!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Φαληριώτης ε;
Εχει κανείς εμπειρία με την παραπάνω;
Φαληριώτης ε;
πάλι αυτη η Αλβανιδα μπροστά μας?
τώρα άρχισε το μασαζ?
ειχε αρχίσει απο το facebook,μετα αρχιζε να βάζει αγγελίες σε διάφορα sites και έχουν γραφτεί αρκετά απο πολλούς συναγωνιστές στο "ανεξαρτητα call girls" θεωρώντας την ως κομοδίνο!
Τι την βαλατε αυτη στα μασαζ...Η Αλβανιδα απο την....Κρητη ειναι ( τι διαολο ολες οι Αλβανες απο την Κρητη λενε οτι ειναι) 1.55 τοφαλος και ξεπετα.Εχει ενα σμαρτακι και προλαβαινει 3 σε μια ωρα
οι δικες μου εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη , ηταν αυτες που εγραψα πιο πανω. τωρα εσεις σαν πιο ειδικοι και εμπειροι στα cg , κατι περισσοτερο θα ξερετε και θα εχετε ακουσει, για να λετε αυτα που λετε.
Καλα ρε τζερυ ηρθες εδω να δωσεις "αποκλειστική πληροφορια" και "στανταρακι" μια τελειωμενη χοντρη αλβανιδα ξεπετα,για την οποια εχουν γραφτει τα χιλια μυρια στο θρεντ "ανεξαρτητες cg' εδω και μηνες????
οι δικες μου εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη , ηταν αυτες που εγραψα πιο πανω. τωρα εσεις σαν πιο ειδικοι και εμπειροι στα cg , κατι περισσοτερο θα ξερετε και θα εχετε ακουσει, για να λετε αυτα που λετε.
μπα΄....με τίποτα.Νεοσμυρνιότη, καλνε την καλή και πες κι εμάς...
Aka κασκαντερ
Για όσους δε τρώνε το φαγητό τους έχω αυτή τη θείτσα,,,
www.4ty.gr/utf_index.php?p=merchant&id=12834]http://www.4ty.gr/utf_index.php?p=merchant&id=12834[/url]
Αλήθεια την έχει δοκιμάσει κανείς???
μπα΄....με τίποτα.
Παίδες για την www.mylist.gr/?view=showad&adid=225735&cityid=2]λαδοκόρη αυτή[/url] ξέρουμε κάτι ??
Έχει πολλές αγγελίες αλλά πουθενά φωτο.. 50 € μου ζήτησε...
Υπάρχουν εμπειρίες?
Παίδες για την www.mylist.gr/?view=showad&adid=225735&cityid=2]λαδοκόρη αυτή[/url] ξέρουμε κάτι ??
Έχει πολλές αγγελίες αλλά πουθενά φωτο.. 50 € μου ζήτησε...
Υπάρχουν εμπειρίες?
θα συμφωνησω εν μερη με τα παραπανω ...θεωρω στα της ηλικιας 45 γεματα...φαινετε κυριως στο προσωπο..διατηρει σε καλη κατασταση το σωμα της... οντως εχει κοιλιτσα.. το στηθος ειναι πεσμενο λιγο και οχι στητο οπως αναφερει ο φιλος..πολυ καλο μασαζ ..προσωπικη γνωμη θεωρω πολυ καλυτερο απο μαγια..εγω δοκιμασα να βαλω δαχτυλακι στον κωλο και δεν αντεδρασε αλλα ως εκει δεν δοκιμασα κατι παραπανω ..φαινετε ομως δουλεμενος..στην πιπα βαζει χερι ..το εδιωξα αμεσως..οχι deep throat... αρκετο χαμουρεμα μετα το μασαζ δηλαδη πριν τα "χαδακια" οπως λεει το σεξ...αρκετα δεχτικη και προσχαρη ..κοινωνικη....H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα
Αφου ρε γκασμά είναι στο χώρο της αυστηρά.... Μη βγαίνεις offtopic...
Με τη καλη εννοια και χωρις παρεξηγηση....οταν ΑΥΤΗ σου εβαλε δαχτυλακι εσυ αντεδρασες?θα συμφωνησω εν μερη με τα παραπανω ...θεωρω στα της ηλικιας 45 γεματα...φαινετε κυριως στο προσωπο..διατηρει σε καλη κατασταση το σωμα της... οντως εχει κοιλιτσα.. το στηθος ειναι πεσμενο λιγο και οχι στητο οπως αναφερει ο φιλος..πολυ καλο μασαζ ..προσωπικη γνωμη θεωρω πολυ καλυτερο απο μαγια..εγω δοκιμασα να βαλω δαχτυλακι στον κωλο και δεν αντεδρασε αλλα ως εκει δεν δοκιμασα κατι παραπανω ..φαινετε ομως δουλεμενος..στην πιπα βαζει χερι ..το εδιωξα αμεσως..οχι deep throat... αρκετο χαμουρεμα μετα το μασαζ δηλαδη πριν τα "χαδακια" οπως λεει το σεξ...αρκετα δεχτικη και προσχαρη ..κοινωνικη....
δεν συνιστατε σε πιπινοκυνηγους...τιμαει τα χρηματα που παιρνει..50 ευρω...κοντα στην μιαμιση ωρα το συνολικο θεμα
το ρεζουμε ..πολυ καλο μασσαζ..φαινετε οτι κατεχει το θεμα μονο μπρουμητα ομως..εχει ασχοληθει στο παρελθον κατα τα λεγομενα της ..ενα ευχαριστω σε αυτους που πρωτο αναφερανε την εν λογω θεραπευτρια
Σαλτα παρε μου μια πίπα ρε κατσικοκλέφτη, ασε με να ξερω καλυτερα από νήματα, καραγκιοζάκο με 20 μηνυματα μου εβγαλες κ γλώσσα ...Κ εσένα ρε καρπουζοκέφαλε σε βάλαμε χωροφύλακα στο νήμα??? Ε ??
Αμα ξέρεις απάντησε όπως έκανε κ ο συναγωνιστής .... αλλιώς προχώρα... πολύ κομπλεξικοί μαζευτήκατε ....