Διαγραμμένο μέλος 168254
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανείς Άννα από Velvet;;
Όντως;;καλή;Για Καρίνα απο deluxe τι εμπειρίες και εντυπώσεις υπάρχουν παίδες???Φαίνεται μπομπίτσα...ως που το φτάνει το μαστόρεμα???
Στο μασάζ έτσι και έτσιΌντως;;καλή;
Πένυ από deluxe διαβάζω ότι πρόκειται για νέο πιστόλι...Η Ελίνα από Velvet πολύ καλή αλλά γδέρνει. Εμενα αυτό μου δείχνει ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά κ προσπαθεί να σε αποτρέψει.
Η Ιωάννα από Joy, όπως ακριβώς στις κριτικές, αλλά μιλάει ΠΟΛΥ και λέει διαφορά μαργαριτάρια
Στη φωτό δείχνει τούμπανο.Στο μασάζ έτσι και έτσι
Φραπεδια έχει τέχνη
Αν το έδινε πιστεύω θα ήταν πολύ δυνατό. Κρίμα που δεν το δίνει από ότι ξερωω
Είναι είναιΣτη φωτό δείχνει τούμπανο.
Με βυζάρες...Δε ξέρω αν όντως είναι τόσο μεγάλα...
Navasana παρακλάδι του Nirvana, και αυτό παρακλάδι του Osmose το οποίο συνεργάζεται με harmony home massage !!! Μια χαρούμενη αγαπημένη οικογένεια !! ???Μάλλον παρακλάδι του osmose. Σχεδόν όλα τα κορίτσι ήταν στην σελίδα του osmose πριν κάποιο διάστημα .
ακριβως ετσι ??δεν θελουν πολλα κολλητηλικιαΗ Ελίνα από Velvet πολύ καλή αλλά γδέρνει. Εμενα αυτό μου δείχνει ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά κ προσπαθεί να σε αποτρέψει.
Η Ιωάννα από Joy, όπως ακριβώς στις κριτικές, αλλά μιλάει ΠΟΛΥ και λέει διαφορά μαργαριτάρια
Τελικά το πριβέ είναι οκ; Εγκρίνεται ως γραφείο;;Privemassage (instagram)
Oση τέχνη κι αν κατέχει η γυναίκα στο εργόχειρο,την μαλακία που θα παιξουμε εμεις στο εργαλειο μας δεν μπορει να την πιάσει ρε αλάνια...τοσα χρόνια πανω μας τον έχουμε τον "παίχτη" ξέρουμε να τον διαχειριστούμε καλύτερα απο το κάθε...μαλακιστίρι!!!!Αν λοιπον η τύπισσα δεν προχωράει περαπέρα απο την φραπεδούμπα δεν αξίζει...τον παιζουμε και μονοι μας και ειναι παντα καλύτερα!!!!!Στη φωτό δείχνει τούμπανο.
Με βυζάρες...Δε ξέρω αν όντως είναι τόσο μεγάλα...
Μαζί με το ντελουξ νομίζω έχει τις πιο όμορφες επιλογές σε "θεραπεύτριες". Και μετά το joy που έχει αρχίσει να ανεβαίνειΤελικά το πριβέ είναι οκ; Εγκρίνεται ως γραφείο;;
Να σκάω λεφτά για να μου τον παιξει μονο δεν καταδέχομαι φιλαράκι...τα σκάω σε μενα και το ευχαριστιέμαι...τα βγαζω απο την μια τσέπη και τα βαζω στην άλλη!!!Επειδη ακριβως ειναι κουκλί επιδιώκω παντα να την τιμήσω οπως της πρέπει..αλλιως αντε γεια και πάμε σε αλλη που μπορει να μην ειναι τοσο μπόμπα..αλλα ειναι θηλυκό και το βγάζει σε πλήρη εκταση το θέμα!!!!Ε τώρα και εσύ....
Απλά πράγματα είναι...Φτιαχνομαστε με τη φάση να τον πιάνει.....
Πόσο μάλλον αν είναι και κουκλί...Καρίνα ε...
Προσωπικά μπορώ....έχουν αλλάξει πολλά "οχι δεν γινεται κατι παραπάνω" κατα την διαδικασία του τριψίματος αλλα και πριν στη συζήτηση πάνω οταν ήρθε...με τριψιμο και χεράκι μονο δεν μένω!!!My personal law...!!!!!!Με καλυψες!
Αλλά εκείνη τη στιγμή μπορείς να κάνεις αλλιώς...;
Παρε call girl αν θες παραπάνω.Προσωπικά μπορώ....έχουν αλλάξει πολλά "οχι δεν γινεται κατι παραπάνω" κατα την διαδικασία του τριψίματος αλλα και πριν στη συζήτηση πάνω οταν ήρθε...με τριψιμο και χεράκι μονο δεν μένω!!!My personal law...!!!!!!