ουκ ολίγες φορές οτι ο τεράστιος είναι μαγαζάτορας του τάδε γραφείου....
Επίσημα, όχι!Τελικά η Τεα γαμιεται ή όχι;;;