Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
για την Μανδρου ρωτησε ?Όντως. Μέχρι και για Μάρα Ζαχαρέα έχει ρωτήσει αν κάνει ραντεβού
για την Μανδρου ρωτησε ?Όντως. Μέχρι και για Μάρα Ζαχαρέα έχει ρωτήσει αν κάνει ραντεβού
έτοιμος είναι!για την Μανδρου ρωτησε ?
το καλό πράγμα αργεί λέγανε οι παλιοί!λογω των ''δυσκολων ημερων'' της,θα τραβηξουμε το ραντεβου για αρχες του επομενου μηνα με την Τεα. κριμα γιατι το ειχα αναγκη σημερα να πω την αληθεια. ειδα και την τελευταια κριτικη...και παω να κλαψω σε μια γωνια μεχρι να ερθει 5-6 ιουλιου.
στεναχωρηθηκα ρε φιλε μη σου πω αλλα μου εστειλε κατι φωνητικα μηνυματα με συγνωμες και μου εφτασε στο ματι,τι καυλοφωνουλα ηταν αυτη!το καλό πράγμα αργεί λέγανε οι παλιοί!
Δεν είναι τυχαίο που απο όταν ξεβρώμισε το μασαζ, κατ οίκον φάνηκαν (απο όλα τα γραφεία) τα καλά κομμάτια και αυτές που έχουν δουλειά!
θες να μας αναφέρεις το όνομα?Δοκιμασα πριν λιγες μερες μια σχετικα μικρη ξανθια απο joy με ωραιο προσωπο...
Ενταξει... η κοπελα δεν ειναι αρπακτικο, το μασαζ ειναι καλουτσικο, κουβεντα δεν κανεις (εγω τουλαχιστον) αλλα ρε παιδια... τα λιγα εξτρα κιλα που λετε... δεν ειναι λιγα... πολλα ειναι.
Γραφείο η εταιρία τελικά....σε ποια ΔΟΥ ανήκετε να ξέρουμε...άλλη αίγλη έχει της Γλυφάδας άλλη των ΠετραλώνωνΚαλημερα σε όλα τα μέλη
Θα ήθελα να σας ενημερώσω
Ότι το vip massage
Διαθέτει νέες Ελληνίδες θεραπεύτριες μασάζ
Οι οποίες είναι νέες στο χώρο
Για να ενημερωθείτε με φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τις νεες Ελληνίδες κοπέλες
Θα περιμένω μήνυμα σας στη γραμμή
Viber. Στον τηλεφωνικό αριθμό
698 097 2778
Επίσης το γραφείο θα παραμείνει κλειστό μόνο τις Κυριακές του καλοκαιριού
Με εκτίμηση
Χρυσα
Vip manager
Καταλαβαίνω ότι εννοεί την Αντριάναθες να μας αναφέρεις το όνομα?
Όπως λένε μάλλον για Αντριαννα αναφέρεσαι.. θες να μας πεις κάτι παραπάνω? Τερμάτισε η συνεδρίαΔοκιμασα πριν λιγες μερες μια σχετικα μικρη ξανθια απο joy με ωραιο προσωπο...
Ενταξει... η κοπελα δεν ειναι αρπακτικο, το μασαζ ειναι καλουτσικο, κουβεντα δεν κανεις (εγω τουλαχιστον) αλλα ρε παιδια... τα λιγα εξτρα κιλα που λετε... δεν ειναι λιγα... πολλα ειναι.
Παρόλα αυτά πάλι ρώτησε αν κάνει κάτιΣακη εγραψες κριτικη?
Δακρυσα ρε φιλε.
Δεν επιδιωξα κατι περισσοτερο απο καλαμακι... το οποιο ηρθε μονο του. Η εντυπωση μου ειναι οτι τερματιζει. Κόστος με αφησε να αποφασισω εγωΌπως λένε μάλλον για Αντριαννα αναφέρεσαι.. θες να μας πεις κάτι παραπάνω? Τερμάτισε η συνεδρία
, κόστος ?
Είπαμε ανήκουν στο ίδιο group γραφείου!Αυτό με την Αριάδνη που από osmose πάει deluxe ως Αριάδνη αλλά ξαναγυρναει σε osmose ως Χριστίνα...τι φάση???