DECO718
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 584
- Πόντοι
- 291
Αφού είσαι Μαλακακος εγω Ρωταω κάτι και σύ πετάγεσαι σαν τη κλωσάΣπίτι σου να μιλάς έτσι.
Ευχαριστώ.
Αφού είσαι Μαλακακος εγω Ρωταω κάτι και σύ πετάγεσαι σαν τη κλωσάΣπίτι σου να μιλάς έτσι.
Ευχαριστώ.
Πάνω δεξιά υπάρχει ένα φακουδάκι. Το φακουδάκι στον ιντερνετικό κόσμο σημαίνει συνήθως αναζήτηση. Κάποιος τύπος είχε γράψει πρόσφατα κάτι αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αν ψάξεις θα το βρεις.Καλησπερα παιδια!Για την Μονικα του deluxe πληροφοριες?Εχει δοκιμασει κανεις?Προσπαθω να την κλεισω και ολο κλεισμενη ειναι?Προχωραει?Οποιος ξερει ας πει εδω η σε pm..
Εχω ψαξει στο φακουδακι και ολο για την αλλη Μονικα της τεας και του diamonds γραφουν οι συναγωνιστες!Για την συγκεκριμενη του deluxe δεν μπορω να βρω καμια μα καμια πληροφορια!Πάνω δεξιά υπάρχει ένα φακουδάκι. Το φακουδάκι στον ιντερνετικό κόσμο σημαίνει συνήθως αναζήτηση. Κάποιος τύπος είχε γράψει πρόσφατα κάτι αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αν ψάξεις θα το βρεις.
Μήπως είναι η ίδια ? Πολλές μεταγραφές γίνονται και έγιναν τελευταίαΕχω ψαξει στο φακουδακι και ολο για την αλλη Μονικα της τεας και του diamonds γραφουν οι συναγωνιστες!Για την συγκεκριμενη του deluxe δεν μπορω να βρω καμια μα καμια πληροφορια!
Την φωτο που ειδα στο viber του deluxe και τις πιο παλιες που κοιταξα στο diamonds δεν μου φαίνεται η ίδια... Βέβαιο τα γραφεία μας ξεγελανε πολλές φορές με τόσα φίλτρα!Καποιος που την έχει πάρει απο το deluxe ας μας πει με σιγουριά πιο πολύ μέχρι που φτάνει!Μήπως είναι η ίδια ? Πολλές μεταγραφές γίνονται και έγιναν τελευταία
Ωραιος παντα τετοια υγεια και καυλα !!Δοκιμη με Αλικη απο Diamonds ,Συνεννοήση με γραφείο άψογη,την κοπελα την περιμενα πως και πως εχοντας διαβασει αρκετες καλες κριτικες εδω μεσα .Ηρθε ακριβως στην ωρα της με μια μινι φουστα δερματινη ,η κοπελα μιλαμε εχει ΤΟ κορμι ! Αυτό επιβεβαιώθηκε βέβαια και την ώρα του ντους όπου μιλάμε για την κωλαρα Και ωραίο μικρο στητο βυζί για πιπιλιμα !Πολυ ευχεριστη παρουσια και γλυκο κοριτσι π δεν σε ταραζει με τν πολυλογια της .Στα του μασαζ η κοπελα
δεν βιαζεται καθολου και προσπαθει να κανει τα παντα για να σε χαλαρωσει με τα χερια της αλλα και με τα ποδια της,αξιζει να Σημειωθεί ότι η κοπέλα κάνει ημιγυμνη μασάζ κ επειτα χωρις ;) στα του αγωνα η κοπελα δεν εχει αναστολες κ κανει τα παντα για να μεινεις χαροθμενος με χερι ή με στομα ! εγω προσωπικα πηρα φραπε με καλαμακι .θα ξαναδοκιμαστει σιγουρα με τη πρωτη ευκαιρια μαζι με τεα για ενα μασαζ με 4 χερια
Η ίδια φαίνεται να είναι από φωτο που είδαΜήπως είναι η ίδια ? Πολλές μεταγραφές γίνονται και έγιναν τελευταία
Λίγες και κυρίως ικανοποιητικές κριτικές για AliceΔοκιμη με Αλικη απο Diamonds ,Συνεννοήση με γραφείο άψογη,την κοπελα την περιμενα πως και πως εχοντας διαβασει αρκετες καλες κριτικες εδω μεσα .Ηρθε ακριβως στην ωρα της με μια μινι φουστα δερματινη ,η κοπελα μιλαμε εχει ΤΟ κορμι ! Αυτό επιβεβαιώθηκε βέβαια και την ώρα του ντους όπου μιλάμε για την κωλαρα Και ωραίο μικρο στητο βυζί για πιπιλιμα !Πολυ ευχεριστη παρουσια και γλυκο κοριτσι π δεν σε ταραζει με τν πολυλογια της .Στα του μασαζ η κοπελα
δεν βιαζεται καθολου και προσπαθει να κανει τα παντα για να σε χαλαρωσει με τα χερια της αλλα και με τα ποδια της,αξιζει να Σημειωθεί ότι η κοπέλα κάνει ημιγυμνη μασάζ κ επειτα χωρις ;) στα του αγωνα η κοπελα δεν εχει αναστολες κ κανει τα παντα για να μεινεις χαροθμενος με χερι ή με στομα ! εγω προσωπικα πηρα φραπε με καλαμακι .θα ξαναδοκιμαστει σιγουρα με τη πρωτη ευκαιρια μαζι με τεα για ενα μασαζ με 4 χερια
Εδώ διαφωνώ κατά μέρος. Η Ηλίανα όσο ήταν σαν Μόνικα στης Τεας ηταν από τα καλύτερα ραντεβού μου με τρομερό καλαμακι και μια χαρά σώμα.με τις υπηρεσίες που είχανε και τα χρήματα που ζητάγανε ήταν σίγουρο ότι θα γινότανε και αυτό!
,θα κάνει το εμβόλιο άρα στέκει στα καλά της !Αλλη μιά κριτική που χρωστάω με την Βικτώρια(delux) ,πριν καιρό βέβαια αλλά δεν νομίζω νάχει αλλάξει κάτι ,για μένα ο σωματότυπος της Βικτώρια είναι ο ιδανικός ,petit , ωραίο σώμα έχει και η Καρίνα αλλά είναι στυλ αλόγας πολύ ψηλή για τα γούστα μου, χαμηλών τόνων,ευχάριστη,θα κάνει το εμβόλιο άρα στέκει στα καλά της !!! μασάζ 6/10,πρόσωπο 8/10 ,σώμα 9/10 ,λίγο μεγαλύτερη απότι στις φωτό γύρω στα 35+ ,προσφέρει καφεδάκι στο τέλος όχι κάτι ιδιαίτερο,ίσα-ίσα να φύγει η ένταση , 50+20,συνιστάται για μιά δοκιμή τουλάχιστον!
H Ολυμπία, ή Αμαρυλλίδα ή Κατερίνα(υπάρχουν πολλές εκδοχές) ήταν και είναι μπάζο!Εδώ διαφωνώ κατά μέρος. Η Ηλίανα όσο ήταν σαν Μόνικα στης Τεας ηταν από τα καλύτερα ραντεβού μου με τρομερό καλαμακι και μια χαρά σώμα.
Η πρώην Ολύμπια του βιπ ήταν όντως χοντρουλα αλλά με μπριζόλα και καλό καλαμάκι, προφανώς είναι για niche πελατολόγιο αλλά για τύπους που τους αρέσει αυτός ο τύπος ήταν πολύ καλη
Καλησπερα παιδια!Για την Μονικα του deluxe πληροφοριες?Εχει δοκιμασει κανεις?Προσπαθω να την κλεισω και ολο κλεισμενη ειναι?Προχωραει?Οποιος ξερει ας πει εδω η σε pm..
Την φωτο που ειδα στο viber του deluxe και τις πιο παλιες που κοιταξα στο diamonds δεν μου φαίνεται η ίδια... Βέβαιο τα γραφεία μας ξεγελανε πολλές φορές με τόσα φίλτρα!Καποιος που την έχει πάρει απο το deluxe ας μας πει με σιγουριά πιο πολύ μέχρι που φτάνει!
η ίδια είναι,πήρε μεταγραφή ξανά στο deluxe απο εκεί που ξεκίνησε απλά έχει κάποιες νέες αισθητηκές παρεμβάσεις(στήθος)Η ίδια φαίνεται να είναι από φωτο που είδα
Δεν έχω δει την φωτογραφία τις στο deluxe , οπότε δεν έχω γνώμη … στο σύστημα αυτό όλα είναι πιθανά