Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.591
Πόντοι
5.646
Ε τώρα και εσύ....
Απλά πράγματα είναι...Φτιαχνομαστε με τη φάση να τον πιάνει.....
Πόσο μάλλον αν είναι και κουκλί...Καρίνα ε...
Έχεις ένα δίκιο...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η tantrazoe γνωριζουμε αν ειναι στο deluxe?
Εκεί είναι από ότι γράφτηκε.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
Παρε call girl αν θες παραπάνω.
Δεν μπορείς να πιέσεις οποιαδήποτε άνθρωπο να σου κάνει κάτι παραπάνω αν δεν θέλει!
Δεν πιέζω...διεκδικώ το πολυ παραπάνω και αλλαζω τα δεδομένα...μαγκια μεγάλη για οποιον και έχει πειθώ και διπλωματικο μυαλό...χωρις εξαναγκασμό!!!Δουλεψε το λιγο στο μυαλο σου...θα το καταλάβεις ελπιζω!!!!!

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Δεν πιέζω...διεκδικώ το πολυ παραπάνω και αλλαζω τα δεδομένα...μαγκια μεγάλη για οποιον και έχει πειθώ και διπλωματικο μυαλό...χωρις εξαναγκασμό!!!Δουλεψε το λιγο στο μυαλο σου...θα το καταλάβεις ελπιζω!!!!!
Έτσι συμφωνώ κ εγω το κάνω αυτό.
Μάλλον παρεξήγησα αυτό που έγραψες!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
Έτσι συμφωνώ κ εγω το κάνω αυτό.
Μάλλον παρεξήγησα αυτό που έγραψες!
Χαιρομαι που συννενοηθήκαμε αδερφέ...μακριά απο μας οποιαδήποτε μορφή εξαναγκασμου...πρώτα ειμαστε άνθρωποι και μετα ολα τα άλλα!!!!!

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.491
Πόντοι
11.836
Η ιωαννα Ειναι από τις τοπ που κυκλοφορούν..εμφανισιακά είναι αδύνατη κορμάρα..και η Μαίρη το ίδιο..

νεα φωτό επισης μου έστειλε το joy...καινουργια η αννα του joy επισης φαινετε μοντέλο κατάσταση και αρκετά ψηλή..ελληνιδα θα δοκιμαστεί άμεσα και αυτή καθότι εμπιστεύομαι την κοπέλα στο τηλ...γενικα έχει φέρει πολύ δυνατές παρουσίες το joy...

νεα άφιξη επισης και στο lux μια μελαχροινή ελλη στο Viber μου φάνηκε πολύ δυνατή...θα δοκιμαστεί άμεσα...

τέλος θα συμφωνήσω με τους παραπάνω φίλους ότι ναι η Πέννυ από το deluxe massage κάνει τη διαφορά!!καιρο είχα συναντήσω τόσο μαγικά χερια...δέκα με τόνο και

Τότε είναι στα ΔΕΝ...
Οπότε βάζεις πετσέτα και περιμένεις...
Πετσέτα? .?

• Χαχα
Αντιδράσεις: lavro

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.130
Πόντοι
1.436
Χαιρομαι που συννενοηθήκαμε αδερφέ...μακριά απο μας οποιαδήποτε μορφή εξαναγκασμου...πρώτα ειμαστε άνθρωποι και μετα ολα τα άλλα!!!!!
μπραβο ρε φιλε.σωστα,ολοσωστα.με την ανθρωπια και τον σεβασμο παιρνουμε πολυ περισσοτερα αποτι ειχαμε υπολογισει.συν το χρημα βεβαια.μπορω να πω πολλα παραδειγματα που εχω βιωσει και σε μασαζ και σε callgirls.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
μπραβο ρε φιλε.σωστα,ολοσωστα.με την ανθρωπια και τον σεβασμο παιρνουμε πολυ περισσοτερα αποτι ειχαμε υπολογισει.συν το χρημα βεβαια.μπορω να πω πολλα παραδειγματα που εχω βιωσει και σε μασαζ και σε callgirls.
Πολλοί εχουν την εντύπωση οτι επειδή πληρώνουν μπορουν να γδάρουν ζωντανή την άλλη επειδη ετσι γουστάρουν και την βρίσκουν και δεν δέχονται και το οχι...πέρα απο παιδάκια στο μυαλό ειναι και λιαν επικίνδυνοι γενικότερα...ουδεμία σχέση εχουν με το αντρικό φύλο και το ανθρώπινο είδος...για κράξιμο και φάπες μονο!!!!!

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.130
Πόντοι
1.436
μαγγες σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βουτηξω απο τζοι.θελω και μασαζ και κατω κατω,μην φαω κανα ακυρο.δεν μπορω να βγαλω ευκολα ακρη απο οτι διαβαζω.ποια να τιμησω?σοβαρα τωρα και υπευθηνα οποιος ξερει με π.μ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο μαγκιά και πειθώ , αλλά και σεβασμός απαιτείται για να καταλάβουν ότι αναγνωρίζεται η υπηρεσία τους ! Η πίεση δημιουργεί αντίδραση και αρνητισμό

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.250
Πόντοι
201
Πολλοί εχουν την εντύπωση οτι επειδή πληρώνουν μπορουν να γδάρουν ζωντανή την άλλη επειδη ετσι γουστάρουν και την βρίσκουν και δεν δέχονται και το οχι...πέρα απο παιδάκια στο μυαλό ειναι και λιαν επικίνδυνοι γενικότερα...ουδεμία σχέση εχουν με το αντρικό φύλο και το ανθρώπινο είδος...για κράξιμο και φάπες μονο!!!!!
πολυ σωστα για φαπες και κλωτσιες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
μαγγες σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βουτηξω απο τζοι.θελω και μασαζ και κατω κατω,μην φαω κανα ακυρο.δεν μπορω να βγαλω ευκολα ακρη απο οτι διαβαζω.ποια να τιμησω?σοβαρα τωρα και υπευθηνα οποιος ξερει με π.μ.
Σε αυτό Frank πρέπει να δουλέψει λίγο και το ένστικτο σου ! Παλιός είσαι και ξέρεις ότι η γνώμη κάποιου από εμάς είναι υποκειμενική ! Το καλό ή κακό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ( χώρος , διάθεση αμφοτέρων , τρόπος που πλησιάζεις τον στόχο σου , χημεία , κλπ )

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.130
Πόντοι
1.436
Σε αυτό Frank πρέπει να δουλέψει λίγο και το ένστικτο σου ! Παλιός είσαι και ξέρεις ότι η γνώμη κάποιου από εμάς είναι υποκειμενική ! Το καλό ή κακό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ( χώρος , διάθεση αμφοτέρων , τρόπος που πλησιάζεις τον στόχο σου , χημεία , κλπ )
ολα αυτα υπαρχουν,τα διαθετω.το ζητημα ειναι να παω καπως σιγουρα.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
ολα αυτα υπαρχουν,τα διαθετω.το ζητημα ειναι να παω καπως σιγουρα.
Να σας λύσω το ζηταματάκι αδέρφια Frank και Τone....καντε την τύπισσα να νιώσει γυναίκαρα απαιχτη και κάβλα οσο λίγες...ακομα και αν δεν ειναι τοσο πολύ, να την κάνετε να το πιστέψει...φτιαξτε την ατμόσφαιρα με χαμόγελα,ωραιες ατάκες και χιουμοράκι να νιώσει γκόμενα και να καβλώσει εγκεφαλικά, γυναικες ειναι οποια δουλεια και αν κάνουν...μετά...καλη διασκέδαση!!!!

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.130
Πόντοι
1.436
Να σας λύσω το ζηταματάκι αδέρφια Frank και Τone....καντε την τύπισσα να νιώσει γυναίκαρα απαιχτη και κάβλα οσο λίγες...ακομα και αν δεν ειναι τοσο πολύ, να την κάνετε να το πιστέψει...φτιαξτε την ατμόσφαιρα με χαμόγελα,ωραιες ατάκες και χιουμοράκι να νιώσει γκόμενα και να καβλώσει εγκεφαλικά, γυναικες ειναι οποια δουλεια και αν κάνουν...μετά...καλη διασκέδαση!!!!
ρε πουστη μου,μες στο μυαλο μου εισαι.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
ρε πουστη μου,μες στο μυαλο μου εισαι.
Ξερω απο γυναίκες οπως κι εσυ φιλαράκι...οχι μονο απο πουτανες,βιζιτες,μασατζουδες κλπ....καθε γυναικα θέλει να νιωθει μοναδική ακομα κι αν ξέρει και η ιδια πως δεν ειναι!!!!Αυτο το μονοπάτι...ειναι ο πιο σιγουρος και ωραίος δρομος για την επιτυχία με το ασθενές (χααααχαχαχα) φύλο!!!!Οσοι θελουν και μπορουν να τον βαδισουν...καλοπερνάνε!!!!!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
μαγγες σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βουτηξω απο τζοι.θελω και μασαζ και κατω κατω,μην φαω κανα ακυρο.δεν μπορω να βγαλω ευκολα ακρη απο οτι διαβαζω.ποια να τιμησω?σοβαρα τωρα και υπευθηνα οποιος ξερει με
Τσεκ πμ

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.032
Πόντοι
456
@Intruder80 κλαίω με την φωτογραφία του Τέλη Σταλόνε ??? διάλογος από ταινία με τον Σταλόνε: «έλα πες μου αν με κερατώνεις μην είσαι αγαθιάρης, πες μου είναι όμορφη; Σε κερατώνω ναι... είναι το καλύτερο μανεκέν» ???
Απο αυτη την ταινία ειναι η φωτό....κορυφαία στιγμή οταν της λεει "ειναι νέα....ομορφη...και μου τα δίνει όλα!!!!" και του απαντάει "χωρίζουμε...εσυ με κερατωνεις κανονικα ενω εγω μονο με το μυαλό μου"!!!!Εχω λιώσει....!!!!!

Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
184
Πόντοι
0
Όντως συμφωνώ ότι δεν αξίζει να την πάρεις για μασαζ και να στον παίξει μόνο. Εγώ την πήρα μια φορά έτσι για την εμπειρία και είπα να την πάρω δεύτερη μήπως και κολλαγε την πρώτη. Αλλά τίποτα τα ίδια. Και μαρούλι της έδειξα αλλα δεν. Οπότε για μένα για μια φορά για την εμπειρία οκ αλλά ως εκεί.Καρινα από deluxe είναι στα δεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom