Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
Μάλιστα,μετά την καινούργια Κατερίνα και η Πένυ φουλάρει στον αγώνα,δεν δοκίμασα αλλά από ότι λένε κάποια μέλη, το deluxe αλλάζει ,είτε άλλάζει σελίδα είτε θέλει νάχει κοπέλες για όλα τα γούστα ,απο την παρθενόπη Αγάπη μέχρι...

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι

ενα γραφειο πρεπει να εχει ποικιλια για ολα τα ειδη και ολα τα γουστα

Να εχει επαγγελματικο μασαζ θεραπευτικο με κρεβατι

να εχει και ανετες κοπελες για φραπε κ καλαμακι + μασαζ τιμιο

να εχει και κοπελες με τις μπριζολες τους

να εχει και αδυνατες και με πιασιματα που αρεσουν σε μενα χαχαχα

Γενικα ενα Χ Γραφειο πρεπει να εχει λιγο απ ολα - ποικιλια
για ολα γουστα

Εγω θελω και το καθαρα επαγγελματικο μασαζ με κρεβατι που κ που
αλλα θελω και αισθησιακη ανετη κοπελα για ερωτικη συντροφια

Γενικα ολα χρειαζονται......

Τελευταία τροποποίηση:

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Τόσοι έχετε πάρει την Ιωάννα από joy.
Είναι αδύνατη ή παχουλη;

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Μίλησα με το athens και μου είπαν ότι είναι κλειστά. Υπάρχει περίπτωση όταν ανοίξει να έρθει κάποια θεραπεύτρια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής? Ξέρω ότι στο site γράφει όχι αλλά λέω μήπως.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.573
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα! Μίλησα με το athens και μου είπαν ότι είναι κλειστά. Υπάρχει περίπτωση όταν ανοίξει να έρθει κάποια θεραπεύτρια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής? Ξέρω ότι στο site γράφει όχι αλλά λέω μήπως.
Έχω πάρει και εγώ εκεί τηλ το είχε σηκώσει άντρας και μόλις είπα για ημιδιαμονης μου είπε ότι δεν ερχόμαστε...Βέβαια πριν την καραντινα

Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
90
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου.
Μερικές δοκιμές των προηγμένων ημερών μάγκες.

απο velvet πηρα την Ελινα καλό μωρακο τούμπανο Αδύνατη όπως στις φωτό ακριβώς. Φραπεδιά special. 60+20? Θα τιμηθεί ξανά σύντομα.

2 επιλογή : prive massage Μαρία αυτή τη φορά μιας και τις υπόλοιπες της έχω τιμήσει?
Μαρία πολύ όμορο μωρο αδύνατο μινιόν πολύ πετιτ ακιρβως έτσι όπως θέλω να είναι μια γυναίκα. Θέλει το χρόνο της για να βρει τα πατήματα της μάγκες γιαυτο αν σας αρεσουν τα ζόρικα μωρά μπείτε αξιζει!!! Μετά από 2 προσπάθειες κατάφερα να πάρω την φραπεδιά μου. Και άξιζε???60+20

3 δοκιμή VIP δυκολη επικοινωνία αλλά τα κατάφερα: Πηρα την Μαριλια άνετο μωρο χωρίς πολλά πολλά άξιζε ? 60+20

πείτε γνώμες και προτείνετε και βαστάτε γερά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Έχω πάρει και εγώ εκεί τηλ το είχε σηκώσει άντρας και μόλις είπα για ημιδιαμονης μου είπε ότι δεν ερχόμαστε...Βέβαια πριν την καραντινα
Ναι και μενα ΠΡΙΝ Τη Καραντινα

Μου ειχαν ΠΕΙ οχι σε περιεργα ξενοδοχεια ημιδιαμονης κτλ

και το ΑΘΕΝΣ και το Μασαζ στο Σπιτι

γενικα αυτα που κανουν αυστηρα μασαζ

παλιοτερα μου ειχαν πει ΟΧΙ

Φετος 2021 ΔΕΝ ξερω....τι γινεται με αυτα τα γραφεια που ειναι στα ΔΕΝ

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
365
Πόντοι
21
Εγώ με όσα μίλησα δεν είπαν όχι σε ημιδιαμονής. Μόνο το Deluxe μου είπε όχι και καλά λόγω της όλης κατάστασης. τώρα δεν ξέρω αν όντως δεν πάνε σε ημιδιαμονής ή αν με δούλευαν.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δεν έρχονται σε θεματικά ξενοδοχεία πχ πριαμος. Στα ημιδιαμονης κάποιος μπορεί να μένει κανονικά . Δεν μου έχουν πει ποτέ όχι από τα «δύσκολα» γραφεία σε τέτοιο ξενοδοχείο αφού επικαλούμαι ότι μένω εκεί κανονικά. Το αστείο είναι όταν ζητάνε από το γραφείο όνομα και επώνυμο ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Καλησπέρα ρε μάγκες...γνωριζουμε αν υπάρχει κάποιο γραφείο για late night μετά τις 12??
Αρκετά γραφεία το αναφέρουν στα προγράμματα τους και ο φίλος παμαγιωτης ευθυμιου έχει προτάσεις αν θυμάμαι καλά πριν μερικές σελίδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom