Νομιζω φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι screenshot απο τα story τους ! Αλλα αν η συμπεριφορα καποιου απεναντι στην κοπελα δεν θα ειναι σωστή ...ή αν εχει να κανει μπανιο 5 μερες...εχει δικαιωμα η κοπελα να μην κανει κανενα εξτρα ?
..προφανως , και οπως φαινεται το thread εχει εξελιχθεί σε "διαφημιστικο πολεμο" μεταξυ των γραφειων για την προώθηση των "εμπορευματων" τους.
Οποτε κρινω πως ο "καταναλωτης" θα πρεπει να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικος πριν αποφασισει να "ψωνισει"
..προφανως , και οπως φαινεται το thread εχει εξελιχθεί σε "διαφημιστικο πολεμο" μεταξυ των γραφειων για την προώθηση των "εμπορευματων" τους.
Οποτε κρινω πως ο "καταναλωτης" θα πρεπει να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικος πριν αποφασισει να "ψωνισει"
Όταν λέει ότι στο Joy κάνουν full, εγώ αυτό το εκλαμβάνω ως promotion γιατί έχω πάρει αρκετές φορές από joy και ξέρω τι παίζει. Τώρα αν κάποια κοπέλα το πήγε full αυτό μπορεί να έτυχε, όπως και από οποιοδήποτε γραφείο μπορεί να κάτσει η φάση όταν ταιριάζει η χημεία. Αυτό όμως είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Οπότε το σχόλιο είναι παραπλανητικό. To Joy δεν έγινε Osmose, μην τρελαθούμε τελείως.
Παρολο που δεν μου εκανε εξτραδακι δυστυχως η Μαρια και με χαλασε αρκετα , το γραφειο ομως ηταν εξυπηρετικο και ευγενικο.
Ισως ξαναδοκιμασω στο μελλον αλλη κοπελα που θα γραψετε εδω οτι προχωραει με 1000...
Σε ολα τα μασαζογραφεια στελνεις βιμπερ ή WhatsApp και σου στελνουν φωτο με τις κοπελες που δουλευουν.
Παντα εχουν κρυφα χαρτια που δεν τα δειχνουν στο σαιτ τους.
Γραφείο VELVET.
Έπαθα πλάκα, έχει ωραία μωρά! Ο φίλος Gravity μου ανέφερε την Χριστιάννα.
Έχει δοκιμάζει άλλος κάποια από τις παρακάτω και τα έξτρα που προσφέρουν;
Νορμαλ παρουσια , νορμαλ μασαζ , καλη επικοινωνια .
2 φορες την εχω δει πριν αρκετους μηνες , καλαμακι και τις 2 και υποσχομενη για μπριζολα την επομενη , αλλα δεν πηρα ποτε την ιδια παλι.
Μαρεσει να βλεπω νεες παρουσιες καθε φορα.
Αν θυμαμαι καλα +30
Παρολο που δεν μου εκανε εξτραδακι δυστυχως η Μαρια και με χαλασε αρκετα , το γραφειο ομως ηταν εξυπηρετικο και ευγενικο.
Ισως ξαναδοκιμασω στο μελλον αλλη κοπελα που θα γραψετε εδω οτι προχωραει με 1000...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ολα τα μασαζογραφεια στελνεις βιμπερ ή WhatsApp και σου στελνουν φωτο με τις κοπελες που δουλευουν.
Παντα εχουν κρυφα χαρτια που δεν τα δειχνουν στο σαιτ τους.
Αννα κανει πολυ καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει δυστυχως . Μικρουλα πολυ ομορφη κανει χωρις πετσετα αλλα ουτε που στον πλησιαζει και δεν το συζηταει καν.
Ελινα ωραιο πετιτ μωρακι που χρεωνει οτι θελει και αναλογα αν της αρεσεις παει και φουλ.
Τζοανα ψηλη γυναικα και σχετικα ομορφη , καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα πολυ αρνητικη για οτιδηποτε εξτρα.
Λενα ωραιο πετιτ ξανθουλι με στητο εφηβικο βυζι με εφτασε μεχρι καλαμακι +30. Ευχαριστο ραντεβου.
Νορμαλ παρουσια , νορμαλ μασαζ , καλη επικοινωνια .
2 φορες την εχω δει πριν αρκετους μηνες , καλαμακι και τις 2 και υποσχομενη για μπριζολα την επομενη , αλλα δεν πηρα ποτε την ιδια παλι.
Μαρεσει να βλεπω νεες παρουσιες καθε φορα.
Αν θυμαμαι καλα +30
τι σχολειο γαμω το κερατο και το εγραψαν και 10 φορες,και τι δημοσιευουν δηλαδη,τι ακριβως περιμενουν? να εχουν μονο θετικα ''σχολεια'' και καθολου αρνητικα?
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το prive απελυσε τον προμοτορα που ειχαν στο μπου (eimastegiaton poutso νομιζω τον λεγανε) και βγαζουν ανουσιες και βαρετες δηλωσεις
Εχει χαθει η καλτιλα ρε παιδι μου ασε που χτες εφτιαξα ενα κιλο ποπ κορν για να παρακολουθησω τα μπουνιδια μεταξυ νιονιου-eimastegiatonpoutso (war of the promoters) και εμεινα με την ορεξη .
Παρακμη ρε τυποι.
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το prive απελυσε τον προμοτορα που ειχαν στο μπου (eimastegiaton poutso νομιζω τον λεγανε) και βγαζουν ανουσιες και βαρετες δηλωσεις
Εχει χαθει η καλτιλα ρε παιδι μου ασε που χτες εφτιαξα ενα κιλο ποπ κορν για να παρακολουθησω τα μπουνιδια μεταξυ νιονιου-eimastegiatonpoutso (war of the promoters) και εμεινα με την ορεξη .
Παρακμη ρε τυποι.
Προμότορας μάγκα μου δεν έχω υπάρξει ποτε μου και ουτε πρόκειται να γίνω. Ότι κάνω το κάνω στην ησυχία μου και ότι μοιράζομαι μαζί σας εδώ μοιράζομαι μόνο αυτά που θέλω εγώ να ξέρετε. Πως ρε μάγκες από 2/3 απόψεις κατευθειαν βγάζετε συμπεράσματα αυτό μπορεί να με ξεπεράσει. Εν τέλη κοιτάξτε να δείτε μάγκες που το nickname μου αντιπροσωπεύει πόλους εδώ μέσα.
γραψτε κριτικές και αφήστε τις ίντριγκες αξιολογίστε ομορφα ωστε να γλιτώσουμε από τις φωλες και αφήστε τις εξυπνάδες!!!
περιμένω ενημέρωση από gravity για νέα μωρά. ??
Προμότορας μάγκα μου δεν έχω υπάρξει ποτε μου και ουτε πρόκειται να γίνω. Ότι κάνω το κάνω στην ησυχία μου και ότι μοιράζομαι μαζί σας εδώ μοιράζομαι μόνο αυτά που θέλω εγώ να ξέρετε. Πως ρε μάγκες από 2/3 απόψεις κατευθειαν βγάζετε συμπεράσματα αυτό μπορεί να με ξεπεράσει. Εν τέλη κοιτάξτε να δείτε μάγκες που το nickname μου αντιπροσωπεύει πόλους εδώ μέσα.
γραψτε κριτικές και αφήστε τις ίντριγκες αξιολογίστε ομορφα ωστε να γλιτώσουμε από τις φωλες και αφήστε τις εξυπνάδες!!!
περιμένω ενημέρωση από gravity για νέα μωρά. ??
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο φίλε μου; Που έχετε μπερδέψει τους πάντες εδώ μέσα και όλοι στα μάτια σας ξαφνικα έγιναν προμοτορες; Μήπως είστε εσείς για τον πουτσο;; Που μια κρητική της προκοπής δεν έχετε ανεβάσει κάθεστε και το παίζετε ντέντεκτιβ για να ανακαλύψετε τους «δήθεν» προμοτορες αντί να γράψετε κριτικές καλές και να γνωρίσουμε νέα μωρά ?? πλάκα έχετε ρε εσείς εδώ μέσα καλά λέω εγώ ότι είστε για τον πουτσο ?????