Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.
Απο το athensmassage.gr.
Αξιζει καμία?

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ'ολα!! γνωρίζει κανείς τι παιζει με Μαι από μassagelux και από ότι βλέπω είναι με όνομα Τερέζα στο βελβετ?? φαίνεται δυνατή!

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Απο το athensmassage.gr.
Αξιζει καμία?

Την ίδια απορία έχω και εγώ για αυτό το σάιτ ?

έχει δυνατά κομμάτια όπως η Εύα , Νεφέλη , Αθανασία αλλά είναι όλες στα ΔΕΝ!! καλό μασάζ ως εξαιρετικό θα έλεγα αλλά με πετσέτα!!

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Απο το athensmassage.gr.
Αξιζει καμία?

έχει δυνατά κομμάτια όπως η Εύα , Νεφέλη , Αθανασία αλλά είναι όλες στα ΔΕΝ!! καλό μασάζ ως εξαιρετικό θα έλεγα αλλά με πετσέτα!!

Καλημέρα φίλε μου , έχω δοκιμάσει με Νεφέλη από Athens massage , πολύ όμορφη παρουσία , ευγενεστατη και καλό μασάζ , αλλά μόνο μασάζ χώρις έξτρα....γενικά νομίζω πως δεν προχωρούν σε έξτρα υπηρεσίες....είναι μόνο για όσους θέλουν μασάζ καλό χωρίς έξτρα... σίγουρα θα την προτιμούσα αλλά όχι για έξτρα....και γενικά όλες οι κοπέλες του συγκεκριμένου γραφείου κάπως έτσι πρέπει να δουλεύουν.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.172
Πόντοι
456
Απο το athensmassage.gr.
Αξιζει καμία?

Καλά δεν είναι και όλες με πολύ καλό μασάζ ,έχω βρει καλύτερο και με πιό κομπλέ υπηρεσίες,σίγουρα κάποιες ''ξεκλειδώνουν'' αλλά θέλει πολλές επαναλήψεις και δεν είμαστε για τέτοια!

frapediaris81

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Ξέρουμε αν από massage joy προχωράνε και αν ναι ποιες.??
Αγγελικες , Αφροδίτη, μαριαντζελα φραπεδιαζουν .

Φιλαράκι Χρόνια Πολλά. Την Αγγελική με το καρέ μαλλί που εχουν στο site αξίζει γενικά από εμφάνιση , φραπέ κλπ ή πεταμένα λεφτά; Σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω γι αυτό ρωταω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει κάποιος δοκιμάσει Αλεξάνδρα από deluxe? Ας απάντησει inbox η εδώ. Ευχαριστώ!

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει κάποιος δοκιμάσει Αλεξάνδρα από deluxe? Ας απάντησει inbox η εδώ. Ευχαριστώ!

Καλησπερα! Ειναι πολυ ωραιο τυπακι και ομορφουλα. Παρα πολυ ωραιο κορμακι επισης. Τελευταια φορα δοκιμασα καλοκαιρι. Μασαζ χαιδεμα τιποτα το ιδιαιτερο. Προχωραει μεχρι φραπεδακι ανετα!

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Πρόσφατες συναντήσεις με Αγάπη από deluxe και Ελίνα από velvet , πολύ καλές επιλογές και οι δύο η καθεμία με το στυλ της...άνετες και χαμογελαστές κοπέλες χωρίς κόμπλεξ.... κατάληξη με φραπέδακι .

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Πληροφορίες και εμπειρία αν έχει κάποιος φίλος από ,Νίκη και Βικτώρια απo Osmoses θα τις ήθελα , κυρίως αν προχωρουν σε όλα και το κόστος.

Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω για Μαρία από luxx και Αλίκη από deluxe , το ίδιο μέχρι που προχωρουν οι κοπέλες αυτες

Τερέζα και Τζένη από velvet , τη πρώτη δύσκολα μπορώ να τη βρω λόγο χρόνου και η δεύτερη είναι νέα στο χώρο...

Βαλέρια από deluxe μια κούκλα με μπλε μάτια.

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ'ολα!! γνωρίζει κανείς τι παιζει με Μαι από μassagelux και από ότι βλέπω είναι με όνομα Τερέζα στο βελβετ?? φαίνεται δυνατή!

Νομίζω η Τερέζα στο Βελβετ γιατί έχω κλείσει ραντεβού μαζί της αύριο.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.250
Πόντοι
11.836
Μελαχρινό πιπινι.
Την πήρα τέσσερα χέρια με τη φίλη της τη Δανάη.
Καλό μασαζακι αλλά εκείνη την ώρα φτιάχνεται να βλέπεις τα πιπινια...
Καλό σωματακι αδύνατο.

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
Συνάντηση με Ίριδα ... σύσταση απο την ΤΕΑ η οποία για τα δικά μου γούστα πάντα ειναι κορυφή σε αυτό που κάνει ,,,
Ανεξαρτητη πλέον εχει μαζί της και την Ίριδα την οποια με παρότρυνε να δοικμάσω και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ,, φοβερό μωρό
φοβερό πρόσωπο , πολύ ωραιο κορμί , και το πρόγραμμα της απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που εχω κανει και δεν εχω κανει και λίγα
Μασάζ αρκετά καλό και το 2 μέρος με πολλές εκπλήξεις ...

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Θα διαφωνήσω σχετικά με την ιριδα.
Μηχανικες κινήσεις δεν το χει γενικά αν κ προσπαθεί.
Κ σωμα πολυ κακό για την ηλικία
Της, γεμάτη ψωμάκια... Φρατζολες βασικά
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναεπαιρνα

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Συνάντηση με Ίριδα ... σύσταση απο την ΤΕΑ η οποία για τα δικά μου γούστα πάντα ειναι κορυφή σε αυτό που κάνει ,,,
Ανεξαρτητη πλέον εχει μαζί της και την Ίριδα την οποια με παρότρυνε να δοικμάσω και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ,, φοβερό μωρό
φοβερό πρόσωπο , πολύ ωραιο κορμί , και το πρόγραμμα της απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που εχω κανει και δεν εχω κανει και λίγα
Μασάζ αρκετά καλό και το 2 μέρος με πολλές εκπλήξεις ...
Καλή χρονιά και χαρούμενη από δω και πέρα σε όλους τους συναγωνιστές και λάτρεις αυτού του σπορ....η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει.

Κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό νέες παρουσίες στο χώρο , είτε καλές είτε καλές ..

Όπως όλες οι κριτικές σεβαστές από όποιον και αν γίνονται...

Σε αυτό το χώρο όλοι κάνουν μια προσπάθεια ο καθένας και η κάθε μία ,για δικούς τους λόγους , εν όψη καραντινας και οικονομικής καταστροφή ς..

Καλή χρονιά φίλοι μου

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Θα διαφωνήσω σχετικά με την ιριδα.
Μηχανικες κινήσεις δεν το χει γενικά αν κ προσπαθεί.
Κ σωμα πολυ κακό για την ηλικία
Της, γεμάτη ψωμάκια... Φρατζολες βασικά
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναεπαιρνα
Θα έχει τελειωσει τη σχολή της τεας χαχαχαχαχ...Τόσο χαλια ε;;;αναμενομενο φίλε...αφού γράφει η ίδια η τεα από τα προφίλ της για να αρπάξει κόσμο τι περίμενες...Μακριά Από δαυτες..

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.250
Πόντοι
11.836