Το
https://massagedeluxe.gr/ συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχαριστα..συμφωνω με τους παραπάνω συναγωνιστές...ζωή είναι από τις τοπ..αντίστοιχη ποιότητα και η καινουργια η Κατερίνα που έφερε..πολύ ωραίο τυπακι..νεα στο χώρο και πολλά υποσχόμενη...στις τοπ για μενα επισης η καινουργια βικτωρια του deluxe το κορίτσι δε παίζετε...Χρυσανα στην ίδια κατηγορία παλια καραβάνα αλλά ανεκτίμητη αξία...ναι οκ Μιλανα Καρινα Αφροδίτη έχω δοκιμάσει και ναι οι κοπελες είναι κορυφή...κυριολεκτικά κορυφή..ίσως γιαυτο και είναι συνέχεια γεμάτες...Αλεξανδρα φανταστικό όμορφο Κοριτσακι της διπλανής πόρτας...τελος ένα από τα παρεξηγημένα και με πολύ λαθος πληροφόρηση άτομα είναι η χριστινα!!!εγω ένα 20€ τιπ έδωσα και πέρασα απίθανα...είναι γαμω τα τυπάκια πολύ καλη στη δουλεια της και είναι και ρουμανικό άτι..κούκλι για μενα!!!κορμαρααα μασαζαρααα ερωτασε γενικες γραμμεσ ότι και να λέμε είναι το καλύτερο γραφείο της Αθήνας αποιρες επιλογές φοβερή οργάνωση όπου και να πάω παντα γυρίζω σαυτους...λογικό όταν υπάρχουν γραφεία σαν το deluxe να βάζουν λουκέτα αλλά γραφεία...focus massage είναι ένα από αυτά..έκλεισε σε μια νύχτα...δύσκολη αγορά οποίος δεν είναι σωστός στις υπηρεσίες του θα τρώει χ από όλους μας και θα πηγαίνει σπιτάκι του με συνοπτικες διαδικασιες...και ακολουθούν και αλλά λουκέτα απο τι μαθαίνω από τις κοπελες...
σε αλλά νεα η κριστυ η αδυνατουλα η όμορφη επέστρεψε όπως με ενημέρωσε ο τύπος στο massage lux...νομίζω ότι ένα διπλο με τη βαλερια θα το δοκιμάσω έτσι για την εμπειρια...έχω καιρό να κάνω μαζί της αλλά μου είχε αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις ο νοών νοείτο .. καινουργια επισης στο ίδιο γραφείο η χριστινα στις φωτος είναι κουκλί πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα να δούμε ποσο καλή είναι στο μασαζ της...
σε αλλά νεα της αγοράς...ιωαννα και Μαρία στο massagejoy δυο κούκλες Ελληνίδες που εγώ προσωπικά τις έχω πάρει αρκετές φορές και όπως πολύ σωστα γράφουν οι παραπάνω συναγωνιστές απλά δεν υπάρχουν...απιθωμένο μεγάλο έχω τη ναταλι το μοντέλο του γραφείου αλλά που θα Πάει θα τη πετύχω....θα έχει κενό κάποια στιγμή δεν μπορεί...
παμε τώρα και στα αρνητικά..γιατί σκοπός εδώ είναι να λέμε τη γνώμη μας και να προστατεύουμε τα πορτοφολια μας...
σος!!μακρια από αλισα Yourmassage....η έννοια του κακού μασαζτης κακής συμπεριφοράς και γενικα μια άσχημη κατάσταση!!ηρθε με γέμισε λάδι λες και θα με έχωνε στο τιγανη άγαρμπες κινήσεις μέχρι και το πλατς πλούτσσς άκουγα στις κινήσεις της....νευρικότητα και το χειρότερο που μπορείς να μου κανείς τιμοκατάλογος...αηδία όποτε χ μεγάλο από μενα...
(εδώ να σημειώσω ότι το γραφείο συμπεριφέρθηκε άψογα και μετά τη φασαρία που έγινε με Αλισα μου έκανε δωράκι μια ώρα την αγγελικη η οποία έσωσε τη κατάσταση πολύ δυνατή η αγγελικουλα)
Χ επισης η Βανέσα του vip δηλαδή ρε παιδιά πριν τις πάρετε δεν τις βλέπετε ;μιλάμε για σαπάκι από τα λίγα...
στο πρόγραμμα να δοκιμάσω prive massage να δούμε μήπως έχει τίποτα καλο αν και διαβαζω πολύ αρνητικές κριτικές παραπάνω...
άντε και καλα ψώνια μάγκες..