Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

achilleasp01

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κανενα νεοτερο με την τυπισα απο θεσσαλονικη που θα ερχοταν αθηνα εχουμε/.?

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
169
Πόντοι
290
Το Ρούλα είναι απο το Χαρά. Προφανώς σε άλλους λέει το ενα και σε άλλους το άλλο.

Επειδή μου το ζήτησε κι εμένα, προτιμάει πλέον να συστήνεται και να την προτείνουν οι πελάτες της στους άλλους ως Ρούλα, για προσωπικούς λόγους. Κατά τα άλλα μιλάμε για την ίδια κοπέλα που είχε πει ο seminole και είχαμε γράψει ο geman30 κι εγώ.

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή μου το ζήτησε κι εμένα, προτιμάει πλέον να συστήνεται και να την προτείνουν οι πελάτες της στους άλλους ως Ρούλα, για προσωπικούς λόγους. Κατά τα άλλα μιλάμε για την ίδια κοπέλα που είχε πει ο seminole και είχαμε γράψει ο geman30 κι εγώ.

Ρε μάγκες φεύγω σε 2-3 ώρες και θα ήθελα ένα καλό μασάζ έχετε να μου προτείνετε κάτι πριν την πτήση άμεσα;

Ευχαριστώ

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα των υπολοιπων σχετικα με τη Ρουλα. Οσοι γουσταρουν MILF ειναι ασυναγωνιστη.Βεβαια τα μετρα ολων δεν ειναι ιδια αλλα για μενα ηταν αδυνατη οπως τη θελω ξηγημενη (ουτε παραμυθια μου πουλησε ουτε τιποτα)ευγενικη και προσχαρη. Μασαζ αψογο οπως αψογο και το σεξ. Χαλαλι το πενηνταρικο και θα ξαναπαω οποτε θα εχω ευκαιρια. Το ευχαριστηθηκα σημερα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα των υπολοιπων σχετικα με τη Ρουλα. Οσοι γουσταρουν MILF ειναι ασυναγωνιστη.Βεβαια τα μετρα ολων δεν ειναι ιδια αλλα για μενα ηταν αδυνατη οπως τη θελω ξηγημενη (ουτε παραμυθια μου πουλησε ουτε τιποτα)ευγενικη και προσχαρη. Μασαζ αψογο οπως αψογο και το σεξ. Χαλαλι το πενηνταρικο και θα ξαναπαω οποτε θα εχω ευκαιρια. Το ευχαριστηθηκα σημερα.
Μια περιγραφη της Ρουλας αν δε σου κανει κοπο, πχ κωλος και στηθος στεκοντε η εχουν παρει την κατηφορα??
Προσωπο ωραιο, ασχημο, βλεπεται...

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μια περιγραφη της Ρουλας αν δε σου κανει κοπο, πχ κωλος και στηθος στεκοντε η εχουν παρει την κατηφορα??
Προσωπο ωραιο, ασχημο, βλεπεται...
H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα  ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα  :)Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα :)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τέτοιες μαλακίες κάνετε και αναφέρετε για το forum και μετά η έξαφανιζονται απο τον φόβο τους ή ανεβάζουνε το κασέ!
ευγε νεε μου :jerking:

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τέτοιες μαλακίες κάνετε και αναφέρετε για το forum και μετά η έξαφανιζονται απο τον φόβο τους ή ανεβάζουνε το κασέ!
ευγε νεε μου :jerking:
Καποιος αλλος απο εδω μεσα τις εδωσε την ιδεα να την διαφημισει εδω "νεε" μου αρα ακυρο αυτο που ειπες. Το ηξερε ηδη τι γινοταν εδω...εν γνωση της οπως ειπε ανεβασε πληροφοριες για αυτην ....μην προτρεχεις λοιπον και κυριως μην απευθυνεσαι "περιεργα" σε ατομα που δε γνωριζεις αν με καταλαβες καλα. Υπαρχουν και τα pm για αυτες τις δουλειες νομιζω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα  ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα  :)Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα :)
Μπραβο φιλε που δεν ηθελες να χαλασεις την ατμοσφαιρα  :2funny: :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
γιατί παρεξηγήθηκες?
λίγοι νομίζεις είναι αυτοι που πανε και λένε και το nick name στην πουτάνα!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Καποιος αλλος απο εδω μεσα τις εδωσε την ιδεα να την διαφημισει εδω "νεε" μου αρα ακυρο αυτο που ειπες. Το ηξερε ηδη τι γινοταν εδω...εν γνωση της οπως ειπε ανεβασε πληροφοριες για αυτην ....μην προτρεχεις λοιπον και κυριως μην απευθυνεσαι "περιεργα" σε ατομα που δε γνωριζεις αν με καταλαβες καλα. Υπαρχουν και τα pm για αυτες τις δουλειες νομιζω...
Κανενας δεν της εδωσε την ιδεα να διαφημιστει εδω καθ οτι εγω την εβαλα χωρις να το ξερει η ιδια.Αν κανατε μαλακιες μετα καλα να παθετε :jerking: :headbang:Αν ξαναδειτε τηλεφωνο φορα παρτιδα εδω περα θα παω με φουστιτσα στην Συγγρου

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ξανθιά, 1,78, έρχεται στο χώρο σου για απολαυστικό μασάζ, με full προγράμ

κατι γιαυτο ξερετε ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
γιατί παρεξηγήθηκες?
λίγοι νομίζεις είναι αυτοι που πανε και λένε και το nick name στην πουτάνα!
Οχι μονο αυτο αλλα ζητανε και ανταλλαγματα στα μασατζιδικα, κερασματα, εξτρα κλπ

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Thanks man!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom