alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
σε λάθος thread είσαι τύπε!Ρε παιδιά το Παρασίου 36 έκλεισε?? Την Μαρία (πρώην τρελοκοτσιδού) την έχει δει κανένας μετά το άνοιγνα???
σε λάθος thread είσαι τύπε!Ρε παιδιά το Παρασίου 36 έκλεισε?? Την Μαρία (πρώην τρελοκοτσιδού) την έχει δει κανένας μετά το άνοιγνα???
αν το κανονισεις απο πριν γινετε. εγω τουλαχιστον το εχω κανονισει 3 ημερες πριν και όλα καλαΜασάζ κατ'οίκον νωρίς το πρωί, να κάτι που φαίνεται να λείπει από την αγορά
Ωραίο δεν το ήξερα, ευχαριστώ, αν και γενικά αναφέρομαι ότι ξυπνάς και έχεις την όρεξη για μασαζάκι επι τόπου... δεν το προγραματίζεις αυτόαν το κανονισεις απο πριν γινετε. εγω τουλαχιστον το εχω κανονισει 3 ημερες πριν και όλα καλα
Ξέρουμε ότι λογικά έχει τον ίδιο νονό με την Τασούλα από Kings Hustlers...Καλημέρα για Ροδούλα από μασαζστο σπίτι ξέρουμε κάτι ;; Ωραιο φαίνεται
Καλός μαλακας είσαι ???Ξέρουμε ότι λογικά έχει τον ίδιο νονό με την Τασούλα από Kings Hustlers...
hermes και massage sto spiti ίδιος group, μόνο μασαζ και τίποτα άλλο!Καλημέρα για Ροδούλα από μασαζστο σπίτι ξέρουμε κάτι ;; Ωραιο φαίνεται
Ευχαριστώ αδερφέ!!hermes και massage sto spiti ίδιος group, μόνο μασαζ και τίποτα άλλο!
Σε κάθε φόρουμ υπάρχει αυτό που λες ειρωνικά, "αστυνομικός".εισαι ο αστυνομικος του φορουμ δηλαδη;;;; μπραβο σαινι με αποκαλυψες
Κάποιες ίσως κουράστηκαν και τώρα που άνοιξαν και τα έξω μαγαζιά και έπεσε και η δουλειά είπανε να κάνουν διακοπές,οι καλές στο μασάζ επίσης μετακόμισαν στα νησιώτικα spa-ότι και να σημαινει αυτο-Την έχουν κάνει πολλές ή ιδέα μου; Κουράστηκαν από τις μαλάξεις;
Σπίτι σου να μιλάς έτσι.Καλός μαλακας είσαι ???
Έχει αποχωρήσει απο το Joy η κοπέλα και νομίζω δεν έκανε και τίποτα άλλο εκτός απο μασαζ!Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Έλενα που ήταν joy?? Είτε ανεξάρτητη είτε σε γραφείο???
Πολύ καλά όντως, συνεχίζει να είναι στις top επιλογές μασάζ μαζί με Αγάπη που είναι εξίσου καλή στο μασάζ !Η Μιλάνα(delux) έλειπε κάμποσο καιρό ,αφού γύρισε λοιπόν είπα να δοκιμάσω, πολύ καλύτερη απο κοντά και αυτό είναι σημαντικό,ευχάριστη προσωπικότητα , πρόσωπο 6/10 ,σώμα7/10,μασάζ 8/10! δεν το περίμενα λίγο πιό κάτω απο της Αγάπης, περναέι όμορφα απο το πρώτο στο δεύτερο μέρος και χωρίς διαπραγματεύσης εκείνη τη στιγμή πράγμα που το θεωρώ πολύ τίμιο και σημαντικό ,εν ολίγοις συνιστάται, 50+20 από μενα !