You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Φίλε γκράβιτι, να σαι σίγουρος ότι παλιότερα θα το χει πει στους περισσότερους αυτό.και μου ειπε οτι γενικα δεν κανει αλλα εμενα δεχθηκε
Πλέον όμως δεν.
Γενικά κατά πάσα πιθανότητα κοπέλες σταματάνε τα εξτρα(όπως οι 2 που αναφέρθηκαν) λόγω και του site, όσο και να στεναχωρεί κάποιους. Καλώς ή κακώς όσο καλό κάνει το site ως προς την ενημέρωση, άλλο τόσο κακό κάνει ως προς το κάψιμο των χαρτιών.
Και είναι λογικό, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, για αρκετές κοπέλες που αναφέρονται εδώ ότι γαργαλανε ψωλες φαινονται δημόσια τα μούτρα τους στα sites των γραφείων.
blackpit23
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
"Γαργαλανε ψωλες " ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ό,τι καλύτερο διάβασα τελευταία. ΠραγματικάΦίλε γκράβιτι, να σαι σίγουρος ότι παλιότερα θα το χει πει στους περισσότερους αυτό.
Πλέον όμως δεν.
Γενικά κατά πάσα πιθανότητα κοπέλες σταματάνε τα εξτρα(όπως οι 2 που αναφέρθηκαν) λόγω και του site, όσο και να στεναχωρεί κάποιους. Καλώς ή κακώς όσο καλό κάνει το site ως προς την ενημέρωση, άλλο τόσο κακό κάνει ως προς το κάψιμο των χαρτιών.
Και είναι λογικό, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, για αρκετές κοπέλες που αναφέρονται εδώ ότι γαργαλανε ψωλες φαινονται δημόσια τα μούτρα τους στα sites των γραφείων.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Δίκιο έχεις. Σταματά τα έξτρα στους μη τακτικούς.Φίλε γκράβιτι, να σαι σίγουρος ότι παλιότερα θα το χει πει στους περισσότερους αυτό.
Πλέον όμως δεν.
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Καποιες ομως σε ειτε συνεννοηση με τα γραφεια ειτε φυσικα υπο την ανοχη τους,βολευονται με αυτη την κατασταση και αυξανουν την πελατεια τους....Επιδιωκουν την προβολη του ονοματος τους στο site και γι αυτο κανουν αυτα που κανουν,χωρις να τους νοιαζει αν εκτιθενται .Αλλωστε οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα το μασαζ κατ οικον ειναι η μετεξελιξη της βιζιτας.Φίλε γκράβιτι, να σαι σίγουρος ότι παλιότερα θα το χει πει στους περισσότερους αυτό.
Πλέον όμως δεν.
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 179
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ αδερφέ...είχα μία ελπίδα γιατί αυτές οι 2 δεν έχουν δικό τους κρεβάτι.Στα ΔΕΝ είναι το μαγαζί. Τα κορίτσια εκεί ( Ιωάννα σίγουρα) είναι πάνω από χρόνο. Με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι η Ιωάννα είναι στα νοτ νοτ νοτ ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Το γράφει με την πιθανότητα μερικά μέλη να ξέρουν κάποια θεραπεύτρια και να την συστήσουν στην Χρυσανομιζεις οτι θα βρεις πολλες κοπελλες εδω?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Μάλλον τώρα έχουν πέσει όλοι μαζί και αυτό δυσκολεύει την άμεση κατ ´ οίκον εξυπηρέτηση . Για άμεση μόνο σε μασατζιδικα που η κατάσταση είναι πιο σίγουρη και δεν παρακαλάς καμίαΚαλά να ρωτήσω κάτι πώς γίνεται ορισμένες να μην τις βρίσκουμε ποτέ ρώτησα για ζωή deluxe δεν έχει κενό ρώτησα για Νάντια empire δεν έχει κενό Αλεξάνδρα empire δεν έχει κενό η αγάπη deluxe που μου πρότειναν προχθές ούτε ε πως γίνεται πια που να πάρω να εξυπηρετηθω άμεσα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Ε δε πειράζει ρε φίλε. Αυτό το Σαββατοκύριακο κατούρα μόνο και ξαναγαμάς από Δευτέρα.Για το εξοχικό μου που είναι Κερατέα ποιος θα εξυπηρετεί εκεί γιατί θα πάω το Σαββατοκύριακο και με τι κόστος η μεταφορά
Αγαπητε Alpula,αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο....Εγω προσωπικα τρελλαινομαι για αβυζα και ακωλα!και άβυζη κα άκωλη!
Στο είχα γράψει!
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Για τα νέα μέλη που με ρωτανε p.m
Συμβουλες - προσωπικη μου αποψη βαση εμπειριας μου
Να προτιματε κοπελες που κανουν μασαζ χωρις πετσετα και χωρις κρεβατι μασαζ
Να προτιματε κοπελες που ειναι ειτε Αισθητικοι ειτε μασαζ απο σεμιναρια
ειτε μασαζ αυτοδιδαχθες
Μακρια απο φυσικοθεραπευτριες
αυτα μπορειτε να τα ζητησετε ευκολα στο Βιμπερ του Χ γραφειου
επισης ρωταμε στο βαιμπερ ποιες ειναι πιο ανετες κ εμπειρες κοπελες
Αυτοι ειναι βασικοι παραγοντες / στοιχεια ωστε να Ελαχιστοποιήσετε
τις Φολες του Σκετου μασαζ
Τιποτα Δεν ειναι σιγουρο και απολυτο στο μασαζ στο σπιτι
αλλα ελαχιστοποιείς τις πιθανοτητες για φολα .
Συμβουλες - προσωπικη μου αποψη βαση εμπειριας μου
Να προτιματε κοπελες που κανουν μασαζ χωρις πετσετα και χωρις κρεβατι μασαζ
Να προτιματε κοπελες που ειναι ειτε Αισθητικοι ειτε μασαζ απο σεμιναρια
ειτε μασαζ αυτοδιδαχθες
Μακρια απο φυσικοθεραπευτριες
αυτα μπορειτε να τα ζητησετε ευκολα στο Βιμπερ του Χ γραφειου
επισης ρωταμε στο βαιμπερ ποιες ειναι πιο ανετες κ εμπειρες κοπελες
Αυτοι ειναι βασικοι παραγοντες / στοιχεια ωστε να Ελαχιστοποιήσετε
τις Φολες του Σκετου μασαζ
Τιποτα Δεν ειναι σιγουρο και απολυτο στο μασαζ στο σπιτι
αλλα ελαχιστοποιείς τις πιθανοτητες για φολα .
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
μάλιστα...Αγαπητε Alpula,αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο....Εγω προσωπικα τρελλαινομαι για αβυζα και ακωλα!
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Σούπα θα φτιάξεις ;; Παρε να έχει λίγο ψαχνό να γεμίζει η χούφτα!Αγαπητε Alpula,αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο....Εγω προσωπικα τρελλαινομαι για αβυζα και ακωλα!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
περίεργο που σου αρέσουν τα στεγνά κορμία και την είχες καταβρεί με την Αρετή!Λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες,μετα απο μακροχρονη απουσια λογω ενος γαμου που δεν...................εκανα σημερα μια συνεδρια με Αρετη απο Osmose! Να ειναι καλα το θεικο κοριτσι που με τα μαγικα του χερια και την απαραμιλλη ευγενεια του κατι μου ειπε...για το πως να παω μπροστα!!!!!!!!!! Ειναι κατι παραπανω απο τελεια!!!!!!!!!!!
Επισης οφειλω να τονισω την σοβαροτητα αλλα και την ικανοτητα της τηλεφωνητριας(Ηλιαννα) να κατανοει τις αναγκες του εκαστοτε πελατη και να προτεινει την καταλληλη θεραπευτρια!
Εν τω μεταξύ η για osmose μας έλεγες και μας την έπεφτες ,όσοι σου απαντούσαν αρνητικά, ή για prive όπου είχανε όλοι αναρωτηθεί για τα γούστα σου!
Δεν μας τα έλεγες καλά και επιθετικά πολύ και προμοτοριλίκι πολύ!
Θα το ξαναγράψω ότι δεν το παίζετε καθόλου καλά το παιχνίδι!
Φαίνεσθε απο μακριά ότι δεν είστε για να ενημερώνετε αλλά για να προμοτάρετε!
Ελπίζουμε με το νέο nick name να μην καρφωθείς γρήγορα, αν και δεν το βλέπω!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Με ερώτηση στην υποψήφια θεραπεύτρια η γραφείο θα σου λύσει την απορία όσο αφορά την τιμή και την δυνατότητα αυτή .Ε δε πειράζει ρε φίλε. Αυτό το Σαββατοκύριακο κατούρα μόνο και ξαναγαμάς από Δευτέρα.
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 179
- Πόντοι
- 1
Μήπως επικοινωνείς τελευταία στιγμή; Εγώ παίρνω πάντα 1 ημέρα νωρίτερα και σχεδόν πάντα βρίσκω αυτή που θέλω. Μόνο μια φορά που είχε απεργία και δεν το ήξερα είχα ¨αβαρία¨ με το deluxe...Καλά να ρωτήσω κάτι πώς γίνεται ορισμένες να μην τις βρίσκουμε ποτέ ρώτησα για ζωή deluxe δεν έχει κενό ρώτησα για Νάντια empire δεν έχει κενό Αλεξάνδρα empire δεν έχει κενό η αγάπη deluxe που μου πρότειναν προχθές ούτε ε πως γίνεται πια που να πάρω να εξυπηρετηθω άμεσα
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.874
- Πόντοι
- 29.667
Μην είσαι γρουσούζης, δεν θέλουμε άλλη καραντίνα!!!εγω παιδια ενα και μοναδικο προφιλ εχω και ειμαι απ τους λιγους αυθεντικους ανθρωπους γενικως...
κ επειδη τρεχω με δουλειες εχω χασει πολλα επισοδεια εδω μεσα
ας ψαξουν οι διαχειριστες για κλονους και ας τους μπλοκαρουν ολους και ετσι πρεπει να κανουν
Δεν εχω λογο να εχω αλλα προφιλ και δεν εχω και χρονο
ουτε για μασαζ δεν εχω χρονο πλεον αλλα τελος παντων
Ευχομαι καλα να περνατε κ Καλο ΣΚ
στη επομενη καραντινα παλι θα κανω βουτια στο μασαζ .......χααχαχαχ
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη ,
Θέλω να σας ενημερώσω οτι τις επόμενες ημέρες
θα ξεκινήσουν Νέες Θεραπεύτριες
στο γραφείο μου .
www.VipMassage.gr
Ενημερωθείτε στο Viber με φωτογραφίες από τις κοπέλες
698 097 2778
Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Με εκτίμηση
Χρύσα
VIP Manager
Θέλω να σας ενημερώσω οτι τις επόμενες ημέρες
θα ξεκινήσουν Νέες Θεραπεύτριες
στο γραφείο μου .
www.VipMassage.gr
Ενημερωθείτε στο Viber με φωτογραφίες από τις κοπέλες
698 097 2778
Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Με εκτίμηση
Χρύσα
VIP Manager
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Μπορεί να έχουν ακουστεί ανάμικτα σχόλια για τα κορίτσια του VIP Massage, αλλα οφείλω να πω ένα μπράβο στην Χρύσα. Βγαίνει κανονικά με όνομά της σαν εκπρόσωπος του γραφείου, δεν προμοτάρει, δεν εμπλέκεται σε διαφωνίες και σε αντιπαραθέσεις με κανένα μέλος .
Βγαίνει απλά ενημερώνει περιστασιακά και τέλος. Επαγγελματίας.
Βγαίνει απλά ενημερώνει περιστασιακά και τέλος. Επαγγελματίας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις