You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εδώ ο φίλος ο titos
Άλλος για την βάρκα μας???
κατηγορεί την Αφροδίτη (blackboy) ότι είναι χοντρή καθώς και την Αμαριλλίς που πιο πάνω και οι 2 θάβουνε με ψεύτικες κριτικές ή και καθόλου την Τεα!Ολυμπία η Αμαρυλλίς είναι η χοντρουλα που δούλευε στο vip μάγκες μιλάμε για χοντρή κανονική..το ίδιο και η Αφροδίτη που δούλευε deluxe oasis και σε αλλά site..η συγκεκριμένη έχει αλλάξει δέκα γραφεία αποσο γνωρίζω γιατί προφανως κάτι δεν της πάει καλα..την είχα πάρει όταν δούλευε deluxe έκανε μασαζ κατω του μετρίου με πετσέτα και είχε ζητήσει και κάτι εξτρα ταξί με απαιτητικό τρόπο γιατί και καλα έμενε μακριά...ήταν η πρώτη φορά που είχα κάνει παράπονα στη κοπέλα στο τηλέφωνο...την έχει κράξει πολύ κοσμος εδώ μέσα μιλάμε για κοντόχοντρη με κάτι πόδια σαν αγροτισα από τη φάρμα και με άσχημους τρόπους τώρα η τεα αν την πήγε σε πλαστικό και την έκανε μουναρα με χειλαρες κτλ είναι άλλο θέμα αχααχαχ...saporthiti και blackboy είναι τα προφίλ της τεας που γράφει η ίδια για να ψαρεύει πελατακια ξεκάθαρα...περίεργο επισης που κράζει το deluxe που ολοι μας μόνο σωστεσ Τίμιες και επαγγελματικές υπηρεσίες έχουμε πάρει...πάμε παρακάτω γιατί κούρασες όλο το κόσμο εδώ μέσα κοπέλια...σε βαρεθήκαμε μπλιαξ...
Άλλος για την βάρκα μας???
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Συνέχεια ξεβρακώματος!
η κοπελιά eimasite gia ton poutso πριν αποκαλυφθει έγραφε και πρότεινε στα μελη του forum μας κοπέλες
Θέλετε κι άλλο ξεβράκωμα????
η κοπελιά eimasite gia ton poutso πριν αποκαλυφθει έγραφε και πρότεινε στα μελη του forum μας κοπέλες
εδώ η κοπελιά λοιπόν προμοτάρει το δικό της γραφείο ότι τάχα πήγε και έκανε μασαζ και έχει εμπειρία!Φίλε έστειλα prive και έκλεισα Ηλιανα μου είπε ότι εξυπηρετεί σήμερα μέχρι 1:00
αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη Αξιζει φίλε ? Ηλιανα παλια Μονικα φοβερή κάνε ένα Τσεκ και θα δεις ?? δεν υπάρχει!!!!
Θέλετε κι άλλο ξεβράκωμα????
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Λίγο ψάξιμο θέλει απο το ιστροικό τους!
Εδώ συνέχεια του eimaste gia ton poutso που τελικά είναι γυναίκα να μας λέει τα εξής
Θέλετε κι άλλο ξεβράκωμα??????
Έτσι για να δείτε ποιους εμπιστευόσασταν τόσο καιρό στο μασαζ κατ οικον!
όταν την είχες ήταν απο Βραζιλία όταν έφυγε σιγα μην ήταν απο την Βραζιλία!
Ξύρισε τις μασχάλες σου τώρα μιας και μουστάκι δεν έχεις!
Χάλατε τα χρήματα σας σε προμότορες και βρίζατε μελη που έχουν προσφέρει!
Εδώ συνέχεια του eimaste gia ton poutso που τελικά είναι γυναίκα να μας λέει τα εξής
Πάλι μας παρουσιάζει κοπέλες απο το δικό της γραφείο!Αν η Bianca είναι από Βραζιλία εγώ να ξυρίσω το μουστάκι μου που το έχω 30 χρόνια.
Πιο ευκολο να είναι από την ίδια χώρα που είναι και η Τεα ( Αλβανία δηλαδή παρά από Βραζιλία ) ?
Η Μονικα ναι! Καλό μωρο μελαχρινή με πιασιματακια. Χαμογελαστή ευχάριστη παρουσία αξιζει!?
φάσκει και ανιφάσκει η κοπέλα αλλά το prive prive σωστά?Νομίζω το έκλεισε το μαγαζάκι η Τεα γιατί της έφυγε και η Bianca πήγε και αυτή prive. ( επίσης καλό μωρο όντως από Βραζιλία όπως ελεγε πρόλαβα και εκανα μια συνέδρια μέσω τεας πριν φύγει ) τώρα είναι prive massage. Αααααααντε μεταγραφές πάλι που να τις μάθουμε τώρα με τα νέα τους ονόματα ???
Τελευταία τροποποίηση:
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
φαρμάκι ο αλπούλας, αν δεν έχεις όλα τα affairs in order, μην τον παραθέσεις μέχρι και το καπάκι της λεκάνης θα σηκώσει να δει από κάτω.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
παλι εδω εσυ ??φαρμάκι ο αλπούλας, αν δεν έχεις όλα τα affairs in order, μην τον παραθέσεις μέχρι και το καπάκι της λεκάνης θα σηκώσει να δει από κάτω.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
έλα γιατρέ χρειάζομαι αλλού?παλι εδω εσυ ??
Eimaste gia ton poutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Βεσύ δεν μου έχεις στείλει pm !
Μόνο ο Stefanos37 που με απείλησε!
Αν είσαι ο ίδιος κανενα πρόβλημα!
Θα μπας και εσύ για μπανάκι!
Λογαριασμός απο το 2005 και οι βλάκες νομίζουν ότι είμαι άλλος ή μάλλον άλλη!
η χαζομάρα πάει σύννεφο!
Πάντως απορώ γιατί σας
Λοιπόν στο πάνω post μετά απο επίμονη ερώτηση μου να αιτιολόγησεις γιατί βρίζεις και να μας πεις την εμπειρία σου, μας παραθέτεις ότι πλήρωσες παραπάνω, ότι είσαι μεροκαματιάρης άνθρωπος, ότι της έκλεισες ραντεβού, εμφανίζεσαι σαν άντρας που έτρεξες να βρίσεις και να θάψεις.
Ύστερα και αφού έχεις πάθει παροξισμό μας λές τελικά ότι είσαι γυναίκα!
Και με τόσες αντιφάσεις πιστέυεις ότι θα αποτρέψεις τους εν δυνάμει πελάτες?
Αν η δική μου κριτική είναι ψεύτικη(που ποτέ δεν βάζω τέτοιες με ξέρουν όλοι)η δικη σου εμπειρία που μας ξεφούρνισες για να δικαιολογήσεις τα προσωπικά σου τι είναι?
Άντε
Αλπουλα Πες αλεύρι......Λίγο ψάξιμο θέλει απο το ιστροικό τους!
Πάλι μας παρουσιάζει κοπέλες απο το δικό της γραφείο!
φάσκει και ανιφάσκει η κοπέλα αλλά το prive prive σωστά?
Θα καταλάβεις..?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
απαντήσεις με επιχειρήματα όχι αστεία!Αλπουλα Πες αλεύρι......
Θα καταλάβεις..?
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Σύμφωνα με το παραπάνω, τι δουλειά και τι νόημα έχει σε αυτό το site η διαφήμισή σου ?????
έλα ντε ποιος ο λόγος να το διαφήμιση σε αυτό το site αφου δεν παρέχει κάτι παραπάνω!!?
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Μλκ τι πετσόκομα έριξες!!!!απαντήσεις με επιχειρήματα όχι αστεία!
Ειδικά αυτό με τη Βραζιλιάνα ΕΓΡΑΨΕ.
Το καλύτερο nickname διάλεξε η πατσαβούρα!!!!
Για τον πούτσο!!!!!
Η Γεωργία του Βελβετ είναι πολύ σπαθί άτομο και πάει μέχρι καλαμάκιΒικτώρια και πένυ από deluxe τι έχουμε από εμπειρίες? Στείλτε προσωπικό αν προτιμάτε .
Επίσης αν δοκίμασε κάνεις massage by dimitra πρωην γεωργία του βελβετ ας πει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα, σπίτι της!Alexandra Sailormoon, φαίνεται δυναμίτης.
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής που μπορούμε να την βρούμε? Αν γνωρίζει κάποιος ας στείλει μήνυμα.
Η Τζοανα είναι στα δεν δενΌχι Τζόαννα είναι στα δεν
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
που μπορουμε να τη βρουμε τη γεωργια?Η Γεωργία του Βελβετ είναι πολύ σπαθί άτομο και πάει μέχρι καλαμάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα, σπίτι της!
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Απο θεμα μασαζ απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει , ωραιες πιεσεις , καλο τριψιμο και δουλευει πολυ και αψογα τη γλωσσα της...
Ξυρισμα αρχιδιων και μπανιο δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα... ?
Το μονο αρνητικο ειναι στην φωτογραφια της επειδη ειναι προ 10ετιας και βαλε.
Γουσταρω μικρες , πρωτα με φτιαχνει η εμφανιση και μετα οι υπηρεσιες.
Κατα τα αλλα για οσους γουσταρουν τη φαση του μασαζ με τα εξτρα τους και ειναι μιλφακηδες ειβαι τοπ , οσοι θελουν μικρες να προχωρησουν παρακατω διοτι ειναι καμια 40αρα περιπου.
Ξυρισμα αρχιδιων και μπανιο δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα... ?
Το μονο αρνητικο ειναι στην φωτογραφια της επειδη ειναι προ 10ετιας και βαλε.
Γουσταρω μικρες , πρωτα με φτιαχνει η εμφανιση και μετα οι υπηρεσιες.
Κατα τα αλλα για οσους γουσταρουν τη φαση του μασαζ με τα εξτρα τους και ειναι μιλφακηδες ειβαι τοπ , οσοι θελουν μικρες να προχωρησουν παρακατω διοτι ειναι καμια 40αρα περιπου.
ρε μαγγες θελω να μου πειτε υπευθηνα και σωστα,ποιες ειναι.ειμαστε για τον πουτσο,μπλακ μποι και τιτος.στειλτε μου π.μ με τα τηλεφωνα τους.υποσχομαι να τις γαμισω οπως και δηποτε και μετα θα σας πω.οχι αλλο τιποτα αλλα γιατι πλασαρονται με πλαγιο τροπο.να δουμε αξιζουν και τιποτα.βγαλτε το τηλ τησ πατσαβουρας να την παιρνουμε να κραζουμε γιατι εχω νευρα και θελω καπου να ξεσπασω
gamisteross
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2017
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Velvet καινουρια Μαρίνα. Εκανα το κασκαντεριλικι για σας. Μάγκες όχι απλα στα ΔΕΝ αλλα η τυπισσα ηταν και αγενης και καθόλου ομιλητική και ζητησε πετσετα ενώ το μαγαζι ειπε στο τηλέφωνο πως μπορείς και χωρίς πετσέτα. Λυπάμαι γιατι ήμουν ευχαριστημένος απο τις κοπέλες velvet και σήμερα έπεσα απ τα σύννεφα.
Μεγάλο Χ στο μαγαζί από μένα και τους γνωστούς μου που είμαστε τακτικοί.
Μεγάλο Χ στο μαγαζί από μένα και τους γνωστούς μου που είμαστε τακτικοί.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
έγραψα πιο πάνω ρε frank!ρε μαγγες θελω να μου πειτε υπευθηνα και σωστα,ποιες ειναι.ειμαστε για τον πουτσο,μπλακ μποι και τιτος.στειλτε μου π.μ με τα τηλεφωνα τους.υποσχομαι να τις γαμισω οπως και δηποτε και μετα θα σας πω.οχι αλλο τιποτα αλλα γιατι πλασαρονται με πλαγιο τροπο.να δουμε αξιζουν και τιποτα.
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
ρε αδερφέ παρουσίασα καμία 40αρα για 30αρα; Με δουλεύεις; Εγώ γράφω λεει 40 και είναι παραπάνω. Εσυ εγραψεσ Για την Τεα ότι είναι 30 και αυτή είναι 40φευγα. Τον γκραβιταρα αστον ήσυχο.Του ζήτησα και δημόσια συγνώμη γιατί και ο ιδιοσ Είχε παραδεχτεί τότε ότι έκανε λάθος με μια τυπισσα. Με εχει βοηθήσει τόσο πολύ όσο κανεις εδώ μέσα. Έχουμε γλιτώσει όλοι λεφτά εξαιτίας του. Ένας είναι. Και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Τώρα αν παιρνω από το ντελουξ γιατί εχει 50 ευρώ την ώρα το μασαζ και οι περισσότερες δεν ζητάνε έξτρα με φραπέ αυτό είναι δικό μου θέμα. Ξέρω εγώ γιατί παίρνω από κει και λογαριασμό δεν θα δώσω σε εσένα μεγάλε. Το καταλαβεσ; Στην τσέπη την δίκη μου κάνω κουμάντο οπωσ Θέλω εγώ. Καινούργια του ντελουξ φραπέ καλαμάκι και δεν ζήτησε ούτε 1 ευρώ παραπάνω φίλε!!!!!!! Αν θέλετε εσείς να δίνεται 150αρια για ένα τσιμπουκι κάντε το.Όσο για την Αφροδίτη δεν ήξερα καν ότι ήταν αυτή η κοπέλα πίσω από το μπλακμποι προφίλ. Χτες το διάβασα που το έγραψε. Αν ψάξεις και άλλο θα δεις φίλε μου καλε ότι εγώ έχω γράψει κριτική για Αφροδίτη πριν 1 χρόνο όταν δούλευε στο ντελουξ ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω και έχω ξαναγράψει κριτική ότι δεν φραπεδιαζει και δεν τσιμπουκωνει όπως την παρουσίαζαν εδώ μέσα ...... Ίσως την έχω γράψει με παραπανίσια κιλά οκ ζητάω συγνώμη γιατί με διαβάζει.Αλλά καλύτερα με παραπανίσια κιλά παρά τσιμπουκλου και αφέντρα όπως την παρουσίαζαν. Και επειδή γράφεις για deluxe. Πως εξηγείς που έχω γλιτώσει κόσμο με φόλες του ντελουξ; Δεν έχω καταλάβει γιατί το κανεις αυτό!! Γιατί κανεις επίθεση σε οποιονδήποτε γράφει αρνητική κριτική για την Τεα.εν τω μεταξύ ρε stamball εσύ δεν ήσουν που αποκαλούσες την blackboy ως Τεα?
Μετά κατάλαβες ότι είναι η Αφροδίτη δηλαδή?
Εσυ δεν ήσουν που κατηγορούσες τον gravity ότι προμοτάρει το vip και ότι για αυτό άνοιξε λογαριασμό και στην πέσανε όλοι τότε?
Βέβαια ήταν τέτοιο το χέσιμο που έφαγες που ζήταγες συγγνώμη με την ουρά κάτω απο τα σκέλια!
και εδώ μας λές ότι πρότιμηση έχεις στις 40αρες
Κι όχι εγώ δεν θα σε κατηγορήσω όπως άλλοι ότι είσαι απο το deluxe μην ανησυχείς!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις