Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πάλι αυτη η Αλβανιδα μπροστά μας?
τώρα άρχισε το μασαζ?
ειχε αρχίσει απο το facebook,μετα αρχιζε να βάζει αγγελίες σε διάφορα sites και έχουν γραφτεί αρκετά απο πολλούς συναγωνιστές στο "ανεξαρτητα call girls" θεωρώντας την ως κομοδίνο!

Τι την βαλατε αυτη στα μασαζ...Η Αλβανιδα απο την....Κρητη ειναι ( τι διαολο ολες οι Αλβανες απο την Κρητη λενε οτι ειναι) 1.55 τοφαλος και ξεπετα.Εχει ενα σμαρτακι και προλαβαινει 3 σε μια ωρα

οι δικες μου εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη ,  ηταν αυτες που    εγραψα πιο πανω.  τωρα εσεις σαν πιο ειδικοι και εμπειροι  στα cg ,  κατι περισσοτερο θα ξερετε και θα εχετε ακουσει,  για να λετε  αυτα που λετε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.050
Πόντοι
42.697
  οι δικες μου εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη ,  ηταν αυτες που    εγραψα πιο πανω.   τωρα εσεις σαν πιο ειδικοι και εμπειροι  στα cg ,  κατι περισσοτερο θα ξερετε και θα εχετε ακουσει,  για να λετε  αυτα που λετε.

Καλα ρε τζερυ ηρθες εδω να δωσεις "αποκλειστική πληροφορια" και "στανταρακι" μια τελειωμενη χοντρη αλβανιδα ξεπετα,για την οποια εχουν γραφτει τα χιλια μυρια στο θρεντ "ανεξαρτητες cg' εδω και μηνες???? :uglystupid:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Καλα ρε τζερυ ηρθες εδω να δωσεις "αποκλειστική πληροφορια" και "στανταρακι" μια τελειωμενη χοντρη αλβανιδα ξεπετα,για την οποια εχουν γραφτει τα χιλια μυρια στο θρεντ "ανεξαρτητες cg' εδω και μηνες???? :uglystupid:

Συμφωνώ, ούτε να την αναφέρουμε αυτή, ειδικά στα μασάζ...

Στο "ανεξάρτητα μπάζα"  και πολύ της είναι...

:rockon: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
  οι δικες μου εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη ,  ηταν αυτες που    εγραψα πιο πανω.   τωρα εσεις σαν πιο ειδικοι και εμπειροι  στα cg ,  κατι περισσοτερο θα ξερετε και θα εχετε ακουσει,  για να λετε  αυτα που λετε.

Δεν εγραψες κάτι...

Οτι ειναι ευχαριστη, κ οτι δεν αργει...

Γράψε μια αναφορα, αλλά οχι εδώ, είπαμε ...

alogidio21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
παιδια ανοιξα αυτο το θεμα γιατι τα εχουμε μπερδεψει λιγο με τα μασατζιδικα...εδω μπορουμε να γραφουμε τα παντα μονο για τις κοπελες που ερχονται σπιτι...κυριως απο αγγελιες. τιμες εμφανιση αν εχει happy ending κτλ. βοηθηστε λιγο και εμας που κατεβαινουμε μια φορα το μηνα στην αθηνα και συνηθως πεφτουμε πανω σε χαλια περιπτωσεις....

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Υπαρχει ηδη ρε φιλε θεμα
Μασαζ κατ' οικον

..
:headbang:

alogidio21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
το εχω δει αλλα τα περισσοτερα ποστ αφορουν κοπελεσ σε μασατζιδικα και οχι κατ οικον

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Για όσους δε τρώνε το φαγητό τους έχω αυτή τη θείτσα,,,

www.4ty.gr/utf_index.php?p=merchant&id=12834]http://www.4ty.gr/utf_index.php?p=merchant&id=12834[/url]

Αλήθεια την έχει δοκιμάσει κανείς???

εγώ...πριν 2 χρόνια, ο,τι χειρότερο έχω πάρει. Είχα πάει σε ένα τρισάθλιο σπίτι στα Καμίνια, εμφάνιση κάτω του 0, μασάζ το χειρότερο που μου έχουν κάνει, μου τράβηξε μια μαλακία και έφυγα τρέχοντας  :badair:

Σήμερα είδα ότι έχει βάλει και αγγελία σε κάποιο από τα γνωστά sites αγγελιών

ΜΑΚΡΥΑ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παίδες για την www.mylist.gr/?view=showad&adid=225735&cityid=2]λαδοκόρη αυτή[/url] ξέρουμε κάτι ??

Έχει πολλές αγγελίες αλλά πουθενά φωτο.. 50 € μου ζήτησε...

Υπάρχουν εμπειρίες?

η Εύα από το Μεσογείων 208 πρώτος όροφος. Έχουν ξαναρωτήσει άπειρες φορές γι αυτή. Αν σου αρέσει να μπαίνεις στο δωμάτιο και να σου αρχίζει έξτρα αυτό, έξτρα εκείνο, τότε πήγαινε, αλλιώς μην ασχολείσαι.

Θα λιώσεις στα γέλια πάντως όταν θα εμφανιστεί στο σαλονάρισμα με την περούκα που συνήθως φοράει. Θα νομίζεις ότι βλέπεις κανένα τραβέλι.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα  ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα  :)Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα :)
θα συμφωνησω εν μερη με τα παραπανω ...θεωρω στα της ηλικιας 45 γεματα...φαινετε κυριως στο προσωπο..διατηρει σε καλη κατασταση το σωμα της... οντως εχει κοιλιτσα.. το στηθος ειναι πεσμενο λιγο και οχι στητο οπως αναφερει ο φιλος..πολυ καλο μασαζ ..προσωπικη γνωμη θεωρω πολυ καλυτερο απο μαγια..εγω δοκιμασα να βαλω δαχτυλακι στον κωλο και δεν αντεδρασε αλλα ως εκει δεν δοκιμασα κατι παραπανω ..φαινετε ομως δουλεμενος..στην πιπα βαζει χερι ..το εδιωξα αμεσως..οχι deep throat... αρκετο χαμουρεμα μετα το μασαζ δηλαδη πριν τα "χαδακια" οπως λεει το σεξ...αρκετα δεχτικη και προσχαρη ..κοινωνικη....
δεν συνιστατε σε πιπινοκυνηγους...τιμαει τα χρηματα που παιρνει..50  ευρω...κοντα στην μιαμιση ωρα το συνολικο θεμα
το ρεζουμε ..πολυ καλο μασσαζ..φαινετε οτι κατεχει το θεμα μονο μπρουμητα ομως..εχει ασχοληθει στο παρελθον κατα τα λεγομενα της ..ενα ευχαριστω σε αυτους που πρωτο αναφερανε την εν λογω θεραπευτρια

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
19
Πόντοι
1
Αφου ρε γκασμά είναι στο χώρο της αυστηρά.... Μη βγαίνεις offtopic...

Κ εσένα ρε καρπουζοκέφαλε σε βάλαμε χωροφύλακα στο νήμα??? Ε ??

Αμα ξέρεις απάντησε όπως έκανε κ ο συναγωνιστής ....  αλλιώς προχώρα... πολύ κομπλεξικοί μαζευτήκατε ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
θα συμφωνησω εν μερη με τα παραπανω ...θεωρω στα της ηλικιας 45 γεματα...φαινετε κυριως στο προσωπο..διατηρει σε καλη κατασταση το σωμα της... οντως εχει κοιλιτσα.. το στηθος ειναι πεσμενο λιγο και οχι στητο οπως αναφερει ο φιλος..πολυ καλο μασαζ ..προσωπικη γνωμη θεωρω πολυ καλυτερο απο μαγια..εγω δοκιμασα να βαλω δαχτυλακι στον κωλο και δεν αντεδρασε αλλα ως εκει δεν δοκιμασα κατι παραπανω ..φαινετε ομως δουλεμενος..στην πιπα βαζει χερι ..το εδιωξα αμεσως..οχι deep throat... αρκετο χαμουρεμα μετα το μασαζ δηλαδη πριν τα "χαδακια" οπως λεει το σεξ...αρκετα δεχτικη και προσχαρη ..κοινωνικη....
δεν συνιστατε σε πιπινοκυνηγους...τιμαει τα χρηματα που παιρνει..50  ευρω...κοντα στην μιαμιση ωρα το συνολικο θεμα
το ρεζουμε ..πολυ καλο μασσαζ..φαινετε οτι κατεχει το θεμα μονο μπρουμητα ομως..εχει ασχοληθει στο παρελθον κατα τα λεγομενα της ..ενα ευχαριστω σε αυτους που πρωτο αναφερανε την εν λογω θεραπευτρια
Με τη καλη εννοια και χωρις παρεξηγηση....οταν ΑΥΤΗ σου εβαλε δαχτυλακι εσυ αντεδρασες?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κ εσένα ρε καρπουζοκέφαλε σε βάλαμε χωροφύλακα στο νήμα??? Ε ??

Αμα ξέρεις απάντησε όπως έκανε κ ο συναγωνιστής ....  αλλιώς προχώρα... πολύ κομπλεξικοί μαζευτήκατε ....
Σαλτα  παρε μου μια πίπα ρε κατσικοκλέφτη, ασε με να ξερω καλυτερα από νήματα, καραγκιοζάκο με 20 μηνυματα μου εβγαλες κ γλώσσα ...

Edited by Iblis.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom