LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Πάνω δεξιά έχει φακουδακι, πατάς το όνομα της θεραπευτριας και το γράφειο. Βαριέστε να κουνήσετε το γαμώχερο σας.Μεταξύ Μαίρης joy και αγάπης deluxe ;;;
Πάνω δεξιά έχει φακουδακι, πατάς το όνομα της θεραπευτριας και το γράφειο. Βαριέστε να κουνήσετε το γαμώχερο σας.Μεταξύ Μαίρης joy και αγάπης deluxe ;;;
Κανένας πιο πρόθυμος ;;;Πάνω δεξιά έχει φακουδακι, πατάς το όνομα της θεραπευτριας και το γράφειο. Βαριέστε να κουνήσετε το γαμώχερο σας.
Έχω ρωτήσει Έχει άδεια για λόγους υγείας μου είπανΣυναγωνιστές Έχουμε πληροφορίες για Ρια από Empire? Αν μπορείτε σε pm, ευχαριστώ πολύ
Μία από τα ίδια κι εδώ. Μου κάνει εντύπωση που έχουν γράψει παλιότερα αλλά πράματα για τη συγκεκριμένη. Όποιος έχει διαφορετική πρόσφατη εμπειρία pm me.Συνάντηση με Aφροδίτη από Joy την προηγούμενη εβδομάδα. Καλό μασάζ, το κατέχει το αντικείμενο. Ωραίο μωρό με βυζί τούμπανο. Μπήκε σπιτι με πολύ τουπέ και δεν αφησε πολλά περιθωρια για εξτραδάκια. Δεν είχα κι εγώ πολύ όρεξη οπότε απόλαυασα ένα δυνατο μασάζ και πάμε παρακάτω.
Γιατί pm συναγωνιστή ; Βάλτε δημόσια να ξέρουμε ..Μία από τα ίδια κι εδώ. Μου κάνει εντύπωση που έχουν γράψει παλιότερα αλλά πράματα για τη συγκεκριμένη. Όποιος έχει διαφορετική πρόσφατη εμπειρία pm me.
Έβγαλε μπλούζα ..; Σε άφησε να αγγίξεις ;Συνάντηση με Aφροδίτη από Joy την προηγούμενη εβδομάδα. Καλό μασάζ, το κατέχει το αντικείμενο. Ωραίο μωρό με βυζί τούμπανο. Μπήκε σπιτι με πολύ τουπέ και δεν αφησε πολλά περιθωρια για εξτραδάκια. Δεν είχα κι εγώ πολύ όρεξη οπότε απόλαυασα ένα δυνατο μασάζ και πάμε παρακάτω.
Ούτε καν. Τελείως επαγγελματικό. Δεν άφηνε περιθώρια για κατι παραπάνω...Έβγαλε μπλούζα ..; Σε άφησε να αγγίξεις ;
Περίεργο .. είχα διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια ..Ούτε καν. Τελείως επαγγελματικό. Δεν άφηνε περιθώρια για κατι παραπάνω...
Περίεργο .. έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια …Ούτε καν. Τελείως επαγγελματικό. Δεν άφηνε περιθώρια για κατι παραπάνω...
Με +ποσά ..;καλο σοβαρο μασαζ
ανετη γενικα
προχωραει φραπε κ καλαμακι.......
και άβυζη κα άκωλη!Και εγω παντως που μου την είχε προτεινει το Deluxe ως παρα πολύ καλή και με κανενα παραπονο απο κανέναν πελάτη, ηταν καθετη στο τιποτα!
(το μασαζ παντως ηταν οντως παρα πολυ καλό)
Δοκιμή με Ξένια απο velvet. Πολυ διαφορετική απο τις φωτογραφίες, τελειως αβυζι οντως (οχι ωραιο), δεκτική σε φραπε και καλαμάκι με +30
Καλαμάκι ακαποτο και Χυσιμο ;οταν την ειχα καλεσει εγω προπανδημιας τη αφροδιτη
εκανε μεχρι καλαμακι αλλα βαραγε τρελες τιμες εξτρα
Γενικα εχω δει αρκετες κοπελες οταν αλλαζουν γραφειο Η οταν περνανε μηνες
ειτε απο μαζεμενες να γινονται ανετες
ειτε απο ανετες να μαζευτονται
υπαρχει μια μεταβλητοτητα / μεταστροφη στις κοπελες στο μασαζ στο σπιτι ΓΕΝΙΚΑ
και φυσικα καθε πελατης εχει τη δικια του μοναδικη αποκλειστικη εμπειρια με το Χ μασαζοκοριτσο ........
Κατ'εμέ είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στον μασάζ κατ'οίκον που συνδυάζει και πολύ καλές γνώσεις μασάζ (αθλητικό).Καλαμάκι ακαποτο και Χυσιμο ;
Μαζί σου αδερφέ .. αλλά να ξέρουμε εάν σε κάποιον κάνει το οτιδήποτε .. για να δούμε εάν υπάρχουν ελπίδες .. αν για μια κοπέλα δεν έχει μιλήσει κανείς για φραπέ ή καλαμάκι .. είναι μικρή η πιθανότητα ..Κατ'εμέ είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στον μασάζ κατ'οίκον που συνδυάζει και πολύ καλές γνώσεις μασάζ (αθλητικό).
Είναι κρίμα που πλέον είναι αρνητική για εκτόνωση έστω και επιλεκτικά, και πιθανότατα γι αυτό φταίει ότι θεωρούμε κάποια πράγματα αυτονόητα.
Όπως λέει και ο φίλος Gravity, το πόσο θα προχωρήσει μια κοπέλα δεν είναι ντεφάκτο σε κανέναν, παίζουν πολλά ρόλο.
βρε Zeygariathens, όλη την ώρα ρωτάς για την Αφροδίτη του joy, σου έχουν απαντήσει και ακόμα να πάρεις!Μαζί σου αδερφέ .. αλλά να ξέρουμε εάν σε κάποιον κάνει το οτιδήποτε .. για να δούμε εάν υπάρχουν ελπίδες .. αν για μια κοπέλα δεν έχει μιλήσει κανείς για φραπέ ή καλαμάκι .. είναι μικρή η πιθανότητα ..
ε ψιτ περίμενε μιας που εισαι εδώ!Το γραφείο μασάζ κατ οίκον VIP MASSAGE
Ζητάει κοπέλες για άμεση εργασία σε Αθηνά και Πειραιά
για απλο χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι !
Δεν απαιτούνται πτυχία .
Υψηλές αποδοχές με άμεση πληρωμή !
Υπάρχει επαγγελματίας οδηγός με εταιρικό αυτοκίνητο για την μεταφορά των κοριτσιών .
698 0 280 270
Με εκτίμηση
Χρύσα
VIP Massage
Manager
μεγάλη η ταλαιπωρία ...Κατ'εμέ είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στον μασάζ κατ'οίκον που συνδυάζει και πολύ καλές γνώσεις μασάζ (αθλητικό).
Είναι κρίμα που πλέον είναι αρνητική για εκτόνωση έστω και επιλεκτικά, και πιθανότατα γι αυτό φταίει ότι θεωρούμε κάποια πράγματα αυτονόητα.
Όπως λέει και ο φίλος Gravity, το πόσο θα προχωρήσει μια κοπέλα δεν είναι ντεφάκτο σε κανέναν, παίζουν πολλά ρόλο.