Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Και εγώ εκεί το είδα ! Κάποιο έξτρα θα είναι το 40Ναι τα χω δει αυτα και στο viber
Και εγώ εκεί το είδα ! Κάποιο έξτρα θα είναι το 40Ναι τα χω δει αυτα και στο viber
Όντως έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Τεα. Είχα προσπαθήσει παλαιότερα να τη συναντήσω αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, νομίζω κάτι με τη διαθεσιμότητα...Θα ξαναδοκιμάσω! Ευχαριστώ!Αξιοπρεπές μασαζ που ζητάς με τέλος δια χειρός ή στόματος παρέχει η ομάδα της Τεας ( Diamonds massage ) Τεα , Ίριδα , Λυδια που από την αρχή είναι γυμνές , πολύ καλό μασαζ με πολλές παραλλαγές και πολλά άλλα παιχνίδια και υπηρεσίες που μπορείς να διαλέξεις από ποικιλία προσφερόμενων υπηρεσιών .
Στον χρόνο που θα κλείσεις τέλος όσες φορές αντέχεις χωρίς έξτρα χρέωση .
10-40 για τα έξτρα χέρι , πόδια , στόμα … μέχρι εκεί .
Φίλοι έχουν γραψει την εμπειρια τους όπως και εγώ από τις συναντήσεις μου .
Θέλει λίγο υπομονή,,, με όποια και να πας οι υπηρεσίες άριστεςΌντως έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Τεα. Είχα προσπαθήσει παλαιότερα να τη συναντήσω αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, νομίζω κάτι με τη διαθεσιμότητα...Θα ξαναδοκιμάσω! Ευχαριστώ!
Ποια κανει squirting ξερουμε????Η ομάδα του diamonds massage therapy Athens
Τέα
Λυδία
Ίριδα
Γνωρίζουμε πραγματικά μασάζ.
Και κάνουμε έξτρα
Γυμνές απ'την αρχή της συνεδρίας.
Ξέρουμε πραγματικά αθλητικό μασάζ,deep tissue massage, Lomi Lomi, αλλά κ sensual erotic massage
Body to body and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy
Και μπάνιο με τον πελάτη..
Hand job extra
Footjob extra
Blowjob extra
Role play
Golden shower
Sguirting experience
Bondages
Edging
Domination
Foot fetish
Humiliation
Mind games
Our Slave
Kinky
Abrasions
CBT
Collaring
Cross-dressing
Subspace/domspace
Gender Expression
Romantic orientation
Sexual orientation
Από 10€-40€ (εξαρτάται τις απαιτήσεις)το έξτρα όσες φορές θέλει ο πελάτης
_____
Η Τεα σίγουρα από ότι άκουσα …αλλά μια ερώτηση στην υπεύθυνη και θα σου πει ποια - ποιες άλλες !Ποια κανει squirting ξερουμε????
και η λυδια πιτσιλαειΠοια κανει squirting ξερουμε????
Ευγενική Ουκρανή, άνετη, προς μιλφ, αρκετά χρόνια στη χώρα μας, μασάζ ελαφρύ αλλά φιλότιμο, κερνάει φραπέ. Για περισσότερα, ίσως σε επόμενες συνεδρίες.Η Βικτώρια από ντελουξ ξέρουμε αν αξίζει? Φαίνεται όμορφο κορίτσι στην φωτό
Το ότι είσαι μέλος στο φόρουμ από το 2010 και Η Τεα στην αγορά του μασάζ κατοικον χρόνια τώρα και έρχεσαι το 2022 μετά από τόσα που έχουν γραφτεί να μας ρωτήσεις για το τι παίζει με την Τεα....??? Έλεος , έχετε κουράσει άλλο.... Έλεος!!!! Τι άλλο να σου πούμε ρε φίλε δλδ?? Πως χεζει η Τεα??? Γιατί μόνο αυτό δεν έχει αναφερθεί...μπορει καποιος συναγωνιστης να μου πει συνοπτικα, εδω η με πμ τι παιζει με τη Τεα κ τις φιλες της? ποια ειναι η στανταρ χρεωση και τι παιζει με τα εξτρα? μεχρι που φτανουν?
αυτα που ανεφερε πιο πανω ο anthotypos δε μου τα ανεφεραν σε δικη μου ερωτηση Btw
Αξιζει?????και η λυδια πιτσιλαει
χεστηκα ρε μεγαλε αν ειναι στην αγορα χρονια η πηγατε και στρατο μαζι, εγω τωρα ασχοληθηκα και τωρα ρωταω. τι ζορι τραβατε μερικοιΤο ότι είσαι μέλος στο φόρουμ από το 2010 και Η Τεα στην αγορά του μασάζ κατοικον χρόνια τώρα και έρχεσαι το 2022 μετά από τόσα που έχουν γραφτεί να μας ρωτήσεις για το τι παίζει με την Τεα....??? Έλεος , έχετε κουράσει άλλο.... Έλεος!!!! Τι άλλο να σου πούμε ρε φίλε δλδ?? Πως χεζει η Τεα??? Γιατί μόνο αυτό δεν έχει αναφερθεί...
Κάνε μια αναζήτηση στον φακό πάνω δεξιά. Έχουν γραφτεί τόμοι.χεστηκα ρε μεγαλε αν ειναι στην αγορα χρονια η πηγατε και στρατο μαζι, εγω τωρα ασχοληθηκα και τωρα ρωταω. τι ζορι τραβατε μερικοι
Αφού τώρα ασχολήθηκες πριν ρωτήσεις θα μπορούσες να ψάξεις μερικές από τις εκατοντάδες σελίδες που έχουν γραφτεί...χεστηκα ρε μεγαλε αν ειναι στην αγορα χρονια η πηγατε και στρατο μαζι, εγω τωρα ασχοληθηκα και τωρα ρωταω. τι ζορι τραβατε μερικοι
Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....ακριβως επειδη εχουν γραφτει τομοι ηθελα με 2 λεξεις, οχι να κανω μελετη για διατριβη στο μουνι της Τεας. "ναι ειναι καλη, ναι παιρνει τοσο και κανει αυτα". σελιδα κριτικων δε βρηκα. τεσπα, να πα να γαμηθει και η Τεα και ο μαλακας απο πανω, παμε για αλλα
Γαμάς την Τέα δηλαδή?Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....
Τώρα θέλεις να βάλεις φωτιά στο νήμα?Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....
Έλα ρε ! Μπήκες ;Εγώ ο μαλακάς πάντως φιλαράκι γαμαω αυτήν για την οποία εσύ ακόμα αναρωτιέσαι....