Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Blackboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Γεια σου ρε τεα που δεν έχουν δουλεια τα γραφεία εξαιτίας σου ??? τους έχεις κλασει και μια μάντρα αρχιδια μπορώ να σου πω ....δε λες που σε έστειλε αδιάβαστη το velvet μετά σε έστειλε αδιάβαστη ο lux και το ριξες στο μπου βγαζεισ Και γλωσσίτσα...σε έπεισα να αγοράσει τι;μασαζ από τα χεράκια σου;θα αυτοτσιμπουκωθεις;είναι καινούργιο μενου αυτό μετά το ξύρισμα όρχεων;βρε κάνε πέρα και πήγαινε να κανείς κάνα προφίλ να κανείς κανα ραντεβουδάκι αιντε μας έχεις ζαλίσει τα παπάρια....
Όχι. Πλέον δεν ξυρίζει. Τα βαπτίζει...... Δεν έχετε δει την ιεροτελεστία ;;; Το βάπτισμα στο μενού ;;;; ?????? ο Ιωάννης ο Βαπτιστής απτό Μαρούσι ήταν τελικά ....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εμένα τώρα γιατί με αναφέρεις?προς τι η σύγκριση?δεν βγάζει καν νόημα αυτό που λες.εγω από μόνη μου κατόπιν επιθυμίας μου ζήτησα να δημιουργηθεί θρεντ δεν μου το άνοιξε κάποιος από μόνος του υποτίθεται οπως έπραξες εσύ εδω.κ ούτε είναι ακριβώς ανεξάρτητη η συγκεκριμένη.ειναι κατηγορία γραφείου.
Εκτός αν υπαινίσσεσαι οτι υπάρχει πρόθεση να με αντιγράψει το κατά δύναμιν..
Ακριβώς.

Τίποτα δε βγάζει νόημα που λέει γιατί προσπαθεί με αρλούμπες να δικαιολογήσει γιατί άνοιξε θρέντ. Και η άλλη αρλούμπα ότι δεν ήξερε ότι θα κάνει ντόρο το νήμα. Εδώ γίνεται της πουτάνας για μήνες σχετικά με την Τέα και την ομάδα της στο γενικό θρέντ μασάζ, αλλά ο αλπούλα δεν ήξερε ότι θα κάνει ντόρο το νήμα :jerking:
Όλο χαζομάρες και εκτίθεται.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Νομίζω ότι το παρών θρεντ είναι ένα ακόμη μασάζ κατά οίκον.
Οπότε γράφουμε δίπλα τα ίδια κ τα ίδια

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Και σε εσένα το είχαν κάνει ρε Στεφανία ,θυμάσαι εκείνον τον μαλακά που έμπαινε κάθε μερα και έλεγε ότι είσαι πουτανα και κρύβεσαι πίσω από το μασαζ;
Δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος πίσω από το Στέφανος 37 ,έχει ακριβώς το ίδιο κόλλημα.
α γειά σου!!!Λέω και εγώ μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά.....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ακριβώς.

Τίποτα δε βγάζει νόημα που λέει γιατί προσπαθεί με αρλούμπες να δικαιολογήσει γιατί άνοιξε θρέντ. Και η άλλη αρλούμπα ότι δεν ήξερε ότι θα κάνει ντόρο το νήμα. Εδώ γίνεται της πουτάνας για μήνες σχετικά με την Τέα και την ομάδα της στο γενικό θρέντ μασάζ, αλλά ο αλπούλα δεν ήξερε ότι θα κάνει ντόρο το νήμα :jerking:
Όλο χαζομάρες και εκτίθεται.
barock σκάσε αλήθεια τώρα!
Πάρε το vespaki σου, τράβα μια γύρα το λιμάνι της Ρόδου να ξελαμπικάρεις και ξαναέλα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Εγώ δεν είμαι βαλτη. Είμαι η Αφροδίτη. Ποιος με έβαλε ;;; . Άντε ρε αγόρασε κάνα ξυραφάκι να ξυρίσεις . Γιατί όταν δεν ξυρίζεις αρχιδια μας τα ζαλίζεις . Ουστ βρώμα .
το ξέρουμε ότι εσύ είσαι η χοντρούλα η Αφροδίτη και ο gia ton poutso η Μονικα!
όσο για τον Στεφανο θα μας χαιρέτησει σύντομα!
Θέλει κανένας άλλος να συνεχίσει απειλές και σπαμάρισμα????

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
barock σκάσε αλήθεια τώρα!
Πάρε το vespaki σου, τράβα μια γύρα το λιμάνι της Ρόδου να ξελαμπικάρεις και ξαναέλα!
Να έγραφες λογικά όπως γράφω και εγώ και όχι αρλούμπες δικαιολογίες, για να μην θύμωνες όπως τώρα. Ξεκίνησες ένα θρεντ που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στο κοινό και χαλάς το προφίλ σου. Οι βρισιές δεν είναι απάντηση, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτά που γράφω.
Για καλό στα λέω.

Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
90
Πόντοι
0
Κούνια που σε κούναγε αν πιστευεις ότι το προφίλ eimaste gia ton poutso είναι της Μονικα.

εγώ είμαι αυτή Τεα που σου έστειλε το ωραιότατο προσωπικό μήνυμα και σου είπα να βουλώνεις το στοματάκι σου εκεί που πας και τρως ψαράκια.?

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΒΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!! και που είσαι την υπόσχεση μου να είσαι σιγουρη την έχω κρατήσει???

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Κούνια που σε κούναγε αν πιστευεις ότι το προφίλ eimaste gia ton poutso είναι της Μονικας.

εγώ είμαι αυτή Τεα που σου έστειλε το ωραιότατο προσωπικό μήνυμα και σου είπα να βουλώνεις το στοματάκι σου εκεί που πας και τρως ψαράκια.?

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΒΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!! και που είσαι την υπόσχεση μου να είσαι σιγουρη την έχω κρατήσει???
εσύ δεν μου έχεις στείλει pm !
Μόνο ο Stefanos37 που με απείλησε!
Αν είσαι ο ίδιος κανενα πρόβλημα!
Θα μπας και εσύ για μπανάκι!:wink::wink:
Λογαριασμός απο το 2005 και οι βλάκες νομίζουν ότι είμαι άλλος ή μάλλον άλλη!:2funny::2funny::2funny:
η χαζομάρα πάει σύννεφο!
Πάντως απορώ γιατί σας έχει τσούξει!!!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ξερά/χλωρά όλα μαζί δεν τα καίμε.
Αυτός ο Στέφανος είναι προβληματικός και φαίνεται στη γραφή του.
Ο αλπούλα είναι ο άντρας αλπούλα, το μέλος αλπούλα, με τα καλά και τα κακά του. Καμία σχέση με γυναίκα και βλακείες. Τα υπόλοιπα σενάρια βέβαια είναι ανοιχτά :buck2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα φίλος . Αλλο εσκορτακια αλλοδαπα που γαμας εκει που έχουν γαμησει όλοι οι Αθηναίοι , διότι εσκορτ παίρνει μεγαλύτερο κοινό από ότι μασάζ . Και άλλο μασάζ που είναι ξεκάθαρα τι θα τύχει , τι θα θέλει , πώς θα το καταφέρεις , amature τελείως. Αν μιλάς με βάση τα εσκορτ είσαι σε λάθος νήμα .
Ακριβώς και πολύ σωστά τα γράφεις ! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο αν και τελευταία αρκετές εσκορτ δηλώνουν και μασάζ

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Βικτώρια και πένυ από deluxe τι έχουμε από εμπειρίες? Στείλτε προσωπικό αν προτιμάτε .
Επίσης αν δοκίμασε κάνεις massage by dimitra πρωην γεωργία του βελβετ ας πει.

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Βικτώρια και πένυ από deluxe τι έχουμε από εμπειρίες? Στείλτε προσωπικό αν προτιμάτε .
Επίσης αν δοκίμασε κάνεις massage by dimitra πρωην γεωργία του βελβετ ας πει.
Πένυ έγραψα φίλε μου λίγο πιο πίσω..Πολύ οκ μασάζ όλα... Βικτώρια δεν ξέρω κάτι ούτε έχω δει σε φωτό.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
θειο να σπαμαρω εγω?με ερωτηση.γιατι πολλες κρυφες πουτανιτσες χρησιμοποιουν οτι να ειναι ονοματα στο προφιλ τους και οχι το ονομα τους?να ξερουμε και εμεις οι αδαεις με ποια μιλαμε.και ενα αλλο που δεν εχω καταλαβει.γιατι εχουν καποιοι και καποιες διπλα προφιλ?

• Like
Αντιδράσεις: alpula

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
καλησπερα
αναπολω την εποχη που κανεις δεν εγραφε στο μασαζ κατ οικον και που τα κοριτσια που εκαναν μονες τους μασαζ τυπου Ζωη εδιναν μονες τους το τηλ τους αρκει να τους εστελνες ενα μνμ και να το ζητουσες ευγενικα.
Ολοι τσακωνοντε για την Τεα αν γαμιεται αν ξυριζει αρχιδια κ αν ειναι αρπακτικο.
προσωπικα κανω συναντησεις πλεον μονο με Τεα και Ζωη και αυτο γτ και οι 2 για εμενα κανουν τιμιο μασαζ και ειναι κ στην τρελα τους . Τωρα το οτι η Τεα δεν γαμιεται προσωπικα δεν με απασχολει γτ οπως εχω πει κ παλιοτερα με ενδιαφερει ενα ωραιο μασαζ και μια καλη εκτονωση αν αυτο τωρα στοιχιζει οσο ενα call girl νομζω πως ο καθενας επιλεγει τι πληρωνει κ γτ . Παντως βλεπω πολυ μισος γι αυτην την κοπελα απο αρκετους εδω μεσα και μου κανει εντυπωση γτ στις τοσες φορες που την εχω συναντησει δεν νομιζω πως ειναι ετσι οπως την περιγραφουν. Σιγουρα δεν ειναι 30 χρονων που καποιος ειπε αλλα για 40αρα που ειναι ειναι μια χαρα βεβαια γουστα ειναι αυτα.
Κατα την γνωμη μου παντως εχει πλατιασει το κραξιμο για την τεα και τελικα μονο ενημερωση δεν παρεχουμε ο ενας στον αλλον.
Φιλικα παντα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
καλησπερα
αναπολω την εποχη που κανεις δεν εγραφε στο μασαζ κατ οικον και που τα κοριτσια που εκαναν μονες τους μασαζ τυπου Ζωη εδιναν μονες τους το τηλ τους αρκει να τους εστελνες ενα μνμ και να το ζητουσες ευγενικα.
Ολοι τσακωνοντε για την Τεα αν γαμιεται αν ξυριζει αρχιδια κ αν ειναι αρπακτικο.
προσωπικα κανω συναντησεις πλεον μονο με Τεα και Ζωη και αυτο γτ και οι 2 για εμενα κανουν τιμιο μασαζ και ειναι κ στην τρελα τους . Τωρα το οτι η Τεα δεν γαμιεται προσωπικα δεν με απασχολει γτ οπως εχω πει κ παλιοτερα με ενδιαφερει ενα ωραιο μασαζ και μια καλη εκτονωση αν αυτο τωρα στοιχιζει οσο ενα call girl νομζω πως ο καθενας επιλεγει τι πληρωνει κ γτ . Παντως βλεπω πολυ μισος γι αυτην την κοπελα απο αρκετους εδω μεσα και μου κανει εντυπωση γτ στις τοσες φορες που την εχω συναντησει δεν νομιζω πως ειναι ετσι οπως την περιγραφουν. Σιγουρα δεν ειναι 30 χρονων που καποιος ειπε αλλα για 40αρα που ειναι ειναι μια χαρα βεβαια γουστα ειναι αυτα.
Κατα την γνωμη μου παντως εχει πλατιασει το κραξιμο για την τεα και τελικα μονο ενημερωση δεν παρεχουμε ο ενας στον αλλον.
Φιλικα παντα
Πολύ σωστά τα γραφόμενα σου για τον σκοπό της ενημέρωσης στο μασάζ κατ ' οίκον και την Τέα και όλα τα άλλα κορίτσια που τα ονόματα τους αναφέρθηκαν ,που κάπως έχει ξεφύγει .Μεγάλη ένταση για ένα σύστημα που έχει πολλά γραφεία ,πολλά κορίτσια για όλα τα γούστα ,αρκετούς ενδιαφερόμενους που κάπως χάνονται με τις αντιπαραθέσεις

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι :

1)
Ο λογος υπαρξης του φορουμ ειναι ενημερωση / ανταλλαγη αποψεων - εμπειριων κτλ

2) Δεν νομιζω οτι βγαζουν καπου ολες αυτες οι διαμαχες και σε αυτο το Νημα και στο Μασαζ Κατ οικον που ειναι συχνο φαινομενο

3) Ειλικρινά εμενα με λυπουν οι συχνες ακραιες διαμαχες που γινονται στο φορουμ γιατι εδω δεν ειναι Δικαστηριο
Εγω το φορουμ το βλεπω ως ενα σημειο στο ιντερνετ για επικοινωνια και για ψυχαγωγια , να περναμε τη ωρα μας
ευχαριστα , ως χομπι

4) Δεν θα κρινω κανεναν και δεν θα παρω το μερος κανενος για πολλους λογους .
Γενικα λιγο σεβασμος Δεν βλαπτει μεταξυ μας..... βαρια εννοια ο Σεβασμος !

5) Καλύτερα να αξιοποιήσετε πιο δημιουργηκά και παραγωγικά το χρόνο σας ,
η αγορά ειναι για όλους , είναι ελεύθερη , δεν χειραγωγείται
Δεν νομιζω οτι εχουν ολα αυτα νοημα .

6) Οι ιδιοκτητες γραφειων ας πράξουν το καλύτερο για να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους κτλ
Γενικα η Ελληνική αγορά μετα απο τόσα χρόνια οικονομικής ύφεσης και τωρα με την πανδημια , τα πραγμάτα είναι για όλους πολύ δύσκολα
και κανείς μας δεν ξέρει τι θα επέλθει και ποτε θα ερθει η οικονομικη αναπτυξη που ολοι περιμενουμε .

Ευχομαι και ελπιζω να λειτουργησει θετικα για ολους μας και για ολα τα θεματα γενικα το φορουμ
και οταν η κατασταση ξεφευγει εκτος ελεγχου σε σοβαρα θεματα
να βαζουν μια ταξη οι διαχειριστες τους φορουμ .

Τελευταία τροποποίηση:

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
232
Πόντοι
21
εδώ μέσα έχετε μπερδεψη την βούρτσα :woldman: με την πούτσα

Stories

Νέο!