Καλησπέρα στην ομάδα και μπράβο για το καλό κλίμα που διατηρείτε εδώ, με συνεχή ενημέρωση.
Προτού περάσω στις ερωτήσεις, θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, εμπνευσμένος κυρίως από το μήνυμα του Spin31 στη σελίδα 1513. Τύπε, σε νιώθω απόλυτα.
Η πρώτη και τελευταία μου εμπειρία για μασάζ με έξτρα ήταν με Νίκη από Osmose, ένα πρωινό τον Νοέμβριο του 2020. Συνεννόηση με γραφείο κομπλέ. Στην ώρα της και με το που μπήκε μου ξεκαθάρισε τι τιμές παίζουν για τα έξτρα και ότι είχε και μια φίλη απ' έξω αν ήθελα διπλό ταμπλό (με το αζημίωτο εννοείται). Αρνήθηκα ευγενικά, πιάσαμε μία πεντάλεπτη κουβέντα και περάσαμε στο δωμάτιο μου. Έμεινε με τα εσώρουχα για το (ολόσωμο) μασάζ (βγάζοντας σουτιεν όταν το ζήτησα) και αφού με έφτασε σε κατάσταση τούρμπο, μου έγινε δύσκολο να αρνηθώ το πλήρες πρόγραμμα, εν μέσω εγκλεισμού. Βέβαια εγώ παρεξήγησα λίγο τι είπε (υποθέτω) γιατί τελικά το κόστος έφτασε στα 140, αντί για 120 που περίμενα, για μπριζόλα. Η κοπέλα ήταν όμορφη, αρκετά κοντά στη φωτογραφία αλλά δυστυχώς εμφανώς αγύμναστη. Μασάζ κάτω του μετρίου, μάλλον τρίψιμο θα το έλεγα. Στα εξτραδάκια εξυπηρετική και με καλή συμμετοχή. Εν κατακλείδι, αν δε φτιάξει σώμα και δε μάθει έστω βασικό μασάζ, θεωρώ πεταμένα τα 140 ευρώ για ένα τρίψιμο και ένα απλά καλό άφτερ. Επίσης για το μασάζ χρησιμοποιεί baby oil αντί ελαίων (πληροφοριακά γιατί εμένα ας πούμε μου προκαλεί φοβερή ξηρότητα στα ευαίσθητα μόρια για καμιά εβδομάδα μετά το baby oil οπότε το αποφεύγω). Καλύτερα να τα δώσετε σε CG.
Πλέον ψάχνω για κοπέλα που να κάνει πολύ καλό μασάζ (ιδανικά, όχι απαραίτητα, επαγγελματικού επιπέδου) και τα έξτρα προαιρετικά. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια στις προηγούμενες σελίδες αλλά επειδή το τι εστί καλό μασάζ είναι και λίγο υποκειμενικό, ήθελα να το κάνω ξεκάθαρο για όποιον θελήσει να μου δώσει τα φώτα του. Π.χ. έχω διαβάσει ότι η γνωστή Χρύσα (VIP) έχει αντίστοιχες ικανότητες αλλά θα ήθελα να δω κι άλλες εναλλακτικές. Δεκτές και σε ΠΜ προτάσεις φυσικά, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.