You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Πω πω έχει ψωμί εδώ....
Ποια αυτοδιαφημιση?Το συγκεκριμένο σάιτ είναι για πουτανες...
Έχετε μπερδευτεί...Εσείς πολύ πιθανό είστε ιδιοκτήτες η Μασατζουδες που θέλουν να διαφημιστουν τσαμπε!
Το glamour το your angels & golden είναι γραφειακια που γαμας στάνταρ...οκ;
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας σας έχουμε καταλάβει....
Τη μια promotion στο ένα γραφείο την άλλη σε γκόμενα που δουλεύει στο γραφείο και μετά έτσι για τα μάτια του κόσμου πετάτε και μια αρνητική κριτική για το γραφείο που ήταν πριν αυτή που ήρθε τώρα σε σας....
Είμαστε παλιοί στις πουτανες έχετε αργήσει....
Φίλε buda μην μπερδεύεσαι, θα τα ακούν αυτά που λες ο πουτανιαριδες και θα γελάνε...
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 5.646
Τώρα lux πρώην deluxe.Την είδα σε φωτό viber όταν μου έστειλαν ποιες δουλεύουν...Δεν έχω άποψη...Το καυλακι τη Χριστιάνα το έχετε δοκιμάσει;Το είδα στο lux προχθές και τσίμπησα άλλη μια φορά....
πολυ δυνατό granny με δυνατό μασαζακι και τα σχετικά μπορείς να δεις Αλίκη από deluxe massage...από τα πολύ δυνατά του χώρου..απλά δεν έχει χώρο πρέπει να έρθει στο δικό σου η σε χοτελι..εχει κανενα καλο granny που να κάνει μασαζάκι στο χωρο της;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.949
- Πόντοι
- 26.236
Μασελα να φοράει η αν της λείπουν 3-4 δόντια no problem ?κάτι πιο granny 55 plus εχει;
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 1.071
Μπορεί επειδή είμαι καινούριος να μου πει αναλυτικά τα μασατζίδικα που υπάρχουν κατ οίκον και αν καμια κοπελα προσφερει και μπριζολιτσα? Κατα προτίμηση κάποιο Milf h granny όπως λέει και ο φίλος.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.696
- Πόντοι
- 4.546
Μπριζολίτσα λαιμού, καπνιστή, καρέ...τι από όλα?Μπορεί επειδή είμαι καινούριος να μου πει αναλυτικά τα μασατζίδικα που υπάρχουν κατ οίκον και αν καμια κοπελα προσφερει και μπριζολιτσα? Κατα προτίμηση κάποιο Milf h granny όπως λέει και ο φίλος.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 1.071
.Μπριζολίτσα λαιμού, καπνιστή, καρέ...τι από όλα?Μπορεί επειδή είμαι καινούριος να μου πει αναλυτικά τα μασατζίδικα που υπάρχουν κατ οίκον και αν καμια κοπελα προσφερει και μπριζολιτσα? Κατα προτίμηση κάποιο Milf h granny όπως λέει και ο φίλος.
Ότι τραβάει η όρεξή σου φίλε. Αυτό είναι το συνθηματικό.(μπριζόλα)
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 17.436
Μασελα να φοράει η αν της λείπουν 3-4 δόντια no problem ?κάτι πιο granny 55 plus εχει;
που καταντησαμε...
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 17.436
Σε αναφορά μου πριν λίγα posts γράφω για την Αλίκη από deluxe.πολυ δυνατό granny με δυνατό μασαζακι και τα σχετικά μπορείς να δεις Αλίκη από deluxe massage...από τα πολύ δυνατά του χώρου..απλά δεν έχει χώρο πρέπει να έρθει στο δικό σου η σε χοτελι..εχει κανενα καλο granny που να κάνει μασαζάκι στο χωρο της;
Πολύ δυνατή σε μασάζ και χαλαρωτική.
Για μένα από τις top σε αυτά μαζί με Λουσι.
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδιά , με Αλίκη από deluxe έχει εμπειρία κάνεις ?
εχει 50αρες άνευ τεχνιτης οδοντοστοιχίας μην τις αδικεις και με τα δόντια τους στη θέση τουςΜασελα να φοράει η αν της λείπουν 3-4 δόντια no problem ?κάτι πιο granny 55 plus εχει;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.949
- Πόντοι
- 26.236
Μπα όχι που τέτοια τύχη !!!! Κάτι πιπίνια μόνο υπάρχουν με κωλο κ βυζια που κοιτάνε τον ουρανό εδώ στο κατ οίκον .... δε προλαβαίνουμε σου λεω ποια μοντέλα θα μας τρίψει !!!εχει 50αρες άνευ τεχνιτης οδοντοστοιχίας μην τις αδικεις και με τα δόντια τους στη θέση τουςΜασελα να φοράει η αν της λείπουν 3-4 δόντια no problem ?κάτι πιο granny 55 plus εχει;
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
πολυ δυνατό granny με δυνατό μασαζακι και τα σχετικά μπορείς να δεις Αλίκη από deluxe massage...από τα πολύ δυνατά του χώρου..απλά δεν έχει χώρο πρέπει να έρθει στο δικό σου η σε χοτελι..εχει κανενα καλο granny που να κάνει μασαζάκι στο χωρο της;
Την έχεις συναντήσει? Αν ναι μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την συνάντησή σας (πρόγραμμα κλπ)?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις