Γνωριμία και με την Νίκη (πρώην Osmose , τώρα Best1massage sto Instagram) που στέφτηκε με επιτυχία !
Κατα την ολιγοήμερη παρουσία μου στην Αθήνα εκτέλεσα άλλη μια από τις επιθυμίες μου για απόλαυση ... είχα δει φωτογραφία της στην σελίδα του Osmose , ΕΙχα διαβάσει κριτικές φίλων κατα το πλείστον θετικές και ξαφνικά βλέπω την αλλαγή του γραφείου στο best1. Επικοινωνία με μνμ στο Instagram, και κλείσιμο συνάντησης στην παραλιακή μεσημέρι με την Νίκη που ήταν ελεύθερη για μια ωρα .
Αφιξη στο Gls, κλείσιμο δωματίου και αποστολή αριθμού στο γραφείο ... προετοιμασία πάλι στο μπάνιο για νέο φρεσκάρισμα και αναμονή . Μετά από λίγο κτυπημα στην πόρτα !
Εισοδος μιας ωραίας μελαχρινής , ωραίο πρόσωπο όπως στην φωτογραφία , σώμα λίγο γεμάτο με λίγα κιλα παραπάνω από φωτογραφία , αλλά όμορφα κατανεμημένα μέσα από το όμορφο , απλό , ριχτό φόρεμα που αναδείκνυε το όμορφο σώμα της Νίκης . Συστάσεις και έκατσε απέναντι μου στην πολυθρόνα όπου ανταλλάξαμε πληροφορίες μας .
Μετά από λίγο δηλώνει ότι θέλει να φρεσκαριστεί , αφαιρεί τα ρούχα και πηγαίνει στο μπάνιο . Επιστροφή και αλλαγή από την πολυθρόνα στο κρεβάτι όπου ξεκινήσαμε το πρόγραμμα μας !
Ωραίο αίσθημα στην επαφή των σωμάτων μας , σφιχτό συνολικά , ωραίο στήθος με πολύ καλή ανταπόκριση στην περιποίηση μου , ανταλλαγή θερμών φιλιών και σιγά σιγά προσπάθεια μου να περιποιηθω την Νίκη σε όλο το σώμα της ... που δέχτηκε με μεγάλη χαρά και ανταπόκριση , πολύ καθαρή , μυρωδάτη , υγρή και απολαυστική σε όλα ?? !
Αλλαγή ρόλων με την σειρά μου για περιποίηση από την Νίκη ! Πολύ καλή κσι θερμή χρήση όλων των ερωτογενων σημείων του σώματος της με μεγάλη απόλαυση και για τους δυο !
Πλησιάζοντας στο τέλος της συνάντησης μέτρα προστασίας και πολύ όμορφη κατάληξη εντός όπως συνήθως γίνεται μετά από μια πολύ ευχάριστη ωρα μεταξύ δυο ανθρώπων που αφήνονται στην απόλαυση τους !
Ευχαριστώ τους φίλους που με τις κριτικές τους για την Νίκη , μου έδωσαν την ευκαιρία να διαβάσω , να κρίνω , να αποφασίσω και να πραγματοποιήσω μια όμορφη και ευχάριστη συνάντηση με την υπέροχη Νίκη !