Χρόνια Πολλά σε όλους,
το νήμα έχει καταντήσει 9 στις 10 να είναι κράξιμο ή στεγνό πρόμο. Βαρετό. Προσωπικά έχω τοποθετηθεί δημόσια μόνο με κριτικές από όλα τα γραφεία. Ξενερώνω αφάνταστα όταν σε όποια ερώτηση κάνω δεν λαμβάνω καμία απάντηση δημόσια ή σε πμ. Εκεί πραγματικά μου βρωμάει ότι τα γραφεία πετάνε "τυράκια" για να τσιμπήσουμε. πχ: έχει αναφερθεί η Μαίρη από joy και η Αναστασία από your. Τι δημόσια, τι σε pm στην ερώτηση αν προχωράνε και μέχρι πόσο δεν έχει λάβει κανείς καμία απάντηση!! Μάλλον λοιπόν δεν προχωράνε και οι προμότορες το πετάνε ότι είναι γυναικάρες για να τσιμπήσεις και να ψωνίσεις. Τι κάνει νιάου νιάου... αλλιώς το να ξέρεις και να μην απαντάς είναι απλά αγένεια.
Κλείνω το θέμα για τους αγενείς ή τους προμοτοράδες και προχωράω με κριτικές όπως κάνω πάντα για αυτούς που πραγματικά ενημερώνονται από αυτό το νήμα και τους αρέσει το μασάζ κατ' οικον:
Ρίτα από velvet: Πολύ καλή μικρή και άνετη μέχρι χέρι σε μένα. Μασάζ ψιλο αδιάφορο. Εμφάνιση μελαχρινή, πετίτ με ωράιο κορμάκι. Πολύ κουλ χαρακτήρας και ορεξάτη. Θα δοκιμαστεί ξανά άμεσα
Νίκη από joy: πολύ ωραία γυναίκα, κάνει ένα πολύ χαλαρωτικό μασάζ που σε ανατριχιάζει. χωρίς πετσέτα αλλά δεν προχωράει με τίποτα. τουλαχιστον σε μένα.
Έλενα από joy: όπως έχει πει συναγωνιστής πιο πάνω. κοντούλα με έκφυλο μουτράκι, πολύ ναζιάρα που πουλάει καλά τον εαυτό της. Δεν προχωράει όμως και σε αφήνει με την όρεξη. Αναγκάστικα να την πα΄ρω 3 φορές για να αρχίσει να γίνεται πιο άνετη αλλά και πάλι με δυσκολία. Από εμένα είναι όχι.
Δήμητρα από art: Δυνατή παρουσία. σε εμένα έμεινε με εσώρουχα και προχώρησε σε ένα απολαυστικό φραπέ. Μασάζ μέτριο. Από ότι κατάλαβα σε πιο στανταρ πελάτες προχωράει και περισσότερο. Θα δοκιμαστεί σίγουρα πάλι!
Αυτά είναι τα τελευταία updates από εμένα. Αν κάποιος Χριστιανός έχει την καλοσύνη να μοιραστεί δημόσια ή σε πμ πληροφορίες για Αναστασία your ή Μαίρη από joy θα είμαι εγνώμων.
Καλές υπόλοιπες γιορτές σε όλους