Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Την καλησπέρα μου.
Μερικές δοκιμές των προηγμένων ημερών μάγκες.

απο velvet πηρα την Ελινα καλό μωρακο τούμπανο Αδύνατη όπως στις φωτό ακριβώς. Φραπεδιά special. 60+20? Θα τιμηθεί ξανά σύντομα.

2 επιλογή : prive massage Μαρία αυτή τη φορά μιας και τις υπόλοιπες της έχω τιμήσει?
Μαρία πολύ όμορο μωρο αδύνατο μινιόν πολύ πετιτ ακιρβως έτσι όπως θέλω να είναι μια γυναίκα. Θέλει το χρόνο της για να βρει τα πατήματα της μάγκες γιαυτο αν σας αρεσουν τα ζόρικα μωρά μπείτε αξιζει!!! Μετά από 2 προσπάθειες κατάφερα να πάρω την φραπεδιά μου. Και άξιζε???60+20

3 δοκιμή VIP δυκολη επικοινωνία αλλά τα κατάφερα: Πηρα την Μαριλια άνετο μωρο χωρίς πολλά πολλά άξιζε ? 60+20

πείτε γνώμες και προτείνετε και βαστάτε γερά.
Επιβεβαιώνω Για Ελίνα Μαριάννα και Χριστιάνα είναι value-for-money και η Κέλλυ από Velvet επίσης value-for-money Ηλιάνα και Κλεοπάτρα από πριβέ.

ARIONAS71

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Κατι να μου προτεινει κανεις για late night massage?-Eυχαριστω πολυ.

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Η Ελίνα από Velvet πολύ καλή αλλά γδέρνει. Εμενα αυτό μου δείχνει ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά κ προσπαθεί να σε αποτρέψει.
Η Ιωάννα από Joy, όπως ακριβώς στις κριτικές, αλλά μιλάει ΠΟΛΥ και λέει διαφορά μαργαριτάρια

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Η Ελίνα από Velvet πολύ καλή αλλά γδέρνει. Εμενα αυτό μου δείχνει ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά κ προσπαθεί να σε αποτρέψει.
Η Ιωάννα από Joy, όπως ακριβώς στις κριτικές, αλλά μιλάει ΠΟΛΥ και λέει διαφορά μαργαριτάρια
Πένυ από deluxe διαβάζω ότι πρόκειται για νέο πιστόλι...
Δεν έχω στείλει ακόμη να δω τι παίζει.Αν βρω χρόνο σήμερα ίσως στείλω να δω τι παίζει free..?

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Στο μασάζ έτσι και έτσι
Φραπεδια έχει τέχνη
Αν το έδινε πιστεύω θα ήταν πολύ δυνατό. Κρίμα που δεν το δίνει από ότι ξερωω
Στη φωτό δείχνει τούμπανο.
Με βυζάρες...Δε ξέρω αν όντως είναι τόσο μεγάλα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μάλλον παρακλάδι του osmose. Σχεδόν όλα τα κορίτσι ήταν στην σελίδα του osmose πριν κάποιο διάστημα .
Navasana παρακλάδι του Nirvana, και αυτό παρακλάδι του Osmose το οποίο συνεργάζεται με harmony home massage !!! Μια χαρούμενη αγαπημένη οικογένεια !! ???

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
ακριβως ετσι ??δεν θελουν πολλα κολλητηλικια

rofos

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
210
Πόντοι
1
Τελικα βλεπω οτι η λυση ειναι μια. Ιωαννα απο Joy και τιποτε αλλο...
Ελπιζω να κανει και καλο μασαζ..

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
Στη φωτό δείχνει τούμπανο.
Με βυζάρες...Δε ξέρω αν όντως είναι τόσο μεγάλα...
Oση τέχνη κι αν κατέχει η γυναίκα στο εργόχειρο,την μαλακία που θα παιξουμε εμεις στο εργαλειο μας δεν μπορει να την πιάσει ρε αλάνια...τοσα χρόνια πανω μας τον έχουμε τον "παίχτη" ξέρουμε να τον διαχειριστούμε καλύτερα απο το κάθε...μαλακιστίρι!!!!Αν λοιπον η τύπισσα δεν προχωράει περαπέρα απο την φραπεδούμπα δεν αξίζει...τον παιζουμε και μονοι μας και ειναι παντα καλύτερα!!!!!

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Τελικά το πριβέ είναι οκ; Εγκρίνεται ως γραφείο;;
Μαζί με το ντελουξ νομίζω έχει τις πιο όμορφες επιλογές σε "θεραπεύτριες". Και μετά το joy που έχει αρχίσει να ανεβαίνει

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
Ε τώρα και εσύ....
Απλά πράγματα είναι...Φτιαχνομαστε με τη φάση να τον πιάνει.....
Πόσο μάλλον αν είναι και κουκλί...Καρίνα ε...
Να σκάω λεφτά για να μου τον παιξει μονο δεν καταδέχομαι φιλαράκι...τα σκάω σε μενα και το ευχαριστιέμαι...τα βγαζω απο την μια τσέπη και τα βαζω στην άλλη!!!Επειδη ακριβως ειναι κουκλί επιδιώκω παντα να την τιμήσω οπως της πρέπει..αλλιως αντε γεια και πάμε σε αλλη που μπορει να μην ειναι τοσο μπόμπα..αλλα ειναι θηλυκό και το βγάζει σε πλήρη εκταση το θέμα!!!!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Buda

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Μεταγραφών συνέχεια από vip σε deluxe βλέπω...νομίζω ότι η Χρύσα.θελει ανανέωση και νέο αίμα στο Ρόστερ της..

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
Με καλυψες!
Αλλά εκείνη τη στιγμή μπορείς να κάνεις αλλιώς...;
Προσωπικά μπορώ....έχουν αλλάξει πολλά "οχι δεν γινεται κατι παραπάνω" κατα την διαδικασία του τριψίματος αλλα και πριν στη συζήτηση πάνω οταν ήρθε...με τριψιμο και χεράκι μονο δεν μένω!!!My personal law...!!!!!!

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
@Intruder80 κλαίω με την φωτογραφία του Τέλη Σταλόνε ??? διάλογος από ταινία με τον Σταλόνε: «έλα πες μου αν με κερατώνεις μην είσαι αγαθιάρης, πες μου είναι όμορφη; Σε κερατώνω ναι... είναι το καλύτερο μανεκέν» ???

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Προσωπικά μπορώ....έχουν αλλάξει πολλά "οχι δεν γινεται κατι παραπάνω" κατα την διαδικασία του τριψίματος αλλα και πριν στη συζήτηση πάνω οταν ήρθε...με τριψιμο και χεράκι μονο δεν μένω!!!My personal law...!!!!!!
Παρε call girl αν θες παραπάνω.
Δεν μπορείς να πιέσεις οποιαδήποτε άνθρωπο να σου κάνει κάτι παραπάνω αν δεν θέλει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom