You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
για deluxe έχω γράψει και εγώ καλά λόγια!ρε αδερφέ παρουσίασα καμία 40αρα για 30αρα; Με δουλεύεις; Εγώ γράφω λεει 40 και είναι παραπάνω. Εσυ εγραψεσ Για την Τεα ότι είναι 30 και αυτή είναι 40φευγα. Τον γκραβιταρα αστον ήσυχο.Του ζήτησα και δημόσια συγνώμη γιατί και ο ιδιοσ Είχε παραδεχτεί τότε ότι έκανε λάθος με μια τυπισσα. Με εχει βοηθήσει τόσο πολύ όσο κανεις εδώ μέσα. Έχουμε γλιτώσει όλοι λεφτά εξαιτίας του. Ένας είναι. Και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Τώρα αν παιρνω από το ντελουξ γιατί εχει 50 ευρώ την ώρα το μασαζ και οι περισσότερες δεν ζητάνε έξτρα με φραπέ αυτό είναι δικό μου θέμα. Ξέρω εγώ γιατί παίρνω από κει και λογαριασμό δεν θα δώσω σε εσένα μεγάλε. Το καταλαβεσ; Στην τσέπη την δίκη μου κάνω κουμάντο οπωσ Θέλω εγώ. Καινούργια του ντελουξ φραπέ καλαμάκι και δεν ζήτησε ούτε 1 ευρώ παραπάνω φίλε!!!!!!! Αν θέλετε εσείς να δίνεται 150αρια για ένα τσιμπουκι κάντε το.Όσο για την Αφροδίτη δεν ήξερα καν ότι ήταν αυτή η κοπέλα πίσω από το μπλακμποι προφίλ. Χτες το διάβασα που το έγραψε. Αν ψάξεις και άλλο θα δεις φίλε μου καλε ότι εγώ έχω γράψει κριτική για Αφροδίτη πριν 1 χρόνο όταν δούλευε στο ντελουξ ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω και έχω ξαναγράψει κριτική ότι δεν φραπεδιαζει και δεν τσιμπουκωνει όπως την παρουσίαζαν εδώ μέσα ...... Ίσως την έχω γράψει με παραπανίσια κιλά οκ ζητάω συγνώμη γιατί με διαβάζει.Αλλά καλύτερα με παραπανίσια κιλά παρά τσιμπουκλου και αφέντρα όπως την παρουσίαζαν. Και επειδή γράφεις για deluxe. Πως εξηγείς που έχω γλιτώσει κόσμο με φόλες του ντελουξ; Δεν έχω καταλάβει γιατί το κανεις αυτό!! Γιατί κανεις επίθεση σε οποιονδήποτε γράφει αρνητική κριτική για την Τεα.
Για την Αφροδίτη,επειδή την έχω πάρει δεν έγραψες κάτι λάθος!
Χοντρή είναι!
Ακόμα δουλεύει και το ξέρεις φαντάζομαι...
Τώρα ότι μπέρδευες την Τεα με την blackboy και έβριζες μάλλον κάτι φταίει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δούλευε σίγουρα στο deluxeρε ποια αφροδιτη ειναι το μπλακ μποι?
Τελευταία τροποποίηση:
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Ναι ρε φίλε.Τις μπέρδεψα. Ο μόνος ήμουν; Που μπορώ να ξέρω τίνος είναι το κάθε προφίλ;για deluxe έχω γράψει και εγώ καλά λόγια!
Για την Αφροδίτη,επειδή την έχω πάρει δεν έγραψες κάτι λάθος!
Χοντρή είναι!
Ακόμα δουλεύει και το ξέρεις φαντάζομαι...
Τώρα ότι μπέρδευες την Τεα με την blackboy και έβριζες μάλλον κάτι φταίει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δούλευε στο vipmassage παλιά!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Τι εννοεί ο ποιητής ? Ας το φανερώσει μιας και τόσα άλλα έχουν βγει στην φόρα και πάνω στο τραπέζι ... για να μάθουν και άλλοιΑλπουλα Πες αλεύρι......
Θα καταλάβεις..?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Εδώ έβαλες δύσκολα φίλε ! Το τελευταίο τρίμηνο που παρακολουθώ το μασαζ κατ´ οίκον κανένας συναγωνιστής ΔΕΝ αναφέρει τέτοια εμπειρια και υπηρεσία ...Χαιρετω τους Μυστες του BOU
παίδες υπαρχει κανενα καλο κομματι
απο μασαζ στο σπιτι να δινει την πισω πορτα - anal ?
η κανενα 2πλο μασαζακι 4 χερια να κανουν παιχνιδι μεταξυ τους τα κοριτσια ?
Στο νήμα των call ? girl θα δεις αρκετές αναφορές για τα ζητούμενα σου από ανεξάρτητες και από γραφεία ! Κάνε
Για να ενημερώσετε τις κύριες και φίλες σας !έλα ντε ποιος ο λόγος να το διαφήμιση σε αυτό το site αφου δεν παρέχει κάτι παραπάνω!!?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται εδώ ... και τα θετικά και τα αρνητικά ασχέτως ποιο γραφείο ή θεραπεύτρια είναι , αν και πιθανώς να εμφανιστεί φίλος και να δηλώσει ποοοοσο καλή είναι η ΜαρίναVelvet καινουρια Μαρίνα. Εκανα το κασκαντεριλικι για σας. Μάγκες όχι απλα στα ΔΕΝ αλλα η τυπισσα ηταν και αγενης και καθόλου ομιλητική και ζητησε πετσετα ενώ το μαγαζι ειπε στο τηλέφωνο πως μπορείς και χωρίς πετσέτα. Λυπάμαι γιατι ήμουν ευχαριστημένος απο τις κοπέλες velvet και σήμερα έπεσα απ τα σύννεφα.
Μεγάλο Χ στο μαγαζί από μένα και τους γνωστούς μου που είμαστε τακτικοί.
φιλαρακι με ολο τον σεβασμο,πιστευεις οτι θα αναφεροταν κατι τετοιο εδω στο νημα?αυτα δεν λεγονται φιλε μου γιατι τα κανουν ,αν τα κανουν ,οπου και οπως γουσταρουν.εγω παντως αν ειχα εμπειρια και υπηρεσια τετοια ,δεν θα μολογαγα τιποτα.Εδώ έβαλες δύσκολα φίλε ! Το τελευταίο τρίμηνο που παρακολουθώ το μασαζ κατ´ οίκον κανένας συναγωνιστής ΔΕΝ αναφέρει τέτοια εμπειρια και υπηρεσία ...
Στο νήμα των call ? girl θα δεις αρκετές αναφορές για τα ζητούμενα σου από ανεξάρτητες και από γραφεία ! Κάνε
Για να ενημερώσετε τις κύριες και φίλες σας !
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
με απείλησε και αυτή με pm εκτός απο τον stefanosΤι εννοεί ο ποιητής ? Ας το φανερώσει μιας και τόσα άλλα έχουν βγει στην φόρα και πάνω στο τραπέζι ... για να μάθουν και άλλοι
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
alpula βγαλτα δημόσια άντε να τελειώνουμε κάποια στιγμή
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Στο νήμα δεν ξέρω frank , αλλά σε άλλα ναι . Αν είδες γράφω και για call girls που υπάρχουν αρκετές περιγραφές για τέτοιες υπηρεσίες με " καλή χημεία " από πολλούς φίλους ! Δεν είναι τόσο μεγάλο μυστικό , πληρώνεις και απολαμβάνειςφιλαρακι με ολο τον σεβασμο,πιστευεις οτι θα αναφεροταν κατι τετοιο εδω στο νημα?αυτα δεν λεγονται φιλε μου γιατι τα κανουν ,αν τα κανουν ,οπου και οπως γουσταρουν.εγω παντως αν ειχα εμπειρια και υπηρεσια τετοια ,δεν θα μολογαγα τιποτα.
και δεν ξυνεις τα αρχιδια σου και συ μωρ αδερφε?με απείλησε και αυτή με pm εκτός απο τον stefanos
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ωχ , απειλές προς τι ?Μην φτάνουν σε ακραίες καταστάσειςμε απείλησε και αυτή με pm εκτός απο τον stefanos
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ναι έτσι είναι και καλά κανεις και τα κρατάς για τον εαυτό σου ! Αρκετές όμως το αναφέρουν και με τιμολόγιοοπως και για callgirls,που ενω δεν εχουν στις υπηρεσιες τους πρωκτικο,εγω παιρνω και δεν λεω τιποτε.ειναι τα λεγομενα κρυφα εξτραδακια.
αστες αυτες.δεν μιλαω γιαυτες.Ναι έτσι είναι και καλά κανεις και τα κρατάς για τον εαυτό σου ! Αρκετές όμως το αναφέρουν και με τιμολόγιο
θα μεινουμε με την απορια μυστη μου.Παίδες καλησπέρα...
Τι γίνεται με την Τεα...???
Πολύς ντόρος γίνεται...!!!
“Ολο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα”....
ΥΓ: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ....????
ΝΑΙ...???
Ή
ΟΧΙ...???
Ή
ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ...???
#ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.....???????
Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Και γω το εκανα. Ναι ειναι στα δεν.χωρις πετσετα αλλα δεν προχωραει.αν και πολλες στην αρχη ετσι ειναι και μετα κανουν και νουρου?.αλλα για την συγκεκριμενη δεν ξερω το βλεπω δυσκολο.Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται εδώ ... και τα θετικά και τα αρνητικά ασχέτως ποιο γραφείο ή θεραπεύτρια είναι , αν και πιθανώς να εμφανιστεί φίλος και να δηλώσει ποοοοσο καλή είναι η Μαρίνα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Δεν κάνει . Κανείς δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο . Ούτε καν σαν ψέματα από τους επικριτές της δεν έχει γραφτεί.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Πότε μην λες ποτέ , πολλές αλλάζουν στην πορεία αλλά με τι κόστος για εμάς ...Και γω το εκανα. Ναι ειναι στα δεν.χωρις πετσετα αλλα δεν προχωραει.αν και πολλες στην αρχη ετσι ειναι και μετα κανουν και νουρου?.αλλα για την συγκεκριμενη δεν ξερω το βλεπω δυσκολο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις