Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Κατσε τώρα θα βγει κ ο άλλος να μιξοκλαιει ότι εγώ σκορπάω τα λεφτά μου κ σας δίνω πληροφορίες κ εσείς με κράζετε κ μπλα μπλα μπλα .
Βαριεμαι ...
Απίστευτα βαρετοί τύποι ....
Δε φαντάζεσαι τι γίνεται εδώ....
Αυτοί η αυτή νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν εδώ μέσα....
Παίχτες ο Θεός να σας κάνει το είδαμε το τυρί αλλά όπως είπες είδαμε και τη φάκα....

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
παιδια μηπως ξρουμε οι κοπελες που δουλευαν μιχαλακοπουλου 179,που βρισκονται?φωτεινη.κτλπ.ευχαριστω

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Σε συντομία....
Deluxe το τοπ.
Ακολουθούν οι υπόλοιποι όπως joy έχει κανά δύο πιστόλια...
Lux το ίδιο με το joy και το your επίσης κατεβάζει κάτι δυνατά θεραπευτικά ταλέντα....:wink:
Η Αναστασία που αναφέρεται επάνω είναι πιστόλι στο μασάζ της....

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Κατά την γνώμη μου και χωρίς να παρεξηγηθω , έχω ξεχωρίσει κάποιες πολύ αξιόλογες κοπέλες που δουλεύουν στα γνωστά γραφεία.....πολύ όμορφες παρουσίες με καλές υπηρεσίες.

Deluxe
Καρίνα
Μίλανα
Αγάπη
Νεφέλη

Osmoses
Χριστίνα
Μελίνα
Βικτώρια

Velvet
Ηρώ
Αφροδίτη
Τερεζα
Ελίνα

Joy
Αφροδίτη

Golden
Γκάμπριελα

Lux
Χριστιάνα

Vip
Ελένη.

Attica
Ίνα.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες , απλά αυτές έχω ξεχωρίσει από προσωπική εμπειρία και εμπειρία φίλων..

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Κατά την γνώμη μου και χωρίς να παρεξηγηθω , έχω ξεχωρίσει κάποιες πολύ αξιόλογες κοπέλες που δουλεύουν στα γνωστά γραφεία.....πολύ όμορφες παρουσίες με καλές υπηρεσίες.

Deluxe
Καρίνα
Μίλανα
Αγάπη
Νεφέλη

Osmoses
Χριστίνα
Μελίνα
Βικτώρια

Velvet
Ηρώ
Αφροδίτη
Τερεζα
Ελίνα

Joy
Αφροδίτη

Golden
Γκάμπριελα

Lux
Χριστιάνα

Vip
Ελένη.

Attica
Ίνα.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες , απλά αυτές έχω ξεχωρίσει από προσωπική εμπειρία και εμπειρία φίλων..

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

Deluxe
Καρίνα
Μίλανα
Αγάπη
Νεφέλη

Osmoses
Χριστίνα
Μελίνα
Βικτώρια

Velvet
Ηρώ
Αφροδίτη
Τερεζα
Ελίνα

Joy
Αφροδίτη

Golden
Γκάμπριελα

Lux
Χριστιάνα

Vip
Ελένη.

Attica
Ίνα.

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
472
Πόντοι
21

Deluxe
Καρίνα
Μίλανα
Αγάπη
Νεφέλη

Osmoses
Χριστίνα
Μελίνα
Βικτώρια

Velvet
Ηρώ
Αφροδίτη
Τερεζα
Ελίνα

Joy
Αφροδίτη

Golden
Γκάμπριελα

Lux
Χριστιάνα

Vip
Ελένη.

Attica
Ίνα.

η milana προχωραει σε εξτρα?

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Ναι προχωράει σε φραπεδιά σίγουρα....
Πολύ καλή μασέρ σε χαλαρωτικό...
Deluxe όντως από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά ...! Είμαι πολλά χρόνια στο site και είναι κρίμα κάθε φορα να ξεσκίζεται ένα θέμα και να βλέπουμε για το ποιος προμοτορας την εχει μεγαλύτερη.. Ξεφεύγουμε από το θεμα μας και λείπει η ενημέρωση... Ο καθένας πρέπει να έχει κριτική σκέψη και να επιλεγει μεσα από αυτά που διαβάζει...

Στο θέμα μας τώρα... Η Ίριδα που αναφέρθηκε ότι δουλεύει με Τεα μου μοιάζει πολύ στις φώτο με τη Ρομιλντα από joy...Έχει κανείς αποψη για το αν ειναι η ιδια;

Ευχαριστω

Καλημέρα φίλε καλές γιορτές καλή χρονιά πολύ σωστη η προσέγγιση σου κάθε πελάτης έχει κριτική ικανότητα να επιλέξει γραφείο και κοπέλα...

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση

Χρονια πολλα συναδελφοι
Η ιριδα ειναι νεα στον χωρο πρωτη φορα δουλευει κ ακολουθει τα βηματα της Τεας αυτο στο λεω με μεγαλη σιγουρια μετα απο 2 ραντεβου που εχω κανει μαζι της (με υπομονη παντα γτ οπως κ η τεα ειναι συνεχεια κλεισμενη).
Συντομα θα υπαρξει και σχολη μασαζ που θα εκπαιδευει η Τεα νεο αιμα για το γραφειο της κατα τα λεγομενα της φυσικα.
Φιλικα παντα

Μακάρι να βλέπουμε νέες παρουσίες στο χώρο , θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον το σπορ....

Πολύ καλή πλήροφορια

...καμία σχέση με την Ρομίλντα....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά ...! Είμαι πολλά χρόνια στο site και είναι κρίμα κάθε φορα να ξεσκίζεται ένα θέμα και να βλέπουμε για το ποιος προμοτορας την εχει μεγαλύτερη.. Ξεφεύγουμε από το θεμα μας και λείπει η ενημέρωση... Ο καθένας πρέπει να έχει κριτική σκέψη και να επιλεγει μεσα από αυτά που διαβάζει...

Στο θέμα μας τώρα... Η Ίριδα που αναφέρθηκε ότι δουλεύει με Τεα μου μοιάζει πολύ στις φώτο με τη Ρομιλντα από joy...Έχει κανείς αποψη για το αν ειναι η ιδια;

Ευχαριστω

Καλημέρα φίλε καλές γιορτές καλή χρονιά πολύ σωστη η προσέγγιση σου κάθε πελάτης έχει κριτική ικανότητα να επιλέξει γραφείο και κοπέλα...

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση

Χρονια πολλα συναδελφοι
Η ιριδα ειναι νεα στον χωρο πρωτη φορα δουλευει κ ακολουθει τα βηματα της Τεας αυτο στο λεω με μεγαλη σιγουρια μετα απο 2 ραντεβου που εχω κανει μαζι της (με υπομονη παντα γτ οπως κ η τεα ειναι συνεχεια κλεισμενη).
Συντομα θα υπαρξει και σχολη μασαζ που θα εκπαιδευει η Τεα νεο αιμα για το γραφειο της κατα τα λεγομενα της φυσικα.
Φιλικα παντα
Δηλαδή κάνει γραφείο μασάζ η τεα με τη φίλη της...
Εδώ γελάμε.....
Καλα απίστευτα βαρετοί τύποι....
Τι ζόρι τραβάς εσύ δεν κατάλαβα !

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Αυτήν την Ίριδα πως την βρίσκουμε; π.μ. όποιος έχει την καλωσύνη... Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
Αυτήν την Ίριδα πως την βρίσκουμε; π.μ. όποιος έχει την καλωσύνη... Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Ναι φίλοι οποίος έχει πλήροφοριες για νέες παρουσίες και θελει ας τις μοιραστεί.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Η χειρότερη πάντως στο τηλέφωνο και γενικά στη συμπεριφορά είναι αυτή του yourmassage... μιλάμε για βλαχομόσχαρο

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
Η χειρότερη πάντως στο τηλέφωνο και γενικά στη συμπεριφορά είναι αυτή του yourmassage... μιλάμε για βλαχομόσχαρο
Ψιτ να σου πω....
Επειδή έλεγες για ανακρίβειες πίσω....
Οι πιο πολλοί συναγωνιστές αν είναι βέβαια η αν είστε βέβαια κράζουν το velvet ως χειρότερο τηλεφωνικό κέντρο...

Βέβαια ποιος να σας πάρει στα σοβαρά όταν γράφετε μόνο εδώ στα κατοίκων και δεν έχετε ιδέα από πουτανες....

Προσωπικά φίλε Buda ποτέ δεν είχα προβλήμα με το τηλεφωνικό κέντρο του velvet , αντίθετα θα έλεγα ,αλλά γενικά ούτε από άλλα γραφεία....ίσως κάποια στιγμή από το Αττικά μόνο, αλλά αν είσαι ευγενικός όλα τα τηλέφωνικα κέντρα λειτουργούν με αξιοπρέπεια

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

Οποία στιγμή κάνουμε κριτική σε αυτά ,τα τρία τέσσερα γραφεία που είναι ένα τελικά.... βγαίνουν όλοι οι κολλητοί με τη σειρά....

Μια κριτική κάνουμε και λέμε την άποψη μας ....το φόρουμ για αυτό το λόγο είναι.....σεβαστές όλες οι γνώμες και οι απόψεις

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Πολυ αρνητικη ενεργεια τελευταια τι φαση..Λοιπον στα σημαντικα.δοκιμη απο gold massage τη Λινα.Καλη, κοντοπουτανο, ανετη για φραπε μονο αλλα πιστευω με λιγο πιεση και χρημα θα τα κανει ολα. Θα ενημερωσω οταν ξαναπαρω. Επισης δοκιμη και απο Ελινα βελβετ.μικρουλα, ανετη και πωω καβλιαρα.ακομα καβλωμενος ειμαι εφυγε πριν λιγο..χεχε.. δεν εχω αλλη προς το παρον αλλα θα παρω και αλλες αυτο το καιρο οποτε θα ενημερωσω.

Ξερει κανεις τιποτα για Αναστασια απο your η γενικα καμια αλλη μικρουλα μοντελε που να μην εχει βγει απο μοναστηρι;

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Σπαρτιάτη θα εκτεθείς στο τέλος...
Ποια κριτική κάνεις...
Δεν έχεις γράψει πουθενά παρά μόνο εδώ...Ξέρεις πως να κάνεις review στο bou?
Ξαναλέω τι το θέλετε το bou....?
Δεν είναι για εσάς αυτά....
Εδώ είμαστε γνήσιοι πουτανιαρηδες με χρόνια στα πουταναδικα...
Είπαμε πιο πίσω μάλλον είπατε ότι το βελβετ έχει χάλια τηλεφωνικό....Άλλοι πετάχτηκαν και έγραψαν για αλλά μαγαζιά που ούτε καν τα ξερω...
Εγώ μόνο deluxe έχω πάρει και ξηγημενος από την αρχή για το τι γουστάρω να μου κάνουν...

Θα πάρετε κάναν μεροκαματιάρη στο λαιμό σας με αυτά που γράφετε...

Βούδας ο προστάτης των κατοίκων μασάζ!!!!

Φίλε Buda χρόνια πολλά καλή χρονιά .

Οι πουταριαριδες και όσοι είναι μέσα στα πουταναδικα χρόνια , ούτε το λεν ,ούτε αυτοδιαφημίζονται...το κάνουν για την καύλα τους χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα...

Τώρα αν νομίζεις ότι το glamour και το your angel , γραφεία που τα χρησιμοποιούν όλοι και από το τελευταίο χωριό σε κάνει πουτανιαρη , μπράβο τι να πω...

Ο καθένας ότι δηλώσει είναι σε αυτή τη χώρα.

Όπως και να έχει καλή χρονιά

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Σπαρτιάτη θα εκτεθείς στο τέλος...
Ποια κριτική κάνεις...
Δεν έχεις γράψει πουθενά παρά μόνο εδώ...Ξέρεις πως να κάνεις review στο bou?
Ξαναλέω τι το θέλετε το bou....?
Δεν είναι για εσάς αυτά....
Εδώ είμαστε γνήσιοι πουτανιαρηδες με χρόνια στα πουταναδικα...
Είπαμε πιο πίσω μάλλον είπατε ότι το βελβετ έχει χάλια τηλεφωνικό....Άλλοι πετάχτηκαν και έγραψαν για αλλά μαγαζιά που ούτε καν τα ξερω...
Εγώ μόνο deluxe έχω πάρει και ξηγημενος από την αρχή για το τι γουστάρω να μου κάνουν...

Θα πάρετε κάναν μεροκαματιάρη στο λαιμό σας με αυτά που γράφετε...

Βούδας ο προστάτης των κατοίκων μασάζ!!!!

Φίλε Buda χρόνια πολλά καλή χρονιά .

Οι πουταριαριδες και όσοι είναι μέσα στα πουταναδικα χρόνια , ούτε το λεν ,ούτε αυτοδιαφημίζονται...το κάνουν για την καύλα τους χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα...

Τώρα αν νομίζεις ότι το glamour και το your angel , γραφεία που τα χρησιμοποιούν όλοι και από το τελευταίο χωριό σε κάνει πουτανιαρη , μπράβο τι να πω...

Ο καθένας ότι δηλώσει είναι σε αυτή τη χώρα.

Όπως και να έχει καλή χρονιά

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπερα μυστες. Συναντηση σημερα με Ριτα απο velvet μετα απο γρηγορη και συντομη επικοινωνια μεσω viber. Το κοριτσι ειναι εξαιρετικο. Ομορφο , γλυκο , μελαχροινο σε χαλαρωνει με φραπε απιστευτα και εχει τρελλη διαθεση . Σιγουρα θα ξανατιμηθει στο εγγυς μελλον.

Εμπιστευτικά την επιλογή σου με τη Ρίτα απο velvet....πάρα πολύ καλή επιλογή

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ψιτ να σου πω....
Επειδή έλεγες για ανακρίβειες πίσω....
Οι πιο πολλοί συναγωνιστές αν είναι βέβαια η αν είστε βέβαια κράζουν το velvet ως χειρότερο τηλεφωνικό κέντρο...

Βέβαια ποιος να σας πάρει στα σοβαρά όταν γράφετε μόνο εδώ στα κατοίκων και δεν έχετε ιδέα από πουτανες....
βρε Buda πουτανιάρη εγώ προσωπικά δεν ασχολούμε καθόλου με πουτάνες η call girls. Μόνο με μασάζ κατ οίκον. Οι περισσότεροι συναγωνιστές όπως πολύ σωστά ανέφερες «εάν είναι βέβαια» και τελειώνει εκεί η κουβέντα στο «εάν είναι βέβαια»... Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην επικοινωνία με το velvet ρε φίλε τι να κάνουμε τώρα. Και να σου πω και κάτι, στα αρχίδια μου τα γραφεία εμένα με ενδιαφέρουν οι κοπέλες που έχουν τα γραφεία αλλά και η εξυπηρέτηση σίγουρα να νιώθεις και λίγο άνετα με αυτόν που μιλάς για να κανονίσεις το ραντεβού. Η βλαχομοσχαρομαλάκο από το your σου μιλάει λες και σου κάνει χάρη για αυτό και δεν έχω πάρει κοπέλα από αυτό το γραφείο εδώ και ένα χρόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom