Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
293
Πόντοι
20
Χριστίνα μια περιγραφή;
Ειναι στο site.....η πρωτη κοπελα αριστερα......ομορφουλα και αδυνατη....πριν το μασαζ παει στο μπανιο,αλλαζει ρουχα,βαζει ενα κορμακι,κανει κανα δεκαλεπτο εκει μεσα και το τρωει απο τον συνολικο χρονο.......σε αλλους ζηταει 30 για φραπε,σε αλλους 50......πρεπει να σεβονται τα λεφτα μας...αλλιως ας αλλαξουν επαγγελμα ή τακτικη.......

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Ειναι στο site.....η πρωτη κοπελα αριστερα......ομορφουλα και αδυνατη....πριν το μασαζ παει στο μπανιο,αλλαζει ρουχα,βαζει ενα κορμακι,κανει κανα δεκαλεπτο εκει μεσα και το τρωει απο τον συνολικο χρονο.......σε αλλους ζηταει 30 για φραπε,σε αλλους 50......πρεπει να σεβονται τα λεφτα μας...αλλιως ας αλλαξουν επαγγελμα ή τακτικη.......
Άρα δηλαδή η Χριστίνα φραπέ σερβίρει...

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Εχει αναφερθεί το 30-50.Εγώ σαυτη δίνω συν 20 ευρώ για φραπέ.Και εμένα μου αρέσει πάντως αυτή.Μικρή αδύνατη ψηλη. Αλλά όλες οι απόψεις σεβαστές. Τα 50αρικα οποίος τα δίνει πρέπει να σταματήσει τώρα!!!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Εχει παρει κανεις την Αφροδιτη με τις βυζαρες απο deluxe ?

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Γραφείο VELVET.
Έπαθα πλάκα, έχει ωραία μωρά! Ο φίλος Gravity μου ανέφερε την Χριστιάννα.
Έχει δοκιμάζει άλλος κάποια από τις παρακάτω και τα έξτρα που προσφέρουν;

Ελίνα
Άννα
Τζοάνα
Λένα
Μαριάνα

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Οχι μελαχρινη με βυζαρες!:jade:

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Η Μαρκέλλα από vip παλιά είχε προφίλ στο mamba. Νομίζω 80 ζητούσε την ώρα για 2 φορές σεξ. Δεν είχα ακούσει τα καλύτερα. Ελπίζω να βελτιώθηκε τώρα..

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Έχει κάποιος συναγωνιστής πάρει Ηρώ από velvet αξίζει;
Δουλεύει αυτή την περίοδο
Έχει κάποιος καμία πληροφορία ;
Απάντηση και με πμ
2 χρόνια σε παρακολουθώ ρε φίλε. Πάντα γράφεις το ίδιο κείμενο και απλά αλλάζεις το όνομα της μασατζουσ και την εταιρεία.Αν κανεις μασαζ με όλες αυτές που ρωτάς γιατί δεν έχεις γράψει ποτε καμία κριτική; Εμείς τι είμαστε που γράφουμε;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !

Επειδη οι περισσοτερες ερωτησεις ειναι οι ιδιες , σας απαντώ δημοσια σε ολους για ολα τα ερωτηματα που δεχθηκα σε π.μ !

1)
ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

εχουν τις φανερες κοπελες στις ιστοσελιδες τους
και τις κρυφες μεσω της εφαρμογης VIBER

2)
ΓΕΝΙΚΑ

καλα ειναι να ρωτάμε στο βαιμπερ του Χ γραφειου
Αν η κοπελα ειναι ανετη και κανει χωρις πετσετα
και προχωραει σε εκτονωση ( Χερι / Στομα )
ολα τα αλλα ειναι σχετικα , δηλαδη με καποιους θα γδυθεί και θα κανει παραπανω
με καποιους θα φτασει στο ΦΟΥΛ - ΣΕΞ δηλαδη !

Γενικα το Μασαζ στο σπιτι , ειναι απλες κοπελες διπλανης πορτας
που αναλογα με τη στιγμη / διαθεση / χημεια , αναλογα με τη συμπεριφορα / ευγενια , και φυσικα αναλογα με τα εξτρα χρηματα που θα της προσφερετε
θα πάρετε και τις εξτρα υπηρεσιες

Δεν ειναι ρομποτ με προγραμμα , ουτε εφαρμογη , ειναι ανθρωποι
Δεν ειναι Στανταρντ οι Λεπτομερειες της συναντησης ! Δεν ειναι Call GIrls...

ο πιο αστάθμητος παραγοντας ειναι ο ανθρωπινος γενικως

3 )
Οσον αφορα τα γραφεια που θα βρειτε κοπελες που προχωρανε σε εκτονωση ( φραπε / καλαμακι )
ειναι

Deluxe Massage
Velvet Massage
VIP Massage
Lux Massage
JOY Massage

ΔΕΝ κανουν Ολες Εξτρα Υπηρεσιες Εκτονωσης,
κανουν αρκετες ομως , για αυτο ειμαστε εδω για ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ - Ανταλλαγη Αποψεων και Εμπειριων !

4)
Γενικα να ρωτατε στο VIBER , τα Χ γραφεια για τις Χ κοπελες που σας ενδιαφέρουν
με ευγενεια παντα . να ρωτατε ποιες ειναι ανετες κοπελες , ποιες κανουν χωρις πετσετα
και εφοσον ειστε ηδη πελατες και σας ξερουν , να ρωτατε ποιες σας προτεινουν
οχι ομως χαζες ανουσιες λεπτομερειες .
οτι ειναι θα το δειτε με τη κοπελα οι 2 σας στο δωματιο οταν θα ερθει απο κοντα .

5)

Εκτονωση με χερι = ΦΡΑΠΕΣ
Εκτονωση με στομα = ΚΑΛΑΜΑΚΙ
ΣΕΞ = ΦΟΥΛ προγραμμα = ΜΠΡΙΖΟΛΑ

6)
Εγω Προσωπικα Δινω τα εξης εξτρα ποσα

ΦΡΑΠΕΣ = + 20 Ε
ΚΑΛΑΜΑΚΙ = + 40 Ε
ΜΠΡΙΖΟΛΑ = + 60 Ε

αλλοι δινουν λιγοτερα χρηματα , αλλοι περισσοτερα !
απλα επειδη με ρωτατε συνεχεια και λογικο και σεβαστο ειναι
Σεβομαι ολων τα πορτοφολια και γενικα τις αποψεις !

ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ Απο ψευτο προφιλ στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ
και Μακρια απο Αγγελις με οτι να ναι κοπελες ψευτο ανεξαρτητες
ψευτο ελληνιδες κτλ , την εχω πατησει αρκετες φορες
επαθα και εμαθα ! ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!

Τελευταία τροποποίηση:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γραφείο VELVET.
Έπαθα πλάκα, έχει ωραία μωρά! Ο φίλος Gravity μου ανέφερε την Χριστιάννα.
Έχει δοκιμάζει άλλος κάποια από τις παρακάτω και τα έξτρα που προσφέρουν;

Ελίνα
Άννα
Τζοάνα
Λένα
Μαριάνα
που πας και βλεπεις τις γκομενες στο φαισμπουκ στο ινσταγραμ? εγω πηγα στο σιτε το βελβετ και δεν τις βρισκω πους τις βλεπεται?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
που πας και βλεπεις τις γκομενες στο φαισμπουκ στο ινσταγραμ? εγω πηγα στο σιτε το βελβετ και δεν τις βρισκω πους τις βλεπεται?
Υπαρχουν οι κοπελες του καθε γραφειου μπροστα στη ιστοσελιδα
και υπαρχουν και μεσω της εφαρμογης ΒΑΙΜΠΕΡ
μεσα απ το κινητο σου

Βαζεις τη εφαρμογη
και στελνεις ΜΗΝΥΜΑ
στο Χ γραφειο

και σου απαντανε και σου στελνουν τις ΦΩΤΟ απο τα Κοριτσια

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλε.Είσαι λάθος εδώ .Ο τύπος γράφει κριτικές από 6,7 γραφεία και ότι γράφει από όσο ξέρω είναι τα περισσότερα σωστά εκτός από μια κοπέλα που έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν έχω δει να κανει προμο πουθενά. Το ότι δεν θέλει να κάψει κάποιες κοπελες με λεπτομέρειες για μένα πολύ καλά κανει. Έχουμε ξανάπει ότι τα μασαζοκοριτσα παρακολουθούν το φόρουμ δυστυχώς.Αν δει κάποια πχ γράφει ενασ ότι η τάδε μου έκανε φουλ η καλαμάκι και είναι ένα κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που δεν εχει καμία σχέση με τις πατσαβούρες της φυλής που έχουν γεμίσει τον χώρο και απλά γούσταρε τη φάση και τα έκανε μπορεί να τα κόψει. Να ξενερώσει.Ειδικά ο συγκεκριμένος συναγωνιστησ εμένα με εχει βοηθήσει πολύ.
Όταν λέει ότι στο Joy κάνουν full, εγώ αυτό το εκλαμβάνω ως promotion γιατί έχω πάρει αρκετές φορές από joy και ξέρω τι παίζει. Τώρα αν κάποια κοπέλα το πήγε full αυτό μπορεί να έτυχε, όπως και από οποιοδήποτε γραφείο μπορεί να κάτσει η φάση όταν ταιριάζει η χημεία. Αυτό όμως είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Οπότε το σχόλιο είναι παραπλανητικό. To Joy δεν έγινε Osmose, μην τρελαθούμε τελείως.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
Χθεσινό Βραδυνή συνέδρια με νεφέλη από you need me massage. Επικοινωνία μέσω Instagram.Αν κρίνω από τις φώτο που μου έστειλαν και την κοπέλα δεν έχει καμία διαφορά.. Νέα κόπελα άνετη κι ευχάριστη.κατ εμέ ωραίο πρόσωπο και αδύνατη. Πήρα πρόγραμμα b2b 110euro για 1,5 ώρα. Πολύ καλό μασάζ, το χει το όλο θέμα.. Τελείωμα με φραπεδακι με +20.

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ να ειναι Χαλια το ΠΡΙΒΕ μασαζ

ενα ψευτο προφιλ στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΕΙΝΑΙ

ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ - και εγω δοκιμασα και Δεν μου αρεσαν παρα πολλα πραγματα

Στο ΠΡΙΒΕ εχει παει η γνωστη σε ολους αφροδιτη

η γνωστη σε ολους Ολυμπια που ηταν στο VIP massage

και κανα 2 ασχετες ακυρες

ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΗ )
Καλημέρα φίλε γκράβιτι . Σέβομαι πάντα την άποψή σου και την καθοδήγηση σου καθότι μας έχεις σώσει όλους πολλές φορές με τις συμβουλές σου για αυτό και όπου και οποτε ρωτάς προσπαθώ να είμαι έγκυρος. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω για αυτό που λες για το πριβέ είναι ένα από τα ελάχιστα γραφεία ,μαζι με βελβετ λουξ και ντελουξ που σε μένα τουλάχιστον ούτε με αγένεια μιλάνε και έχουν πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση παρότι έχουν φόρτο εργασίας και δεν υπάρχουν κενά. Όσες κοπέλες έχω δοκιμάσει και μιλάω για την Κατερίνα την Κλεοπάτρα και την Άννα παρείχαν συγκεκριμένες υπηρεσίες ήταν πολύ ευδιάθετος με συγκεκριμένο κόστος και τα υπόλοιπα τα έχουμε πει σε προσωπικά μηνύματα.

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ να ειναι Χαλια το ΠΡΙΒΕ μασαζ

ενα ψευτο προφιλ στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΕΙΝΑΙ

ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ - και εγω δοκιμασα και Δεν μου αρεσαν παρα πολλα πραγματα

Στο ΠΡΙΒΕ εχει παει η γνωστη σε ολους αφροδιτη

η γνωστη σε ολους Ολυμπια που ηταν στο VIP massage

και κανα 2 ασχετες ακυρες

ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΗ )
Φιλε gravity,επειδη εχουμε ανταλλαξει και καποιες αποψεις σε pm και ξερεις οτι παροτι δεν γνωριζομαστε σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο εχω να πω τα εξης : Εγω μια κοπελλα εχω παρει για την οποια και εγραψα κριτικη,πριν την τελευταια για την οποια αναφερθηκα χθες απο Prive. Ειλικρινα κι επειδη ξερεις οτι δεν ειμαι προμοτορας κανενος,εγω σχηματισα την τελειως αντιθετη αποψη και για την τηλ/ρια η οποια ηταν υποδειγματικη αλλα και για την θεραπευτρια που ηταν οπως φαινονταν στην φωτο και ακομη καλυτερη!!! Οπως εχουμε συμφωνησει υπαρχουν και ατυχες στιγμες.............οπως σε ολες τις συναλλαγες. Τωρα οσον αφορα το ινσταγκραμ εγω εξ οσων εχω δει πολλα γραφεια εχουν. Δεν σημαινει κατι αυτο,σωστα? Διοτι εμεις εδω μεσα ουτε το ΣΔΟΕ ειμαστε ουτε η ΑΑΔΕ! Αλοιμονο μας!!! Αυτα ενοιωσα οτι ειχα να προσθεσω and i rest my case

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
Όταν λέει ότι στο Joy κάνουν full, εγώ αυτό το εκλαμβάνω ως promotion γιατί έχω πάρει αρκετές φορές από joy και ξέρω τι παίζει. Τώρα αν κάποια κοπέλα το πήγε full αυτό μπορεί να έτυχε, όπως και από οποιοδήποτε γραφείο μπορεί να κάτσει η φάση όταν ταιριάζει η χημεία. Αυτό όμως είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Οπότε το σχόλιο είναι παραπλανητικό. To Joy δεν έγινε Osmose, μην τρελαθούμε τελείως.
παλιοτερα... και εγω αυτη την εντυπωση ειχα για το joy.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Μπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή και να την πάρεις Φυλής...Με ένα 20@ρικακι και πιο άνετη...
Τι λες τώρα!!..έχει και κάτι μαυρούλες λες να είναι από Γ' Σεπτεμβρίου??.. χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom