Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Μηνύματα
81
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μια πληροφορια ζητησα , οποιος δεν ξερει ας μην απαντησει , τοσο πολυ τυπικοι ειστε ολοι εδω μεσα ?
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.214
Κριτικές
41
Like
25.604
Πόντοι
17.470
δεν μας αρέσει να βγαίνουμε off topic
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Στο thread για τις ανεξάρτητες call-girls ο χρήστης seminole έγραψε πριν μερικές μέρες το εξής:

"Επειδη ειδα τις φωτο και διαβασα τις υπηρεσιες με ενα 50αρικο.Θα σας προτεινα την Χαρα,Ελληνιδα 45αρα με την ηλικια να φαινεται στο σωμα,οχι χοντρη,αλλα χαλαρη.Στο σερβις ομως ειναι αριστα 10.Πολυ δυνατο μασαζ,στο λεει η ιδια απο την αρχη,απο τα δαχτυλα των ποδιων μεχρι το κεφαλι.Το καλυτερο που μου εχουν κανει μεχρι τωρα.Μετα απο ενα 20αλεπτο ξυλου,τετοιο μασαζ μιλαμε,μου λεει στο αυτι οτι αρχιζει το "χαλαρωτικο".Με πλακωνει με την γλωσσα της απο το σβερκο μεχρι την κολοτρυπιδα.Εκει εχει ενα κολλημα.Της αρεσει να γλυφει κολοτρυπιδες.Η πουτσα εχει γινει τουμπανο και μου την γυριζει οπως ειμαι μπρουμυτα και συνεχιζει να γλυφει απο κολο σε πουτσοκεφαλο.Εκει δεν αντεχω και την γυριζω ανασκελα,σκουφος στα γρηγορα,τα ποδια στα αυτια και γαμησι γεωτρυπανο.Το δωματιο γεμισε απο τον ηχο που κανανε τα σωματα μας που χτυπιοντουσαν και απο τις φωνες της.Σκισε μου την μουναρα κ.τ.λ.Το ολο σκηνικο κρατησε 50 λεπτα.Αν κανει δευτερη φορα δεν ρωτησα γιατι δεν ειχα χρονο.Κωλο η γυναικα δεν δινει και το ραντεβου της στα νοτια ειναι μονο σε ενα ξενοδοχειο πισω απο το Καραισκακη.Γενικα δουλευει κεντρο και βορεια.Βαζω εδω το τηλ. επειδη και η ιδια το εχει σε αγγελια σε εφημεριδα.Την ειχα παρει πριν 2 μηνες περιπου.Καλα Χριστουγεννα 6946054149"

Επειδή όπου ακούω μασάζ, ειδικά όταν στην ίδια παράγραφο υπονοείται και ο όρος milf, έχω την τάση να τρέχω από πίσω, κανόνισα με τη Χαρά για σήμερα. Και πραγματικά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν.

Την πήρα τηλέφωνο χτες μεσημεράκι να τη ρωτήσω τα κλασικά: πρόγραμμα, τιμές, περιοχές που πηγαίνει κτλ. Δεν το σήκωσε. Μετά από κάνα μισάωρο με παίρνει αυτή τηλέφωνο. Της εξήγησα λοιπόν ότι διάβασα πως είχε μία αγγελία για μασάζ και πως βρήκα το τηλέφωνό της στο internet και ζήτησα παραπάνω πληροφορίες. Μου είπε λοιπόν πως πρόκειται για ώριμη γυναίκα κοντά στα 40 και πως το μενού περιλαμβάνει μασάζ δυνατό (αθλητικό όπως το αποκάλεσε), μετά αισθησιακό μασάζ και σεξ. Άνευ πρωκτικού, αλλά με ελεύθερο στοματικό. Όσον αφορά τα μέρη που πηγαίνει, γενικά επειδή δεν έχει δικό της μέσο μεταφοράς πηγαίνει σε όποιο ξενοδοχείο είναι κοντά σε Μετρό και Ηλεκτρικό. Για αυτό το λόγο κιόλας μου είπε αν θέλω να κανονίσουμε να της στείλω ένα μήνυμα κάνα δίωρο πιο πριν για να κανονίσει το πρόγραμμά της και να είναι εκεί στην ώρα της. Την ευχαρίστησα λοιπόν και της είπα ότι αν το αποφασίσω θα την πάρω τηλέφωνο από την προηγούμενη μέρα να το κανονίσουμε. Η όλη συνομιλία όχι με αναπάντητη να την καλέσω, αλλά όταν με πήρε αυτή. Μικρή λεπτομέρεια.

Είχα σκοπό να κανονίσω μαζί της Κυριακή, αλλά εφόσον κανόνισα βόλτα στο κέντρο σήμερα, είπα να συναντηθώ μαζί της πριν τον καφέ. Χτες το βράδυ κατά τις 11 λοιπόν της έστειλα μήνυμα θυμίζοντάς της ποιος είμαι και της είπα αν μπορούσε κατά τις 5. Μου απάντησε άμεσα για 5.30 και πως να την πάρω το μεσημεράκι του Σαββάτου να της πω ότι το ραντεβού ισχύει και να κανονίσουμε ξενοδοχείο. Έτσι κι έγινε λοιπόν και μου είπε η ίδια για ένα New Dream στη Λιοσίων. Δεν είχα ιδέα τι χάλι μαύρο ήταν (θα ακολουθήσει κράξιμο στο τέλος), αλλά εφόσον με βόλευε δέχτηκα. Κανονίσαμε τελικά για 4.45 εκεί να πάω και να της στείλω νούμερο.

Έφτασα, πήρα δωμάτιο, της έστειλα αριθμό και με δυο-τρία λεπτάκια καθυστέρηση ήταν εκεί. Όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρυσα μία 40άρα-42άρα, ίσως και 45 όπως έγραψε ο seminole, με ύψος κάπου στο 1.65, ίσως ελάχιστα λιγότερο, ξανθιά με σπαστά μαλλιά. Από πρόσωπο όχι τίποτα το απίστευτο αλλά βλεπόταν μια χαρά. Γενικά σαν πρώτη εντύπωση μοιάζει λιγάκι με AnastasiaRu, χωρίς τα έντονα ζυγωματικά. Συστηθήκαμε κι από κοντά κι ανταλλάξαμε τις ευχές των ημερών, με ρώτησε αν θέλω δυνατό δυνατό μασάζ και μου είπε άλλη μια φορά το πρόγραμμά της και άρχισε να ξεντύνεται για το ντουζάκι της. Από ντύσιμο τίποτα το ξεσηκωτικό. Casual τελείως, πουλοβεράκι-κολλάν-μπότες. Με μία εξαίρεση. Ένα πολύ ωραίο σετ εσώρουχα βυσσινί μαύρα, που τόνιζαν ένα πολύ ωραίο στήθος και ωραία περιφέρεια. Από σωματότυπο οπότε, μεγάλο φυσικό στήθος, που μου θύμισε έντονα της Μπιάνκα από Σολωμού 32, που όμως στην Χαρά στέκεται στο ύψος του χωρίς ίχνος χαλάρωσης. Αυτό δεν το περίμενα πραγματικά. Ελάχιστη κοιλίτσα και χαλάρωση της ηλικίας, αλλά γενικά διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Επιδερμίδα κατάλευκη. Το ότι είναι Ελληνίδα απλά το επιβεβαιώνω. Σε ερώτησή μου αν θέλει τα χρήματα μπροστά μου απάντησε αρνητικά. Στο τέλος.

Μπήκε λοιπόν για ντουζάκι και σε 3-4 λεπτάκια ήταν έτοιμη. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα και μου έκανε ένα μασάζ που μόνο σαν της Μάγιας από Μοσχάτο συγκρίνεται. Παρόμοιο πρόγραμμα που σε ξεκινάει από τα δάχτυλα των ποδιών, φτέρνες, γάμπες, μηρούς... τα πάντα. Στην πλάτη δε ήταν ακόμα πιο δυνατό. Έβαζε αρκετή δύναμη και χρησιμοποιούσε και παλάμες και αγκώνες και τα πάντα. Χωρίς όμως να γίνειται ενοχλητικό ή επώδυνο. Πραγματικά το μασάζ της ήταν τέλειο. Στα ενδιάμεσα με ρώταγε αν μου αρέσει και αν το θέλω πιο χαλαρό, κι αφού της είπα ότι μου αρέσει δυνατό, πραγματικά με ξετίναξε. Τη ρώτησα κιόλας αν έχει δουλέψει σε μαγαζί με μασάζ και μου είπε ότι δούλευε σε ένα αποκλειστικά με μασάζ, χωρίς σεξ κτλ. και πως έκλεισε και για αυτό δουλεύει τώρα μόνη της. Αναγκαστικά με σεξ στο πρόγραμμά της, αφού δε μπορεί να βρει κάπου που να κάνει αποκλειστικά και μόνο μασάζ. Η διάρκεια, χωρίς να κοιτάω κιόλας κάνα ρολόι, μου φάνηκε στα 20 με 25 λεπτά.

Αφού τέλειωσε με το δυνατό μασάζ, έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ότι τώρα αρχίζουν τα χαδάκια! Και ξεκίνησε από αυχένα μέχρι κώλο και μπούτια να σπατουλάρει με τη γλώσσα της και να πιπιλάει. Επιβεβαιώνω τον seminole σε αυτό που ανέφερε με το γλύψιμο κωλοτρυπίδας. Το κάνει και το κάνει καλά. Όταν με είδε που είχα καυλώσει καλά, τον πήρε στο στόμα της όπως ήμουν μπρούμυτα και συνέχισε να γλύφει και την υπόλοιπη περιοχή. Έπειτα γύρισα ανάσκελα όπου συνέχισε το στοματικό, με καθόλου χέρι, αλλά από την άλλη ελάχιστο deepthroat. Παρ' όλα αυτά ήταν πολύ ωραίο και δυνατό, χωρίς πολλά πολλά σάλια. Κάτι που μου άρεσε. Μετά από λίγο δεν άντεξα και την άρπαξα και ξεκίνησα να ζουπάω και να βάζω στο στόμα μου αυτές τις βυζάρες όσο αυτή μου τον έπαιζε.

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι δεκτικότατη σε χάδια και φιλιά. Και γλωσσόφιλα.

Της είπα έπειτα να ξαπλώσει και ξεκίνησα να τη γλύφω. Έχει πολύ ωραίο μουνάκι, με παχιά χείλη, χωρίς τομές από γέννες κτλ. που έχουν μερικές, ξυρισμένο τελειώς και δέχεται δάχτυλο. Μόνο μπροστά όμως. Εκεί που την είχα γυρίσει λιγάκι στο πλάι και είχα απλωθεί πάνω στο κρεβάτι, έρχεται πιο κοντά και ξεκινάει με δική της πρωτοβουλία ένα πλάγιο 69 μέχρι που γυρίσαμε σε κανονικό με αυτήν από πάνω. Ε, εκεί δεν άντεξα... ήθελα να τη χύσω στο στόμα όμως ήμουν. Το σκέφτηκα να κρατηθώ, αλλά λέω χέστο κι έτσι καλά είναι. Για να μην τελειώσω στο στόμα της χωρίς να θέλει, γιατί δεν την είχα ρωτήσει της κάνω "Πού δέχεσαι τέλειωμα?". Μου λέει "Τι εννοείς?". Της κάνω "Στο στόμα τα παίρνεις?". Και μου απαντάει "Δώστα μου!". Ε, της τα έδωσα κι εγώ και αυτή συνέχισε να γλύφει και να ρουφάει για λίγο ακόμα χωρίς να αφήσει σταγόνα να φύγει. Έπειτα σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να τα φύσει.

Συνολική διάρκεια κάπου 50-55 λεπτά. Αφού μπανιαριστήκαμε ο καθένας χωριστά (καπνίζει και όσο με περίμενε να τελειώσω με ρώτησε να κάνει ένα τσιγάρο), της έδωσα το δωράκι της και όπως φεύγαμε με ρώτησε μην και δεν ήθελα να κατέβουμε μαζί, να φύγει αυτή πρώτη. Επίσης παίζει να με ρώτησε 2-3 φορές για το αν πέρασα καλά κτλ. και όπως κατεβαίναμε είχαμε μία σύντομη κουβέντα για το πού θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά. Βγήκαμε μαζί από το ξενοδοχείο και με τις καρέκλες που έριχνε τη ρώτησα να την πάω πουθενά, οπότε στο αμάξι μιλήσαμε λίγο ακόμα. Εκεί μου είπε πως θα ξαναβάλει μετά τις γιορτές αγγελία, πως από Δευτέρα ως Πέμπτη νομίζω δε θα δουλεύει και πως γενικά είναι ψιλοαγχωμένη γιατί ναι μεν θέλει ο άλλος να περνάει καλά μαζί της, αλλά και η ίδια ψιλοκομπλάρει με το τι θα συναντήσει από τον κάθε πελάτη της και πώς θα της φερθεί, μιας και δεν κάνει πολύ καιρό αυτή τη δουλειά.

Γενικά λοιπόν, η Χαρά είναι μία κοπέλα πάρα πολύ καλή στη δουλειά της κι αξίζει το κάθε ευρώ που παίρνει. Εμφανησιακά είναι μία καλοστεκούμενη 40άρα, μέτριο πρόσωπο, πολύ ωραίο στήθος, στο μέγεθος και το σχήμα που μου αρέσουν και το υπόλοιπό της σώμα σε πολύ καλή κατάσταση. Ναι μεν τόσο σφιχτή, αλλά ούτε με υπερβολική χαλάρωση. Στην τελική 40άρα+ είναι, δε μπορούμε να περιμένουμε παππάδες και στα 50 ευρώ κιόλας. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα, αλλά με μία προϋπόθεση που της είπα και στο αμάξι. Όχι σε αυτό το ξενοδοχείο. Μου είπε πως για Νότια Προάστεια τη βολεύει το Ολυμπίκ που είναι στον ηλεκτρικό του Φαλήρου, οπότε την επόμενη φορά μάλλον εκεί.

Στα του ξενοδοχείου τώρα. Πάρκινγκ δικό του δεν έχει. Βρήκα εύκολα, απέναντι, αλλά Σάββατο, εν μέσω γιορτών, 5 το απόγευμα και να γίνεται χαμός από βροχή. Καθημερινές δεν ξέρω τι παίζει εκεί. Με το που μπήκα και ζήτησα δωμάτιο ο τύπος στη ρεσεψιόν ζήτησε τα λεφτά μπροστά. Το πρώτο ξενοδοχείο που μου συμβαίνει αυτό. Το κτήριο παλιό. Καμία σχέση με κάτι Λακόμπα και Πρίαμος. Χειρότερο κι από το Ρόζα βασικά... Το δωμάτιο μέσα ναι μεν ήταν καθαρό, αλλά τα έπιπλα, το κρεβάτι, ακόμα και τα μαξιλάρια μου έφερναν στο μυαλό τη λέξη "φτήνια". Το A/C το άναψα πριν μπω για ντουζ και όταν βγήκα είχε κλείσει μόνο του. Το άναψα ξανά και μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Και το τραγικότερο όλων η τηλεόραση. Ούτε flat ούτε τίποτα. Μία προπολεμική CRT πάνω σε ένα τραπεζάκι στη γωνία... Για να είμαι βέβαια δίκαιος και να μη λέω μόνο τα κακά, είχε ωραίο περιποιημένο μπάνιο, 2 ζευγάρια πετσέτες, μία μικρή μία μεγάλη και σφραγισμένες παντοφλίτσες στη ντουλάπα. Καθαρό χωρίς περίεργες μυρωδιές κτλ. Για 20 ευρώ πάντως που ζητάνε δεν είναι. 15 και πολλά λέω.

Edit: Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα μου ζητήσει το τηλέφωνό της σε ΠΜ...

Κατόπιν πρόσφατης συνάντησης με την κυρία, θα επιβεβαιώσω απο την πλευρά μου την κριτική του φίλου κερκυρα. Εμφανισιακά πράγματι θυμίζει την αναστασία ru, ίσως λίγο πιο κοντή, με την διαφορά θα έλεγα οτι έχει πιο γλυκό πρόσωπο, αλλά λίγο πιο χαλαρό σώμα. Είναι πρόσφατη στο χώρο, παλαιότερα περιοριζόταν στο σκέτο μασάζ. Προτιμά οι συναντήσεις να γίνονται σε ξενοδοχεία όπου υπάρχει πρόσβαση με μετρό. Το μασάζ είναι πράγματι δυνατό, σαφώς θα ήταν καλύτερο σε μασαζοκρέβατο, ενώ στο δεύτερο μέρος είναι αξιοσημείωτος ο βαθμός συμμετοχής της. Ομιλητική και προσγειωμένη.
Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή λύση για όσους αρέσκονται σε μιλφ, δεδομέμης και της τιμής.
 

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Μηνύματα
139
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
εχω κλεισει για μασαζ με αυτην την κοπελα για μασαζ σε ξενοδοχειο τωρα που κατεβαινει Αθηνα. Έχει καμια πληροφορια κανενας συναδελφος??
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εχω κλεισει για μασαζ με αυτην την κοπελα για μασαζ σε ξενοδοχειο τωρα που κατεβαινει Αθηνα. Έχει καμια πληροφορια κανενας συναδελφος??

τι χρεώνει;

σου έχει πει για υπηρεσίες;

πόσο θα μείνει Αθήνα;

είναι δική της η φωτογραφία;

 

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Μηνύματα
139
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
θα ειναι εδω το σαββατοκυριακο. Χρεωνει 65 για μια ωρα μασαζ. και οσο για την φωτογραφια...μου ειπε οτι δεν θα δω κατι διαφορετικο...

τι χρεώνει;

σου έχει πει για υπηρεσίες;

πόσο θα μείνει Αθήνα;

είναι δική της η φωτογραφία;
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
θα ειναι εδω το σαββατοκυριακο. Χρεωνει 65 για μια ωρα μασαζ. και οσο για την φωτογραφια...μου ειπε οτι δεν θα δω κατι διαφορετικο...

ελπίζω πράγματι να μη δεις κάτι διαφορετικό...

οι φίλοι από το Βορρά αν έχουν κάποια πληροφορία ας μας δώσουν τα φώτα τους

 

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
261
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
τηλεφωνικα και σε μηνυματα ειπε μονο για μασαζ. δεν επεμεινα σε λεπτομερειες

65 ε και ραντεβου σε ξενοδοχειο.. μπορει να παιξει και κατι αλλο αλλα αμα δε παιξει?? εκτος αν δε σε νοιαζει.. καλο μασαζ σε καθε περιπτωση αφου διατιθεσαι να πας και στη τελικη αμα ειναι μονο για μασαζ και αλλη να ρθει απο αυτη της φωτο στο φβ δε τρεχει και τιποτα.. τα χερια να δουλευει καλα..
 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Μηνύματα
2.052
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
εχω κλεισει για μασαζ με αυτην την κοπελα για μασαζ σε ξενοδοχειο τωρα που κατεβαινει Αθηνα. Έχει καμια πληροφορια κανενας συναδελφος??

Ειχε γραφτει πριν λιγους μηνες στο 'Ανεξαρτητες CG" για μια "μασεζ" απο Θεσσαλονίκη που κατεβαινει μόνο τα ΣΚ στην Αθηνα για "δουλεια". Νομιζω ότι και αυτη από το FB κανονιζε τις δουλειες της.

Αν είναι η ίδια, ειχε πλήρες μενού  :zfuck: :fuck1: :pipa2:  ;)
 

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Μηνύματα
139
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
65 ε και ραντεβου σε ξενοδοχειο.. μπορει να παιξει και κατι αλλο αλλα αμα δε παιξει?? εκτος αν δε σε νοιαζει.. καλο μασαζ σε καθε περιπτωση αφου διατιθεσαι να πας και στη τελικη αμα ειναι μονο για μασαζ και αλλη να ρθει απο αυτη της φωτο στο φβ δε τρεχει και τιποτα.. τα χερια να δουλευει καλα..
το ξενοδοχειο δεν το πληρωνω εγω, απλα θα μενει αυτη εκει το σ/κ
 

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Μηνύματα
77
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Ειχε γραφτει πριν λιγους μηνες στο 'Ανεξαρτητες CG" για μια "μασεζ" απο Θεσσαλονίκη που κατεβαινει μόνο τα ΣΚ στην Αθηνα για "δουλεια". Νομιζω ότι και αυτη από το FB κανονιζε τις δουλειες της.

Αν είναι η ίδια, ειχε πλήρες μενού  :zfuck: :fuck1: :pipa2:  ;)
δείχνει ωραίο γκομενακι
 

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Μηνύματα
313
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.268
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Εχει κάποιος εμπειρία από τήν ζητά 50 ευρώ γιά μία ώρα συνεδρίας μασάζ καί λέει πώς δέν προσφέρει σέξ.
Μακρια εχω γραψει πριν απο καιρο, κανει τα ραντεβου της σε ξενοδοχειο προς Χαιδαρι μερια
-αν θυμαμει καλα- λεει πως ειναι 35 χρονων και ειναι 50++ και με το που την ειδα της την ειπα για τα ψεματα
και την εκανα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom