Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Και συ φίλε καλά να περνάς και να μας ενημερώνεις!
Και συ φίλε καλά να περνάς και να μας ενημερώνεις!
Πρόσφατη δοκιμή την Πένυ από deluxe, ωραίο πρόσωπο, λίγο χοντρούλα, φοβερή στο social, μέτριο μασάζ, πολύ καλή στο δεύτερο μέρος.
Μέχρι στο σουβλατζίδικο φτάσαμε, όπως κατάλαβα εγώ και στο εστιατόριο θα πηγαίναμε αλλά μου άρεσε πολύ το καλαμάκι και χορτάσα......Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε. Μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω info για το πόσο προχώρησε σ' εσένα?
Μέχρι στο σουβλατζίδικο φτάσαμε, όπως κατάλαβα εγώ και στο εστιατόριο θα πηγαίναμε αλλά μου άρεσε πολύ το καλαμάκι και χορτάσα......
Έχεις δίκιο... δεν κρατήθηκαλίγο περιττό το σχόλιο σου γιατί όπως είπες κ εσύ αυτά είναι γούστα οποτε..!!
Η Ζωή είναι ομορφη γυναίκα , δεν είναι baby , έχει τον δικο της τύπο ! Το καλύτερο όμως είναι οι υπηρεσίες της και ο τρόπος τηςΣυναγωνιστές προσοχή γιατί όντως υπάρχουν πολλά γούστα εδώ μέσα... π.χ. έχω διαβάσει αρκετές φορές για Ζωή από Deluxe ότι είναι καλή κλπ και μου ήρθαν εικόνες διασταύρωσης Freddy Krueger με εξορκιστή 1.... προσοχή γιατί τα «γούστα» ποικίλουν οπότε δείτε πρώτα φωτογραφία της κοπέλας και ρωτήστε οπωσδήποτε κάποιον έμπιστο αν παίζει photoshop γιατί έχω δει να μετατρέπουν την κόρη του Δράκουλα στην πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό...
...επανήλθε η πετσέτα;;;Δεν υπάρχει τρόπος... ο καθένας με τον δικό του... θα το βρεις με τον καιρό και ανάλογα τι θα σου βγάλει η κοπέλα... σίγουρα δεν πετάς την πετσέτα και τις λες ξεκίνα εκτός και αν είναι του Osmose η κοπέλα που θα σου πετάξει μόνη της την πετσέτα και θα σου πει ξεκινάω ? ρώτησε την στα ίσια θα με «χαϊδέψεις» εάν σου δώσω +20€ άσε που αν σε δει καυλωμένο μπορεί να στο πει και μόνη της.
Είχε ρεπό το ΣΚ δεν επανήλθε?Καλησπέρα,
έχει κανείς ενημέρωση για Aλεξάνδρα από το Deluxe;
Μόνο τελείωμα με το χέρι; Γιατί αν γκουγλάρεις το τηλ της βλέπω ότι υπάρχει αγγελία στο sexaggelies.Λοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Θα την βρείτε στο insta : massagelifestyle.dimitra
Για μασάζ δεν ξέρω αλλά λογικά είναι σοβαρό γραφείο γιατί παίζει διαφήμιση στο ραδιόφωνο. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι με έσωσε μέσα στην καραντίνα όσον αφορά το κούρεμα.Καλησπέρες,
έχει κανείς εμπειρία από το https://massagenow.gr/ ? Περιέργες φώτο, σε άλλους σαν να έχουν βγεί με αναλογική φωτογραφική και άλλες να φαίνονται 100% fake ...
Είχε κανείς εμπειρία αν παίζει φραπές κτλ?
Ευχαριστώ
Ηλιανα την εχω δει παλαιοτερα απο την Τεα.παιδια οντως καινουργιος στη φαση μασαζ στο σπιτι, θελω λιγο τα φωτα σας, ψαχνω στο νημα αλλα γινεται πανικος οποτε ρωταω παλι και οποιος μπορει και θελει απανταση. Εχω σταμπαρει ηλιανα και μαρια απο privemassagebaby και θελω να ξερω αν καποιος τις εχει παρει μεχρι που φτανουν, αλλα κυριοτερο επειδη εγω ειμαι και ψιλοντροπαλος και θελω απο πριν να τα κανονιζω(για αυτο και δουλευω με call girls) πως ψηνω την κοπελα να προχωρησει σε καλαμακι, φραπε η οπως αλλιως τα λετε?
Παιδια ειμαι πραγματικα ασχετος σε αυτον τον χωρο, δωστε φωτα
Και σε μένα δεν είχε καλή συμπεριφορά. Με απέφυγε με διάφορες προφάσεις πριν ένα μήνα περίπου που ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Παρέλειψα να το αναφέρω προηγουμένως.Καλησπέρα.
Παρακολουθώ χρόνια πολλά εδώ μέσα τα δρώμενα και θα μου επιτρέψετε με σεβασμό προς όλα τα μέλη και όλες τις απόψεις να παραθέσω και τις δικές μου προς το κοινό όφελος.
Θα προτείνω μερικές κινήσεις που θα πρέπει να κάνουμε ως μέλη ενεργώντας σαν ομάδα. Θα τα προτείνω ορμώμενος από την απαράδεκτη συμπεριφορά της TΕΑΣ η οποία για τέταρτη συνεχόμενη φορά απρόκλητα μου ματαίωσε ραντεβού προφασιζόμενη αστειότητες . Αστειότητες γιατί μετά από τόσες φορές δεν υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες.
Αυτό που προτείνω είναι να υπάρξει επικεφαλής εδώ μέσα, ένας επικεφαλής που θα καταγράφει αυτά που θα αναφέρονται από τα μέλη.
Οι υπόλοιποι , εμείς τα μέλη:
1. Να αναφέρουμε τις δυσάρεστες εμπειρίες μας άμεσα, περιγράφοντας λακωνικά το γεγονός που μας ενόχλησε.
2. Να αναφέρουμε τις αλαζονικές συμπεριφορές και τα παράλογα ποσά που απαιτούν.
3. Ο επικεφαλής να υποδεικνύει τα προς μποϋκοτάζ γραφεία βάση των αναφορών των μελών και να αποφασίζει το χρονικό διάστημα της διάρκειας του.
4. Τα μέλη να συμορφώνονται μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
Απέχοντας, όλα τα μέλη από τις όποιες και τα όποια γραφεία δεν μας σέβονται, να μετά δούμε αν θα αλλάξουν στάση, σεβόμενοι πλέον τα χρήματα που δαπανούμε για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους.
Επικεφαλής μπορεί να οριστεί κάποιος που έχει προσφέρει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.
Συναγωνιστές εμείς έχουμε το χρήμα εμείς πρέπει να κρατάμε τα ηνία !!
Λαδοκόρες, βιζιτόνια κλπ υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείαυτή η πρωτοβουλία μου, δεν διεκδικώ τίποτα άλλο εκτός από το να περνάμε όλοι καλά!!
Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη και με πικρία και αγανάκτηση για τις αχάριστες και τα γραφεία τους.
Zods
όνομα; καινούργια;
Η δίκη μου γνώμη ειναι να διαβάζουμε προσεκτικά τα reviews...Έχουν γραφτεί τα χειρότερα για τη τεα...η κοπέλα έχει κάνει 200 προφίλ και ψαρεύει πελατακια...δυο σελίδες πριν κατέβασε από το μυαλό της ολόκληρο παραμύθι και ανέβασε φωτος μιας τύπισας μπας και βρει κάνα πελατακο...από το προφίλ τόνος!!!!τα έχει γράψει αρκετός Κοσμος!!οποτε μαύρο στη τυπισα και σε όλους αυτούς που δεν με κανουν να περνάω καλα...εγώ προσωπικά έχω ρίξει μαυρο σε vip που ειναι ίσως το χειρότερο γραφείο όλων με ψευτικες φωτος και υπηρεσιες Μεταξουργείου σε τεα γιατί είναι χαζοπονηρη και ο τιμοκαταλογος της είναι στο ταβάνι και σε velvet λόγω της κακής εξυπηρέτησης..
Όμορφη η Αλεξάνδρα...Σε φωτό στο βαιμπερ...Είχε ρεπό το ΣΚ δεν επανήλθε?
Είναι απλο: θέλει να τσεπωνει τα φράγκα χωρίς να δουλεύει η ίδια αλλά να βάζει τα κορίτσια του γραφείου. Μπορεί να βαρέθηκε η να πηγαίνει μόνο με κάποιους που της τα σκάνε για 2ωρα η για 4 χέρια υπηρεσιαΚαι σε μένα δεν είχε καλή συμπεριφορά. Με απέφυγε με διάφορες προφάσεις πριν ένα μήνα περίπου που ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Παρέλειψα να το αναφέρω προηγουμένως.
Κάποιες το πάνε κ φουλ...Έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες από κάποιο μέλος ότι στο Joy κάνουν full. Μάλλον αυτές τις 2 εννοούσε.
Έκανα πρόσφατα μασάζ.Παιδιά ξέρεις κανείς τίποτα για Κατερίνα από vip massage;
Αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου πμ γιατι δεν μπορώ να σου στείλωΚάποιες το πάνε κ φουλ...
Έκανα πρόσφατα μασάζ.
Πολύ καλή, αψογο χεράκι... Με περιποιημένο καλαμάκι.
Κ δεν σε καιει κ στις τιμές σε αντίθεση με μερικές άλλες.
Απο εμφάνιση όμορφη κ κανονική προς λεπτή!
Κάτι πρέπει να συμβαίνει στον εγκέφαλο της και δεν το λέω με κακία. Πρέπει να είναι βλαμμένη με την κυριολεκτική σημασία την λέξεως αφού το μόνο που κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί χωρίς καν να μας γνωρίζει. Δεν είναι βρισιά είναι η αξιολογική μου κρίση και πρέπει να αποκλειστεί από τις επιλογές μας μέχρι να συμμορφωθεί.Και σε μένα δεν είχε καλή συμπεριφορά. Με απέφυγε με διάφορες προφάσεις πριν ένα μήνα περίπου που ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Παρέλειψα να το αναφέρω προηγουμένως.
Κατάλαβα...Κάτι πρέπει να συμβαίνει στον εγκέφαλο της και δεν το λέω με κακία. Πρέπει να είναι βλαμμένη με την κυριολεκτική σημασία την λέξεως αφού το μόνο που κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί χωρίς καν να μας γνωρίζει. Δεν είναι βρισιά είναι η αξιολογική μου κρίση και πρέπει να αποκλειστεί από τις επιλογές μας μέχρι να συμμορφωθεί.
Για ποια μιλάτε; γιατί το έχασα!Κατάλαβα...
Για ποια μιλάτε; γιατί το έχασαΚάτι πρέπει να συμβαίνει στον εγκέφαλο της και δεν το λέω με κακία. Πρέπει να είναι βλαμμένη με την κυριολεκτική σημασία την λέξεως αφού το μόνο που κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί χωρίς καν να μας γνωρίζει. Δεν είναι βρισιά είναι η αξιολογική μου κρίση και πρέπει να αποκλειστεί από τις επιλογές μας μέχρι να συμμορφωθεί.