Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
Επείδή έχει χαθεί ή μπάλα απο τίς λαδοκόρες καί όχι μόνο,η έξτρα περιποίηση διευκρινίζει τί είναι?Γιατί μέ αυτά που διαβάζω,μπορεί ή έξτρα περιποίηση,νά είναι χαδάκια στά μαλλάκια,νανούρισμα καί προδέρμ...Μμμμ τι στο καλό....
Ένα νήμα να ανταλλάζουμε απόψεις για λαδοκορες κατοίκων είχαμε και έχει γίνει το διαφημιστικό σποτ της τεα....
Ας προσφερουν και οι υπολοιπες τις υπηρεσιες της ρε φιλε, τι να κανουμε?
Ειναι αστειο να τσιμπας στα προφιλ των γραφειων που ξαφνικα την θαβουν και να σε ενοχλει η θετικη κριτικη καποιου που την εχει δοκιμασει!
Διαβαζω 3-4 που λενε οτι ΔΕΝ εχουν παρει, αλλα μας προτρεπουν να μην παρουμε και μεις... αυτοι για σενα, βοηθουν την ενημερωση?
Τελος παντων, η λυσσα που τους εχει πιασει δεν εχει να κανει με την κοπελα, αλλα ουσιαστικα δειχνει στις υπολοιπες τι θα παθουν αν βγουν απ το μαντρι! Γιατι αυτο που τους πονα ειναι πως δεν τους τα ακουμπαει και πλεον ειναι μονη της.
Να μην ξεχασω πως πλεον ειναι φτηνοτερη, μιας και δεν πληρωνουμε το γραφειο, οποτε, τι ακριβως μας χαλαει?
Να ξεκαθαρίσω ότι την Τέα δεν την έχω πάρει οπότε δεν ξέρω τίποτα ούτε για την εμφάνιση ούτε για τις υπηρεσίες της από πρώτο χέρι. Μόνο ότι μου έχουν πει τα υπόλοιπα μέλη. Πάντως της έστειλα μήνυμα και μου έστειλε τις τιμές της και δεν είναι φθηνότερη από τα γραφεία. Ζητάει 60 για 1 ώρα και 80 για 1,5 ώρα. Για έξτρα περιποίηση +30. Άρα για 1 ώρα πας στα 90 Ευρώ. Επίσης οι έξτρα υπηρεσίες όπως είναι το μπάνιο και το ξύρισμα γεννητικών οργάνων είναι δωρεάν αλλά στο πρόγραμμα της 1,5 ώρας για υπάρχει χρόνος όπως λέει. Λογικό αυτό που λέει για το χρόνο αλλά αυτό σημαίνει ότι για να τις απολαύσεις αυτές τις υπηρεσίες με έξτρα περιποίηση είσαι στα 110 Ευρώ.
Δεν την κατακρίνω. Καλά κάνει και ζητάει όσα θέλει να ζητήσει. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Αλλά φθηνότερη από τα γραφεία δεν είναι. Απλά πλέον όλα τα λεφτά καταλήγουν σ' αυτήν και όχι στα γραφεία.
Προσωπικά σκέφτομαι να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή για να διαπιστώσω αν είναι τόσο καλή όσο λένε.
Max frape με καλάμιον. Μπριζόλα δεν ψήνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της.. Τώρα τι να σου πω.. Αν δώσεις έξτρα στο έξτρα δωράκι..