Οντας καιρο στον χωρο του ερωτικου/αισθησιακου μασαζ , αφού πρώτα ευχαριστήσω ιδιαιτερα όλους εκεινους τους συναγωνιστες που σχολιάζουν με αντικειμενικότητα (καθότι τέτοιου τύπου σχολιασμός ειναι ιδιαίτερα βοηθητικός) να παραθέσω και εγώ τις εμπειρίες μου. Να αναφέρω επίσης πως οι αξιολογήσεις γίνονται υπό το πρίσμα της υπηρεσίας που αναζητείται στον χώρο του ερωτικού/αισθησιακού μασαζ, τουτέστιν: α) αξιοπρεπές μασαζ σε όλο το σώμα με σταδιακή αυξηση του αισθησιασμού β) περιποιηση ερωτογενων ζωνών (μαλαξεις, γλύψιμο) γ) εκτόνωση (με όποιον τρόπο προκύψει, χερι, στομα, διεισδυση). Το εμφανισιακό κομμάτι της θεραπευτριας ειναι καθαρα υποκειμενικό, αλλα φυσικά εκτιμώ το να ειναι εμφανίσιμη.
Παρακάτω παραθέτω καθαρά προσωπικές αξιολογήσεις επειτα απο τις αντίστοιχες συναντήσεις
Deluxe
1. Πενυ [μασαζ: 8/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 6.5/10, εκτόνωση (χέρι): 7/10 (δεν επιδίωξα κατι περισσότερο), εμφάνιση: 5/10] [αλλα σχόλια: αρκετα ομιλητική και ξερόλας μου φανηκε, ευγενεστατη ωστόσο]
2. Λούσυ [μασαζ: 7.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 5.5/10, εκτόνωση (χέρι): 6/10 (επιδίωξα αλλα δεν έλαβα κατι περισσότερο), εμφάνιση: 6.5/10] [άλλα σχόλια: προσπαθεί να βγάλει χαρτζιλίκι και δεν ειναι τοσο δοσμένη στο αισθησιακό/ερωτικό μασαζ]
3. Δαναη [μασαζ: 8/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 7.5/10, εκτόνωση (χέρι, στόμα): 8/10 , εμφάνιση: 8/10] [αλλα σχόλια: καλο κορίτσι με γνωθι σ'εαυτόν]
4. Μιλανα [μασαζ: 8/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 8.5/10, εκτόνωση (χέρι, στόμα): 9/10 (εχω παει και μεχρι διεισδυση αλλα δεν παρέχεται σε όλους και επειτα απο καμια δεκαρια συναντήσεις), εμφάνιση: 8.5/10] [αλλα σχόλια: τρομερο κορίτσι, προτείνεται ανεπιφύλακτα]
5. Αλεξάνδρα [μασαζ: 6.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 7/10, εκτόνωση (χέρι): 7.5/10, εμφάνιση: 8/10] [αλλα σχόλια: καλο κορίτσι αλλα εμενα μου εβγαλε μια παγωμαρα, οσως να μην ηταν σε διαθεση]
6. Ζωή [μασαζ: 7.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 9/10, εκτόνωση (χέρι, στομα): 8.5/10 (εχω παει μεχρι διεισδυση απο την πρώτη φορά), εμφάνιση: 8/10] [αλλα σχόλια: καλο μιλφ με πορνομασαζικη διαθεση, καναμε και μαζι μπανακι]
7. Αλικη [μασαζ: 6/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 6/10, εκτόνωση (χέρι): 5/10 (επιδιωξα παραπάνω αλλα δεν ελαβα), εμφάνιση: 5/10] [αλλα σχόλια: εχει λαγνα διαθεση που δεν την εβγαλε σε εμενα κατα την συνεδρια]
8.
Attica
1. Ρουμπι [μασαζ: 8/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 7/10, εκτόνωση (οχι): 1/10 (επιδιωξα εκτόνωση αλλα δεν ελαβα), εμφάνιση: 7.5/10] [αλλα σχόλια: θεωρω πως δεν προχωρησε σε εκτονωση για να με εχει πελατη για επομενη φορα, την απεφυγε εντεχνα με υπσχεσεις, απο εμενα στα δεν]
Mind blowing
1. Τεα [μασαζ: 8.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 9.5/10, εκτόνωση (χερι, στομα): 9/10 (επιδιωξα διεισδυση αλλα δεν το εχω καταφερα μεχρι σημερα), εμφάνιση: 8/10] [πολυ καλο κορίτσι με γνωθι σ'εαυτόν]
2. Bianca [μασαζ: 7.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 8.5/10, εκτόνωση (χερι, στομα): 9/10 (επιδιωξα διεισδυση αλλα δεν το εχω καταφερα μεχρι σημερα), εμφάνιση: 8/10] [πολυ καλο κορίτσι με γνωθι σ'εαυτόν]
3. Monika [μασαζ: 8.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 9/10, εκτόνωση (χερι, στομα): 9/10 (επιδιωξα διεισδυση αλλα δεν το εχω καταφερα μεχρι σημερα), εμφάνιση: 7.5/10] [πολυ καλο κορίτσι με γνωθι σ'εαυτόν]
Osmose
1. Simona [μασαζ: 5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 5/10, εκτόνωση (χερι, στομα και διεισδυση): 7/10, εμφάνιση: 6.5/10] [δουλευε Φυλης και τωρα το χει ριξει στο μασαζ]
2. Τζοανα [μασαζ: 6.5/10, περιποιηση ερωτογενων ζωνων: 6.5/10, εκτόνωση (χερι, στομα και διεισδυση): 8/10, εμφάνιση: 8/10] [καλο κορίτσι, δουλευε σε masaz/sex club γερμανια και τωρα το εχει ριξει στο μασαζ]
Στα διαδικαστικα, παντα κλεινω δωματιο σε ξενοδοχείο στο κεντρο της Αθήνας, οπότε και οταν ζητάω διαθέσιμες κοπελες πιστευω οτι τα γραφεια πιανουν το παρασύνθημα ωστε να μην προτείνουν καποια που κανει σκετο μασαζ. Επίσης παντα οταν ερχεται η κοπελα αφου προσφερω κατι να πιει της λεω πως θα κανω ενα ντουζακι (και στις στανταρ μου τις προσκαλω), οπότε και αυτες πιανουν αμεσως το παρασυνθημα για αισθησιακό/ερωτικό μασαζ και τυχον λοιπες υπηρεσίες.
Καλα τριψίματα σε όλους
;)