achilleasp01
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανενα νεοτερο με την τυπισα απο θεσσαλονικη που θα ερχοταν αθηνα εχουμε/.?
κανενα νεοτερο με την τυπισα απο θεσσαλονικη που θα ερχοταν αθηνα εχουμε/.?
Καλημερα φιλαρακι !!!
Το Ρούλα είναι απο το Χαρά. Προφανώς σε άλλους λέει το ενα και σε άλλους το άλλο.
Επειδή μου το ζήτησε κι εμένα, προτιμάει πλέον να συστήνεται και να την προτείνουν οι πελάτες της στους άλλους ως Ρούλα, για προσωπικούς λόγους. Κατά τα άλλα μιλάμε για την ίδια κοπέλα που είχε πει ο seminole και είχαμε γράψει ο geman30 κι εγώ.
Ντριμ, ολύμπικο, και γενικά όπου έχει μετρό, ηλεκτρικό ή εύκολη συγκοινωνία.
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα των υπολοιπων σχετικα με τη Ρουλα. Οσοι γουσταρουν MILF ειναι ασυναγωνιστη.Βεβαια τα μετρα ολων δεν ειναι ιδια αλλα για μενα ηταν αδυνατη οπως τη θελω ξηγημενη (ουτε παραμυθια μου πουλησε ουτε τιποτα)ευγενικη και προσχαρη. Μασαζ αψογο οπως αψογο και το σεξ. Χαλαλι το πενηνταρικο και θα ξαναπαω οποτε θα εχω ευκαιρια. Το ευχαριστηθηκα σημερα.Επειδή μου το ζήτησε κι εμένα, προτιμάει πλέον να συστήνεται και να την προτείνουν οι πελάτες της στους άλλους ως Ρούλα, για προσωπικούς λόγους. Κατά τα άλλα μιλάμε για την ίδια κοπέλα που είχε πει ο seminole και είχαμε γράψει ο geman30 κι εγώ.
Μια περιγραφη της Ρουλας αν δε σου κανει κοπο, πχ κωλος και στηθος στεκοντε η εχουν παρει την κατηφορα??Επιβεβαιωνω τα λεγομενα των υπολοιπων σχετικα με τη Ρουλα. Οσοι γουσταρουν MILF ειναι ασυναγωνιστη.Βεβαια τα μετρα ολων δεν ειναι ιδια αλλα για μενα ηταν αδυνατη οπως τη θελω ξηγημενη (ουτε παραμυθια μου πουλησε ουτε τιποτα)ευγενικη και προσχαρη. Μασαζ αψογο οπως αψογο και το σεξ. Χαλαλι το πενηνταρικο και θα ξαναπαω οποτε θα εχω ευκαιρια. Το ευχαριστηθηκα σημερα.
H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικαΜια περιγραφη της Ρουλας αν δε σου κανει κοπο, πχ κωλος και στηθος στεκοντε η εχουν παρει την κατηφορα??
Προσωπο ωραιο, ασχημο, βλεπεται...
Καποιος αλλος απο εδω μεσα τις εδωσε την ιδεα να την διαφημισει εδω "νεε" μου αρα ακυρο αυτο που ειπες. Το ηξερε ηδη τι γινοταν εδω...εν γνωση της οπως ειπε ανεβασε πληροφοριες για αυτην ....μην προτρεχεις λοιπον και κυριως μην απευθυνεσαι "περιεργα" σε ατομα που δε γνωριζεις αν με καταλαβες καλα. Υπαρχουν και τα pm για αυτες τις δουλειες νομιζω...τέτοιες μαλακίες κάνετε και αναφέρετε για το forum και μετά η έξαφανιζονται απο τον φόβο τους ή ανεβάζουνε το κασέ!
ευγε νεε μου
Μπραβο φιλε που δεν ηθελες να χαλασεις την ατμοσφαιραH κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα
γιατί παρεξηγήθηκες?
λίγοι νομίζεις είναι αυτοι που πανε και λένε και το nick name στην πουτάνα!
Κανενας δεν της εδωσε την ιδεα να διαφημιστει εδω καθ οτι εγω την εβαλα χωρις να το ξερει η ιδια.Αν κανατε μαλακιες μετα καλα να παθετε Αν ξαναδειτε τηλεφωνο φορα παρτιδα εδω περα θα παω με φουστιτσα στην ΣυγγρουΚαποιος αλλος απο εδω μεσα τις εδωσε την ιδεα να την διαφημισει εδω "νεε" μου αρα ακυρο αυτο που ειπες. Το ηξερε ηδη τι γινοταν εδω...εν γνωση της οπως ειπε ανεβασε πληροφοριες για αυτην ....μην προτρεχεις λοιπον και κυριως μην απευθυνεσαι "περιεργα" σε ατομα που δε γνωριζεις αν με καταλαβες καλα. Υπαρχουν και τα pm για αυτες τις δουλειες νομιζω...
Οχι μονο αυτο αλλα ζητανε και ανταλλαγματα στα μασατζιδικα, κερασματα, εξτρα κλπγιατί παρεξηγήθηκες?
λίγοι νομίζεις είναι αυτοι που πανε και λένε και το nick name στην πουτάνα!
Thanks man!H κοπελλα ειναι γυρω στα 40 μαλλακι ξανθο σπαστο σαν μπουκλακια φυσικο, το στηθος μικρο προς μεσαιο στητο ! Μουνακι ξυρισμενο -καθαρη παρα πολυ- το τονιζω αυτο γιατι τα ματια μου εχουν δει τρελλα πραματα. Λιγο κοιλιτσα ισα που την βλεπεις (δεν ειναι τελειως επιπεδη) κολαρακι τροφαντο ωραιο για δαγκωμα. Επηρρεασμενος απο τα γραφομενα αλλων δεν δοκιμασα κολοδαχτυλο η οτι εχει σχεση με κολο για να μην χαλασω την ατμοσφαιρα Ωραια εσωρουχα ,γενικα για την ηλικια της στεκεται παρα πολυ καλα και επαναλαμβανω δεν ειναι το μοντελο αλλα για οσους τους αρεσουν τα MILF ειναι οτι πρεπει!Οτι γραψανε οι προηγουμενοι στις περιγραφες τους εγινε κατα γραμμα που λενε ! Μαλιστα της ειπα και για τη διαφημιση που εχει πεσει εδω μεσα και το τι γραφουν για αυτη θετικα και αρνητικα