You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Η Ιωάννα από massagenow είναι η Ιωάννα από joy, πιθανως και αυτή που λες από lux.Η Ιωάννα από massagenow είναι η Ευτυχία από lux? Τι γνώμη έχετε για την τελευταία? Φαίνεται cyber punk γκομενακι...
Γιατί εγώ δε βλέπω καμία Ιωάννα στο joy?Η Ιωάννα από massagenow είναι η Ιωάννα από joy, πιθανως και αυτή που λες από lux.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν υπάρχει στο site, μόνο στο viber. Επίσης είδα την Ευτυχία που λες στο site του lux, δεν έχει καμία σχέση με την Ιωάννα του joy/massagenowΓιατί εγώ δε βλέπω καμία Ιωάννα στο joy?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ναι, είναι ταυτόχρονα και στα 3. Στην αρχή 150 ζήταγε μαζί με το γραφείο, στα 120 κλείσαμε.Δηλαδη η ιωαννα ειναι ταυτοχρονα στο lux ,στο joy και στο massage now?
Ποσο πηγε το φουλ?
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Σεξ κάνεις με την Τέα ή μένεις με τον πούτσο σου στο χέρι της ????Μη ξεχνάμε ότι: Σημασία έχει στο τέλος να έχεις περάσει καλά και η Τεα το καταφέρνει αυτό.
Αυτός πρέπει να είναι πάντα ο στόχος μας στο σύστημα του πληρωμένου και η Τέα το προσφέρει όσο μπορεί??
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Μια χαρά 120 για όλα, όντως μιλάει πολύ, καμιά φορά ασχολείται και με το κινητό.. το θέμα της είναι η διαφορά στο στήθος κλπ..οτι να ναι..Ακόμη ράστα τα έχει τα μαλλιά ?Ναι, είναι ταυτόχρονα και στα 3. Στην αρχή 150 ζήταγε μαζί με το γραφείο, στα 120 κλείσαμε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής βικτωρια από deluxe
Αξίζει;
Φτάνει φουλ;
ειναι άνετη ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
Αξίζει;
Φτάνει φουλ;
ειναι άνετη ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εδώ έχει κριτική απο 2 ανθρώπους που εμπιστεύομαι.Έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής βικτωρια από deluxe
Αξίζει;
Φτάνει φουλ;
ειναι άνετη ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει το θέμα και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στην Ελλάδα παρά μόνο σε Βιετνάμ, Ταυλάνδη για να μη ψάχνω 1000 σελίδες έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου πει τα πολύ βασικά;;
Μιλάμε για μασάζ με happy end? και ποιό είναι το πιο γνωστό και έμπιστο στη μετά covid εποχή;;...
Μιλάμε για μασάζ με happy end? και ποιό είναι το πιο γνωστό και έμπιστο στη μετά covid εποχή;;...
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στη μασαζοπαρεα!Εχει παρει κανείς απο masazenow?Εχει δύο μωρά που έχω βαλει στο ματι την ματη 36 και την κατια 32 που εχουν κανονικά στο site! Προσπάθησα να τις κλείσω σήμερα αλλα δεν ηταν διαθέσιμες... Ρώτησα στο viber αν ειναι άνετες για μασαζ χωρις πετσέτα και αν είναι διαθέσιμες σήμερα και έπαιρνα μονολεκτικές απαντήσεις τυπου ΟΧΙ! Παίζει τίποτα παραπάνω? Επίσης προσπάθησα να κλείσω ΜΟΝΙΚΑ (DELUXE) και εδώ και δυο μέρες ειναι συνέχεια κλεισμένη!Οποιος έχει πληροφορίες για τις εν λόγω εδώ η σε pm θα εκτιμηθούν! Ευχαριστώ!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
πολύ χύμα το σάιτ όσον αφορά τις φωτό ,οι μισές+ είναι σηκωμένες απο νετ,ειδικά της ΜΑΤΗ βγάζει μάτια!Καλησπέρα στη μασαζοπαρεα!Εχει παρει κανείς απο masazenow?Εχει δύο μωρά που έχω βαλει στο ματι την ματη 36 και την κατια 32 που εχουν κανονικά στο site! Προσπάθησα να τις κλείσω σήμερα αλλα δεν ηταν διαθέσιμες... Ρώτησα στο viber αν ειναι άνετες για μασαζ χωρις πετσέτα και αν είναι διαθέσιμες σήμερα και έπαιρνα μονολεκτικές απαντήσεις τυπου ΟΧΙ! Παίζει τίποτα παραπάνω? Επίσης προσπάθησα να κλείσω ΜΟΝΙΚΑ (DELUXE) και εδώ και δυο μέρες ειναι συνέχεια κλεισμένη!Οποιος έχει πληροφορίες για τις εν λόγω εδώ η σε pm θα εκτιμηθούν! Ευχαριστώ!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.627
- Πόντοι
- 456
εμενα , παντως , η ματη 36 με την ευα21 μου φαινονται η ιδια κοπελα σε αλλη φωτο .ασε που φαινονται μουφα καποιες φωτογραφιες τους...Καλησπέρα στη μασαζοπαρεα!Εχει παρει κανείς απο masazenow?Εχει δύο μωρά που έχω βαλει στο ματι την ματη 36 και την κατια 32 που εχουν κανονικά στο site! Προσπάθησα να τις κλείσω σήμερα αλλα δεν ηταν διαθέσιμες... Ρώτησα στο viber αν ειναι άνετες για μασαζ χωρις πετσέτα και αν είναι διαθέσιμες σήμερα και έπαιρνα μονολεκτικές απαντήσεις τυπου ΟΧΙ! Παίζει τίποτα παραπάνω? Επίσης προσπάθησα να κλείσω ΜΟΝΙΚΑ (DELUXE) και εδώ και δυο μέρες ειναι συνέχεια κλεισμένη!Οποιος έχει πληροφορίες για τις εν λόγω εδώ η σε pm θα εκτιμηθούν! Ευχαριστώ!
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Κατάλαβα.... Οπότε αλλη θα περιμένουμε να έρθει και θα μας στειλουν κανα γκρεμλιν!εμενα , παντως , η ματη 36 με την ευα21 μου φαινονται η ιδια κοπελα σε αλλη φωτο .ασε που φαινονται μουφα καποιες φωτογραφιες τους...
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ναι ακόμα κοτσιδάκια τα έχει. Ροκ η τύππισα. Όπως το είπες: «Ότι να ´ναι»Μια χαρά 120 για όλα, όντως μιλάει πολύ, καμιά φορά ασχολείται και με το κινητό.. το θέμα της είναι η διαφορά στο στήθος κλπ..οτι να ναι..Ακόμη ράστα τα έχει τα μαλλιά ?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Μη του απαντας ρε συ του μαλάκα. Από τότε που γράφτηκε κάνει carbon copy την ίδια ερώτηση και αλλάζει μόνο το όνομα της κοπέλας. Τον έχει πάρει χαμπάρι όλο το φορουμ.εδώ έχει κριτική απο 2 ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Όντως. Μέχρι και για Μάρα Ζαχαρέα έχει ρωτήσει αν κάνει ραντεβούΜη του απαντας ρε συ του μαλάκα. Από τότε που γράφτηκε κάνει carbon copy την ίδια ερώτηση και αλλάζει μόνο το όνομα της κοπέλας. Τον έχει πάρει χαμπάρι όλο το φορουμ.
Διαγραμμένο μέλος 203918
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2021
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Για νίκη και Ρίτα από βελβετ γνωρίζει κάποιος;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Η Ρίτα είναι ένα μελαχροινό , μικρό που θα σου κάνει ένα αδιάφορο μασαζ και ύστερα φραπέ, φρεσκαδούρα μεν αλλά στο τέλος δεν ξέρεις αν τα έκλαψες ή αν άξιζαν τα χρήματα που έδωσες.Για νίκη και Ρίτα από βελβετ γνωρίζει κάποιος;
Βέβαια για εσένα που είσαι fan osmose δεν σε κόβω να περάσεις καλά.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Ριτα εχω παρει, συμπαθητικη κοπελιτσα, κατα τ αλλα δε θα ξαναπαιρνα με τιποτα. Μασαζ πολυ μετριο, συνεχως μια νευρικοτητα, αντε να τελειωσουμε και καπως ετσι. Δε ζητησα ουτε φραπε αν και οι πιο πολλοι εδω μεσα τοτε ελεγαν οτι προσφερει απλοχερα, γενικα βγαζει μια θεατρικοτητα που δεν τη γουσταρω καθολου, απο εμενα μαυροΓια νίκη και Ρίτα από βελβετ γνωρίζει κάποιος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις