alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
εν τω μεταξύ ρε stamball εσύ δεν ήσουν που αποκαλούσες την blackboy ως Τεα?
Μετά κατάλαβες ότι είναι η Αφροδίτη δηλαδή?
Εσυ δεν ήσουν που κατηγορούσες τον gravity ότι προμοτάρει το vip και ότι για αυτό άνοιξε λογαριασμό και στην πέσανε όλοι τότε?
Βέβαια ήταν τέτοιο το χέσιμο που έφαγες που ζήταγες συγγνώμη με την ουρά κάτω απο τα σκέλια!
και εδώ μας λές ότι πρότιμηση έχεις στις 40αρες
Μετά κατάλαβες ότι είναι η Αφροδίτη δηλαδή?
Εσυ δεν ήσουν που κατηγορούσες τον gravity ότι προμοτάρει το vip και ότι για αυτό άνοιξε λογαριασμό και στην πέσανε όλοι τότε?
Βέβαια ήταν τέτοιο το χέσιμο που έφαγες που ζήταγες συγγνώμη με την ουρά κάτω απο τα σκέλια!
και εδώ μας λές ότι πρότιμηση έχεις στις 40αρες
Κι όχι εγώ δεν θα σε κατηγορήσω όπως άλλοι ότι είσαι απο το deluxe μην ανησυχείς!Καλησπερα αδερφια.Επεστρεφα χτες απο επαρχια και σκεφτηκα τελευταια στιγμη να κανω ενα μασαζακι μιας και οδηγουσα 4 ωρες.Στελνω το ιδιο μηνυμα σε 5 σαιτ για κατι αμεσο και καλο.Δεν πιστευα οτι θα βρω κατι να πω την αληθεια.Απαντηση απο joy για μια καινουργια.Ζηταω φωτο μου στελνουν μια θολη.Σε 1 τεταρτο θα τελειωνε απο ξενοδοχειο στο κεντρο.Σκεφτηκα και εγω τι θα δω παλι αλλα το καινουργιο παντα μας εξιταρει.Τις υπολοιπες τις ηξερα.Σε 20 λεπτα ημουν μεταξουργειο με δωματιο και ετοιμος.Χτυπαει η πορτα και μπαινει μια μιλφαρα ξανθια κανονικα κιλα με βυζαρες.40 λεει,αλλα ειναι παραπανω.Ρωσιδα λεει,αλλα για Ουκρανια την εκοψα(τυχαινει να γνωριζω).Μου λεει παω στο μπανιο και επιστρεφω σε 2 λεπτα.Με χαμογελο μια χαρα ολα.Λεω θα παει να πλυνει τα χερια της απτον προηγουμενο.Και μου σκαει απτο μπανιο με μπουρνουζι.Και εκει λεω εδω ειμαστε.Προτιμω τα πιπινια αλλα τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι οι 40αρες ξερουν καλυτερα.