Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
ρε αδερφέ παρουσίασα καμία 40αρα για 30αρα; Με δουλεύεις; Εγώ γράφω λεει 40 και είναι παραπάνω. Εσυ εγραψεσ Για την Τεα ότι είναι 30 και αυτή είναι 40φευγα. Τον γκραβιταρα αστον ήσυχο.Του ζήτησα και δημόσια συγνώμη γιατί και ο ιδιοσ Είχε παραδεχτεί τότε ότι έκανε λάθος με μια τυπισσα. Με εχει βοηθήσει τόσο πολύ όσο κανεις εδώ μέσα. Έχουμε γλιτώσει όλοι λεφτά εξαιτίας του. Ένας είναι. Και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Τώρα αν παιρνω από το ντελουξ γιατί εχει 50 ευρώ την ώρα το μασαζ και οι περισσότερες δεν ζητάνε έξτρα με φραπέ αυτό είναι δικό μου θέμα. Ξέρω εγώ γιατί παίρνω από κει και λογαριασμό δεν θα δώσω σε εσένα μεγάλε. Το καταλαβεσ; Στην τσέπη την δίκη μου κάνω κουμάντο οπωσ Θέλω εγώ. Καινούργια του ντελουξ φραπέ καλαμάκι και δεν ζήτησε ούτε 1 ευρώ παραπάνω φίλε!!!!!!! Αν θέλετε εσείς να δίνεται 150αρια για ένα τσιμπουκι κάντε το.Όσο για την Αφροδίτη δεν ήξερα καν ότι ήταν αυτή η κοπέλα πίσω από το μπλακμποι προφίλ. Χτες το διάβασα που το έγραψε. Αν ψάξεις και άλλο θα δεις φίλε μου καλε ότι εγώ έχω γράψει κριτική για Αφροδίτη πριν 1 χρόνο όταν δούλευε στο ντελουξ ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω και έχω ξαναγράψει κριτική ότι δεν φραπεδιαζει και δεν τσιμπουκωνει όπως την παρουσίαζαν εδώ μέσα ...... Ίσως την έχω γράψει με παραπανίσια κιλά οκ ζητάω συγνώμη γιατί με διαβάζει.Αλλά καλύτερα με παραπανίσια κιλά παρά τσιμπουκλου και αφέντρα όπως την παρουσίαζαν. Και επειδή γράφεις για deluxe. Πως εξηγείς που έχω γλιτώσει κόσμο με φόλες του ντελουξ; Δεν έχω καταλάβει γιατί το κανεις αυτό!! Γιατί κανεις επίθεση σε οποιονδήποτε γράφει αρνητική κριτική για την Τεα.εν τω μεταξύ ρε stamball εσύ δεν ήσουν που αποκαλούσες την blackboy ως Τεα?
Μετά κατάλαβες ότι είναι η Αφροδίτη δηλαδή?
Εσυ δεν ήσουν που κατηγορούσες τον gravity ότι προμοτάρει το vip και ότι για αυτό άνοιξε λογαριασμό και στην πέσανε όλοι τότε?
Βέβαια ήταν τέτοιο το χέσιμο που έφαγες που ζήταγες συγγνώμη με την ουρά κάτω απο τα σκέλια!
και εδώ μας λές ότι πρότιμηση έχεις στις 40αρες
Κι όχι εγώ δεν θα σε κατηγορήσω όπως άλλοι ότι είσαι απο το deluxe μην ανησυχείς!