Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Adonis6969

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Εχθές βράδυ έψαχνα και έστειλα deluxe . Μου έστειλαν σε φωτογραφία την αγάπη. Τι κάνει η αγάπη ; Επίσης μια Χριστίνα απτό empire massage ;;;

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Empire Massage...τιποτα δεν είναι τυχαίο....ίδια δουλειά για την κυρία Γιώτα σε άλλη πόλη...ήταν Θεσσαλονίκη στο Venus Spa γνωστη ως Γιωτα..όπου εκανε μασαζ με αγγαρεια και ζηταγε 50 ευρω εξτρα για εκτονωση..και την ειχαν βαρεθει ολοι....ηρθε Αθηνα και να την ως Πεννυ στο empire massage...ξεκωλο αλλα τζαμπα λεφτα το καρπουζι διοτι ζηταει πολλα και βαριεται την ωρα του μασαζ..κατα τα αλλα θα κατεβαινε Αθηνα για σερβιτορα οπως ελεγε...

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη

Να σας ενημερώσω οτι τρέχει η προσφορά στα 50 ευρώ στη πρωινή ζώνη μέχρι της 15:00
και μετά πάει στα 60 Ευρώ για 1 ώρα .

Ενημερωθείτε για τους Θεραπευτές μας μέσω Viber στον αριθμό 698 097 2778

Εχει ξεκινήσει ο πρώτος Aντρας θεραπευτής μας ο Άκης για Άντρες και Γυναίκες .

Να διευκρινίσω οτι η εταιρία μου έχει 2 διαφορετικές ιστοσελίδες

το www.VipMassage.gr για υπηρεσίες μασάζ στο χώρο σας ( ΤΗΛ : 698 0 280 270 + VIBER : 698 097 2778 )

και το www.ChrysaBeauty.gr για υπηρεσίες ομορφιάς για άντρες και γυναίκες στο χώρο σας . ( ΤΗΛ : 698 031 6479 )

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Καλησπέρες από το μέτωπο.

Στα γρήγορα...

?Ράνια-Osmoe: Με το που μπει, βγάζει τιμοκατάλογο. Έρχεται για φουλ και όχι μασάζ, με στόχο να ξεπετάξει την ώρα στο μισάωρο.

? Αλίσα-Your: Αδιάφορο μασάζ, προχωράει (πέραν φραπέ δεν ξέρω) με λίγο διαπραγμάτευση, αλλά πολύ υφάκι για τα γούστα μου. Επίσης δεν έχει και πολύ σχέση με την φωτογραφία.

? Βανέσα-Vip: Αδιάφορο μασάζ, παίζει να προχωράει μέχρι τέλους. Δεν έχει καλή σχέση με την διάρκεια του προγράμματος

? Βικτώρια-Deluxe: Συμπαθητικό μασάζ, προχωράει μέχρι φραπέ (πέφτει στην τιμή) και πιθανότατα πάει παραπέρα. Ευχάριστη παρουσία, συμπεριφορά και καλή σχέση με τον χρόνο.

? Αγάπη-Deluxe: Αν θέλετε μασάζ και τίποτα παραπάνω. Τιμιότατο.

?Xριστίνα-Deluxe: Κακό μασάζ, έχει τιμοκατάλογο και το ρολόι της χαλασμένο, αφού βγάζει την συνεδρία στο βαρύ 40λεπτο.

? Μόνικα-Diamonds (Tea): Πολύ πιο όμορφη στις φωτογραφίες, αλλά πολύ καλή συμπεριφορά, μέτριο μασάζ, τιμάει την ώρα της και πολύ δεκτική.

? Άννα-Velvet: Αδιάφορο μασάζ, δεν προχωράει.

?Δήμητρα-Art: Συμπαθητικό μασάζ, προχωράει με τρόπο, ενδιαφέρουσα παρουσία, αλλά πολύ στυλάκι.

? Νίνα-Art: Αδιάφορο μασάζ, πολύ δυνατή παρουσία (άνεταστο top 5), πάει φουλ αλλά αυτά που ζητάει είναι αστεία.

? Αλέκα-Joy: Δεν έχει σχέση με την φωτογραφία, πάει φουλ και προσπαθεί να βγάλει την ώρα στα 30'.

? Δώρα-Art: Αδιάφορο μασάζ, ευγενική παρουσία και προχωράει.

? Αναστασία-Your: Πολύ καλό μασάζ αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει παραπέρα το τρένο.

? Νίκη-Joy: Αδιάφορο μασάζ, απωθητική συμπεριφορά, πρέπει να προχωράει.

Quote στον εαυτό για να τηρείται η συνέχεια των καταδρομικών μου.

Στο ζουμί...

? Δήμητρα-Art (όχι,η παλιά πιτσιρίκα που σταμάτησε): Έχει τιμοκατάλογο, όρεξη για πάρλα και νεύρα αν δεν την τιπάρεις στα επίπεδα που θεωρεί πως αξίζει. Τερματίζει την πίστα.
? Ηρώ-Art: Μασάζ δεν, με τιμοκατάλογο κι αυτή. Αρκετά πιο όμορφη στις φωτογραφίες. Προχωράει μέχρι ενός σημείου.
? Ιωάννα-Joy: Ομιλητική, με χαμόγελο, χωρίς γνώσεις στο μασάζ και αρκετά διαπραγματεύστιμη μέχρι το τέρμα. Παρόλο που είχε αρκετά συν, δεν με έψησε γιατί μου έβγαλε πιο πολύ call girl (όχι πως δεν είναι).
? Πένυ-Deluxe: Παραπλανητική η φωτογραφία,πολύ ευχάριστη και ντόμπρα κοπέλα, τίμια προσπάθεια στο μασάζ και πάει αρκετά μακριά,με διάθεση για παζάρι. Παρόλα αυτά δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου.
? Ξένια-Velvet: Συμπαθητική, δεν ξέρει μασάζ αλλά ξέρει τι να ζητήσει για να παίξει τον αγώνα. Στο ρεζουμέ, μια από τις πολλές.
? Έλενα-Your: Δεν προχωράει και δεν λέει κάτι το μασάζ της.
? Μίρνα-Your: Από τις πιο όμορφες παρουσίες του χώρου. Δεν προχωράει και δεν είναι αυτό το άσχημο. Το άσχημο είναι πως το "δεν" πάει και για το μασάζ.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Βαστάτε γερά!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Κάλεσα για art από προηγούμενη εβδομάδα, Νίνα Ηρω και Αννα στις προτιμήσεις η μεν Νίνα όλο "πιασμένη" δεν έχει ραντεβού ή δε Αννα δεν πάει σε hotel.. Ηρώ δεν ταίριαξε το ωράριο μας θα προσπαθήσω πάλι...ρε σεις με αυτή τη Μαίρη από joy τι χαλασμός γίνεται.. πότε δεν είναι διαθέσιμη μέρες τώρα...καμία κριτική θα γράψετε..??? Μη διαθέσιμα ραντεβού τα κορίτσια λίγα τα γραπτά...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Δε δουλεύει και όλες τις μέρες η Μαίρη νομίζω οπότε παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Σχετικά με τις κριτικές, δες το παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσμα σου...
  • Βλέπουν το thread συνολικά 81 άτομα (17 μέλη και 64 επισκέπτες)

ΝIKOLAOS7676

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη 50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
Φιλε ο καθενας οπως την βρισκει..Αλλα ο τροπος που το εγραψες δείχνει οτι το παιζεις εξυπνακιας....Υπαρχουν πολλα οπως καποιος μπορει να μην διαθέτει δικο του χώρο και εσυ με αυτο τον τροπο να φερνεις σπιτι σου τετοιου ειδες γυναικες εγκυμωνη ρίσκο για πολλους και διαφορους λογους οπως κλεψιες κτλ κτλ κτλ..Βαζεις σπιτι σου μια αγνωστη γυναικα

ΝIKOLAOS7676

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλες περιπτώσεις υπάρχουν παντού!!!Και απο αγγλιες τύπου Χρυσής ευκαιρίας αλλα και σε μασατζιδικα .. Διαφορετική φαση η καθε μια!!!

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!! Έκλεισα με Άννα από joy θα ενημερώσω για λεπτομέρειες. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για να κάνω μια προετοιμασία ας στείλει κάνα πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Adonis6969

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Empire Massage...τιποτα δεν είναι τυχαίο....ίδια δουλειά για την κυρία Γιώτα σε άλλη πόλη...ήταν Θεσσαλονίκη στο Venus Spa γνωστη ως Γιωτα..όπου εκανε μασαζ με αγγαρεια και ζηταγε 50 ευρω εξτρα για εκτονωση..και την ειχαν βαρεθει ολοι....ηρθε Αθηνα και να την ως Πεννυ στο empire massage...ξεκωλο αλλα τζαμπα λεφτα το καρπουζι διοτι ζηταει πολλα και βαριεται την ωρα του μασαζ..κατα τα αλλα θα κατεβαινε Αθηνα για σερβιτορα οπως ελεγε...
Δηλαδή empire και Venus Θεσσαλονίκη είναι το ίδιο μαγαζί ; Να σας πω πως χθες πήρα μια Κατερίνα 45+ από ντελουξ μου είπε δούλευε και σε ένα need me massage δεν πήγε καλά μου ζήτησε 50 για χέρι και 70 για πίπα δεν με νοιάζει το ποσό αλλά να αξίζει ρε γαμωτο ούτε μασάζ ούτε τίποτα και μιλάει συνέχεια Θέλω να δοκιμασω την Μαίρη που μου την έστειλαν από joy τι κάνει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή empire και Venus Θεσσαλονίκη είναι το ίδιο μαγαζί ; Να σας πω πως χθες πήρα μια Κατερίνα 45+ από ντελουξ μου είπε δούλευε και σε ένα need me massage δεν πήγε καλά μου ζήτησε 50 για χέρι και 70 για πίπα δεν με νοιάζει το ποσό αλλά να αξίζει ρε γαμωτο ούτε μασάζ ούτε τίποτα και μιλάει συνέχεια Θέλω να δοκιμασω την Μαίρη που μου την έστειλαν από joy τι κάνει ;
Μεταξύ Μαίρης joy και αγάπης deluxe ;;;

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Φιλε ο καθενας οπως την βρισκει..Αλλα ο τροπος που το εγραψες δείχνει οτι το παιζεις εξυπνακιας....Υπαρχουν πολλα οπως καποιος μπορει να μην διαθέτει δικο του χώρο και εσυ με αυτο τον τροπο να φερνεις σπιτι σου τετοιου ειδες γυναικες εγκυμωνη ρίσκο για πολλους και διαφορους λογους οπως κλεψιες κτλ κτλ κτλ..Βαζεις σπιτι σου μια αγνωστη γυναικα

Νικόλα πες μου ότι τα διάβασες όλα από το 2006 μέχρι και σήμερα :2funny:.
Βέβαια μην περιμένεις απάντηση... ο τύπος λάκισε το 2008 όπως φαίνεται...

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλησπερα στη παρεα

Μηπως ξερει κανεις που ειναι η Μονικα τωρα , σε ποιο γραφειο

παλια ηταν στο γραφειο της ΤΕΑΣ ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Επισης να σας ενημερωσω οτι δοκιμαστηκε η Ελενα απο Vip Massage

Ελληνιδα αισθητικος γυρω στα 30 ξανθια

ωραιο σωμα με καμπυλες , μεγαλο ωραιο μπουστο , υψος γυρω στο 1,67 - 1,70

Την αφησα εκανε μασαζ 30 λεπτα ( μετριο ) χωρις πετσετα

μετα της αρχισα κουβεντα για τα εξτρα που ειμαι βεβαιως κανω χερι

και της ζητησα γδυσιμο με πιασιματα και στομα ΑΚΑ

στη αρχη λιγο δυστασε αλλα της ειπα θα σου δωσω + 40 Ε

και ειπε ΟΚ , αρκετα καθαρη κοπελα , μυριζε ομορφα...

Καλη στο Καλάμακι ΑΚΑ , Ομορφη κοπελα προσωπο / σωμα με αφησε να πιασω γλυψο κτλ στηθος

περασα αρκετα καλα , ειχε διαθεση χαμογελο κτλ βασικο για μενα η καλη παρεα

Γενικα πρεπει να υπαρχει ενα καλο πακετακι μασαζ + παρεα/διαθεση + ερωτικο

Σας τα εγραψα αναλυτικα για να ειναι μικρη η βροχη των π.μ για τις λεπτομεριες

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Νικόλα πες μου ότι τα διάβασες όλα από το 2006 μέχρι και σήμερα :2funny:.
Βέβαια μην περιμένεις απάντηση... ο τύπος λάκισε το 2008 όπως φαίνεται...
Μελετηρο παιδι οχι σαν κατι αλλους :angry: που με το που γραφονται ,ερχονται και ρωτανε για πραγματα που ειπαμε στην προηγουμενη σελιδα.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Συνάντηση με Aφροδίτη από Joy την προηγούμενη εβδομάδα. Καλό μασάζ, το κατέχει το αντικείμενο. Ωραίο μωρό με βυζί τούμπανο. Μπήκε σπιτι με πολύ τουπέ και δεν αφησε πολλά περιθωρια για εξτραδάκια. Δεν είχα κι εγώ πολύ όρεξη οπότε απόλαυασα ένα δυνατο μασάζ και πάμε παρακάτω.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Αυτή την εβδομάδα λεω να δοκιμάσω το ΑΡΤ. Από τις φωτογραφίες στο site η Άννα και η Ιωάννα φαίνονται αστεράκια. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας δώσει καμία πληροφορία.

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Συναγωνιστές Έχουμε πληροφορίες για Ρια από Empire? Αν μπορείτε σε pm, ευχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom