giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε ολους!Η Ναταλί του joy είναι στα δεν! Ουτε καν το συζητάει!Παρόλα αυτά κάνει καλό μασάζ στην περιοχή της πλάτης και είναι ευγενική παρουσία!
Η Ιωάννα έχει τα πιασιματακια της στην περιοχή της περιφέρειαςΕιναι όμως σφιχτή σε γενικές γραμμές και δεν μπορούμε να την χαρακτηρισουμε παχουλή! Επειδή κι εμένα μου αρεσουν στυλ Μαίρης ισως να μην ξετρελαθεις! Αδύνατη επισης ειναι η Ναταλί απο joy αλλα ειναι στα δεν..Παιδιά η Ιωάννα από το joy είναι αδύνατη ή παχουλη;
Ξερει κάνεις; γιατί οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε.
Η πενυ πχ από deluxe είναι αρκετά παχουλη.
Κ εγώ φαν των αδυνατων.
Αν ξέρει κανείς καμιά από joy αδύνατη εκτός από τη Μαίρη που την έχω πάρει πολλές φορές... Που το προχωράει το πράγμα
Έχεις απόλυτο δίκιο Gravity! Απλώς εδώ βάζεις δύσκολα ... Υπάρχει άτομο ή ιδιοκτήτης να ασχοληθεί τόσο πολύ για να έχει κορίτσια τόσο τέλειες που να αντεπεξέρχονται σε όλες τις επιθυμίες ?? Αυτό θελει προσπάθεια και εκπαίδευσηΗ προσωπικη μου αποψη ειναι οτι
ενα γραφειο πρεπει να εχει ποικιλια για ολα τα ειδη και ολα τα γουστα
Να εχει επαγγελματικο μασαζ θεραπευτικο με κρεβατι
να εχει και ανετες κοπελες για φραπε κ καλαμακι + μασαζ τιμιο
να εχει και κοπελες με τις μπριζολες τους
να εχει και αδυνατες και με πιασιματα που αρεσουν σε μενα χαχαχα
Γενικα ενα Χ Γραφειο πρεπει να εχει λιγο απ ολα - ποικιλια
για ολα γουστα
Εγω θελω και το καθαρα επαγγελματικο μασαζ με κρεβατι που κ που
αλλα θελω και αισθησιακη ανετη κοπελα για ερωτικη συντροφια
Γενικα ολα χρειαζονται......
Tην ιδια απορια εχω και γω για την Ιωαννα, αλλα δεν μας λεει κανεις....Παιδιά η Ιωάννα από το joy είναι αδύνατη ή παχουλη;
Ξερει κάνεις; γιατί οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε.
Η πενυ πχ από deluxe είναι αρκετά παχουλη.
Κ εγώ φαν των αδυνατων.
Αν ξέρει κανείς καμιά από joy αδύνατη εκτός από τη Μαίρη που την έχω πάρει πολλές φορές... Που το προχωράει το πράγμα
Όλα τα γραφεία πάνε στα γνωστά ξενοδοχεία γιατί δεν έχουν περιθώριο να χάνουν ραντεβού και πελάτες με τόσα κορίτσια και γραφεία που μπήκαν στο παιχνίδι !Εμένα Πρίαμο δε μου έχει πει ποτέ όχι το Deluxe.
ΩραιαΤωρα το Deluxe / joy / lux / vip / velvet / your
στελνουν κανονικα bill / prive κτλ
Η ιωαννα Ειναι από τις τοπ που κυκλοφορούν..εμφανισιακά είναι αδύνατη κορμάρα..και η Μαίρη το ίδιο..Tην ιδια απορια εχω και γω για την Ιωαννα, αλλα δεν μας λεει κανεις....
Κάποιος πιό κάνω έγραψε ότι δεν πάνε σε θεματικά τύπου Πρίαμος για αυτό έγραψα συγκεκριμένα...Όλα τα γραφεία πάνε στα γνωστά ξενοδοχεία γιατί δεν έχουν περιθώριο να χάνουν ραντεβού και πελάτες με τόσα κορίτσια και γραφεία που μπήκαν στο παιχνίδι !
Μάλλον έχεις δίκιο ! Έγινε έλεγχος στο βιμπερ μου και σε ερώτηση μου πριν δυο μήνες για ξενοδοχείο μου είπαν " λόγω κορονοϊού μόνο σπίτι και γραφείο "Κάποιος πιό κάνω έγραψε ότι δεν πάνε σε θεματικά τύπου Πρίαμος για αυτό έγραψα συγκεκριμένα...
ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .....Καλησπέρα,
ανακάλυψα το παρακάτω γραφείο:
Αξίζει ή είναι μούφα;
Γενικά βλέπω ότι ξεφυτρώνουν συνέχεια σαν τα μανιτάρια καινούργια γραφεία.
Έχεις δοκιμάσεις τις θεραπεύτριες Gravity (master of massage) από το συγκεκριμένο ίδρυμα;ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .....
δεν ξερουμε ποια να πρωτο διαλεξουμε χαχαχα
Οταν είχα πρωτογραφτεί στο bou και μπηκα στο νήμα ειχα πει οτι το "μασαζ" οπως πάει θα ειναι το μέλλον της βίζιτας...συμφέρει απο πολλές αποψεις....επιβεβαιώνομαι οσο περνάει ο καιρός!!!!Καλα να ειμαστε λεφτα να έχουμε...θα τα δουμε ολα μπροστά μας!!!!!ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .....
δεν ξερουμε ποια να πρωτο διαλεξουμε χαχαχα