lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 5.646
Ε ναι...AthensDayDream εκλεισε για παντα !
πολλα ανοιξαν , πολλα εκλεισαν , ετσι ειναι η αγορα.......
Ε ναι...AthensDayDream εκλεισε για παντα !
πολλα ανοιξαν , πολλα εκλεισαν , ετσι ειναι η αγορα.......
τωρα... το οτι ηταν ενας φιλος που δεν συμμετεχει,εμενα δεν με επεισες,ουτε και τους παλιοτερους εδω...2 ειναι τα τινα...η ησουν εσυ η απλα προμοταρεις... δεν παρακολουθει εδω αλλα σε παρακαλασε να γραψεις εσυ,αφου το ειχε κανει ταμα στον αγιο Μασαζιο...ελεος.." Βάπτισμα πυρός " για έναν φίλο στο σύστημα μασαζ κάτ´οίκον με την Ίνα που πρόσφατα παρουσίασε στο Instagram to diamondsmassage της Τεας ! Δεν είναι μέλος εδώ ούτε και ασχολείται με το σύστημα αυτό . Αφότου έκλεισαν τα μπαράκια στο νησί και όλα τα κορίτσια πήγαν όλες στις πατρίδες και σπίτια τους προέκυψε ταξιδι για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα ...
Μεταξύ τυρού και αχλαδιού πριν την αναχώρηση του παρουσίασα όλα τα σενάρια και επιλογές που υπάρχουν στο σύστημα κατ´ Οίκον μιας και θα έμενε σε ξενοδοχείο και δεν ήθελε να κυκλοφορεί έξω λόγω κορονοϊού !
Του παρουσίασα όλες τις επιλογές με τα γραφεία και τις θεραπευτριες τους όπως Deluxe, Lux , Velvet , Osmose, Joy , Vip , Diamonds massage , Prive όπως και εγώ το τελευταίο διάστημα ενημερώνομαι .
Ειδε αρκετές ενδιαφέρουσες παρουσίες με λίγες κριτικές φίλων και αποφάσισε μόλις φτάσει Αθήνα να κλείσει με την καινούργια της Τεας την Ίνα λόγω σωματοδομής μετά από πληροφορίες ότι είναι ελληνίδα , 30 ετών , ύψος 180 , στήθος τριάρι ωραίο φτιάξιμο , πολύ καλό στυλακι και καινούργια στο σύστημα (??) . Του είπα για όλα τα κορυφαία κορίτσια που υπάρχουν αλλά προτίμησε την Ίνα γιατί ταίριαζε στις επιθυμίες του ( ο ίδιος ειναι 1,85 ) και θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα .
Μεσω Τεας ρύθμισε όλα τα θέματα της συνάντησης για δίωρο body to body 120 ευρώ και 15 χέρι ή 30 στόμα καθώς και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πακέτο η Τεα .
Εφτασε στο ξενοδοχείο του όμορφα και απλά ντυμένη μια όμορφη παρουσία ! Άλογο , άτι , μουν —Ρα ..
Σύσταση , χαλαρή συζήτηση, και έναρξη της συνεδρίας από το μπάνιο με τις πρώτες θερμές περιπτύξεις και μεταφορά στο κρεβάτι . Όμορφο δυνατό σώμα και το παιχνίδι άρχισε με καλή επαφή των δυο σωμάτων . Άρχισαν και τα πρώτα ερωτικά πιασίματα και μετά η μπάλα χάθηκε . Πολυ καθαρή παντού , μυρωδάτη, δεκτική και δοτική . Την περιποιήθηκε δεόντως και ξαφνικά αισθάνθηκε τοπικούς σπασμούς με αύξηση των αναπνοών της και την εκροή υγρών με ένταση ! Άμεση αλλαγή ρόλων και ένιωσε το ζεστό στόμα της να τον εγκλωβίζει με πολύ καλό ρυθμό και ένταση και σε όλο το μήκος του . Δεν άργησε να καταθέσει μετά από το δίωρο παιχνίδι !
Ενθουσιάστηκε και με παρακάλεσε να γράψω εδώ την εμπειρια του με την Ίνα . Δεν του αρέσει να παρακολουθεί λόγω λίγου ελεύθερου χρόνου .
Μπορει να κούρασα με την περιγραφή αλλά ήταν ενθουσιασμένος .
Υπάρχουν 3 εξαιρέσεις.Καλό οι φωτό είναι να αποφεύγονται μέσω του νήματος, για πολλούς και διάφορους λόγους, το έχουμε ξανα-αναφέρει. Αρκεί η περιγραφή και τα υπόλοιπα.
Όποιος θέλει τα καταστήματα τα ξέρει, για αυτό υπάρχει το viber να ενημερώνεστε και να βλέπετε την όποια κοπέλα..
ΙΑΝΝΑΙ δεν συμμετέχει , αλλά από εδώ έγινε το βάπτισμα οπότε θεώρησε σωστό εδώ να καταθέσει την εμπειρια του μέσω εμου που έχω και μερικές καταχωρήσεις . Αν ήμουν εγώ θα είχα πρόβλημα να το γράψω όπως έγραψα μερικές από τις εμπειριες μου .?? Δεν νομίζω ! Εαν κάθε θετική εμπειρια θεωρείται promotion, τότε όλοι όσοι γράφουν θετικά είναι προμοτορες και όσοι κατακρίνουν θεραπευτριες είμαι οι " σωστοί " !! Αυτό νομίζεις ?? Έχω αναφέρει ότι είμαι στο κάτι οίκον εδώ και δυο μήνες και δεν μένω Αθήνα . Αναφέρομαι στο diamonds της Τεας γιατί με Μονικα και Τεα είχα δυο όμορφες συναντήσεις στο ταξιδι που έκανα τέλος Φεβρουαρίου . Συνάντησα και δυο από Nirvana που έγινε Navasana που δεν αξίζουν αναφοράς .τωρα... το οτι ηταν ενας φιλος που δεν συμμετεχει,εμενα δεν με επεισες,ουτε και τους παλιοτερους εδω...2 ειναι τα τινα...η ησουν εσυ η απλα προμοταρεις... δεν παρακολουθει εδω αλλα σε παρακαλασε να γραψεις εσυ,αφου το ειχε κανει ταμα στον αγιο Μασαζιο...ελεος..
SOSTOSΤουλάχιστον να γράφονται σωστά reviews...
Να βγαίνει ένα νόημα ρε παιδί μου..!
Intruder γράφω ότι του έκανα παρουσίαση κοριτσιών και από άλλα γραφεία τα οποία τα είδε θετικά αλλά λίγο σωματοδομή , λίγο ηλικία αποφάσισε με την Ίνα την οποία η Τεα του παρουσίασε με θετικά σημεία όπως κάνουν όλες οι υπεύθυνες των γραφείων όταν στέλνετε στέλνουμε ερωτήματα για κάθε κορίτσι !Και ήρθε ο φίλος Αθήνα από μακριά και ήθελε απλά να του πάρουν πίπα με 150€.
Και από οοοοοοοολα τα κορίτσια και μαγαζιά που παρακολουθείς εδώ και καιρό, αντί να πάει σε κάτι δοκιμασμένο και στάνταρ (πχ την πρώην Μόνικα της Τέας, ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, που τώρα είναι Ηλιάνα αλλά όχι υπάλληλος σου) τον έστειλες στην ολοκαίνουρια Ίνα της Τέας που φυσικά δεν είχες ιδέα τι θα δώσει και πόσο καλή είναι...
Αυτό που μερικοί μας περνάτε για ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΠΑΤΑ να το κοιτάξετε!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Πριν τρεις μέρες topgun . Η Ίνα είναι καινούργια και αυτές που αποχώρησαν είναι η Μονικα ( Ηλιανα prive ) και Μπιάνκα ( Αλεξ prive ) .καλα το γραφειο της τεας δεν αναφερθηκε οτι πηρε πουλο ρε παιδια? η συναντηση με ινα εγινε πριν καιρο ας πουμε?
Τη Βαλέρια.Παίδες,έκλεισα με Βαλέρια από λουξ τι να περιμένω?
AxaaxaxaxΤη Βαλέρια.
Ναι κάτι ποιοι spicy??Axaaxaxax
Μέχρι φραπέ...μασαζ μέτριο ..μαζεμενο κορίτσι γενικάΞερουμε κατι για Αλεξανδρα Deluxe μεχρι που φτανει?
Αν έχεις κάνεις άποψη ας.στειλει πμ να ξέρω τι παίζει..Παίδες,έκλεισα με Βαλέρια από λουξ τι να περιμένω?
Εμφάνιση καλή?Ξερουμε κατι για Αλεξανδρα Deluxe μεχρι που φτανει?
Ετσι οπως φαινεται στη φωτο ειναι καλο.Εμφάνιση καλή?